Treceți la conținutul principal

Comanda Kurtmann

   Hey! Inca dinainte sa plec am facut o comanda Kurtmann pe principiul: omul gospodar isi ia vara geaca si blugi mai grosi :)). Produsele sunt super ok, se potrivesc la marime, sunt multumita si de aceasta a doua comanda. Dar s-o luam pe rand:

-intai m-a tentat aceasta geaca subtire de la Bershka. Cred ca m-a cucerit in primul rand prin culoare, o nuanta superba de verde inchis. Desi la baza pare destul de subtire, materialul este foarte calduros, captuseala din interior fiind moale si foarte comfortabila. Ma simt atat de bine in ea de parca as sta in pijama, sincer :). A costat 70 lei, dar pretul intreg era de 26 de euro si presimt ca toata toamna voi fi vazuta in ea :)).

- mai departe, am optat pentru o pereche de jeansi. Ca numar, ma situez intre 36 si 38, asa ca am preferat 38-ul sa fiu sigura ca-mi vin. Imi sunt putin largi in talie, cu o curea se rezolva, eu oricum am probleme cu gasirea perechii perfecte de blugi. Cert e ca-mi plac mult, imi vin si bine (ce modesta sunt...), au tinuta si o nuanta intensa si foarte pe gustul meu. Au costat 65 de lei, pretul initial fiind de 20 de euro, marca Stradivarius.


Ma declar super multumita, livrarea a fost rapida, imi place ca pot urmari coletul de cand a fost expediat si pana il primesc, preturile sunt bune, hainele sunt exact ca in poze. Cred ca e imposibil sa nu gasesti macar un articol pe gustul tau pe Kurtmann. Mai ales ca acum sunt reduceri de 40% :).

  Voi ati comandat vreodata?


Kissez!


Comentarii

  1. Sa le porti sanatoase!:* Geaca este foarta draguta. Si eu am pus ochii pe o jacheta si un pulover verde menta

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am comandat de la ei niciodata dar am vazut la tine ca au produse tare simpatice. cred ca o sa arunc si eu o privire
    sa le folosesti cu placere.
    sunt tare dragute, mai ales gecuta
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-am incumetat inca sa comand de la ei insa mereu cand ma uit pe site ma tenteaza cate ceva...
    Imi place mult geaca ta...si blugii! Sa le porti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intai m-am incumetat cu un scaou si cum mi-a placut am decis ca mai vreau :). fa si tu o comanda mica, de testare..

      mersi :).

      Ștergere
  4. Sa le porti sanatoasa! Blugii imi plac foarte mult.
    Si eu am fost tentata de gecuta de la Berska insa m-am abtinut cu stoicism; nu de alta, dar vreau una de piele in nuante de maro caramiziu. Sper sa si gasesc modelul perfect :)
    Din pacate mie nu prea imi vine sa comand de pe net. Am incercat cu Miniprix-ul si am esuat lamentabil in ceea ce priveste masurile. La mine e complicat si in magazinele fizice sa imi gasesc haine care sa imi placa cum se aseaza pe mine, ce sa mai zic de cele online. Daaaaar, mi-am propus ca dupa ce termin cu dieta si ajung la greutatea ideala... poate mai incerc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine e dificil cand pornesc dupa jeansi, dar in ultima vreme mai bine am nimerit-o online decat in magazine.

      Ștergere
  5. Nu am comandat inca,insa m-am abonat la newsletter si cu siguranta cat de curand o sa comand ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le porti sanatoasa :*
    Blugi sunt tare frumosi :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le porti cu mare placere :)
    Eu nu am facut nici o comanda de la ei.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le porti sanatoasa. Nu am comandat nimic inca, dar dau tarcoale. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le porti cu drag , dar muuulttt mai tarziu :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa le porti sanatoase ! Imi plac mult blugii :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ma tot uit pe site-ul lor, dar nu ma incumet sa imi cumpar pentru ca nu imi stiu masurile exacte si vreau neaparat haine care sa imi vina perfect si nu-mi place sa port curea la blugi, vreau sa fie ei fix pe marimea mea :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca-ti sti marimile la Stradivarius, Bershka si celellate marci, poti sa cumperi cu incredere :). Asta-i bine pe Kurtmann ca sunt specificate firmele.

      Ștergere
  12. N-am comandat niciodata!Sunt foarte dragute :)
    Sa le porti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  13. n-am comandat niciodata, desi din cate am vazut eu, au haine foarte dragute. o sa imi fac timp sa analizez fiecare pagina in parte si poate se lasa cu o comanda, cine stie.
    sa le porti sanatoasa! am si eu o pereche de blugi aproape la fel ca ai tai.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au, au, eu daca iau fiecare pagina la analizat, ma sochez cand verific cosul :)).

      mersi, ma bucur ;).

      Ștergere
  14. si mie imi plac hainele de la ei, ma bucur ca au magazin in oradea:d

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu am comandat de la ei, desi mai arunc cate-un ochi pe acolo din cand in cand. ;))
    Sa le porti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Like, like! Pentru fiecare in parte!
    Pentru mine, pe Kurtmann e ca pe Miniprix! N-am dat nicio comanda pentru ca nu reusesc sa vad potentialul produselor! Abia cand e vad la altcineva, le vad purtate, realizez ca mi-ar fi placut!:)

    Mie imi trebuie un ghid pe cele doua site-uri! Un ghid bun, nuu...ca acela!:))

    Sa le porti sanatoasa, draga mea!:*
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi fain! eu am comandat pe ambele, aici e bine ca stii exact ce firma cumperi. Hai ca ma ofer sa-ti devin ghid :).

      Ștergere
    2. Vezi ca o iau de buna si pe urma zici:"Buna ziua am dat, belea mi-am capatat!"...:))

      Ștergere
    3. :))))) nu cred eu ca-i chiar asa...

      Ștergere
  17. Arata bine ambele. Blugii sunt exact nuanta care imi place si mie. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe kurtmann sunt mai confuza decat pe miniprix, iar marimea cea mai mica este specie rara. Am fost la un punct de a cumpara un sacou sotului, la un simplu refresh a disparut marimea potrivita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand baga marfa, trebuie sa stai pe faza :). si eu am luat ieri ultima gentuta din modelul pe care-l doream :).

      Ștergere
  19. Am auzit de acest site, dar nu am comandat niciodata pana acum.
    Imi place tare mult gecuta, e pe stilul meu, ceva ce as purta.
    Sa le porti cu drag!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu auzisem de mult, dar mai recent a inceput sa ma tenteze tot mai mult si i martie am facut prima comanda :).

      mersi :)

      Ștergere
  20. Sa le porti cu placere.
    Eu nu am comancat - inca - nimic de la ei. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla