Treceți la conținutul principal

Crema Anew Reversalist Night - review

  Hello! Mi-am dorit crema aceasta, chiar daca nu era destinata segmentului de varsta in care ma incadrez. Totusi, intotdeauna am avut o tendinta de a cauta creme pentru tenuri mai mature, asa ca, daca la 22 foloseam cu succes 25+ si eram multumita, era logic ca acum sa incerc 35+. Bine, nu era foarte logic :)), dar avand un ten uscat si foarte deshidratat, de obicei ma multumesc altfel de creme decat cele care, teoretic, sunt pentru mine. Si, in plus, cremele Anew nu-mi pareau niciodata prea grase.


  Oricum, puteti gasi acest produs in brosurile Avon, are un pret de 69 de lei pentru 50 de ml, dar e deseori la oferta. Promite corectarea ridurilor, ten suplu, hidratat, stimuleaza refacerea pielii. Suna bine, asa ca m-am bucurat cand am primit-o cadou. Mai avusesm si o mostra din serul gamei Reversalist, asa ca eram sigura de reusita.


   Am introdus-o in rutina inca de la inceputul lui mai, dar am inceput si diverse produse cosmetice, asa ca atunci cand m-am trezit cu puncte negre, n-am stiut pe ce sa dau vina. Dupa ce am analizat si am tot rotit produsele, mi-am dat seama ca aceasta crema era vinovata. Este prima ce poarta numele Anew care-mi cauzeaza o astfel de problema. La prima vedere, produsul (alb) pare sa aiba o textura lejera, placuta la atingere si credeam ca va intra rapid in piele. Din pacate, este foarte uleioasa, ramane ca un fel de pelicula si tenul imi arata de-a dreptul tern. Eu in primul rand, am nevoie de hidratare si apoi de hranire, iar aceasta crema ofera doar hranire fiind pe baza de uleiuri. Daca acum s-a comportat asa, este clar ca daca aveam 35 de ani eram si mai nemultumita. Ridurie, fie ele cat de fine, parca pareau mai adancite. Nu mi-a placut deloc, desi am consumat-o ocazional. De fapt, lucrurile ok au fost: mirosul si faptul ca nu mi-a cauzat nicio neplacere la nivelul ochilor. Pe ambalaj scrie a se evita contactul cu ochii. Din greseala intr-o seara am urcat ceva mai mult in timp ce-mi masam tenul si nu am avut niciun disconfort. Este un lucru mare, avand in vedere ca ma pisca ochii ingrozitor de la cremele Avon concepute special pentru aceasta zona sensibila.


  Am dat si de o faza comica citind prospectul in care am fost anuntata ca aceasta crema este o buna baza de machiaj :). Totusi, se presupune ca produsul de noapte se foloseste inainte cu 30 de minute de a te culca, nu inainte de o petrecere.


  Acum astept si crema roz Anew, pentru 25+, sa vedem daca ma va ajuta cu ceva. Am cumparat-o pentru simplu fapt ca acum cativa ani cremele Anew mi se pareau foarte bune.

Later edit: am uitat nota, cum am putut? Vreo 5,5 ;).


Kissez!



P.S. Am uitat sa pozez produsul cat era nou, asa ca recipientul e cam jumulit, imi cer scuze.

Comentarii

  1. Nu stiu de ce, dar mereu mia fost teama de produsele destinate ingrijirii fetei de la Avon ..
    Sunt eu mai sceptica la acest capitol (am gasit si eu un capitol la care sunt mai pesimista decat tine ;))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie nu, pentru ca le-am descoperit in ultimul an de liceu si m-au multumit :).

      Ștergere
    2. si eu am incercat gama de la avon de zi si de noapte cea de zi e insuportabila ma ustura fata cum o aplic cea de seara nu imi creaza probleme dar cea de zi e pffffffffffff

      Ștergere
    3. inainte cremele de la avon imi pareau mult mai bune. nu stiu de ce le-au tot schimbat :(.

      Ștergere
  2. Sincer, eu n-as mai fi cumparat-o pe cea 25 plus!

    Am avut-o si eu pe cea de zi, nu era buna ca baza de machiaj - facea scamite si am maritat-o! Dar poate ca, asa cum spune prospectul, o fi buna ca baza asta de noapte!:))

    Pupicei,Alina!
    Multumim pentru review!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit doar crema de ochi de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar eram curioasa despre cat de buna este aceasta crema. Am vrut sa o cumpar, dar nu am gasit niciun review amanuntit. Foarte utila postarea. Pacat ca produsul nu este bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am spus ca produsul nu e bun, nu mi se potriveste mie :).

      Ștergere
  5. Am avut si eu crema, dar i-am dat-o mamei pentru ca mi se parea mult prea grasa pentru tenul meu. Folosesc in schimb varianta pentru zi si aceea mi se pare ok, nu stralucita, dar ok.
    Am primit doua mostre de crema nivea antirid pentru ten sensibil cu o revista si am fost foarte incantata de rezultatul imediat - porii erau mai inchisi, fata mai netedea, fara sa lase pelicula grasa, chiar mi-a placut, poate o voi achizitiona dupa ce termin anew.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu de la anew am incercat doar o crema de ochi, aceea dua, de la anew clinical. aa.. si BB creamul nou.. in rest nimic. :D
    dar mami le mai foloseste si e multumita de ele
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mama a avut varianta aurie si nici eu nu i-a placut, o fi din familie :)).

      Ștergere
  7. poate fi vorba de o petrecere de noapte. imbracam rochia adecvata (logic), aplicam crema ca baza de machiaj, iar apoi venim cu un machiaj profesional de seara.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crema de noapte se foloseste pe timpul somnului. se presupune ca dupa ce petreci in rochia adecvata ajungi acasa si te demachiezi/tonifiezi inainte de a folosi o crema.

      Ștergere
  8. Am folosit mai demult o mostra din gama Anew, sincer nu mai stiu care Anew, si dupa o ora aveam fata atat de unsa de zici ca m-as fi dat cu untura. Intetesant e ca pentru mine functioneaza cremele din gama Avon Care - da, cremele acelea ieftine - le folosesc si pe ochi, noaptea si ziua daca nu ies din casa si imi plac mult. Au mirosuri cam ciudatele, dar trec peste. Doar cea cu ambalaj verzui nu mi-a placut, parca ma strange fata dupa ce o folosesc.
    Interesant faptul ca noi, fetele, ani de zile ne chinuim sa gasim crema ideala si cautam si cautam... dar ea intarzie sa ne iasa in cale :( ... aveam o colega in liceu care nu se dadea cu nicio crema in veci si pururi, se spala pe fata cu gelul de dus si avea un ten perfect, fara pic de machiaj. Si cred ca asa o sa il aiba mereu, pentru ca si mama ei, la 50 de ani arata ca la 35! Initial crezusem ca facea misto de mine colega mea, spunandu-mi ca mama ei are 50 de ani... De ce unele au atata noroc, iar altele nu mai stiu cum sa se cosmetizeze, ca sa aiba un ten cat de cat ok? Nu-i corect!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stii ce-i mai tragic? cand zici ca ai gasit crema potrivita si in 2-3 nu ti se mai potriveste :(.

      uite, mama are un ten muuuult mai bine hidratat decat al meu :).

      Ștergere
  9. imi pare rau de ce ai patiti :(
    Eu am avut mini crema din aceasta gama si mi-a placut...oare in recipientele mici sa fie continut diferit ( asa cum se intampla de obicei cu multe produse, in testere sunt anumite produse, mult mai bune, iar de varianta full-size nu esti asa de multumita ? )

    RăspundețiȘtergere
  10. Am ai eu o intrebare....Vreau sa comand crema de ochi de la Anew ,aceea duo ...a folosit-o cineva ?ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiti cumva cremele antirid de la Anew contin zinc ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla