Treceți la conținutul principal

Matte foundation MUA - review

  Hey! Astazi o sa va povestesc despre un produs ce m-a uimit pur si simplu. Desi acum cateva luni era mare agitatie prin blogosfera cu produsele Makeup Academy, cand am vazut preturile foarte mici, am zis ca stau deoparte, mai ales ca se intampla rar sa gasesti un produs ieftin si bun de make-up.


  Totusi, intamplarea a facut sa castig un fond de ten pe blogul lui Miki. La prima vedere, nu mi se potrivea deloc: promitea matifierea tenului, era valabil doar 6 luni de la deschidere si banuiam ca nici nuanta nu se va potrivi. Si totusi l-am incercat si am ramas: wooow! In primul rand are o textura foarte densa, dar nu este comedogenic, n-am avut probleme in aceasta privinta. Trebuie aplicat foarte repede, pentru ca are tendinta sa se usuce. La inceput pare ca nu se va aseza bine pe fata, ca va lasa dungi, dar este doar o impresie, in cateva secunde, maxim 1 minut arata foarte natural. Nu usuca tenul, nu-l matifiaza, ba din contra, pielea mea are o anumita stralucire, iar tenul pare foarte hidratat. Acoperirea este una medie, dar cand n-am mari probleme imi face un ten aproape perfect, nu-mi vine sa cred :). Nu se strange in liniile fine, nu oxideaza si nu devine cakey. Mi se pare fondul de ten perfect pentru un ten uscat, nicidecum pentru unul mixt sau gras. L-am folosit la cele mai mari temperaturi fara primer, fara bb cream, l-am tinut pe ten si 10-12 ore, deci a fost testat in conditii extreme.


  Dupa cum va spuneam, cand am vazut valibilitatea de doar 6 luni, ma gandeam ca n-o sa reusesc sa-l termin, insa se consuma foarte repede. La fiecare aplicare folosesc dublu fata de alt produs similar. L-am utilizat intensiv vreo luna si acum deja trebuie sa apas cu putere tubul, banuiesc ca-mi mai ajunge pentru 15 aplicari.

  Nuanta nu este atat de inchisa, drept urmare dupa cateva plimbari mai lungi prin soare, mi s-a potrivit perfect.



  Ce mai, il iubesc! Imi place si ambalajul, mi se pare elegant, sistemul de dozare e ok si are 30 de ml. Sa va zic ca pretul lui intreg e de 2 lire? Si ca acum e redus la doar una? Adica aproximativ 5 lei?? In opinia mea e net superior tuturor fondurilor de ten de la Maybelline, Avon si Oriflame pe care le-am incercat, dar probabil daca aveam un ten mixt/gras l-as fi considerat nepotrivit pentru mine. Eu ii dau 9 si cred ca de acum o sa fiu mult mai atenta la acest site.





Later edit! Am uitat piesa de azi, asa ca am editat si va propun It's you it's me :)


Kissez!

Comentarii

  1. Foarte tentant.
    Eu am un fdt MUA, tot matte dar o alta varianta. Cred ca e mai potrivit pentru iarna pt ca acum imi face fata sa straluceasca intr-un mare fel. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie-mi luceste tenul dar eu de abia astept sa-mi luceasca :)))).

      Ștergere
  2. O sa-l incerc..ai mai facut o recomandare si te-am ascultat .Nu-mi pare rau! Apa de lavanda mi-a facut tenul superb!!!Imi place mult blogul tau pentru ca mereu prezinti produse accesibile la pret. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cam asta-i scopul acestui blog: produsele super-accesibile :). ma bucur ca te-am ajutat, dar daca ai tenul mixt/gras ai grija cu acest fdt este foarte dens.

      Ștergere
  3. eu as avea nevoie de un fdt matifiant.. dar daca mai dau vreodata comanda la MUA.. poate o sa il pun si pe acesta in cos.. :D m-ai facut curioasa
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu mi-am cumparat fondul de ten Estee Lauder, este un fond de ten foarte bun, dupa aplicare arata foarte bine si natural. chiar daca nu am probleme majore cu tenul, il folosesc aproape zilnic datorita faptului ca nu incarca tenul ci il lasa hidratat si curat intreaga zi. cu alte fonduri de ten nu procedam la fel, il aplicam doar atunci cand ma trezeam cu cate un cos pe fata, dar intotdeauna il mascam cu un baton de la Sephora cu aroma de scortisoara, o solutie ideala si de urgenta pentru ca usuca cosurile intr-un timp foarte scurt.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca tie iti este potrivit. Eu am plasat mai demult o comanda si la rugamintea unei prietene, i-am luat acest fond de ten. Insa ea avand tenul mixt spre gras, nu s-a impacat deloc cu el ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da... adevarul e ca daca comparam ceea ce promite cu ceea ce afce, nu prea iese calculul. eu sunt super multumita de el tocmai pentru ca nu face ce promite :)).

      Ștergere
  6. Nu l-am testat, insa am mai auzit pareri pozitive despre el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am citit si eu acum review-urile de pe site si vad ca predomina aceeasi idee: nu matifiaza si nu e prea potrivit pentru tenul mixt/gras.

      Ștergere
  7. Spf are? bine la pretul sau poate sa nu aiba crema de baza cu spf l-ar complete suficient.

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna foarte bine ceea ce spui! Tenului meu nu i s-ar potrivi (mixt fiind)...
    Deduc ca raportul calitate/cantitate/pret e mai mult decat ok!

    Multumim pentru review, Alina!
    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu il am pe cel de care zice Dee si mi se pare ca are prea mult sclipici in el. Plus ca nuanta e prea galbuie pentru mine, sta in dulap de cateva luni. :))
    Daca mai dau comanda, sigur il incerc pe acesta. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. am si eu un gloss si un creion de sprancene mua si chiar sunt foarte bune :)
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine ma tenteaza acum glossurile desi trebuie sa le consum pe cele din "ograda" :)).

      Ștergere
  11. eu nu am incercat nici un produs MUA. Ma bucur ca iti place asa mult si l-ai gasit pe "the one " :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in curand se termina si ma intorc la ivatherm, care-i foarte bun, dar in alt sens.

      Ștergere
  12. Si cum l-am scos eu din cos la ultima comanda. De acum, la anu comenzi, ma fac fata cuminte :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am BB Cream-ul de la MUA. Nu prea m-a impresionat insa il folosesc combinat cu un alt BB cream si asa e mai OK. Cel mai mult imi plac MUA Love Heart Lip Balms Great Lips, Sugar Lips şi Hot Lips. Au fost preferatele mele toata vara.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla