Treceți la conținutul principal

Servetele demachiante Beauty Iseree - review

   Hello! Iar vine caldura peste noi, pe mine ma bucura sincera sa fiu, pentru ca am inceput deja sa ma gandesc ca peste doua luni (poate mai putin) o sa dardai de frig.

  Ma gandeam despre ce sa scriu astazi si m-am hotarat sa ma concentrez pe aceste servetele pentru ca deja le-am terminat si mi-e teama c-am sa uit sa le fac review.


  Nici pe ele nu le-as fi cumparat, dar daca le-am primit, le-am desfacut si nu pot sa spun ca-mi pare rau. Oricum, le gasiti in Lidl, au un pret de 5 lei si fiecare pachet contine 25 de servetele de marime medie. Au si striatii pe o parte, ca machiajul sa fie indepartat mai usor. Sunt ok, demachiaza destul de bine, dar nu sunt foarte umede. Neplacerea a venit din partea mirosului care nu mi-a placut sub nicio forma, usor a medicament. De la ultimele servetele chiar ma lua cu durere de cap, dar le-am folosit alternativ cu alte metode de demachiat si am ajuns la final cu bine. Nu le-as cumpara din cauza mirosului, in rest si-au facut treaba. Nu mi-au uscat tenul, desi varianta mea era pentru ten mixt si gras. Nota 6,5.



Kissez!


Comentarii

  1. Le facusem si eu review acum vreun an, mi-au placut cat de cat, insa mi s-au parut putin cam aspre. Deocamdata imi plac cele de la Blanchette B ca "solutie de avarie", cand merg undeva si nu mai iau demachiantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-au placut blanchette, dar mai mult my face de la billa.

      Ștergere
  2. ma bucur ca ai facut acest review.. chiar le-am vazut in Lidl si ma gandeam daca sunt bune..
    imi place ca au striatii.. si cred ca peste miros as putea trece.. :D
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, nu-s asa scumpe :) Cam mica nota :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce nu suport acel miros, dupa parerea mea acela se gaseste si la spuma de curatare a tenului Nivea. Hmm, poate varianta pentru ten uscat o mirosi la fel? Vedem ;)
    Ti le recomand cu caldura pe cele de la Nivea pentru ten uscat, sunt excelente.
    Apropo, am auzit ca si luna septembrie va fi foarte calda si la fel si jumatate de octombrie. Cine stie, poate de ziua ta va fi cald si frumos ;;)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nuuuu., sa n-aud de nivea. am avut doua pachete si au fost total nepotrivite pentru mine.

      poate, sper :).

      Ștergere
  5. Si eu le-am avut dar pe cele in varianta roz.
    Daa bne-mi aduc aminte nu aveau un miros neplacut. Eu le folosesc mai mult pentru retusuri. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din experienta mea cele pentru ten uscat nu ma multumesc, asa ca nu cred ca am sa experimentez cu ele.

      Ștergere
  6. Ma bucur ca ai scris despre ele, avem ca reper. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stii ca intotdeauna scriu despre lucruri mai putin discutate. :)

      Ștergere
  7. Inca nu le-am cumparat, dar daca zici de miros deja nu ma mai gandesc.

    Eu folosesc cele de la Blanchette, cand si cand.

    RăspundețiȘtergere
  8. din lidl eu eau ceva la 3 ron su sunt foarte eficace ,cel putin mie imi plac ..

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am avut unele de la Farmec, dar cum nu mi-au placut le-am gasit alta intrebuintare, aceea de a sterge mobila cu ele. imi aduc aminte ca la fel am facut si cu niste servetele umede impotriva tantarilor.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi ca poate iti distrugi mobila... eu mai sterg tastatura cu ele.

      Ștergere
  10. De mult timp n-am mai folosit servetele demachiante! Nici macar cand sunt in deplasare...Ma tem ca nu imi curata fata pana la ultimul por!

    Cred ca ultimele folosite au fost unele LOreal care chiar erau placute!

    6,5 - asa le trebuie!!!:))

    Kisses, Alina! Zi frumoasa, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu folosesc un cleanser dupa, teoretic ar trebui sa ajunga, n-am avut neplaceri si tenul meu e foarte mofturos.

      zi faina si tie ;).

      Ștergere
  11. Am vrut sa-mi placa, chiar am vrut, dar nu s-a putut :/ Am incercar ambele variante, mi se par aspre si nu sunt imbibate cu suficient produs. Cele de la Pom Pon sunt super, sunt mai scumpe cu vreo 3 lei decat astea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu cred ca le-am zart prin Lidl. Oricum, tot la cele de la Blanchette B raman :D

    RăspundețiȘtergere
  13. nicidecum...ca nu dau pe partea lucioasa, ci partea de deasupra din exterior ("tavanul"). l-a stergerea tastaturii nu le-am folosit, dar ms de idee. cu ele am mai sters si cartile din biblioteca, dar acum le sterg cu o laveta inmuiata in spirt.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  14. mersi de invitatie, o sa vin sa vad.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu le-am incercat, nu prea folosesc servetele demachiante, decat atunci cand nu am alta varianta.Poate la dau o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  16. eu le-am luat din intamplare ( doar pe ele le vazusem pe rafturi ) ca sa le am la mine pe plaja dupa ce ma dau cu ulei de corp sa nu-mi ramana mainile uleioase. Nu am consumat multe, si uitasem de ele. O sa le dau si eu o sansa la demachiere sa vad cum ma impac cu ele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla