Treceți la conținutul principal

Bvlgari Omnia Coral EDT - review

  Hey! Asa cum ati decis saptamana trecuta, primul parfum care primeste articolul lui special este Omnia Coral. Nu aveam de gand sa-l cumpar, fiind mai atrasa intial de Green Jade. Eram convinsa ca am nevoie de un parfum proaspat, usor racoros si nu ma gandeam ca o aroma fructata ma va cuceri. Totusi, in duty-free, mi-a atras atentia de pe raft datorita culorii superbe a sticlutei. Am intins instinctiv mana spre el si o data ce l-am pulverizat nu m-am mai putut gandi la absolut nimic inafara faptului ca IL VREAU. Singura problema pe care am intampinat-o a fost ca nu ma puteam decide daca sa iau varianta de 40 sau cea de 65 de ml :)). M-am hotarat totusi la cea mica, deoarece stiu ca nu raman mult timp fidela unui parfum, desi cred ca m-as fi descurcat foarte bine si cu  65 de ml :)). A costat 37 de euro, ceea ce mi se pare foarte ok.


   Teoretic, este un parfum conceput pentru sezonul cald, cu aroma floral-fructata ce capteaza esenta verii :). Asa ca, desi l-am cumparat in noiembrie, a fost tinut in tipla pana in primavara. Totusi, datorita faptului ca este un parfum cu mare personalitate si persistent, l-as purta si iarna uneori, macar cat sa-mi aduca o stare de bine si sa-mi aduca aminte de zilele calde si insorite.


  Notele principale sunt de bergamota, fruct goji care-i ofera prospetime, hibiscus, nufar, rodie si lemn de cedru ce-l face foarte persistent. In opinia mea, este cocktailul perfect pentru a te simti bine in pielea ta, pentru a te simti tanara si optimista, dar in acelasi timp stilata. I se potriveste unei fete ce are incredere in fortele proprii, dar care nu face nimic pentru a se impune, nu e ostentativa, insa are un farmec deosebit. Asa il percep :).


   Dupa cum spuneam si mai sus, este persistent si pot simti aroma pe piele si dupa ore bune de la aplicare, iar daca se imprima in haine, rezista si zile intregi. E uimitor de puternic, mai ales ca de fapt este apa de toaleta. Oricum, eu folosesc doua pufuri si rezista perfect de dimineata pana seara, uneori il simt pe piele si dupa dus. Ce mai, il iubesc! Ii dau 10! Din pacate, nu poate fi transportat, ocupa cam mult spatiu si capacul este incorporat in sticluta, dar exista variantele mini de la Bvlgari care arata ca niste mici bijuterii :). Nu stiu daca o sa mai cumpar Omnia Coral, momentan mai am mai bine de jumatate in el, dar raman cu inclinatia mea spre Bvlgari pe care o am de ceva vreme. Tot ce am incercat pana acum de la ei este persistent si isi merita banii pana la ultimul leu. Sa fie urmatorul chiar Green Jade? :))



Kissez!


 

Comentarii

  1. Am avut Omnia Amethist si christal asa ca evident am analizat si varaianta de a cumpara coral. Prima data cand l-am simtit mi-a palcut ft tare, a doau oara insa nu la fel de tare. cred ac totul depinde de pret: daca il vor baga la reducere s-ar putea sa il cumpar. la mine in oras exista un lant de magazine ce toamna (cam acum) fac reduceri mari (cam de 50%), insa doar la cateva, poate Coral va fi unul dintre parfumurile de la promotie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu le-am avut si stiam ca si ele au fost persistente :). poate urmezi si tu "traditia" :))

      Ștergere
  2. mm,stiu cum e :))nici eu nu sunt fidela doar unui parfum....dar ma bucur ca ai facut o afacere buna! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in duty free sunt cele mai bune oferte plus ca stii clar ca-s originale.

      Ștergere
  3. nu l-am avut pana acum, dar cu siguranta l-am mirosit :)
    sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place, e finut si racoros. Insa cel mai mult imi place Jasmin noir l'eau exquise de la Bvlgari. :D eu mai nou am ramas setata pe parfumurile calde. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut doar jasmin noir, mi-a placut mult, dar mi s-a parut o idee mai slabla capitolul persistenta fata de omnia, desi era apa de parfum.

      Ștergere
  5. Sa-l folosesti cu mare placere in continuare! Eu ador, tot un fresh-floral, ceva similar cu Omnia Cristalline. Am scris aici despre el http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/2011/11/insomnia.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Bvlgari are niste parfumuri super :)
    Printre preferatele mele este Bvlgari BLV by Bvlgari for Women , cel albastru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am reusit sa-l testez pe piele, dat din ce-am mirosit, mi se pare ca-i putin cam... masculin pentru mine. poate fac o confuzie, dar asa mi-a ramas in minte.

      Ștergere
  7. Din descrierea ta, e fix pe gustul meu. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi plac variantele mini (parca 30 ml?!) si chiar ma mir ca parfumul Coral e asa de rezistent. Green Jade il am eu si rezista cam putin, din pacate, desi imi place aroma,l-am cam abandonat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5 ml :).

      hmm, poate incerc varianta mini, sa vad cat persista la mine.

      Ștergere
  9. si nufar? cred ca miroase adorabil. tare mult as vrea sa il pot mirosii si eu...macar atat, ca nu mai am voie sa imi acizitionez alte parfumuri.
    imi place si recipientul, eu il aseman cu un ceas.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-i voie, Alinush!!! nu-i voie!! :))

      da, aduce cu un ceas.

      Ștergere
  10. Imi place cum l-ai descris, cui i se potriveste :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ahh, am fost in Sephora si am uitat sa il miros. Mai merg zilele astea,ca am ochit un fond de ten si o sa adulmec si acest parfum, pentru ca sunt suuuper curioasa.

    Pupici,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am testat atunci cand am luat o mostra din acest parfum.Este ok, zic eu, merita toti banutii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi intra sa-l miros cand ajung la Douglas. Nu l-am avut pana acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place aroma raspandita de pagina asta!!! Ma trimite putin cu gandul si la marul rosu al Ninnei Ricci...
    Sa fie Omnia Green Jade, eu il ador!:)

    Kisses!
    Ilda
    lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca aroma, mie mi se pare ca n-au nimic in comun.

      ma bucur :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla