Treceți la conținutul principal

Cateva vorbe despre Bepanthen

  Hey! Nu, n-am niciun bebe :)). In schimb, am o piele foarte sensibila si mofturoasa. Acum cateva luni, multe fete din blogosfera a inceput sa foloseasca crema Baby Love din Dm, o crema pentru ranile si iritatiile care pot aparea la copii. Bineinteles, cand am avut nevoie s-o cumpar, n-am avut drum pe la Dm, asa ca impinsa de nevoie am intrat la farmacie si m-am ales cu Bepanthen pe care-l recomand din tot sufletul. Costa cam 20-25 de lei si are 30 de grame si este recomandat pentru iritatiile pielii celor mici si adultilor deopotriva, leziuni cutanate superficiale, leziuni postoperatorii, arsuri, ulceratii sau dermatite.


  Acum sa va spun si cum il folosesc. Initial, am avut ghinionul sa fiu muscata de insecte si sa fac o reactie alergica foarte urata. Dupa fiecare dus, masam putina crema pe rani si in cateva zile am scapat de ele, plus ca n-am ramas cu semne urate pe corp. De obicei, daca fac urticarii sau sunt intepata de insecte, imi raman semne si un an de zile, dar cu Bepanthen am scapat mult mai repede.

  Este genial dupa epilat! Orice iritatie cauzata de lama sau ceara este calmata in cateva zeci de minute. Pielea ramane fina, catifelata si nu pare ca a suferit vreo trauma.

  Slava Domnului, in ultima vreme nu m-am confruntat cu mari probleme ale tenului, dar daca un monstrulet foarte incapatanat nu se lasa dus cu binisorul, apelez tot la Bepanthen si de obicei dupa 24 de ore nu mai am probleme cu el.


  Pentru fiecare folosire am nevoie de o cantitate mica, asa ca e spornic si convenabil. Logic, voi incerca si Baby Love, dar momentan ma declar foarte multumita de Bepanthen.



  Voi ati incercat aceasta metoda? :)



Nu uitati de concursul nostru care se apropie de sfarsit! Detalii aici.


Kissez!

Comentarii

  1. Nu l-am incercat. Dar cred ca mi-ar fi de folos pentru iritatiile de dupa epilare. Acum folosesc un gel de la Hofigal si ma inteleg bine cu el. poate o sa testez si Bepanthen :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. DECI CLAR TREBE SA IL IAU, DACA FUNCTIONEAZA DUPE EPILAT E IDEAL

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am folosit pe tatuaje imediat ce le-am facut si foarte foarte bun a fost. Imediat mi-a trecut.

    RăspundețiȘtergere
  4. OOO ceatre, o sa ma duc sa mi-l cumpar si eu:*:* Multumim de informatii Alina!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu in loc de baby love am folosit sudocrem. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da...e foarte buna, si Sofiutei mele ii place, consuma 1 tub mare pe luna, sotul meu a avut o iritatie si a folosit si a functionat!Mai e o crema buna SUDOCREM. Cred ca e mai ieftina!
    O sa public articolul tau si la mine pe blog! Pe http://mamadefetita.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. nu l-am folosit, am tot auzit de el pe la mamici cu bebei, dar se pare ca e bun sa-l ai in casa :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da este! Are si bebelinul meu si-i mai fur din cand in cand. Am folosit-o pentru ranile de pe mameloane dar putin timp.
    O s-o incerc dupa epilat.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) sper sa-si faca efectul si la tine.

      Ștergere
    2. Fede, pentru ranile de pe mameloane cica Garmastanul ar fi genial! Din auzite spun, eu n-am avut problema asta!

      Ștergere
  9. nu am stiu de el, dar cand merg dupa brevoxyl am sa il cumpar si pe asta! merci tare mult de pont:* si iti doresc multa sanatate sa nu apelezi la el numai dupa epilat:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu mai gasesti Brevoxyl in orasul tau? Eu am incercat la aproape toate farmaciile si mi-a zis ca nu se mai fabrica. De cand nu mai am deloc, iar am fata plina de monstruleti :(

      Ștergere
    2. lorraine unde ai gasit brevoxyl ca il caut de 1an?:(

      Ștergere
    3. fetelor, am citit o discutie destul de recenta si am inteles ca brevoxyl a reaparut.

      Ștergere
  10. Daa, mi-ai amintit ca l-am folosit pentru o forma usoara de dermatita si a fiunctionat! :)
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. Bun, foarte bun. Eu l-am folosit cu succes la plaja. Protejeaza foarte bine la plaja, arsurile solare le vindeca foarte repede. La fel, il folosesc si eu la micii "monstruleti". faza cu epilatul, nu stiam. O sa incerc si eu sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar sunt multumita si de obicei mi se irita rapid pielea.

      Ștergere
  12. Nu l-am incercat dar am auzit doar lucruri bune despre el.
    P.S. : De fiecare data cand aud numele Bepanthen ma gandesc la sampoane. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa mi-l cumpar si eu! Am pielea super sensibila si ca si tine raman cu pete care rezista si un an :( Cred ca mi-ar fi de folos pentru iritatiile de dupa epilat :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum ceva vreme eram si mai rau si vedeam urmele si dupa vreo 2 ani, asa ca ma gandesc ca va functiona si la tine :).

      Ștergere
  14. Nu l am folosit dar cu siguranță când voi avea drum prin românia o sa cumpăr. Si eu am pielea sensibila si țânțarii ma adora :((((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe mine. chiar daca dorm in camera cu cineva, tot pe mine ma ataca....

      Ștergere
  15. O daaaa, e geniala crema!Am avut si o ditamai buba si mi-a trecut in 3 zile :| in conditiile in care ma vindec foarte greu si mai si raman semne :))
    Sa mai zic ca m-a ajutat sa scot de pe deget un inle blocat in H&M?:))Pe care desigur ca nu vroiam sa il cumpar dar deh..merita testat :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar m-ai facut curioasa cu aceasta crema. O sa o iau in vedere pentru urmatoarele experiente de epilare cu ceara. nu stiu de ce dar fac niste iritatii pe maini de toata frumusetea. sper sa ma ajute :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Deabea la ora asta am reusit "sa te citesc" :))
    Cam "fur" lucrusoare de la copilasi...:))) si crema asta e unul dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
  18. poate il cumpar si eu, sa il am acolo in casa. nu se stie cand si daca voi avea nevoie de el.
    multumim!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Confirm ca e genial. Acum vreo luna m-au ros niste adidasi si aveam o rana de toata frumusetea. Am aplicat crema, un plasture deasupra, iar a doua zi cand am schimbat plasturele am ramas cu gura cascata. Piele asa rapid regenerata (mai ales dupa rana respectiva) nu credeam ca se poate. Si banuiesc ca ar vindeca rapid si urmele dupa scoaterea monstruletilor :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte util Bepanthen-ul, te scapa de iritatii. Nu m-am gandit sa il folosesc dupa epilare, mi-ai dat o idee buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. L-am notat, cu siguranţă e genul acela de produs bun de avut în casă! :-)
    Şi eu, la fel ca şi Dee, m-am gândit în primă fază la şampoane când i-am văzut numele :-D
    Acum, la nevoie, folosesc Cicatrizin şi un unguent primit din State, minunat şi el, deşi cu mirosul lui nu mă împac deloc - Protective Ointment 3 Protect - Skin Protectant, Aloe Vesta.
    Îţi mulţumim, weekend frumos îţi doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. Am folosit-o si eu pentru nepotelul meu,se irita de la pampers....este foarte buna
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si viata de bebelus poate fi grea uneori, dar bine ca aexista nenumarate solutii :),

      Ștergere
  23. Foarte intersant! Nu am stiut ca are atatea intrebuintari, chiar e bun de avut in casa, mai ales cand ai copii mici. Pentru fetita foloseam cu succes o crema preparata in farmacie, acum avem ceva de la Hymalaia, pentru tantari- fenistil, iar pentru rani- baneocin, dar bephanten vad ca rezolva toate aceste probleme, deci clar e mai bun un singur produs decat 3 de luat cu tine peste tot in deplasari. Multumesc ca mi-ai deschis si mie ochii!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu am folosit Bepanthen pana acum, stiam ca este foarte buna pentru bebelusi, dar nu credeam ca ne poate ajuta si pe noi, adultii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla