Treceți la conținutul principal

Deospray Balea cu pitaya

  Hey! Va tot amenint cu review-ul asta, asa ca am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat sa-l fac. Momentan, e sortimentul meu preferat sub marca Balea. Il puteti gasi in magazinele Dm, costa doar 6,5 lei si are 200 de ml si nu contine alcool. Promite protectie timp de 48 de ore.

   Dupa cum v-am spus, am nevoie de protectie maxima si acest produs reuseste sa-mi satisfaca toate asteptarile. Rezista 24 de ore fara probleme, l-am testat si pe canicula, mult efort fizic, plimbari lungi. Functioneaza cu adevarat. In plus, are un miros placut, acrisor, dar si fresh. Pitaya mai e cunoscuta si sub numele de fructul dragonului si este de fapt fructul unei specii de cactus. Aroma se pastreaza mult pe piele.

  Imi place ca recipientul are putere mare de pulverizare si, cu toate acestea, se consuma destul de lent. Totusi, va recomand sa-l folositi intr-o incapere bine aerisita, face parte din sprayurile uscate, ce lasa in urma mult "praf" si cine are probleme de respiratie, gen astm, s-ar putea sa se sufoce.

  Desi e foarte puternic, nu mi-a produs niciun fel de neplacere, l-am cumparat de multe ori si cu siguranta il voi lua si pe viitor in calcul. Pana m-am hotarat sa scriu eu acest review, s-a modificat putin ambalajul, acum e mai deschis la culoare, insa n-aveti cum sa-l ratati. Face parte din colectia permanenta Balea si intotdeauna l-am vazut pe rafturi. Nota 10.


Kissez!

Comentarii

  1. o sa mai incerc si eu cateve sortimente de spray-uri.. pentru ca primul a fost super pentru mine si sper ca si celelalte sa fie la fel
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am deosprayul Balea cu ciocolata.Miroase demential si isi face treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc produse Balea si sunt multumita. Ultima achizitie este laptele hidratant de par. Produsul prezentat de tine nu l-am incercat inca, dar pare f ok

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci de review. Este bine de stiut! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. da, ai dreptate in privinta mirosului. Desi e foarte placut, mi se pare la fel de puternic. O cert mereu pe sora-mea sa nu se mai dea cu el in camera mea, ci in alta camera. Si face asta, insa imediat trece prin camera mea si mirosul se simte inca destul de tare..e placut, dar ma ia durerea de cap de la el. Chiar in momentul asta cand scriu, trec prin aceasta mult prea obisnuita rutina a ei :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci de review, Alina! E pe lista, acum trebuie doar sa ma rog de iubitel sa ajungem in DM, la capatul orasului. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna treaba!
    Am avut gelul de dus cu pitaya si i-am adorat aroma.
    Din pacate, sunt dintre aceia al caror aparat respirator se revolta la astfel de deodorante; importanta precizarea ta!

    Ma bucur ca a mai venit si cineva de nota 10!:)
    Multumim, Alina!

    Kisses!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am avut gelul de 2 ori, a fost super ok :).

      mai vine si cate-o nota buna :)).

      Ștergere
  8. Cu siguranta il pun pe lista! In principal datorita parfumului lui. Am de la Balea un balsam de buze cu pitaya care miroase divin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu il am pe acesta, mie nu-mi tine transpiratia sub control prea mult timp, insa imi place mult cum miroase si il iau dupa mine la plaja, e bun pt reimprospatare. Probabil nu voi mai incerca altceva de la Balea, acesta imi place si mie cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma mir sa aud asta, mai ales ca eu chiar caut antiperspirante puternice, dar se pare ca inca o data, ne lamurim ca eficienta difera de la individ la individ :(.

      Ștergere
  10. Imi place mult mirosul cremelor si deodorantelor Balea. Nu folosesc orice deodorant pentru ca port la munca camasa alba si unele deodorante ingalbenesc. Pe asta nu chiar nu l-am incercat :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Super. Chiar l-am vazut acum cateva zile si nu prea stiam daca sa il iau sau nu, dar acum cu siguranta il voi pune in cos la urmatoarea vizita pe la dm :)

    RăspundețiȘtergere
  12. eu m-am cam plictisit de el.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca ai toate sortimentele Balea si 80% produse existente in DM. Una peste alta, imi plac mult postarile tale. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi pentru aprecieri.

      nu prea sunt de acord. deodorante am incercat, e adevarat, dar din restul, prea putine. sunt o multime de produse pe care le-as vrea, dar nu le-am luat inca.

      Ștergere
  14. L-am vazut si eu in scurtele mele 2 vizite in Dm, dar am ales altceva
    In schimb, am avut ocazia sa gust fructul dragonului. Yummy!

    RăspundețiȘtergere
  15. sub forma de roll-on nu-l au? varianta spray am renuntat demult la ea.

    RăspundețiȘtergere
  16. L-am luat vineri din Maritimo si imi place mult. E bine ca e puternic, am facut baie, l-am folosit, am iesit in oras, am facut baie iar si de dimineata cand m-am spalat inca se simtea pe piele. In plus, miroase delicios. Ce m-a suparat a fost ca nu am gasit lotiunile de corp, cele la tub, nu sticluta, dar am "capturat" oricum cate ceva. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur si sper sa-ti placa pana la final :).

      care ti le-ai luat? :))

      Ștergere
    2. Imi place si mie si a dat si mama ok-ul. :)) Mi-am mai luat un gel de dus cu cocos si nectarina, sapunuri lichide cu lapte si miere si unul cu mandarine, piersici, nu stiu exact ce, ca nu am avut timp sa citesc. A, am mai gasit in Eforie la un magazin, produse Enliven. Am luat un sampon mic cu mar si nu mai stiu ce. E extraordinar, m-a incantat teribil ca nu mi-a facut matreata.

      Ștergere
    3. daca si-a dat si mama ok, nu mai avem ce comenta :). am vazut si eu sapunurile lichide, dar mi-am dat peste mana :)).

      cu mar su zmeura. si eu tocmai l-am inceput pe al meu si sper sa vin cu un review luna viitoare :).

      Ștergere
    4. Aaaaala e! Atat de bou am fost incat am uitat sa ma uit si in dm dupa el. :))

      Ștergere
  17. e tentant, eu folosesc stick-ul de la Dove, nu ma pot desparti de el :) Am mai incercat deodorentul Cien ( dupa ce am citit un review despre el ). Cu siguranta am sa-l incerc si pe acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand am umblat putin prin tara, am avut ocazia sa trec pe la dm, deoarece la mine in oras nu este...si foarte bucuroasa am achizitionat cateva produse, printre care si acest deo. Acum ca ai zis ca ii dai nota 10, sunt si mai mandra de achizitia mea :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla