Treceți la conținutul principal

Rasfat cu Enliven! Concurs! :)

  Hey! Probabil ati observat ca de ceva vreme pe blogul meu au aparut mai multe review-uri la produsele Enliven. Deoarece reactiile au fost diverse, dar pozitive si mi-ati pus intrebari, m-am gandit sa povestim despre ele si sa descoperim impreuna cat mai multe lucruri.

  Moto-ul acestui brand este: “Calitate britanica la preturi foarte avantajoase!” Preturile sunt cu 30% mai mici decat ce exista in piata, raportandu-ne la produse similare din punct de vedere al calitatii ( si nu vorbim de produse low cost ).

  Brandul este originar din Anglia, se vinde in peste 60 de tari din toata lumea si ofera o gama variata de produse pentru ingrijirea corpului atat pentru femei, cat si pentru barbati. Pana acum s-au vandut peste 50 de milioane de produse Enliven si asta denota ca au multi consumatori fideli. Desi au preturi accesibile, sunt de foarte buna calitate si de aproximativ un an se pot gasi si in Romania.
Intr-adevar, Enliven este numele potrivit pentru ele: te anima, te fac sa te simti bine si te rasfata, indiferent daca alegi sampoanele, balsamurile de par, lotiunile de corp, sapunurile lichide sau gelurile de dus. Remarcabil este faptul ca vin pe piata cu asocieri aromatice inedite, cum ar fi gama cu lemn de cedru si patchouli cu efect calmant, muscata si mountain pepper cu efect revigorant sau portocale si menta care te transporta instantaneu intr-o livada de citrice. Pe mine aceste produse din gama Luxury ma fac sa visez iar dusul zilnic se transforma in activitatea preferata. In plus, pot fi gasite in ambalaje de 500 de ml, dar si mini, la 100 de ml, perfecte pentru calatorii sau, de ce nu? pentru a le testa in prealabil.


  Gamele pentru par sunt foarte tentante: avem de ales intre cele cu extracte de fructe ( vanilie&cocos, mar&zmeura, mango&fructul pasiunii, kiwi&smochina), dar si cele cu pro-vitamine (gama cuprinde sampon, balsam, sampon&balsam 2 in 1 si spuma de par).
Alte produse indispensabile si foarte eficace: deodorante roll-on in trei variante: english rose, silk si aquamarine, promit protectie si in cele mai toride zile.
Pentru ingrijirea danturii, exista doua tipuri de apa de gura, din care o varianta fara alcool. Iar pentru maini curate, exista sapunuri lichide anti-bacteriene, dar si un hand-sanitizer. Pentru corp putem cumpara lotiunea cu vitaminele A&E cu miros deosebit de placut si efecte pe masura.

Si dupa atata rasfat, cred ca ar trebui sa ne aducem aminte si de prezentele masculine din viata noastra, asa ca le putem face un cadou mic . Oferta pentru barbati este si ea atragatoare cu trei arome diferite, asa ca puteti sa alegeti after-shave lichid sau balsam, deodorante, spuma de ras, sampoane sau gel pentru par.
Mai e cineva pe care n-am convins? Nu cred. Asa ca acum o sa va spun unde le puteti gasi: magazinele Dm ( momentan sunt reduceri mari pt Enliven after shave balsam si Enliven Luxury sapun lichid - aproximativ 25%), in lantul Centrofarm (in prezent ruleaza oferta pentru barbati: la cumparaturi in valoare de minim 20 lei, se primeste un roll-on gratuit), iar in Bucuresti in supermarket-urile Nic (cele 3 mag din Bucuresti: Piata Cotroceni, Piata Amzei si Piata Dorobanti). Daca nu ai aceste magazine in preajma, poti comanda online de pe www.shop-arena.ro, cu preturi foarte bune si reduceri si, din 1 august, din nou de pe Miniprix.




 

   Iar acum, pentru ca ati citit cu atentie, Enliven va invita la concurs! :) Ce trebuie sa faceti:

-          like la pagina mea de Facebook
-          imi spui de unde ai aflat prima data de produsele Enliven
-          raspunzi la intrebarea: “Ce produs Enliven te atrage cel mai tare?” si-mi explici in 2-3 fraze de ce l-ai ales si ce-ti inspira.
    

Exista 6 premii! Catigatoarea de pe locul 1 va primi 6 produse, cea de pe 2, 5 produse si tot asa pana la locul 6 care castiga un produs.


PREMIUL 1:
Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit  
Enliven Fruit Conditioner - Mango & Passionfruit
Enliven Amino Pro- Vitamin Hair Spray
Enliven Aftershave Splash
Enliven Mouthwash - Total Care
Enliven Luxury Calming Bath & Shower


PREMIUL 2  :
Enliven Fruit Shampoo - Raspberry & Red Apple
Enliven Fruit Conditioner - Raspberry & Red Apple
Enliven Amino Pro-Vitamin Mousse
Enliven Mens Aftershave Balm Tube
Enliven Luxury Invigorating Handwash

PREMIUL 3:
Enliven Amino Pro-Vitamin Shampoo
Enliven Mens Shower Gel Energy
Enliven Mouthwash - Freshmint Alcohol Free
Enliven Luxury Invigorating Bath & Shower Gel


PREMIUL 4:
Enliven Amino Pro-Vitamin 2in1 Shampoo & Cond
Enliven Mens Shower Gel Original
Enliven Luxury Refreshing Bath & Shower Gel


PREMIUL 5:
Enliven Mens Shower Gel Fresh
Enliven Luxury Calming Handwash


PREMIUL 6:
Enliven Luxury Refreshing Handwash


Concursul tine pana in 17 iulie, ora 24:00, iar castigatoarele vor fi alese( no random) in data de 18 iulie si vor avea timp 48 de ore sa ma contacteze pe mail sau Facebook. Nu voi publica comentariile pana la finalul concursului, ca sa nu va inspirati una de la alta ;).


 Va astept in numar cat mai mare! :)



Kissez!

Comentarii

  1. fb - Tone Monica
    acum de la tine am aflat de ei, interesant, si combinatiile pe care le contin produsele suna bine de tot!
    imi place cum suna - Enliven Luxury Refreshing Bath & Shower Gel cu portocala si menta..yum! cum imi plac ambele sunt curioasa cum merg impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit prima data despre produsele Enliven dintr-un review,pe un blog despre cosmetice.Cel mai tare ma atrage Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit si Enliven Fruit Conditioner - Mango & Passionfruit pentru parfumul minunat si pentru senzatia de reimprospatare si revitalizare pe care o confera parului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi inspira vacanta si distractie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-am dat like pe Facebook cu numele Alexandra Elena Tomica.
    Pana de curand nu am auzit de produsele Enliven. La tine pe blog am citit prima oara de ele :D. Review-ul deodorantului mi-a atras atentia, desi trandafirul nu e pe placul meu.
    Apoi ne-ai scris despre gelul de dus, si ai descris mirosul ca fiind in conformitate cu nuanta sa. Sunt chiar curioasa cum miroase nuanta aia, si as vrea sa-l incerc. Imi place mult sa ma rasfat in dus, si cine ar spune "NU" unui rasfat racoritor pe timpul verii? Am mai pus pe lista si sapunul lichid, pentru ca sunt mare maniana, si samponul :D. Poate voi fi si eu una din cele 6 norocoase :D.
    Multumim pentru giveaway, ne bucuram ca te gandesti la cititoarele tale si ca le rasfeti cu premii tentante :3!

    RăspundețiȘtergere
  5. am dat like cu numele:irina andreea
    acum am aflat prima data de acest brand si pare tentant , mai ales ca preturile sunt accesibile fiind totusi aduse din Anglia
    ma tenteaza acest sampon:http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven/enliven-sampon-si-balsam-cu-fructe/enliven-fruit-shampoo-coconut-vanilla.html
    sigur mi-ar binedispune parul cu aromele de cocos si vanilie
    imi inspira o senzatie de vacanta, in bataia brizei pe o plaja din mediterana, cu nisip fin si multe fructe de cocos

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima data la tine am auzit de produsele Enliven. Enliven Amino Pro- Vitamin Hair Spray ar fi produsul de care sunt foarte curioasa ... de ce? simplu :) am ceva probleme cu parul si vreau sa incerc produse care sa-l mai ''astampere'' si faptul ca e Pro- Vitamin sper sa-i dea parului meu vitaminele de care are nevoie. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Lorena Pintilie4 iulie 2013 la 15:31

    De la tine am auzit de aceasta marca de produse. Sunt foarte suparata ca nu am DM in Iasi, e un magazin care il ador, are exact produsele care le plac si la preturi accesibile. Cand ai spus ca ca produsele Enliven sunt de aici nu m-am mirat.
    M-ai facut curioasa, prin review-urile tale, si tare as vrea sa le incerc. Nu am dubii ca sunt bune, cand ajung prima data in Bucuresti mi le iau.
    Mi-am adus aminte ca ai scris ca le putem lua si de pe Miniprix. Iti multumesc pentru pont.
    Eu as incerca balsamul de par cu mango si fructul pasiunii. Mango e fructul meu preferat si cred ca e "delicios" balsamul.

    Te pup si iti multumesc pentru informatii si pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  8. Comentam la articolul de fata sau pe pagina de facebook?

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre Enliven am citit prima data la tine pe blog.Mai auzisem de aceasta marca,dar nu citisem un review la un produs,pana la review-ul tau al samponului 2-in-1 Enliven : http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/07/sampon-2-in-1-enliven-pentru-par-normal.html.
    Pentru ca am un par gras si nici un sampon nu prea i-a putut face fata,as vrea sa-l incerc si pe acesta,pe care o sa mi-l achizitionez cat de curand.Pretul mi se pare foarte mic pentru cantitatea pe care o are si sper sa fie "nasul" parului meu :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Am dat like la pagina ta de facebook de pe contul meu, Oancea Sorina.
    Am aflat prima oara de produsele Enliven intr-un magazin foarte dragut din Brasov :D. Eram in excursie cu o prietena, eu imi uitasem acasa borseta cu produse speciale pentru iarna, am parul si pielea foarte sensibile in acel sezon.. am intrat noi in magazinul acela din Piata Sfatului, prietena mea a testat niste produse de la Enliven si a fost entuziasmata, le-am incercat si eu ...si am cumparat cateva, mi se potriveau de minune :).
    Ma atrage samponul Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit pentru ca fructele tropicale sunt preferatele mele. Mi-as dori sa il incerc si sa ii descopar parfumul dulceag, seducator.. am un par destul de dificil dar produsele din aceasta gama nu mi-au creat niciodata probleme.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer prima data am citit despre aceasta firma pe blogul tau, ailasat atunci link-ul catre miniprix si asa ca am intrat acolo si am studiat produsele. Mi se par interesante ambalajele lor,mai ales a gelurilor de dus la 500 ml, arata atre luxoase, nu te gandesti ca un produs cu un asemanea ambalaj are un pret asa mic.
    Mi-ar placea mult de tot sa vad cum este lotiunea de corp. Din descrierea ta cred ca mi-ar placea datorita faptului ca intra repede in piele si nu lasa pelicula grasa pe piele. As prefera sa o cumpar din magazin daca s-ar gasi, nu sunt prea mare fana a comenzilor online :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, Alina!:D
    Cand am vazut postarea de pe facebook mi-am spus : " Yeeeey, concurs -si e si de la Alina!"
    Ti-am dat like , cu numele Blogul Pandorei. Nu stiu cum de nu ti-am dat pana acum, caci eu pe masura ce va descupeream va si like-uiam :D
    Nu iti pot spune concret unde le-am vazut prima data, insa stiu sigur ca in DM (unde mai am putin si ma mut) le-am tot vazut, insa nu am cumparat niciodata nimic de la ei.
    Uitandu-ma , insa , pe site mi-a placut foarte mult prezentarea produselor din gama Luxury. Chiar arata elegant.
    Dintre toate eu sunt curioasa de crema de corp cu vitamina A si E despre care ai vorbit si tu pe blog, Ti-am spus si atunci ca in mod normal nu mi-ar fi atras atentia, insa din descrierea ta inteleg ca merita nu doar cei aprox. 5 lei cat costa , ci chiar mai mult.

    Pupici multi,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  13. fb:alexandra-elisabet dorofte
    gfc : dorofte alexandra
    bloglovin':melek32
    am aflat depre aceste produse citind articolul tau ,sincer eu nu am vazut nicaieri aceste produse si cel mai tare ma atrage samponul si balsamul de par cu extract natural de zmeura si mar rosu in primul rand pentru miros si apoi pt ca promite ca iti da o senzatie de reimprospatare .

    RăspundețiȘtergere
  14. Ti-am dat like (Ana-Maria Darla)
    De unde puteam sa aflu de la produsele Enliven decat de la tine de pe blog :)
    Mi-ar placea sa incerc ENLIVEN BODY LOTION VITAMIN A & E pentru ca eu am o piele mai dificila,iar aceasta lotiune pentru corp promite hidratare si catifelare,lucruri foarte importante pentru mine.Mi-ar mai placea sa incerc si deodorantele si samponul cu nuca de cocos si vanilie.Ador mirosul lor!
    Pupici si multumim pentru premiile astea asa frumoase :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Like am dat demult, cu numele real (Cristina Dumea). De produse am aflat prima data de pe site-ul miniprix si, pentru ca nu stiam nimic de ele, le-am cautat pe internet si am descoperit ca sunt destul de populare in tara de origine.
    De tentat ma tenteaza mai toate produsele destinate femeilor, insa hai sa mentionez doar unul: Enliven Luxury Calming Bath & Shower
    De ce mi-ar placea? Pentru ca-mi inchipui ca miroase tare bine si pentru ca tu lauzi produsele Enliven si eu am incredere in recomandarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, nu am folosit produsele dar am inteles ca sunt foarte bune.Am auzit de ele la o prietena de a mea:)

    RăspundețiȘtergere
  17. http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven/enliven-active-care/enliven-travel.html
    Acesta este favoritul meu.De ce? Pentru ca este perioada calatoriilor ,vacante etc etc. Aceste produse in miniatura sunt perfecte pentru gentuta de cosmetice pt calatorii si ma bucura faptul ca nu ocupa spatiu foarte mult.Preturile sunt foarte acceptabile si de calitate.
    Am aflat despre aceste produse pentru prima data prin intermediul tau.Sper ca voi avea ocazia sa le incerc si sa imi exprim si eu parerea despre ele.Pupici si succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  18. FB:Janeta Janeta
    Am aflat de aceste produse Enliven acum la tine pe blog sincer nu stiam de ele dar m-ai convins cu descrierea ta mai facut sa le doresc si sa le incerc .
    Ce produse Enliven ma atrag : Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit
    Enliven Fruit Conditioner - Mango & Passionfruit
    Enliven Amino Pro- Vitamin Hair Spray cred ca miros foatre bine si parul meu ar fi foarte rasfatat de aceste produse mi-ar mai placea si pentru sot Enliven Mens Aftershave Balm Tube.

    RăspundețiȘtergere
  19. like :nicoleta ciocoiu
    sincer prima data despreaceste produse am aflat de pe blogul tau
    Ca si produse sub marca Enliven ma atrage cam toate insa as fi curioasa sa incerc sampoanele si acesta mia atras atentia de pe site -http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven/enliven-sampon-si-balsam-cu-fructe/enliven-fruit-shampoo-raspberry-red-apple.html lam ales pentru ca este un sampon cu extracte naturale de zmeura si mar rosu si cred ca miroase bestial parul dupa spalare am mai citit ca pentru o senzatie de reimprospatare si revitalizare a parului,si nu mas opri doar la sampoane ..multumim pentru acest concurs !

    RăspundețiȘtergere
  20. Am auzit prima oara de un balsam Enliven de pe un blog acum ceva vreme. Cel mai mult ma atrage balsamul cu cocos pentru ca ador mirosul de cocos (si ma duce cu gandul la vacanta) si foarte putine produse miros frumos a cocos

    RăspundețiȘtergere
  21. Am dat share, o sa revin sa ma inscriu. Poate doresti sa te inscrii si la ga meu. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :). o sa vin sa cercetez. Ilda aproape m-a convins sa ma inscriu si la al ei, dar eu tot stau cu groaza ca vine pachetul la vamala :))

      Ștergere
    2. Nu poti fi impasibila la artificiile cochetariei , in contextul in care raportul calitate pret iti da senzatia de confort si te imbie la shopping . Daca esti multumit atunci cand dai banii pe un produs, te vei bucura mereu de el si iti vei aminti cu drag cand, cum si de unde l-ai achizitionat. Asadar imbinand utilul cu placutul , aplicand regulile de smart shopping si informandu-ne in permanenta despre branduri cu nume si renume binemeritat vom castiga incredere in sine ,vom face economii substantiale asigurand familiei accesul la o gama variata de produse de calitate , cu adresabilitate spre toate categoriile de varsta.
      Sunt placut impresionata de varietatea produselor si “mi-au facut cu ochiul “ 5-6 dintre ele , insa ma opresc la : Enliven Fruit Shampoo - Coconut & Vanilla - Sampon cu Nuca de Cocos - 400 ml .
      Extract natural de nuca de cocos si vanilie-iata ARGUMENTUL forte ce pledeaza in favoarea frumusetii si naturaletii podoabei capilare . Eu , personal evit excesele si promovez naturaletea , insa ingrijirea cu rigurozitate a parului folosind produse adecvate tipului de par este secretul vitalitatii si sanatatii acestuia.Astfel extractul de cocos patrunde adanc in firul de par , detensionandu-l si hranindu-l ca la final sa-ti dea senzatia de matase naturala stralucitoare.Vanilia nu se lasa nici ea mai prejos si aduce un plus de vitalitate prin proprietaţi antiseptice, stimulatoare (şi de ce nu chiar afrodisiace)fiind un remediu natural exotic si benefic de prea putini cunoscut.Ce-mi inspira ?Imi da senzatia unui deja vu ,ma fac sa visez la copilarie si inocenta ,imi evoca aroma inconfundabila a laptelui de pasare vanilat ,a escapadelor indraznete prin pajisti mirositoare , un curcubeu al dragostei de viata capturat in sticluta magica.
      O prietena mi-a impartasit , acum ceva timp despre experienta ei fericita cu geluri de dus Enliven si m-a convins .Ma inscriu in FAN CLUBUL ENLIVEN cu convingere si profita eu insami de oportunitatea calitatii la preturi confortabile.

      Ștergere
    3. Nu poti fi impasibila la artificiile cochetariei , in contextul in care raportul calitate pret iti da senzatia de confort si te imbie la shopping . Daca esti multumit atunci cand dai banii pe un produs, te vei bucura mereu de el si iti vei aminti cu drag cand, cum si de unde l-ai achizitionat. Asadar imbinand utilul cu placutul , aplicand regulile de smart shopping si informandu-ne in permanenta despre branduri cu nume si renume binemeritat vom castiga incredere in sine ,vom face economii substantiale asigurand familiei accesul la o gama variata de produse de calitate , cu adresabilitate spre toate categoriile de varsta.
      Sunt placut impresionata de varietatea produselor si “mi-au facut cu ochiul “ 5-6 dintre ele , insa ma opresc la : Enliven Fruit Shampoo - Coconut & Vanilla - Sampon cu Nuca de Cocos - 400 ml .
      Extract natural de nuca de cocos si vanilie-iata ARGUMENTUL forte ce pledeaza in favoarea frumusetii si naturaletii podoabei capilare . Eu , personal evit excesele si promovez naturaletea , insa ingrijirea cu rigurozitate a parului folosind produse adecvate tipului de par este secretul vitalitatii si sanatatii acestuia.Astfel extractul de cocos patrunde adanc in firul de par , detensionandu-l si hranindu-l ca la final sa-ti dea senzatia de matase naturala stralucitoare.Vanilia nu se lasa nici ea mai prejos si aduce un plus de vitalitate prin proprietaţi antiseptice, stimulatoare (şi de ce nu chiar afrodisiace)fiind un remediu natural exotic si benefic de prea putini cunoscut.Ce-mi inspira ?Imi da senzatia unui deja vu ,ma fac sa visez la copilarie si inocenta ,imi evoca aroma inconfundabila a laptelui de pasare vanilat ,a escapadelor indraznete prin pajisti mirositoare , un curcubeu al dragostei de viata capturat in sticluta magica.
      O prietena mi-a impartasit , acum ceva timp despre experienta ei fericita cu geluri de dus Enliven si m-a convins .Ma inscriu in FAN CLUBUL ENLIVEN cu convingere si profita eu insami de oportunitatea calitatii la preturi confortabile.

      Ștergere
    4. Imi cer scuze daca am postat de doua ori comentariul , imi face fite conexiunea la internet.Va doresc o seara frumoasa.

      Ștergere
    5. Ti-am spus ca daca vei castiga, eu ma duc sa-l ridic de la vamala pentru tine! Come on! :)

      Ștergere
    6. vezi ca o iau de buna :))

      Ștergere
    7. Iata'ma back!

      Produse marca Enliven, le-am vazut prima oara pe miniprix intr-una din zilele cand am frunzarit siteul din scoarta in scoarta, apoi la tine cu ocazia reviewurilor facute la produsele testate.
      Unele produse nu mi-au starnit vreun interes aparte, ce as incerca sunt: gelul de dus si spumant de baie cu extract calmant de cedru si esenta de ulei de paciuli, pentru serile de relaxare, dar si gel de dus si spumant de baie cu extract racoritor de portocala si esenta de ulei de menta pentru o dimineata dementa :))
      Mouthwash - Total Care, sunt curioasa cum este aceasta apa de gura albastra. Are un pret bun, ca toate din aceasta marca.
      Ambalajele par de o calitate de la mediu in sus, chiar sunt tentante, mai ales dupa ce am citit la tine.

      fb-cu acelasi nume :)

      Ștergere
  22. fb gina whim
    gfg stefy
    mail stefy_angel_555@yahoo.com
    https://www.facebook.com/ginawhim/posts/513566532030255
    prima data am primit cadou un Enliven Gel de Par cu Pro ... Vitamina B5 Firm ..de la o prietena de ziua mea...si am fost foarte incantata de produs
    iar produsul care imi place cel mai mult din aceasta gama este Enliven Travel Luxury Gel de Dus si Spumant de Baie Revigorant ...Flori de Munte ...pt ca intodeauna ma duce cu gandul la vacanta are un miros proasfat de flori de munte ....

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna,
    Acu te-am descoperit pe tine si blogul tau care e dragut.
    Am dat like paginii cu numele FB: Rotaru Gabriela Tatiana,gfc: Rotaru Gabriela
    De produsele Enliven am aflat de pe blogul tau,din acest articol.
    Ma atrage cel mai mult Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit deoarece cred ca are un parfum deosebit,este delicat,imi inspira dragostea,pasiunea,valurile marii,a unei veri de neuitat.
    Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna! Multumesc pentru concurs! Este pentru prima data cand aud despre aceasta marca de produse, asa ca iti multumesc si pentru aceasta! Cred ca as alege orice produs pentru par, fie el sampon, balsam, tratament, orice , numai sa ii fie de folos podoabei mele capilare...Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  25. FB : Madalina Cheles
    De pe pagina ta am aflat prima data despre produsele Enliven. Cum nu stau in Bucuresti as fi putut sa le vad in DM , dar cum nu am DM la mine in oras.....dar acum stiu ce sa caut.
    Produsele care ma atrag sunt :
    - gelul de dus Enliven Luxury calming bath & shower gel - m-a atras culoarea, pur si simplu e o culoare care iti ia ochii , si banuiesc ca miroase precum arata :)
    - Enliven Luxury calming handwash - tot culoarea m-a atras prima si ambalajul. Si cum am citit ca e si cu esenta de ulei de paciul - atunci neaparat trebuie sa-l am
    - sampoanele - cum le=ai laudat si eu sunt in cautare de sampon " the one" vreau sa le incerc. Daca ar fi sa aleg o aroma atunci sa fie coconut si vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  26. fb preda nicoleta alina , prima data am aflat despre produsele Enliven , astazi citind acest articol ,m-ar atrage Enliven Fruit Conditioner - Mango & Passionfruit , pentru ca am parul uscat si banuiesc ca l-ar hidrata foarte bine ,in plus cred ca miroase foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  27. eu am auzit pentru prima data acum, de la tine...mi-ar placea sa le incerc pentru ca imi inspira rasfat si relaxare

    RăspundețiȘtergere
  28. Am auzit pentru prima data acum de la tine:)...mi-ar placea sa le incerc deoarece imi inspira rasfat si relaxare

    RăspundețiȘtergere
  29. FB like: Adina-Mirabela Gavriloi
    Prima data am aflat despre produsele Enliven la tine pe blog, in articolele tale.
    Recunosc, ma atrage un sampon fructat, mai exact cel cu mango si fructul pasiunii, cred ca pentru ideea de aroma, de miros.Imi inspira o salata de fructe, o explozie de culori si parfumuri.Ma gandesc la un mixt ideal de fructe, care sa imi inveseleasca parul.

    RăspundețiȘtergere
  30. prima data am aflat despre aceste produse chiar de pe blogul tau si bineinteles ca mi s-a naprins beculetul cand am vazut ce parere ai despre ele si am plecat in cercetare; apoi am aflat ce am pierdut de fapt si ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult, adica gama cu pro-vitamine, imi este mai mult decat potrivita si trebuie neaparat sa o incerc.
    le doresc succes tuturor participantelor si multumim pentru giveaway :)
    fb: Hornaru Maria

    RăspundețiȘtergere
  31. Primul contact cu produsele Evliven a fost pe miniprix, unde am vazut mici sticlute colorate, care ne inbiau cu arome placute. Apoi pe blogul tau am aflat mai multe informatii despre ele si, dupa cum ti-am mai zis, eu iar reiew-urile tale ca litera de lege :D
    Mi-ar placea sa incerc samponul 2 in 1 pentru par normal despre care ai scris pe blog, chiar azi am intrat in DM, dar nu l-am gasit. De ce mi-ar placea sa il incerc? In primul rand, fiindca i-ai dat un calificativ asa mare, iar asta, venind din partea ta, imi influenteaza destul de mult lista de shopping, rar dai nota 10 unui produs. Un alt aspect care ma tenteaza este reducerea efectiva a timpului in care parul meu este ingrijit sub dus, are parte de curatare si hidratare in acelasi timp. Si sa nu uitam de faptul ca ajuta la mentinerea senzatiei de prospetime a parului mai mult timp. Sa mai zic si de pret? 10 lei pentru 400 ml e pomana curata!

    RăspundețiȘtergere
  32. Enliven fixativ cu Amino Pro-Vitamina B5 pentru fixare ultra puternica,contine Amino Pro-vitamina B5 care ajuta la inlocuirea Amino Acizilor pierduti din par,ajuta la intarirea si mentinerea parului puternic si sanatos.Am fost de curand la coafor,iar tipa de acolo a folosit acest produs,pot spune doar ca :Coafura Rezista:))Mie una mi-a placut.De produse am aflat de la coafor si de la tine de pe blog.Din recomandari cred ca sunt foarte bune si chiar as vrea sa mai incerc si alte produse.O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mihaela Buibas5 iulie 2013 la 00:17

    Salut! In primul rand, multumesc pentru concurs si pentru ca imparti cu noi parerile despre produsele Enliven si nu numai :)

    Eu si produsele Enliven ne-am zarit prima data pe la inceputul anului, intr-un DM din Arad, in timp ce eram in cautare de sampoane si balsamuri frumos mirositoare si care lasa parul moale si stralucitor.
    Nu am fost atrasa din prima, de fapt, mi se pareau suspect de convenabile ca pret. In plus, era o marca englezeasca asa ca nu am stiut ce sa cred. Am ramas fara balsam in ziua aceea si am dat fuga acasa pentru a cauta reviewuri. Am gasit foarte putine, asa ca am uitat de ele pana ce am gasit articolele de pe blogul tau. Din cate tin minte, era exact un articol despre mini balsamul lor. Asta m-a facut sa imi iau inima in dinti si sa il incerc pe cel cu cocos.
    Primul lucru la care m-am gandit in momentul in care l-am folosit a fost ca sunt pe o insula, stand intinsa intr-un hamac, privind oceanul de un albastru pur si sorbind dintr-o nuca de cocos :)) Am deschis ochii si mi-am dat seama ca sunt doar la mine acasa cu balsamul in par. Asadar, pot spune ca balsamul pe care eu il am, cel cu cocos, ma trimite cu gandul la vacanta. Pacat ca nu ma poate trimite cu adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Am aflat din acest articol. Enliven Luxury Calming Bath & Shower acesta mi-ar fi cel mai util. Pentru mine dusul sau baia zilnica sunt momente de relaxare. In consecinta prefer sa folosesc produse de calitate superioara.

    RăspundețiȘtergere
  35. Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit -ma gandesc la o plaja pustie cu un dus in aer liber
    e prima data cand aud de aceste produse la tine.

    RăspundețiȘtergere
  36. FB: Nicoleta Alexandra

    Pentru prima data am aflat de produsele Enliven de la tine, din acesta postare.

    Ma atrage acest produs: http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven-travel-conditioner-coconut-vanilla.html .
    L-am ales pentru ca imi place tare mult mirosul de cocos, ambalajul este tare dragut, iar pretul este unul destul de accesibil.
    Ce imi inspira? Imi inspira miros de mare, plaja, soare, palmieri, cocktailuri...

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna,
    FB: Popescu Cristina
    Pentru prima data am aflat de produsele ENLIVEN de pe blogul tau, de la acest cocnurs. Cel mai mult ma atrage Spuma de par cu Amino Pro-Vitamina B5, pentru ca ajuta la fixarea coafurii si confera firului de par rezistenta. L-am ales pentru ca dupa 2 nasteri, parul meu nu mai este la fel de puternic. Acest produs imi inspira incredere, sanatate si calittae.
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere

  38. Sincer este prima data cand alfu despre aceste produse si as fi tare fericita sa le incerc.
    Produsul care ma atrage este Gelul de Dus si Spumant de Baie Revigorant - Flori de Munte, pentru ca este un produs care ma va revigora si imi va da o senzatie de proaspetime asemenea aerului de la munte.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna! Ma bucur ca am descoperit blogul tau la indemnul lui Aguritza"Blog.
    Despre produsele Enliven nu stiam nimic inainte de a citi despre ele pe blogul tau si ma bucur tare mult ca le-am descoperit. Este minunat cand cineva te indruma atunci cand vrei sa faci o achizitie a unui produs nou de pe piata.
    As vrea tare mult sa pot incerca produsele din gama RASPBERRY & RED APPLE, imi inspira senzatia de fructe proaspete si aromate care revigoreaza si energizeaza. Sunt arome care imi dau o stare de bine, bucurie si chef de viata! Balsam de par, Gel de dus, Sampon, pe toate as vrea sa le incerc!
    As mai incerca de asemeni si ENLIVEN HAND SANITIZER, un dezinfectant pentru maini care nu ar trebui sa ne lipseasca niciodata din geanta, dar si ENLIVEN TRAVEL BODY LOTION VITAMIN A & E care ar fi ideala pentru mentinerea unei catifelari atat de necesara pielii noastre mai ales atunci cand suntem departe de casa si nu avem la indemana toate produsele pe care le folosim zilnic.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  40. Trebuie sa fiu sincera: prima data am aflat de produsele Enliven acum, de la tine.Cel mai tare ma atrage samponul si balsamul cu mango si fructul pasiunii: imi place la nebunie mirosul acestor fructe si stiu ca fac minuni pentru par

    RăspundețiȘtergere
  41. De enliven am aflat din mgazinul DM. Cel mai mult ma atrage Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit , pentru ca aceste arome fac baia o adevarata portie de relaxare, o excursie exotica. Revigorant si placut.

    RăspundețiȘtergere
  42. De produsele enliven am aflat din magazinul DM. Cel mai mult ma atrage Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit , deoarece aceste arome transforma baia intr-o adevarata portie de relaxare, o excursie exotica. Placut si revigorant!

    RăspundețiȘtergere
  43. De produsele Enliven , am aflat din al tau coltisor virtual , am citit fiecare cuvant si tare m-am mirat de pretul lor mititel ,cred ca de la atatea arome minunate saracele preturi s-au imbatat si de asta sunt fara vlaga :))glumesc

    Cand am citit postarea cu review-ul la Gelul de dus Enliven cu lemn de cedru si patchouli ,deja pluteam pe un norisor si ma gandeam ce relaxata era Eva cand se bucura de atatea miresme ,si chiar daca a mancat din mar si a condus omenirea spre pacat tot nu era asa stresata cum suntem noi in zilele astea .Dar iata de aceea s-au inventat gelurile de dus ,ca sa ne relaxeze putin,eu sunt inebunita dupa arome puternice,fructate,putin combinate cu cele lemnoase ,care de la primul contact in magazin sa ma fac sa ma indragostesc si sa plec cu jumatate de stocul lor acasa :).

    Ma atrag multe produse ,insa m-am oprit la unul ,si anume , Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit , numai combinatia aceasta de mango si fructul pasiunii ma face sa ma simt ca un copil cand vede jucarii sau bomboane,ador fructele exotice si instantaneu cand vad geluri de dus,sampoane,creme etc cu astfel de arome ,le cumpar fiindca au un parfum demential ,care ma face sa vizez la vacante pe plaje exotice unde rasfatul si relaxarea sunt lege :)Parul meu merita un astefl de rasfat , fiindca este destul de chinuit si are nevoie in permanenta de reimprospatare si revitalizare.

    fb:Yady Deea

    RăspundețiȘtergere
  44. I wanna haz za balsam si sampon cu mar rosu si zmeura <3
    Mai trebuie sa iti spun ca am o adevarata obsesie pentru produsele pentru par?!Eu le-as vrea pe toaate, indiferent de aroma!Nu stiu daca ai observat, insa atunci cand pornesc la cumparaturi (din review-urile de pe blog desigur) imi place sa imi iau produse la preturi mici si medii.De ce?Pentru ca sunt mici comori intre ele si nu ca sunt zgarcita, dar hai sa fim seriosi acuma: faptul ca un produs are un pret mare nu inseamna ca este si bun, si la fel se aplica si in cazul numelui firmei.
    Imi doresc mult sa incerc macar un produs pentru par de la Enliven mai ales pentru ca eu nu am DM in oras si e o pacoste!Nu am incercat nici un produs de pe acolo si uneori ma simt marginalizata :)) Enliven nu numai ca suna foarte fresh, dar parca imi imprima sa un gand de renastere a frumusetii: en-li-ven (parca aduce din germana :)).
    P.S.: am dat like cu numele Ana Panait :)
    Si sa nu uit: am citit la tine prima oara despre Enliven.Nu stiu de ce le tot confundam prima oara cu Ebelin sau Eveline :))

    RăspundețiȘtergere

  45. - like la pagina mea de Facebook
    - imi spui de unde ai aflat prima data de produsele Enliven
    - raspunzi la intrebarea: “Ce produs Enliven te atrage cel mai tare?” si-mi explici in 2-3 fraze de ce l-ai ales si ce-ti inspira.

    Like, am dat, iti urmaresc postarile
    Prima data am aflat de produsele Enliven de pe blogul tau, sincer nu stiam de ele.
    Ma atrag: Enliven Luxury Refreshing Bath & Shower Gel, si Enliven Luxury Calming Handwash. Pentru ca mi se par cele mai necesare produse de igiena sa zic asa: un gel de dus ( absolut necesar in perioada de vara si nu numai),.

    RăspundețiȘtergere
  46. FB: crystyna nichita
    am aflat de aceste produse de pe internet
    cel mai tare ma atrage acest produs Enliven Amino Pro- Vitamin Hair Spray pentru ca parul are nevoie de asemenea produse in special vara

    RăspundețiȘtergere
  47. Pentru a participa la concurs lasam comentariile la postarea asta?

    RăspundețiȘtergere
  48. Sincera sa fiu prima data am citit la tine pe blog despre produsele Enliven si deja sunt nerabdatoare sa le incerc. M-ar tenta sa probez acest produs http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven/enliven-luxury/enliven-travel-luxury-shower-gel-refreshing-gel-de-dus.html deoarece imi inspira o zi racoritoare de vara scaldata in razele soarelui. Imi plac produsele care-mi catifeleaza pielea si ma linistesc.

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna-buna! Primiti cu vorbaria? Vorba aia, cu mine buna ziua ti-ai dat, belea ti-ai capatat. Cand ma pun la taclale, nu pot sa ma opresc. :))
    Incep prin a spune ca nu cunosteam produsele Enliven pana nu le-am vazut la tine. Si recunosc, prima data nu am avut cine stie ce parere despre ele, desi tu le tot ridicai in slavi. Ma gandeam ca cine stie ce prostioare or fi. La ingrediente nu ma pricep oricum, dar totusi le vedeam ca pe niste produse pline de chimicale. Review dupa review, parerea mi s-a schimbat, ajungand chiar sa imi doresc anumite produse de la ei. Ghinionul (sau norocul buzunarului meu) e ca nu stau in Bucuresti, ci intr-un orasel mic din apropiere. Ca altfel faceam prapad.
    Odata cu review-ul la sampon, m-ai convins, deja ii simteam aroma si ma incerca o dorinta cruuuunta de a-l avea. Oricum eu mereu sunt in cautarea samponului perfect. :)) Ei bine, dupa ce ai postat si review-ul balsamului... am luat sah mat. Iubesc combinatia de mango si fructul pasiunii (in cosmetice, ca face to fruits nu le-am vazut in viata mea), e o aroma vie, de vara, care iti da energie. Sau cel putin asa o percep eu. Bun... si ca sa nu te stresez prea mult, inchei aici. Hai ca nu am scris prea mult. :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  50. Ce concurs dragut! Multumim!

    Nume Facebook: MadaLina Mada
    Share: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=155375457979279&id=135525646630927

    Sa fiu sincera, este prima data cand aud de aceasta marca. :) Insa mi-a atras atentia un produs care se afla la unul din premii si anume: Enliven Luxury Refreshing Bath & Shower Gel.
    De ce l-am ales?
    Pentru ca din descrierea lui, da de inteles ca are un miros placut, cu rol de a crea o stare de bine si cel mai important aspect, ofera o senzatie placuta de reimprospatare. Sunt sigura ca acest gel se potriveste persoanelor, care dupa o zi de munca, doresc cateva momente de relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ti-am dat like la pagina de facebook cu Papadopol Ramona si share aici http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/07/rasfat-cu-enliven-concurs.html

    Cred ca prima data am auzit despre produsele Enliven dupa blogurile fetelor insa am citit cu placere si postarile tale facut despre sampon si balsam. Toata lumea am vazut ca a fost foarte multumita de ele si trebuie sa recunosc ca daca le-as fi vazut in magazin nu le-as fi incercat fara un review. Eu sunt putin reticenta asupra produselor noi.
    Mi-ar place sa incerc samponul si balsamul mult laudat!

    RăspundețiȘtergere
  52. Like la pagina de facebook ti-am dat demult (numele meu acolo e Valar Morghulis). De Enliven am auzit pt prima oara de la tine,bineinteles. Si chiar doream sa le testez dar buzunarul nu ma tine din pacate. Produsul Enliven care ma atrage cel mai tare este Enliven Luxury Calming Bath & Shower . Ma face sa ma gandesc la o seara in cada , linistita,cu o carte buna alaturi si muzica clasica auzindu-se discret din dormitor. Stresul cotidian isi spune cuvantul asuprea mea si o baie relaxanta ma mentine pe linia de plutire. Cand ma gandesc la acel produs,m-as gandi la o zi petrecuta la munte (as zice marea,dar o urasc din tot sufletul) intr-o cabanuta,departe de caldura din oras si de agitatie. Unde s-ar auzi numai ciripitul pasarilor si fosnetul copacilor si unde poti sa te incarci de energie pozitiva si ganduri bune. :) Multumim pt concurs.

    RăspundețiȘtergere
  53. Pentru prima oara am aflat de produsele Enliven de pe acest blog. Cautam intr-o zi sfaturi despre un balsam de par bun, dar si mai ieftin , si am dat de acesta.:D
    Cel mai mult ma atrage balsamul Enliven cu mango deoarece acesta se clateste rapid fara a-mi lua mult timp, miroase absolut delicios (mango fiind fructul meu preferat). Pe langa aceste atuuri , dupa cateva folosiri face parul foarte matasos. Recomand!
    Facebook-ul meu: Mada Lina

    RăspundețiȘtergere
  54. fb:Nicoleta Agache
    Abia acum am aflat de aceste produse.M-ar tenta Enliven Amino Pro-Vitamin Shampoo,pentru ca are vitamina B5 si ajuta la regenereaza parului.Acest produs imi inspira frumusete,sanatate si stralucire.

    RăspundețiȘtergere
  55. fb:Nicoleta Agache
    Abia acum am aflat de aceste produse,prin intermediul tau.
    M-ar tenta Enliven Amino Pro-Vitamin Shampoo,pentru ca are vitamina B5 si ajuta la regenerarea parului.Acest produs imi inspira stralucire,sanatate si frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  56. Esste pentru prima data cand citesc despre aceste produse. Cel mai mult imi atrage atentia Enliven Fruit Conditioner - Mango & Passionfruit deoarece imi inspira ideea de voiosie, vitalitate, energie si miresme imbietoare!

    RăspundețiȘtergere
  57. Sincer chiar acum am aflat despre produsele Enliven
    acest produs ma atrage cel mai mult http://shop-arena.ro/enliven-travel-luxury-shower-gel-invigorating.html, pare perfect pt aceasta vara, dupa o zi obositoare este placut sa il utilizezi , insemna relaxare, revigorare si fresh.
    fb:Mary Anton
    gfc;marylena4you
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/413742078741286

    RăspundețiȘtergere
  58. Trebuie sa recunosc ca am aflat de produse din review-urile tale, stii ca mereu ma tentezi cu cate ceva. Apoi le-am studiat pe site, le-am dat tarcoale si mi-am facut un mic wishlist. :)

    Am dat like cu Alexantza's Wonderland.

    Cred ca cel mai mult ma atrage Enliven Fruit Conditioner - Mango & Passionfruit. Masca mea de par e pe terminate si cand am zarit acest produs m-am gandit la mireasma imbietoare pe care cred ca o are. "Passionfruit" mi-a sunat intotdeauna oarecum pasional, adica aroma aceea ce te invaluie si-ti incanta simturile, exact cum spun reclamele. Nu m-au dezamagit pana acum produsele ce aveau passionfruit, mi-au placut fiindca aroma ma relaxeaza, parca ma ajuta sa scap de stres dupa o zi incarcata. Mango imi place mult ca fruct, e evident ca ma atrage si-n produse, nu? :) Cred ca produsul [ca miros] e o incantare. Totodata, cred ca e un rasfat sa-l tii in par, in timp ce el actioneaza, tu bucurandu-te de miros. :)
    Mai pe scurt insa, imi inspira vancanta si locuri calde, de vis!

    RăspundețiȘtergere
  59. Alexandru Lucica6 iulie 2013 la 21:30

    Buna seara,Chiar acum am citit despre Enliven (n-am auzit in viata mea spre rusinea mea)ca am vazut share-ul pe facebook.Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit suna bine,poate ca mi-a placut odata un sampon cu mango,la-s manca la cum miroase:d

    RăspundețiȘtergere
  60. Am dat like paginii tale, oricum te urmaresc regulat si imi place ce postezi, altfel n-as reveni zilnic sau ori de cate ori postezi.

    Produsele Enliven le-am observat pentru prima data in DM dar intr-o prima faza nu mi-au spus mare lucru, am adulmecat 2-3 din ele. Nu imi inspira incredere gramajul imens si pretul atat de mic raportat la cantitate (deh, obsesia romanului ca ce e ieftin e obligatoriu si prost), asa incat le-am ignorat o buna bucata de timp, chiar daca nu m-ar fi deranjat sa incerc un sampon nou (din punctul asta de vedere sa stii ca te invidiez, serios, mi-ar placea si mie sa gasesc Holy Grail in materie de sampon).

    Obsesia s-a instalat iremediabil dupa articolul tau despre samponul 2in1 care face minuni pentru scalpul sensibil si parul gras. Acesta este de altfel si produsul care ma tenteaza cel mai tare, m-am abtinut momentan eroic sa il cumpar (ca un funny fact, la urmatoarea vizita in DM dupa ce ai scris tu de el am observat ca nu mai era picior de sampon 2in1 pentru utilizare frecventa, din punctul meu de vedere un semn clar ca ai cititoare fidele in Brasov). Nu l-am cumparat inca din 2 motive: unul, cel expus mai sus, nu se mai gaseste fizic si doi, fix inainte sa postezi mi-am luat 2 sampoane de la magazinul naturist. Abia astept insa sa le termin (si, bineinteles, sa fie din nou produsul disponibil in DM) ca sa mi-l iau pe cel prezentat de tine, sunt curioasa de numa' ce efecte va avea asupra parului meu si cu ce impresii ma va lasa.

    Pe de alta parte, ma tenteaza si restul de sampoane, ca de altfel si gama de lotiuni de corp, dar, banuiesc ca te-ai prins, am facut o adevarata obsesie pentru samponul respectiv.

    Nu in ultimul rand, vreau sa iti multumesc pentru acest GA, ca de altfel pentru toata munca ta pe acest blog de pana acum, Tine-o tot asa, reprezinti o inspiratie pentru alt fellow blogger!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  61. 1. Nume facebook: XS Ann
    2. Am aflat de aceste produse din review-urile tale si chiar m-ai facut curioasa. :D Cand o sa ajung in DM sigur o sa imi iau ceva.
    3. As incerca gelul de dus cu vanilie si cocos datorita combinatiei de mirosuri (delicios). Ador vanilia si nuca de cocos hidrateaza, de aceea este buna si pentru par.
    Din cate am citit in review-urile tale, par a fi niste produse bune, ce isi merita banii. :*

    RăspundețiȘtergere
  62. Ma bucur ca am ocazia sa particip la un concurs organizat de tine, mai ales ca premiile sunt tentante, de foarte buna calitate si mai ales ca sunt recomandate si testate de tine.
    Am auzit pentru prima data de produsele Enliven de pe blogul tau, cand ne-ai prezentat mini lotiunea de corp si mai apoi produsele primite spre testare, ca apoi sa citesc cu incantare review-urile la produse.
    Cel mai mult ma atrage samponul 2 in 1 pe care ni l-ai prezentat aici pe blog, pentru ca si eu ca si tine si ca multe alte fete sunt in cautarea samponului perfect, care sa lase parul curat, hidratat, sa miroasa frumos, sa nu mai cada.. oh cam multe vrem de la un simplu sampon ;)
    Iar faptul ca e formulat 2 in 1, nu poate fi decat un plus pentru mine, adica un pic de economie de timp, dar si de bani bineinteles, de ce sa nu recunoastem.
    Ce imi inspira? imi e un pic greu sa raspund aici, pentru ca nu am vazut/mirosit produsele, dar din ce am citit pe blogul tau pot spune: rasfat si ingrijire de calitate si mai ales pofta de viata:)

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna, Alina! Nu mi-a aparut comentariul anterior, asa ca am revenit!
    fb: nadia alina candrea
    Despre produsele Enliven este pentru prima oara cand aflu, multumita postarii tale, si daca e sa aleg, m-ar tenta orice produs pentru ingrijirea parului! Acolo mai am eu de lucrat si mi-ar prinde bine niste produse profesionale!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  64. Hello, hello!

    FB: Felicia Ilie

    Am aflat pentru prima data despre produsele Enliven de la Alina lui Brumarel :) care a vorbit despre acestea nu oricum, ci foarte convingator!

    Hmm, am oscilat mult inainte de a decide; am recitit review-urile de pe blog, am comparat notele acordate (de o "profa" exigenta), m-am gandit si la propriile nevoi si preferinte; prin eliminare, a iesit castigatoare Enliven Mouthwash - Freshmint Alcohol Free!
    De ce acest produs? Din mai multe motive! Unul obiectiv si cerebral: este foarte importanta igiena dentara! Altul emotional: a fost ieri Ziua Internationala a Sarutului! Un al treilea motiv, subiectiv, de natura sentimentala: imi iubesc partenerul si imi place ca saruturile noastre sa aiba prospetime si savoare! :)

    Multumesc!
    Succes tuturor!

    Pupici mentolati! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  65. fb: Maria Bm
    Am aflat de existenta gamei de produse Enliven la tine pe blog. Produsul care ma atrage este lotiunea de corp cu vitaminele A&E. Review-ul facut de catre tine m-a determinat sa iubesc lotiunea inainte de a o folosi. Este ideala pentru vara( si nu doar) ..iar avand in vedere raportul calitate-pret,fara discutii, este tot ce poti sa iti doresti din partea unei lotiuni hidratante. Imi place ca intra rapid in piele si in momentele in care uit de ea pot sa o folosesc cu cateva minute inainte de a iesi afara.

    RăspundețiȘtergere
  66. Produsele Enliven erau pentru mine un mister pana acum vreo o luna cand, in vizita la o prietena, a fost nevoie sa merg la toaleta unde am descoperit cel mai cel dintre sapunurile lichide, sapunul Enliven cu Geranium si Mountain Pepper, este grozav.
    Si acum sa iti raspund la cea de-a doua intrebare, din gama de produse Enliven, pot spune ca cel mai mult ma tenteaza samponul cu extracte de vanilie si cocos pentru ca imi doresc un produs care in acelasi timp sa imi curate parul, dar sa imi si revigoreze scalpul. Si ce sper eu ca este un mare plus,este aroma, nu cred ca exista persoana careia sa nu ii placa aroma eleganta de vanilie si cocos.

    RăspundețiȘtergere
  67. De la un prieten,cel mai mult ma atrage gelul de dus Enliven Luxury Calming Bath & Shower Gel,este extraordinar de fain,miroase incredibil,si deodorantul Enliven Mens AP Roll on Original,este foarte bun,produse foarte bune cu un pret foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  68. Fara sa stiu de concurs, ti-am spus ca de la tine am auzit prima data de produsele Enliven :)
    Am aruncat o privire pe oferta si am fost socata, in primul rand de preturile super-accesibile, nu prea stiam la ce sa ma astept, fiind primul contact cu produsele.
    Apoi, gama e destul de diversa, ma pui, mai Alina, sa aleg DOAR un produs care imi face cu ochiul? Pai toate clipocesc si spun Pick-me! Greu!
    Dar, fie, aleg balsamul cu zmeura si mar rosu(http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven-fruit-conditioner-raspberry-red-apple.html) din 2 motive: am o adevarata obsesie pentru tot ce inseamna zmeura si parul meu se incurca foarte repede, vad ca promite o pieptanare usoara.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  69. Am auzit de produsele Enliven de la o prietena.
    Produsul Enliven care ma atrage cel mai tare este Sampon 2 in 1 Enliven pentru par normal deoarece curata foarte bine parul, nu usuca parul, se poate folosi zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  70. De pe blogul tau am aflat pentru prima data de produsele Enliven, si am vazut ca preturile sunt mai mult decat avantajoase, am vazut review-uri la sampon tot la tine, despre care ai zis doar de bine. Merita incercate, zic eu... Produsul care ma atrage cel mai tare este balsamul cu mango si fructul pasiunii, combinatie de arome pe care am mai folosit-o, insa nu pe par. Momentan folosesc o masca de la Kallos cu aroma de lapte, insa parul meu parca s-a plictisit de acelasi produs de ingrijire. Sper ca acest concurs sa fie „my first date”cu aceste produse. Succes si celorlalte participante!

    RăspundețiȘtergere
  71. Trebuie sa ma inscriu si eu musai, la cat de "aromat" e concursul asta. Salivez pur si simplu si imi vin in minte zeci de fructe si arome numai cand ma gandesc la produsele Enliven. Stiu, am luat-o razna.
    Sincer, nu mai stiu exact unde am vazut prima data brand-ul - la tine pe blog sau pe Miniprix, asa ca te rog sa ma ierti pentru memoria mea care incepe sa rugineasca. Oricum, mai multe detalii decat ai postat tu nu am citi niciunde.
    De cand ne-ai aratat acel sapun lichid cu muscata il caut ca nebuna prin farmacii si DM. Nu am avut sau mirosit niciodata pana in prezent un produs cosmetic cu muscata, nici nu cred ca am mai auzit macar. Si inca nu imi pot imagina cum miroase. Insa mie muscatele imi aduc aminte de copilarie, de vacantele mari, libertate, culoare, vara, soare, toate adunate intr-un amalgam. Imi aduc aminte cum, in copilarie, aveam acasa curtea plina de muscate care mai de care mai colorate. Nu era zi in care sa nu imi bag nasul la propriu in ghivele mamei si sa inspir putin aer cu parfum de muscata, desi poate nu e cel mai imbietor parfum floral din cate exista. Chiar si acum ghivecele cu muscate pestrite si curgatoare vegheaza curtea copilariei mele. Din pacate eu nu mai ajung atat de des sa ma bucur de ele. Asa ca e lesne de inteles de ce am ales acest produs, poate banal.
    Pe FB te urmaresc cu Ioana Rosu :)

    RăspundețiȘtergere
  72. Prea multe tentatii. Trebuie sa ma inscriu. :D
    Eu am descoperit Enliven-ul in DM. Mi-a facut cu ochiul de la plasarea speciala pe care o avea si mi-am ales balsamul cu mango...delicios. <3
    Cel mai tare si mai tare ma atrage samponul Enliven deoarece l-ai laudat tu. :) Avand probleme similare (sebumul...) doresc sa vad daca reuseste sa faca fata si cerintelor mele. Tu esti vinovata pentru toate produsele Enliven pe care le-am adaugat pe wishlist (sapun lichid, apa de gura etc. etc. ;))).

    RăspundețiȘtergere
  73. Hello.

    Produsele Enliven le-am observat prima oara acum cateva luni intr-un magazin DM si am remarcat produsele pentru par (sampoanele si balsamurile).

    Dintre produsele de la ei, o sa sune ciudat, dar ma atrage Enliven Aftershave Splash! Nu pentru mine, ci pentru sotul meu care se afla vesnic in cautarea aftershave-ului perfect, asa ca mi-ar placea sa il suprind cu ceva nou ce sigur nu a mai incercat. Nu am mai auzit pana acum de un "aftershave splash" si suna foaaarte racoritor, ceea ce mi se pare potrivit pentru vara.

    FB: Anca Gheorghe

    RăspundețiȘtergere
  74. Sincer aici am citit prima data de acest brand. Ma atrage foarte tare orice produs Enliven care contine extract de Passionfruit. Am avut odata un sapun lichid cu acest extract si vreau sa spun ca miroase demential! De atunci orice produs care va contine extract de maracuya (fructul pasiunii) imi va atrage atentia! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  75. FB Radu Adina
    De produsele Enliven am aflat acum cateva saptamani de pe blogul tau. Pana acum nu am citit pe nici un alt blog despre aceste produse.
    Din ceea ce am citit, imi place balsam de par Enliven cu mango si fructul pasiunii pentru ca imi place in primul rand ambalajul.Acesta ma duce cu gandul la un produs de lux.Faptul ca miroase a mango si fructul pasiunii este un al motiv pentru care aleg acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  76. Am aflat prima data de produsele Enliven de la o prietena.Tot aceasta mi-a recomandat apa de gura Enliven Mouthwash-Total Care care mi-a starnit curiozitatea . Am ales acest produs deoarece ,dupa parerea mea este foarte folositor si cu siguranta de nelipsit pentru orice persoana.

    RăspundețiȘtergere
  77. FB Mary Lena
    Prima data am aflat de produsele Enliven de la o prietena.Cel mai multa ma atrage Enliven Fruit Conditioner - Raspberry & Red Apple.Este produsul Enliven pe care il avea prietena mea.Pentru ca nici nu auzisem de aceste produse am rugat-o sa mi-l dea si mie sa il incerc, ea fiind foarte multumita de el.Miroase foarte bine si dupa aplicare lasa parul moale si usor de pieptanat.

    RăspundețiȘtergere
  78. Howdy!!:D
    Am mai comentat o data...nu stiu daca gresesc postand de 2 ori dar mi-a aparut o eroare cand am dat ok la postare ca sa apara! So... sorry daca apare de 2 ori!:D
    Deci...prima data am auzit de produsele astea de pe net..as dori sa le incerc pt ca nu am avut ocazia pana acum, ma atrag mai mult produsele Enliven de baie pt ca sunt produse englezesti si banuiesc ca sunt mai concentrate si mai calitative fata de ceea ce am folosit eu pana acum...:) Ce-mi inspira? Pai...feminitate in primul rand si mai apoi senzualitate! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  79. Like: Raluca Alina Vintilescu

    Din postarea aceasta am aflat pentru prima oara de produsele Enliven.

    Enliven Luxury Calming Bath & Shower - L-am ales pentru ca imi plac baine lungi si fierbinti. Sincer, m-a facut sa ma gandesc la zilele alea de iarna, cand vii inghetat de afara si ai nevoie de o baie fierbinte, care sa-ti scoata frigul din corp, sau la serile de vara, cand pus si simplu vrei sa te relaxezi, singura, in cada.

    RăspundețiȘtergere
  80. Hmmm, tentant concurs, tentante premii! Multumim!
    Facebook: Carla Sas-Abraham
    Sincera sa fiu, prima data am aflat de aceste produse de la tine. Me refer la aflat detalii...le-am vazut cu putin timp inainte pe Miniprix, dar nu le-am bagat in seama. Apoi am citit pe blogul tau si au inceput sa ma tenteze.
    Ce produs ma atrage cel mai tare? Desigur ca imi fac cu ochiul gelurile de dus. Cred ca Shower Gel Invigorating ma tenteaza cel mai mult. Am vazut ca pe shop-arena.ro gelurile de dus au o cantitate de 100 ml ceea ce le face perfecte pentru luat in vacanta. In afara de geluri de dus, imi fac cu ochiul si deodorantele si apa de gura. De ce ma atrag aceste produse? Simplu, am citit pareri bune despre ele si au un pret mic, asta ma face sa imi doresc sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  81. Am stat pe ganduri daca sa ma inscriu sau nu la concurs. Vroiam sa las alte fete sa aiba o sansa in plus, dar parca m-ai convins pentru ca ne-ai tot adus aminte de el de mai multe ori. :D
    Si la cat e de tentant, am rezistat si eu cat am putut.. :))

    Eu am auzit prima data de produsele Enliven la Miniprix. Cand am dat prima comanda ma uitam prin toate sectiunile si parca acestea erau la produse partener daca nu ma insel. Si chiar pusesem mai multe in wishlist, majoritatea geluri de dus.. :D dar nu le-am putut lua atunci pentru ca am cumparat mai multe hainute si deja bugetul era depasit. :D
    Dar evident ca am ramas cu gandul la ele. Imi placea ambalajul tare mult. Sunt niste bidonase tare simpatice.. :)) si aveau si culori dragute, mai ales cele albastre :D

    Cel mai mult m-ar tenta gelurile de dus de la ei, pentru ca le-ai descris si tu tare frumos si pentru ca de cand iti citesc blogul mi s-a deschis apetitul pentru gelurile de dus. Am ajuns sa am vreo 7-8 cred si parca tot dupa ele ma uit. Asta in conditiile in care eu aveam un singur gel de dus, sau maxim doua.. :)))
    si din variantele expuse de tine in articol, cred ca preferatul meu ar fi cu siguranta cel cu portocala si menta.. :X
    ador mirosul de portocala, mai ales iarna, dar nu il refuz de fapt in nici o perioada a anului. :D


    pupicei!!!

    PS : fb - diana relly :D

    RăspundețiȘtergere
  82. Fb: Mitu Catalina
    Gfc: Catalina Mitu
    Share Concurs: https://www.facebook.com/mitu.catalina.9/posts/10200428830943089
    Pai cred ca am mai auzit de ele vorbindu-se dar nu am dat mare atentie,insa citind acum articolul am dat un search sa ma documentez,si am ramas surprinsa placut. Produsele ma duc cu gandul la vacanta ,soare ,o mare splendida si un cer senin. Sotul meu deja si-a facut o listuta cu ce isi doreste de pe site :)) Deci multumim furmos pt concurs si pt pont :*
    Pupici multi

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna!

    Prima data am vazut produsele ENLIVEN in DM.

    Dintre produsele lor m-au atras cele din gama LUXURY cel mai mult. De ce ? Pai in primul rand din cauza numelui ... doar sunt un leutz autentic si ma atrage tot ce e somptuos, luxos, opulent :) Si ambalajul este deosebit.
    In al doilea rand pentru ca imi plac gelurile de dus in general si am o vasta colectie de arome si parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
  84. Prima oara am descoperit produsele intr-un magazin ce comercializeaza produse din Anglia. Mi-am cumparat o crema de maini care mi-a placut mult. Acela este produsul care imi place. Este vorba de crema pentru maini si corp Enliven Skin Care cu aloe vera si castravete. Are un miros fresh, hidrateaza foarte bine fara a lasa senzatia de gras pe piele si in plus are un ambalaj practic. Imi inspira prospetime si ingrijire. Love it!!
    P.S. Am dat like pe Facebook cu numele Oana Dov

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna, am aflat despre aceasta gama citind blogul tau . Ma tenteaza Enliven Luxury Calming Bath & Shower.Imi inspira relaxare si prospetime.Mi se pare o gama care balanseaza foarte bine pretul in raport de calitatea produselor. Multumesc pentru informatiile utile postate zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  86. Neata!
    Despre blog am aflat pe FB,o prietena din lista a postat un articol si l-am citit.
    Despre produsele Enliven am aflat aici ,la acest post.M am conformat si am deschis pagina cu pricina : mi-e pofta de fructe si parca miroase a vanilie? sau cocos? aaa...capsuni..cine stie?!! ! Asta a fost prima senzatie! Vorbesc despre sampoane, caci nu ma pot hotara la care sa ma opresc in mod special, sa fie Coconut & Vanilla? sau Raspberry & Red Apple sau Kiwi & Fig ? Imi place ambalajul , eticheta cocheta si forma recipientului, usor de folosit.

    RăspundețiȘtergere
  87. FB: Andreea Ristea
    Trebuie sa recunosc ca de produsele Enliven am aflat de la tine! Si m-ai facut tare, tare curioasa in privinta lor!
    Nu am apucat sa incerc nimic de la ei, dar imi doresc foarte mult! Poate dupa ce ma mai linistesc putin si termin tot ce am de facut in perioada aceasta, am sa merg la shopping!:) Pana atunci, trebuie sa-mi organizez ultimele detalii pentru nunta!:)
    Sper din toata inima sa am sansa de a castiga un premiu din cele oferite si sa reusesc sa testez mai repede aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  88. imi place fb: Anca Elena
    - sa-mi fie cu iertare.., dar tu esti prima pe care o citesc -in legatura cu produsele enliven, am trecut prin dm ,dar nu mi-au atras atentia
    - eu as incerca samponul cu vanilie si cocos, in ultima perioada vad ca ma atrag aceste nuante , dar si gelurile de dus cu arome proaspete, in special cel ales si de tine lemn de cedru si patchouli
    multumim pentru concurs

    RăspundețiȘtergere
  89. fb: Stefania Petcu
    Sincera sa fiu aici am citit prima data despre aceste produse, nu mai auzisem de ele pana acum.
    Un produs Enliven care mi a atras atentia este Balsamul cu Extract Natural de Zmeura si Mar Rosu, intotdeauna mi au placut atat gustul merelor si al zmeuricilor cat si aroma si mirosul lor.Mereu cand cumpar vreun gel de dus, spumant sau crema de maini caut sa gasesc aroma acestor zmeurici, imi place foarte mult, ma invaluie cu dulceata lor si mirosul fin, chiar de ziua mea am primit o crema de maini cu zmeura si e preferata mea.Produsele celor de la Enliven au un pret chiar foarte accesibil, ambalajul chiar daca nu e unul scump este foarte practic, ce mai imi place la acest produs este ca el contine extract natural de zmeura si mar rosu.

    RăspundețiȘtergere
  90. Prima data am remarcat produsele Enliven in drogheria DM. Produsul care ma atrage si pe care l-am si incercat este balsamul de par cu extract de mango si fructul pasiunii..ma atras cel mai mult mirosul ma duce cu gandul la vacanta..la una exotica. Imi place pt ca imi lasa parul moale, se descurca usor. Un produs bun, la un pret mic

    RăspundețiȘtergere
  91. Prima data am aflat de produsele Enliven de pe blogul tau din sumedenia de review-uri care m-a facut sa-mi doresc si eu aceste produse:)
    Produsul care ma atrage cel mai mult este samponul cu extracte naturale de zmeura si mar rosu dintr-o sumedenie de motive. Iubesc la nebunie aceste fructe si numai gandul ca aceste minuntii ar putea ajunge pe scalpul meu contaminat de atatea nebunii ma face sa topai in nestire. De asemenea, acest produs imi inspira libertate, prospetime, dar si incredere, deoarece se prezinta ca fiind un produs cu ingrediente naturale.

    RăspundețiȘtergere
  92. Prima data am aflat de podusele enliven de pe blogul unei prietene online.Cel mai multimi place Balsam de par Enliven cu mar rosu si zmeura .,miroase bine,lasa parul moale si fin ,nu trebuie sa-l folosesc in cantitate mare,parul se perie usor si in plus este ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  93. Prima data am aflat de podusele enliven de pe blogul unei prietene online.Cel mai multimi place Balsam de par Enliven cu mar rosu si zmeura .,miroase bine,lasa parul moale si fin ,nu trebuie sa-l folosesc in cantitate mare,parul se perie usor si in plus este ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  94. Particip.. Cel mai mult si cel mai.mult imi place samponul de mango si fructul pasiunii datoarita mirosului placut si datorita ca este foarte bun pentru par il folosesc de un timp si sunt foarte multumita de el

    RăspundețiȘtergere
  95. Am aflat prima data de produsele Enliven de la o prietena , care mi l-a recomandat. Aveam nevoie de un balsam care sa-mi lase parul puternic, matasos si usor de pieptanat. Ei bine... primele zile eram dezamagita, crezusem ca iar am gasit un produs care nu da rezultate , dar am perseverat iar peste o saptamana parul incepuse sa arate din ce in ce mai aspectuos . Acum am terminat balsamul dar am sa ma duc sa-l achizitionez iarasi. :)

    RăspundețiȘtergere
  96. Izabella Buftea17 iulie 2013 la 17:16

    De la tine am aflat. :) Nu stiam de existenta acestei marci pana acum. Mi-a facut cu ochiul "Enliven Travel Gel de Dus cu Extract Natural de Zmeura si Mar Rosu". L-am ales pentru ca ador zmeura!
    Zmeura culeasa de la padure este cea mai buna si cea mai aromata.
    Si l-am mai ales si pentru ca este vara, iar calatoriile sunt mai frecvente decat in alte sezoane. La fel si dusurile. :)
    Iti dai seama? Sa mirosi a zmeura? Si sa fii delicioasa? :)
    "Deliciul" pe care l-am ales imi inspira prospetime si sweetness. Totul este de-a dreptul yummy!

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna! sincer eu personal nu am cumparat produse de la Enliven fiindca unde locuiesc nu se gasesc ,dar mi-ar placea mult sa le pot achizitiona! Anul trecut am fost in Londra in vacanta la o prietena si am vazut ca ea avea niste produse Enliven , ea mi-a spus ca-s foarte bune si te simti asa rasfatata de la ele...si la sfarsitul vizitei mi-a datuit si mie un Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit si un Enliven Luxury Calming Bath & Shower! Am fost placut surprinsa, iar acasa primul lucru pe care l-am facut a fost sa incerc aceste doua produse, au fost divine! Foarte delicate si cu un parfum imbietor ! Pana acum nu stiam daca vor aparea sau nu la noi in tara dar acum sigur imi voi cumpara!Acestea doua au ramas preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  98. Despre acest produse am aflat de la blogul tau si am descoperit ca sunt cu adevarat accesibile.

    Enliven Fruit Shampoo - Mango & Passionfruit : Am ales acest produs pentru mango, imi place mango si sunt sigura ca are un parfum divin care m-ar face sa il recumpar de fiecare data .

    RăspundețiȘtergere
  99. cel mai mult dintre produsele Enliven ma inspira Enliven Mouthwash - Freshmint Alcohol Free pentru ca ma duce cu gandul la o vacanta departe de lume, undeva in salbaticie dar cu parfum racoritor.Am auzit de curand de pe net de aceste produse si nu am folosit inca niciunul, dar cred ca mi-ar place sa ma rasfat cu aceste produse.O seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  100. Sincer iti spun ca nu am auzit de aceste produse si recunosc ca mi-e rusine de acest lucru, cred ca sunt fantastice mai ales ca vorbesti despre ele atat de frumos si le prezinti in mod surprinzator de placut...m-ai facut curioasa :D
    Dat fiind faptul prezentat de mai sus, as opta pentru o lotiune de corp, prefer aromele florale. Pentru mine lotiunea de corp reprezinta foarte mult pentru pielea-mi uscata si sensibila iar parfumul lotiunii ma face sa ma simt curata si proaspata. Am incredere in marca Enliven datorita tie si abia astept sa o testez :D

    RăspundețiȘtergere
  101. Sincer iti spun ca nu am auzit de aceste produse si recunosc ca mi-e rusine de acest lucru, cred ca sunt fantastice mai ales ca vorbesti despre ele atat de frumos si le prezinti in mod surprinzator de placut...m-ai facut curioasa :D
    Dat fiind faptul prezentat de mai sus, as opta pentru o lotiune de corp, prefer aromele florale. Pentru mine lotiunea de corp reprezinta foarte mult pentru pielea-mi uscata si sensibila iar parfumul lotiunii ma face sa ma simt curata si proaspata. Am incredere in marca Enliven datorita tie si abia astept sa o testez :D

    RăspundețiȘtergere
  102. Share:https://www.facebook.com/doca.aniela
    De produsele Enliven am aflat de pe blogul tau.Produsul pe care il aleg e Enliven Travel Conditioner Coconut&Vanilla pentru ca eu sunt absolut incantata de aroma de vanilie si sper ca imi va lasa parul matasos si usor de pieptanat!

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna! sincer iti spun, nu am auzit de aceasta marca decat prin tine, cu ocazia acestui concurs; modul prin care le-ai prezentat este atractiv si-mi inspira incredere. Mi-ar placea sa testez produsele din aceasta gama, as opta pentru o lotiune de corp avand arome cu note proaspete, florale(iasomie, liliac, trandafir) ori fructate (cires, fructul pasiunii, portocala), cred ca mi-ar da pe langa hidratare, starea de bine, de prospetime :D Cred ca pe langa aceste avantaje ce mi le-ar oferi, mi-ar inspira calitate, ingrijire si frumusete
    Sper si astept cu nerabdare sa testez produsele din gama Enliven!

    RăspundețiȘtergere
  104. Prima data am auzit de produsele Enliven de la tine, am vazut ca ele se gasesc in Dm dar eu nu am in oras si pe miniprix nu am facut niciodata comanda. Ma bucur ca am avut ocazia sa le vad la cineva, mai ales la un blog unde pot citi review-uri sincere si chiar mi-ai atras atentia cu postarile tale, deoarece par niste produse bune si la preturi si mai bune.
    Ca sa raspund la intrebarea ta, m-am uitat asa pe gama lor pe site si am rasfoit din nou postarile tale, la prima vedere m-as fi dus pe sampoanele lor cu arome asa minunate, nu stiu cum e la tine, dar la mine daca miroase bine m-a cucerit, daca isi face treaba, dar nu e miros, ehh ii bun dar parca tot as vrea mai mult, dupa mi-au fugit ochisori la geluri de dus, deja am o colectie intreaga si revelatia mea a fost cel cu cafea de la Yves Rocher, stiu stiu toata lumea stia dar daca nu il testez eu degeaba imi spune cineva.
    Dar si asa cu toata gama imi era greu sa ales, pana...la produsul din postarea asta http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/07/sampon-2-in-1-enliven-pentru-par-normal.html tu cred ca ma intelegi perfect cum e cu parul gras, mai ales acuma vara, cand ma mai plimb si cu autobuzul, a doua zi e bine si deja seara e murdar si rezista maxim doua zile, dar asa chinuit...si cand am vazut ca ai zis ca ti-a curatat perfect si a rezistat efectul asa de mult, am zis clar acest produs ma atrage cel mai tare...sa mai zic ca am si matreata, ce e cam contradictoriu nu? ca se presupune ca e uscatul scalpul si totusi la mine se ingrasa. Sampoane am schimbat foarte multe, tot gaseam care functionau, dar dupa 2 luni déjà nu isi mai faceau efectul, asa ca daca samponul asta ar fi bun pentru mine la fel cum e pentru tine, vai ce fericita as fi sa scap de problema asta. Hmm ce imi inspira….imi inspira curatenie, libertate…de ce zic libertate, pentru ca asa nu as mai fi dependenta de dus, pentru ca asa ar putea trece 2 zile fara sa am grija parului, fara sa fiu stresata ca a doua zi la amiaza déjà e imbacasit....as dori si eu a doua zi sa imi pot purta parul desfacut, si ,deja ma vad la mare :)), sa bata briza prin el...fara sa fie gras, sa fie doar superb, asa ca in filme ;)
    Hai ca deja intru in vise si ma imaginez pe plaja :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  105. Prima data am aflat de produsele Enliven,acum de la tine ! :D
    Iar ca sa iti raspund la intrebare ... hm... pai intrand pe site-ul lor chiar mi se par foaaaarte tentate produsele dupa pret,sunt foarte ieftine ! Ambalajul lor colorat ma atrag ca pe un copil mic :)) . Dar cel mai mult ma tenteaza produsele pentru par,am un par foarte neascultator si cu greu il fac sa stea cu tot felu' de produse ... ma tenteaza in special acest produs : http://shop-arena.ro/cosmetice/enliven/enliven-sampon-si-balsam-cu-fructe/enliven-fruit-shampoo-coconut-vanilla.html . Ador mirosul de cocos si mai ales cel de vanilie ! Deci ar fi perfect , in plus are o cantitate generoasa (400 ml) pentru pretul pe care il are . Cred ca o sa dau o comanda xD .
    Iti multumim pentru concurs,Alina, si de asemenea celor de la Enliven! :)
    Multa bafta fetelor ! :* Pupiiiici .

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna :) Prima data am aflat de aceasta gama de produde de la o prietena,care mi le-a recomandat,oferindu-mi si un cadou,respectiv un gel de dus cu postrocale si menta.Pot spune ca sunt absolut indragostita de acesta,portocalele acrisoare completandu-se perfect cu mirosul proeminent al mentei.Cand folosesc acest gel de dus simt ca evadez din dusul meu si ma transpun intr-o livada de portocale,dintr-o lume mai buna in care totul e perfect.Acesta are un efect revigorant pastrandu-ti pe parcursul intregii zile prospetimea dusului de dimineata.Sunt sigura ca si celelalte produse sunt de aceasi caltate,asa ca abia astept sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna...Prima data am aflat de produsele Envelin de pe acest blog. Toate produsele sunt minunante. Sunt foarte multumita de Enliven sampon cu extracte naturale de nuca de cocos si vanilie pentru ca da parului o senzatie de reimprospatare,eu am un par firav,se rupe foarte repede dar de cand folosesc acest sampon impreuna cu un balsam Envelin am vazut cum parul incepe sa capete tarie si nici nu se mai incurca.Recomand acest produs. Produsele Enveline ma fac mai sigura pe mine si mai fericita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. concursul s-a terminat azi-noapte si am desemnat deja castigatoarele de dimineata...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla