Treceți la conținutul principal

Crema hidratanta de fata Ivatherm - review

  Hey! Am descoperit produsele Ivatherm datorita unei campanii Trender, in care am testat fondul de ten fluid, dar si crema Aquafil Rich. Mi-au placut ambele, asa ca am capatat incredere in acest brand. In mai, pe site-ul Ivatherm au fost niste promotii foarte bune, iar eu aveam nevoie de o crema cu SPF, asa ca am dat o comanda. Am ales crema hidratanta cu factor de protectie 20, care are 50 de ml si un pret de 51 de lei.


  Am inceput s-o folosesc cu mari sperante, dar m-a dezamagit in doua secunde si trei miscari. Are o consistenta lichida, dar in acelasi timp vascoasa, care lasa impresia ca intra rapid in piele, insa tot ceea ce face este sa produca o pelicula pe ten, sub care pielea arata obosita, terna si departe de a fi hidratata. Mirosul este de iarba, deci un miros destul de light. Ambalajul este destul de ok, dar din pacate, asa cum se poate vedea in poza, partea mov incepe sa se transfere. Eu am folosit-o pe brate, si pot spune ca a facut fata mult mai bine. Nu m-am ars deloc, pielea nu-mi parea uscata, dar sa dau 51 de lei pentru 50 de ml de crema de corp, mi se pare prea mult. Logic, s-a terminat repede si clar nu o voi mai cumpara. Increderea mea incepe sa se clatine, insa recunosc ca dintre mostrele primite pe langa comanda, mi-a atras atentia crema multiperformanta. Sunt curioasa daca ma incumet sa mai fac vreo experienta. Nota 2 luata ca si crema pentru ten.


 

  Trecand la lucruri mai optimiste, Yves Rocher a lansat noi oferte, dintre care cea mai tentanta mi se pare aparitia noului gel de dus cu nuca de Macadamia la doar 7,9 lei :).  De altfel, luna asta puteti beneficia de:
1. -35 % pentru 1 produs la alegere. Cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata.
2. O surpriza din 4 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON :
-Set Gel de dus Zmeura 400 ml + 1 surpriza
-Set energizant compus din : Gel de dus portocala din Florida + Vitamina C vegetala
-Set frumusetea mainilor compus din : Crema 2 in 1 pentru infrumusetarea mainilor si unghiilor + Oja stralucitoare roz pastel
-Crema regeneratoare zi si noapte Pure Calendula
2. O surpriza pentru o comanda de minim 99 RON : Trusa multicolora pentru cosmetice
3. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON.
4. Oferta speciala: pentru comenzi de minim 120 RON, Apa de toaleta SO ELIXIR, 30 ml, poate fi achizitionata la pretul de 45 RON in loc de 115 RON


 Suna bine, nu-i asa?



Kissez!

Comentarii

  1. Ma tenteaza sa iau ceva de la Yves Rcher, dar ma abtin eroic.. pana nu consum cateva produse nu am voie sa mai cumpar nimic:))

    Legat de Ivatherm, nu stiu de ce vad multe pareri nu tocmai pozitive despre cremele lor..Eu nu am incercat inca nimic de la ei, insa cremele care m-au tentat aveau review-uri nu foarte bune si pretul nu e chiar mic mic si m-am reorientat spre alte creme care stiam ca imi priesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am folosit crema resveratrox forte de la Ivatherm si nu am fost multumita.Avea o consistenta apoasa si un miros neplacut.
    In luna aceasta,doritoarele pot cumpara revista Beau Monde Style impreuna cu un produs Ivatherm(crema de corp sau demachiant) la 11,99 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( asa or fi toate sau ai avut ghinion?

      Ștergere
    2. Am avut 2 tuburi,ambele aveau aceeasi consistenta.nu pot aprecia daca m-a ajutat aceasta crema anticelulitica pentru ca n-am aplicat-o constant.In locul ei am preferat sa folosesc crema de la Cosmetic Plant cu extract de ceai verde.A fost mult mai ok,chiar am observat o imbunatatire.

      Ștergere
    3. si pe mine ma atrage cea de la Cosmetic Plant, de la ei chiar mi se potrivesc cateva produse.

      Ștergere
  3. Mie imi plac mult produsele Ivatherm si chiar le recomand si sunt multumita de ele. E aiurea ca aceasta crema nu ti s-a potrivit, sunt sigura ca vei gasi ceva pe placul tau si la alte branduri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-au placut celelalte doua, asa ca m-am mirat sa vad ce slaba e crema asta.

      Ștergere
  4. Auch, 2? Mie mi a placut mult lotiunea micelara in campanie. n am cumparat produse ivatherm dupa :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar sunt in cautarea unei creme de fata si ma bucur ca am citit review-ul tau, chiar ma gandeam sa ma indrept spre site-ul lor pentru o posibila comanda :) te puo

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca nu iti prieste crema. Eu folosesc de mai bine de 2 ani aceasta crema si nu as schimba-o prea usor. Pe mine ma tine cam 5 luni un tub..nu e necesar sa aplic o cantitate prea mare pt a acoperi intrega fata. Daca aplic prea mult, face un fel de "scamute". Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am terminat-o intr-o luna, dar era logic sa se intample asa :).

      Ștergere
  7. sunt curioasa doar sa-l miros.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu din ce motiv... cremele la tub nu ma atrag la fel de mult ca si cele la borcanas.
    Sunt o ciudata, stiu. ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat ca nu ai avut o experienta placuta cu ea.
    Eu nu am incercat produsele de la Ivatherm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eh, se mai intampla... anul asta n-am prea avut noroc la creme de fatza...

      Ștergere
  10. ultima crema de fata incercata de la ei nu mi s-a potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici eu nu as da 51 de lei pe ea.Sunt creme mai ieftine si care isi fac datoria mult mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa fiu sincera la mine cam niciuna nu-si face datoria. scumpe, ieftine, toate ma nemultumesc.

      Ștergere
  12. asa zic si eu despre un balsam de buze de la vichy :(.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am incercat lotiunea micelara de la Ivatherm si de atunci n-am mai avut curaj sa incerc nimic de la ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu inca mai stau pe ganduri, dar cred ca acum voi incerca ceva de la avene, n-am nicio experienta cu ei.

      Ștergere
  14. Nici eu nu m-am inteles deloc cu crema asta si am ajuns s-o folosesc tot pe maini :))
    Eu am folosit crema hidratanta multiperformanta acum 2 ani, i-am facut aici un review: http://www.alina-anghel.com/2011/12/ivatherm-crema-hidratanta.html
    Doar ca la ceva timp dupa ce am terminat-o, am constatat ca mi-au aparut niste puncte e grasime, dar n-as putea sa bag mana in foc ca e din cauza ei. Intr-adevar, este destul de densa (sau era, n-am mai folosit de atunci), cam prea mult pentru tenul meu. Te pup, sper sa te ajute cu ceva parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ca vin sa studiez. din cate am incercat mostra pare ok, dar am vreo 4-5 creme care ma tenteaza si nu stiu la care sa ma decid. poate le iau pe toate deodata :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla