Treceți la conținutul principal

Apa de gura Enliven Fresh Mint - review & anunturi foarte importante

   Hey! Este prima data ca fac un review pentru o apa de gura, asa ca sper sa surprind esentialul :). Puteti gasi acest produs in magazinele Dm, lantul Centrofarm si online pe shop-arena.ro si din 1 august pe Miniprix , costa in jur de 10 lei. Lupta impotriva bacteriilor ce cauzeaza placa bacteriana si cariile si nu contine alcool.

   De la o apa de gura ma astept la o respiratie proaspata, senzatie de curatenie, gust super-mentolat (sunt fana). In plus, sunt obsedata de tartru si vreau sa ma intalnesc cu el cat mai tarziu.

  Nu cred ca as fi ales varianta verde, care intotdeauna e mai putin aromata decat cea albastra, dar am fost placut surprinsa sa realizez ca e indeajuns de mentolata sa ma multumeasca. Dupa ce o folosesc aproximativ 30 de secunde am o senzatie foarta placuta de prospetime care dureaza si imi simt dintii foarte curati. Am incercat cateva marci la viata mea si chiar pot spune ca apa de gura Enliven m-a multumit si am s-o cumpar. Probabil acum voi opta pentru cea albastra :)). Nota 9,5.



 Nu uitati de concursul cu 6 premii Enliven! Detalii aici!




Pe Miniprix avem reduceri de 50%.
Yves Rocher are super oferte de nerefuzat!

1. O surpriza din 3 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON : 
-          Set compus din : Apa de toaleta Liliac Violet + Gelul de dus liliac Violet (in valoare de 114 RON)
-          Esarfa diafana
-          Fluid pentru stralucirea parului
2. Oferta speciala Geluri de Dus Jardin du Monde !
Set de 4 geluri de dus Jardins du Monde + Trusa Vanity OFERITA = 30 RON
3. Pentru o comanda de minim 109 RON – Crema fundamentala de zi din gama Anti-age Global este OFERITA (in valoare de 140 RON).
4. Pentru o comanda de minim 99 RON – alte doua produse din gama Anti-age Global beneficiaza de reduceri speciale.
5. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru o comanda de minim 99 RON.
6. In plus : -40 % pentru 1 produs la alegere. Cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata.





Kissez!

Comentarii

  1. Cea verde nu am folosit-o dar o voi incerca, buna dupa cum spui ,imi place articolul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai adaug un produs pe wislist.
    si eu sunt o fana a produselor super mentolate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca as putea m-as arunca intr-o gramada de frunze de menta :))

      Ștergere
  3. Super, mi-ar placea sa o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. In ritmul asta, ajung sa fac prima mea comanda pe Miniprix pentru Enliven, nu pentru haine!:))
    Am notat-o si pe aceasta pe lista!

    Referitor la Yves Rocher, m-au sunat azi cu oferta aniversara caci altfel...cred ca cedam ispitei!

    Pupicei, Brumarico! (asa iti spune sotul meu; ce sa-ti fac?! de cand umbla cu geanta frigorifica pe umar, cum sa nu te stie?:))) )
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))


      Brumarica o sa-mi ramana denumirea, e clar :)))). am ras cu lacriiiimi, deja mi-l inchipui cum se duce sa-ti cumpere. poate ma injura in gand, dar nu cred,voi sunteti prea de treaba ;).

      Ștergere
    2. Sigur, nu te injura! Ii place inghetata mult de tot!:D Eu il tot tachinez ca se va plimba des cu geanta frigorifica, iar el zambeste pe sub mustati asa!:))

      Ștergere
  5. eu am folosit numai Colgate Plax Whitening.
    o voi lua si pe aceasta.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ehe... comanda la YR e data de ieri. Acum o astept. :D
    De cand tot zic sa incerc si eu o apa de gura... si tot nu ma mobilizez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei au mai tot timpul oferte faine.

      nici eu nu folosesc tot timpul, recunosc :), dar imi cumpar destul de des.

      Ștergere
  7. Interesant articolul si chiar ma tenteaza foarte mult oferta de la Miniprix,unele lucrusoare de la ei sunt chiar cute. :*

    didiibeauty.blogspot.ro

    Pupic .

    RăspundețiȘtergere
  8. mie-mi place, dar repet, ma dau in vant dupa cele supe-mentolate ;).

    RăspundețiȘtergere
  9. Tentanta oferta Yves Rocher :)

    RăspundețiȘtergere
  10. nu folosesc foarte des apa de gura, si atunci cand o fac aleg Colgate sau Listerine.. dar cred ca si aceasta ar fi pe placul meu
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca stii ca-ti place gustul foarte mentolat, poti s-o iei in considerare.

      Ștergere
  11. asta n-am folosit-o niciodata ...dar cred ca e super avand in vedere ca-i mentolata :)
    Multumim! :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. un nou produs despre care nu stiam :)
    Imi place ca ne ti la curent cu noile produse si ce e cel mai important se gasesc la noi si nu trebuie sa le comand peste hotare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ma gandeam ca nu-s in trend ca nu comand produse din alte tari :). iherb ma tenteaza, dar deocamdata nu am nevoie neaparata de nimic.

      Ștergere
  13. Eu nu prea ma impac cu gustul mentolat din timpul sarcinii...Dar suna bine ca idee.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla