Treceți la conținutul principal

Shopping ;) si povesti despre Project Pan

  Hey! Shopping de lucruri necesare, incerc sa nu ma abat de la Project Pan. Oricum, de cand cu limitarea asta, sar intr-un picior de fericire cand plec sa-mi iau deodorant :)). Nu-mi vine sa cred, dar din 18 decembrie fac doar cumparaturi super controlate, asa ca astept aplauzele voastre.

  Saptamana trecuta am primit mini-comanda Avon. Aveam nevoie de o crema de zi, dar oferta de crema cu 30 de lei era valabila doar la comandarea unui alt produs din brosura. Dilema! Aveam de toate si nici bani n-aveam chef sa stric. In final, dupa ce am rasfoit de 10 ori brosura aia am facut un lucru mai putin demn de lauda si am ales gelul Senses Passion :)). Acuma, sa fiu sincera, oricum il luam avand in vedere ca am avut toate gelurile Senses, era la oferta si el si deja il folosesc cu drag si spor si s-ar putea sa-i fac si un mic review. Si, sa nu uitam, mai aveam doar 5 geluri, dintre care unul mini de 50 de ml. Nu sunt asa de vinovata!!! :))

  Joi mi-am primit premiul castigat la Alina Barbu, un unt de corp I love... raspberry and blackberry. Thanks, Alina! Nu l-am incercat inca. Si la capitolul produse pentru hidratarea corpului am fost disciplinata si cu tot cu unt mai am 5, dintre care unul consumat pe jumate, iar din lotiunea cu unt de shea si caise mai am pentru aproximativ 4 utilizari. Va vine sa credeti? La inceputul anului aveam vreo 24 de geluri si 13 lotiuni, plus ca pe parcurs am mai primit cateva.
- crema Anew Vitale - 30 lei
- gel Senses Passion - 7 lei
- unt de corp - 30 lei in Dm, dar il gasiti si in Douglas



  Ieri am dat o scurta tura prin Dm. Mi-am permis sa privesc agale catre standurile cu geluri si lotiuni, dar am plecat victorioasa cu doar 2 deodorante. Nu mai fusesem in Dm de mai bine de 2 luni!! Wow! Pentru excelenta purtare, m-am premiat cu o carte pe care inca n-o aveam in biblioteca si despre care am citit multe pareri bune: Maidanul cu dragoste.


- deodorante Fresh Lime si Cocos&nectarine 6,5 lei fiecare. Sunt fresh amandoua, potrivite pentru vara si sper sa ma multumeasca si din punctul de vedere al protectiei. O sa le fac si review, stiu cat e de dificil pentru unele dintre noi sa gasim deodorantul potrivit. Cartea a fost parca vreo 5, in Real.



Hai ca ma invidiati pentru ambitie! :))



Kissez!


Comentarii

  1. Eu te invidiez! ;))
    Felicitari si aplauze din partea mea, de asemenea! Le meriti!
    La lotiuni m-am abtinut, mai am doar 3 dar la geluri de dus am facut prapad. Rade prietenul meu de mine si ma intreaba daca vreau sa-mi deschid magazin. :))))
    Spor la consum. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii ca te invidiez. ma tin si eu de project pan si am diminuat drastic cumparaturile de cosmetice.. doar ca in ultima vreme am calcat un pic stramb cu Dacic Cool si o data cu avon dar serios ca am luat lucruri necesare... :D:D:D
    deodorantele imi fac deja cu ochiul si oricum de astea avem nevoie mereu.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca stii ca le folosesti pana la capat, nu-i asa bai mare.

      Ștergere
  3. O sa-ti placa Maidanul cu dragoste, eu ador cartea aceasta, cred ca este unul dintre cele mai bune romane romanesti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt foarte curioasa, dar momentan ma ocup cu pavilionul cancerosilor.

      Ștergere
  4. felicitari ca te tii de treaba. eu tocmai ce am "spart" niste bani pe oje :( :)
    Sa folosesti cu placere toate produsele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar te invidiem bravo :) si eu as vrea sa ma tin de asa dar tot apar tentatii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-un fel mi-a intrat deja in sange sa ma cenzurez :)).

      Ștergere
  6. Si premiul pentru cea mai disciplinata fata care se tine de Project Pan merge la...ALINA!!!(aplauze furtunoase) :D.Daca as putea sa ma tin si eu de Project Pan :(.Chiar te admir ca de 8 (!!!) luni ai reusit sa iti indeplinesti telul,iar cele cateva articole cumparate in timp se trec cu vederea,doar trebuie sa te rasplatesti cu ceva pentru ca ai fost atat de cuminte :D.Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))))))))))))))))))))
      sa stii ca nici mie nu-mi venea sa cred cand m-am apucat sa numar lunile. mersi.

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  8. 24 de geluri de dus ?! Eu am 11 si simt ca am sarit cam tare calul :))
    Oricum, e bine ca le-ai redus asa de mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca-i delicios untul, sa il folosesti cu placere!
    Nici eu nu am ajuns in DM de multisor. Ma rog, eu ajung de 5-6 ori pe an. :))
    Sa stii ca o sa incerc si eu un deodorant spray.. Imi recomanzi, te rog, unul cu protectie ridicata, dar si miros frumos? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi,
      cu pitaya, hai ca incerc sa-i fac review zilele astea.

      Ștergere
  10. Ce cuminte esti..eu iar am dat cu bata in balta ieri..dar in materie haine :((((

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu am ambitie...numai cand nu am bani :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar te invidiez, nu stiu cum de reusesti sa ai asa o vinta, dar este de bine! Si eu ma straduiesc, dar uneori cedez...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. primele doua luni eram obsedata sa termin din ele ca-mi ocupau mult spatiu si in timpul asta m-am obisnuit sa ma opresc de la cumparaturi.

      Ștergere
  13. Felicitariiii pt ca reusesti sa nu faci cheltuieli!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt curioasa cum e cartea :-x :-x sa ne spui si noua. Si sa folosesti sanatoasa produsele :-x :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc sa fac si recenzie, desi mai aveam atatea altele..

      mersi.

      Ștergere
  15. Wow bravo! Cate ai avut si cu cate ai mai ramas...eu clar n-as putea sa ma tin de un Project Pan, mi-ar fi super greu..Oricum felicitari :*
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt curioasa cum o sa ti se para crema. Abia astept un review! Sa folosesti noile achizitii cu placere si sper ca acestea sa aiba rezultatele dorite de tine!! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi, pana acum nu sunt prea incantata de crema, dar testez in continuare.

      Ștergere
  17. Ambele deodorante cred ca miros divin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. desi mi-a placut din recipient, cel verde mi-a cazut cam rau aseara...

      Ștergere
  18. Chiar ma intrebam ce produs comun avem...trebuia sa ma astept la gelul de dus! :)))
    Sa le folosesti cu drag pe toate! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Esti tare!:)Desi nu eram la "dimensiunile" obsesiei tale nici eu nu ma puteam lauda. Eram undeva la vreo 12 geluri de dus si vreo 7-8 creme de corp. Acum am...4 geluri de dus si doua creme de corp!:))Nu imi vine nici mie sa cred!Si recunosc cinstit ca de abia astept sa mai consum o sticla -doua de gel de dus sa mai cumpar si eu ceva nou si interesant! Felicitari pentru perseverenta! In curand poti sa faci iar shopping!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oo, stai bine. eu nu mai plec la shopping pana la ziua mea, clar imi ajunge ce am inca 2 luni si poate mai primesc atunci cate ceva :)).


      mersi.

      Ștergere
  20. Felicitari pt premiu. Imi face cu ochiul deodorantul Fresh Lime. Asteptam review.

    RăspundețiȘtergere
  21. :))) Ambitioaso!!! Nu te voi lasa sa astepti. Prin urmare: Aplaaaauuzeeeeee!:)

    Te felicit pentru premiul castigat la Alina Barbu!
    Sa folosesti cu drag toate cele si sa fii cel putin la fel de cuminte in continuare!

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  22. vreau sa testez ambele deodorante, sper ca miros bine.
    sa le folosesti cu placere!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  23. E superba cartea!
    .. hai ca te aplaud si eu!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Felicitari !!! Si eu incerc sa ma abtin sa cumpar cosmetice la care mai am stoc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi, crede-ma ca imi vine sa ma duc in dm si sa ma arunc in munti de recipiente :)))))))))))). si apoi sa le iau acasa!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla