Treceți la conținutul principal

Top 5 produse descoperite in prima jumatate a lui 2013

  Hey! Zilele trecute ma gandeam eu asa la cosmetice si blog si m-am gandit ca in primele sase luni ale acestui an am descoperit cateva produse care m-au multumit foarte tare. M-am gandit sa le adun pe toate intr-o postare, ca poate va tentez :).


Locul 5 - Gel de dus Palmolive Thermal Spa - review aici


Locul 4 - Gel de dus Enliven cu lemn de cedru si patchouli. Mi-a placut atat de mult incat l-am terminat, abandonand alte geluri din colectie :). Review aici.


 Locul 3 - Spumantul Cien cu aroma de pin. Cred ca a fost cea mai mare surpriza acestui an. M-a determinat sa fac mai multe bai decat obisnuia grabita de mine :)). Review aici.



 Locul 2 - Sampon 2 in 1. Garantat o sa-l cumpar dupa cat l-am laudat aici. Nu uitati ca puteti sa castigati 6 premii de la Enliven in concursul acesta.


Locul 1 - Lotiunea Placental. Desi am luat in noiembrie din Chisinau, am deschis-o in ianuarie si m-a cucerit total. Am tras de ea cat de mult am putut, dar s-a terminat, dar o sa fac eu rost de ea :). Inca nu are review, dar asta se va schimba curand.





  Au mai fost si alte produse care mi-au placut foarte mult, dar am zis sa ma limitez la 5. Culmea, toate au preturi super accesibile, asa ca banuiesc ca postarea va fi utila pentru multa lume.



Kissez!

Comentarii

  1. Am fost tentata de foarte multe ori sa-mi iau gelul de dus Palmolive Thermal Spa, dar nu stiu de ce n-am facut-o :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am vazut azi in Real, era promotie cu 50 ml gratuit sau asa ceva.

      Ștergere
  2. Iar imi arati samponul sa ma oftic ca eu nu l-am gasit :( Astept mai multe detalii despre locul I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. azi am trecut pe langa dm dar n-am intrat ca nu am voie. eram curioasa daca la mine se gaseste.

      Ștergere
  3. Dintre toate eu am folosit doar gelul Palmolive si este si preferatul meu. Imi place mirosul fresh, e extraordinar, mai ales in zilele de vara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ideea acestui top!
    Din review-urile tale, mi-a ramas si mie gandul la cele doua geluri de dus si la samponul Enliven. Asteptam impresii despre acea lotiune Placental!

    Kisses, Brumarico!:P :)) (O sa-ti spun asa numai in zilele in care se trece prin Lidl.)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am gandit sa fac acum topul pentru ca pana la sfarsitul anului risc sa uit de unele siar fi pacat.


      asa deci! asta-i codul pentru zilele Lidl. S-a notat :)).

      Ștergere
  5. pe primul l-am folosit si mi-a placut !

    RăspundețiȘtergere
  6. Gelul de dus de la Palmolive este si printre preferatele mele. Spumantele de la Cien le stiu de cand era tatal meu in Italia si trimitea pachete si aveam multe produse Cien..pot sa zic ca imi plac mult de la ei si gelul de dus cu iaurt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am descoperit Cien doar de cand avem Lidl in tara :).

      Ștergere
  7. Si mie imi place mult gelul de dus Thermal Spa Mineral Massage

    RăspundețiȘtergere
  8. Par interesante produsele si au preturi destul de avantajoase :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Samponul acela .... vreau samponul acela ....:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am trecut de jumate si deja ma gandesc sa ma duc sa mi-l cumpar, nu cumva sa raman fara :)).

      Ștergere
  10. spumantul acela cu pin cred ca e divin.. cand mai ajung la Constanta, trebuie neaparat sa acord mai multa atentie produselor Cien.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. saptamana trecuta cand am fost in lidl, mi-a venit sa rad ca 95% din sticlele cu spumant erau cu aroma asta :)). era pliiin de ele.

      Ștergere
  11. Imi voi cumpara si eu gelul de dus de la Palmolive :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Intotdeauna m-au tentat produsele Cien insa tot ce am reusit sa cumpar a fost un gel de dus care mirosea absolut divin si al carui parfum avea o rezistenta medie pe corp. Am fost uimita de raportul calitate-pret

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut trei geluri chiar cand au aparut si mi-au lasat aceeasi impresie :).

      Ștergere
  13. Si mie mi-a placut gelul de la Palmolive.

    RăspundețiȘtergere
  14. ma bucur ca vad multe produse de la Cien prin blogosfera :)raportul calitate pret e excelent! :D

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  15. M-ai facut tare curioasa .Nu le-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  16. E prima oare cand aud de marca Enliven, sa nu radeti de mine. Te simt foarte incantata de ele => le vreau :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Hm, mi-ai facut dor de gelul de dus Palmolive!

    RăspundețiȘtergere
  18. pana la urma am gasit si eu spumantul de baie Cien cu aroma de pin, e adorabil! imi place mai mult decat cel On Line despre care ti-am vorbit la "favoritele lunii iunie". cred ca am sa il folosesc si in anotimpul rece, mi-e greu sa ma mai despart de el. iubitu mi-a "furat" recipientu, dar maine mergem sa mai luam alte doua spumante cu aroma de pin.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum cateva zile am vazut o gramada de spumante cu pin si ma gandeam la tine daca ai reusit sa-ti cumperi :). ma bucur ca-ti place, fa-ti rezerve :).

      Ștergere
  19. Oare trebuie sa spun ca m-ai tentat cu toate? :))

    RăspundețiȘtergere
  20. ms!
    am gasit pana la urma si sincer vorbind chiar imi voi face rezerve. pur si simplu ador acest spumant, si nu cred ca las defavoriza pentru un altul. am sa mai incerc si altele dar nu cred ca le voi declara favorite.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am folosit doar gelul de dus Palmolive dintre produsele mentionate. Like si de la mine! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  22. iti vine sa crezi ca am ajuns in dm? :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Zilele astea sper sa ajung si eu in DM sa incerc produsele Enliven :).

    RăspundețiȘtergere
  24. in afara de Palmolive nu le-am incercat , e bine de stiut de ele.

    RăspundețiȘtergere
  25. Alina, de ce nu faci un top al produselor din lidl?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu m-am gandit la asta. nu cred ca pot pentru ca nu le-am incercat pe toate.

      Ștergere
    2. nu conteaza, din ce ai incercat; chiar sunt curioasa

      Ștergere
    3. hai ca scriu aici pe scurt. mi-au placut

      - dischetele umede demachiante
      - momentan imi place demachiantul
      - spumantul de baie cu pin din postare
      - balsmul de par
      - gelurile de dus. am avut 3 si mi-au placut toate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla