Treceți la conținutul principal

Idei de cazare in Budapesta

  Hey! Dupa cum v-am spus, nu sunt fitzoasa cand vine vorba de cazari. Nu ma intereseaza anul cand s-a fabricat mobila si nici daca robinetul din baie e facut anul trecut. Conteaza curatenia si cat e de comod patul :). Si in excusria asta am dormit cam 6-7 ore pe noapte, deci mi se parea un lux inutil alegerea unor hoteluri foarte bine plasate.

  In Budapesta am fost cazati in doua locuri. Primul a fost Ibis. Are aer conditinat, acces pe baza de cartela si mic dejun de buna calitate. Daca anul trecut am fost disperata ca nu gaseam nimic de mancare la hotel Nap, de data asta a fost mai bine si mancarea mai putin uleioasa.



Dupa cum vedeti, balconul dadea in strada, dar a fost liniste, s-a putut dormi fara probleme, iar eu dorm ca un iepure :)).


   Al doilea, Tulip Inn e asezat tot apoape de sosea. Nu stiu cum e in fata, geamul nostru a dat intr-o curte interioara asa ca a fost ok. Tot asa, aer conditionat inclus in pret, cartela, mic dejun bun si am lesinat de placere cand o tipa din grupul nostru isi indesase 4 croissante in papornita si tipul ce era responsabil i-a spus sa scoata frumos-frumusel din sacosa ca din sala de mese nu se pleaca cu mancare :)).




 Scuzati tzoalele :)). Ambele camere au avut bai acceptabile, curate si prosoapele pareau in regula, dar eu nu le folosesc niciodata. Pentru cei cu pretentii medii, le recomand. Pretul e undeva la 30 euro/double.


Mai aveti doar cateva ore pana la incheierea concursului meu. Va asteapta doua premii tentante si aveti detalii aici!

Kissez!

Comentarii

  1. Ce mi-a placut faza cu croissantele :)))
    Merci de recomandare, par chiar ok hotelurile acestea, eu ma inscriu in categoria celor cu pretentii medii, ca si tine vreau sa fie curat, sa fie salteaua buna si apa calda la dus, in rest sunt destul de lipsita de pretentii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa-i? :))

      da, apropo de apa calda la dus.. am citit de mai multe ori recenzii asupra unor hoteluri care erau ceva de genul: "Foarte curat, camera mare, aer conditionat, ne-a placut mult. Doar apa calda nu era!" :)) La mine daca n-ar fi apa calda as face hotelul ala in toate felurile :)).

      Ștergere
  2. Foarte bune preturile, mi-ar placea sa vizitez si eu Budapesta .... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce figura de cacao a facut tipa cu papornita si croissantele.... ha ha. Deja imi imaginez fata ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu in Budapesta aleg de regula pensiuni sau apartamente in centru si am fost intotdeauna foarte multumita, pentru ca eu merg cu fetita si am nevoie si de bucatarie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt o varinata ok, dar nu pt mine, recunosc ca uneori n-am nevoie de bucatarie acasa :))).

      Ștergere
  5. camera daca este confortabila si beneficieaza de toate facilitatile necesare este ideala pentru a ne caza atunci cand calatorim. nici noi nu suntem pretentiosi atunci cand vine vorba de cazari, desi ne-am cam luat cateva tepe. acum cand ajungem intr-un hotel, primul lucru pe care il facem este sa il punem pe receptioner sa ne arate camera. daca nu ne convine il punem sa ne-o schimbe.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu o singura data m-am dus sa schimb o camera, in rest am avut noroc :).

      Ștergere
  6. Foarte tare faza cu croissantele :))

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte dragute camerele. ma bucur ca acum ai putut sa papi micul lor dejun.. :D:D
    bine i-a facut doamnei respective..:))))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. bine de stiut :)
    Acum 2 ani am fost in vizita in Budapesta pe cont propriu, o saptamana. Am stat cazati intr-o casa care era modificata, cu multe vreo 8 camere, fiecare camera cu baia ei si o bucatarie la comun, a costat 10 euro/pers/noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu prefer hotelurile, recunosc :), dar foarte avantajoasa e varianta ta.

      Ștergere
  9. La hotel am fost o singura data, prefer oriunde numai pretul sa fie decent, curatenie si apa calda, daca are si chicineta cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla