Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii august

  Hey! A mai trecut o vara, nici nu stiu unde s-a dus, dar cert e ca o sa-mi lipseasca. Bineinteles, nici luna asta nu am fost foarte constanta, observ ca nu adun mai mult de 5-6 produse pe care sa le pun in randul preferatelor. Oricum, cel mai des am intins mana spre:
- balsam de buze antic de la Avon, tinut pana de curand ca piesa de muzeu si deschis din necesitate, cu 12 luni inainte de expirare :)). Din pacate, nu se mai fabrica, mi-au placut la nebunie toate din gama. Acum, imi pun sperantele in lipbalmul cu pepene pe care am sa-l comand in curand :).

- oja Alix Avien, o sa-i fac o postare separata, desi ati mai vazut-o la water marble insa vreau sa postez si o manichiura simpla. Sare cam repede, dar imi place nuanta.

- parfumul Suddenly! Ma mir si eu :)). Nu sunt adepta parfumurilor ieftine, copiile ma fac sa devin reticenta, plus ca intr-a XII-a am facut o alergie urata la acest parfum. Vad ca situatia s-a schimbat, nu ma mai deranjeaza aproape deloc. Desi se simte clar ca nu e un parfum scump, este placut, persista ceva vreme, dar nu enorm, asa ca l-am tot folosit in perioada calda. O sa vin si cu o postare speciala.

- gelul de dus Naturals cu unt de shea si caise. Review-ul este aici

- lotiunea din aceeasi gama, review aici. Desi am produsele din mai si le-am inceput imediat, marea parte am consumat-o in august, asa ca am simtit nevoia sa le mentionez.


Si melodia de azi e Move for me. Acum cativa ani am avut o pasiune mistuitoare fata de ea :)).





 


Acum, sunt curioasa cine-si aduce aminte ce aniversam maine? :))



Kissez!



Comentarii

  1. Produsele cu aroma de caise imi fac cu ochiul in cel mai evident mod cu putinta.
    Oare voi reusi sa ma abtin? Aceasta e intrebarea. ;)))
    Sa le folosesti cu placere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil ca vei reusi, dai dovada de multa stapanire in ultima vreme :).

      Ștergere
  2. Blogul tau implineste maine 2 anisori...yeeey....ai un blog minunat ,felicitari....de abia astept sa imi comand si eu balsamul cu pepene si lotiunea cu vanilie :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Maine sarbatorim blogul brumarel :D
    PS: Ce balsam cu pepene? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai stiut :).

      apare acum un balsam naturals cu pepene la avon.

      Ștergere
  4. 2 anisori :) La multi ani !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maine se implinesc 2 ani de la lansarea blogului! Cum sa nu-mi aduc aminte? :)
    Foarte frumoasa piesa, iar lotiunea si gelul de dus au fost preferatele mele in luna august, la fel ca si tie mi-au placut mult+ gama cu pepene, care mi se pare perfecta pentru orice anotimp si orice luna din an.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu gelul de dus si lotiunea de la Avon, sunt geniale, au un miros superb! Sa incerci si sparay-ul de corp din aceeasi gama :D :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce aniversam maine, ups m-ai prins nepregatita.. nu stiu :D..?
    Acum sunt cu vestile si aniversarile mele :D
    Un weekend placut, Alina!
    O sa ne zici tu;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am folosit suddeny pe timpul verii:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu inca ezit daca sa ostez au ba preferatele lunii! Atat timpul cat si faptul ca sunt foarte putine noutati ma tin pe loc...Vom vedea!:)

    Mi-a placut oja Alix Avien inca de la water marble!

    Alina, se pare ca odata cu toamna ma loveste si senilitatea! :P
    Ce sarbatorim maine, draga mea?! Light me up, please!:)

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu in perioada asta folosesc un balsam de buze de la Avon care a fost in ediatia de Craciun :d ( cu Shea Butter ), iar parfumul care ma incanta la maxin e Christina Aguilera, e favoritul meu de cateva luni. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu unul candy apple :)), la iarna ma ocup de el.
      l-am avut, dar chiar daca mirosea superb, nu persista pe pielea mea :(.

      Ștergere
  11. am avut si eu intreg setul Naturals cu unt de shea si caise, care s-a numarat si printre favoritele mele. acum astept o noua comanda cu gelul, lotiunea si spray-ul de corp cu extract de crin si gardenie.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu campania asta n-am mai comandat nimic, dar in urmatoare vin cu cateva noutati :).

      Ștergere
  12. Nici eu nu cumpar parfumuri daca nu sunt de marca. Recunosc insa ca am primit unul de Avon (Slip into...) care chiar mi-a placut.
    Poate luna viitoare vei fi mai consecventa .
    Cat despre aniversare, am avut o banuiala, asa ca primul lucru pe care l-am facut dupa ce am citit a fost sa ma duc sa vad in ce zi ai facut prima ta postare. Siiii...pam-pam, 1 semptembrie :D
    Eu iti doresc ca blogul tau sa ramana cel putin la fel de interesant si de citit ca si pana acum, iar tu , o fire la fel de sincera si deschisa, caci mie asa imi pari!

    Pupici multi,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut si eu slip into dar mie nu mi-a placut :(. n-a persistat si nici aroma nu m-a dat pe spate.m-am calmat cu parfumurile avon.

      :)) banuiala s-a adeverit. mersi, mersi. deschisa nu prea sunt,dar sincera cred ca in prea mare masura :)))).

      Ștergere
  13. Sa le folosesti cu drag pe toate. Parfumul ala trebuie sa-l miros si eu. Peste tot citesc despre el si mereu uit sa-l incerc. La multi ani si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e chiar ok, numai sa nu te astepti sa fie persistent :).

      mersi :).

      Ștergere
  14. inca nu m-am apucat de lotiunea de la Naturals dar presimt ca o sa imi placa mult.
    Am fost de 2 ori in Lidl si am vazut parfumurile Suddenly insa mie imi place mai mult cel albastru.. dar din pacate nu era pe raft decat un tester.. :((( Asa ca o sa mai merg .. in speranta ca il vor aduce
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Oja de la Alix Avien este absolut minunata si as dori sa incerc balsamul de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai cu ochii dupa cel cu pepene , banuiesc ca va fi bun :).

      Ștergere
  16. Din ce ne-ai aratat aici, cu siguranta ma tenteaza gelul de dus :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla