Treceți la conținutul principal

Gel de dus Elmiplant Care Moments cu bambus si proteine din orez - review

  Hey! Postarea de astazi are in centrul atentiei, un mini-produs pe care l-am primit cu o revista acum cateva luni. Eram foarte foarte curioasa vizavi de gelurile celor de la Elmiplant, dar m-au tinut in loc mai multe motive: ba project pan-ul, ba faptul ca nu ma inteleg cu produsele romanesti, ba alte tentatii.


  Sticluta asta mica si simpatica m-a incantat inca de cand am primit-o, insa m-am tinut tare, n-am deschis-o gandindu-ma s-o iau intr-o vacanta viitoare cu mine. Am cedat dupa ce-am citit un review pe Claudia's Choice si nu-mi pare rau deloc. Nu contine parabeni, coloranti si contine unt de shea 100% oraganic.


  In primul rand are un miros pe care eu nu l-am mai intalnit la alte produse, este deosebit, racoros, aduce a suc de aloe, dar si usor a cereale, cel putin asa il percep eu :). Face o spuma foarte placuta, este mai cremos si spala repede si bine fara sa usuce deloc pielea. Asta m-a bucurat foarte mult, avand in vedere pielea mea de reptila :)). Aroma persista destul de mult pe piele si ofera relaxare chiar si dupa ce iesi din dus. A fost o surpriza supe-mega-extra placuta si planuiesc or sa-mi iau un full-size, ori sa incerc si alt sortiment. Din pacate, nu pot momentan sa-mi dau seama daca este comedogen, asa ca la parti neplacute nu am ce adauga. Mi-a placut si micul-recipient, este usor de folosit pana la final. Momentan ii dau nota 10 si sper sa-mi iau "material" cat mai repede :).


  Full size puteti gasi la pretul de 9-12 lei, depinde de oferte si magazin pentru 400 de ml, asa ca mi se pare super convenabil.


  Pe Meli Melo avem transport gratuiti pentru orice comanda si 15% reducere la portofele. Miniprix a adus marfa noua, produse pentru sezonul rece si la fel au facut si Kurtmann care au adaugat 400 de noi modele Tally Weijl perfecte pentru aceasta toamna :).




Kissez!

Comentarii

  1. uauuuu, cat de bine suna! am vazut cuvantul orez :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cati ml are varianta aceasta. Oare se fac si pt export de catre "Bioten"? Le-as incerca daca le=as gasi aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit produse elmiplant si chiar imi plac. Aam o piele tare sensibila care nu imi permite sa cumpar orice lucru, dar acest gel de dus chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. alt gel? cate s-au adunat pana acum, Alinuta?
    si mie imi place sa testez cat mai multe geluri de dus si nu ma limitez doar la unul singur, fie ca este vorba de un produs romanesc sau nu. am pus ochii pe gelurile de dus Elmiplant si imi voi achizitiona unul cat de curand. mai vreau unul de la Yves Rocher cu piersica galbena, tu l-ai avut? ai putea sa-mi spui ceva despre el?
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai asta a fost mini si l-am primit cu o revista. chiar acum am terminat senses passion si oficial, mai am doar 3 geluri :)

      nu l-am avut.

      Ștergere
  5. Alta tentatie...si eu a cedat si in aceasta luna.
    Cred ca o sa-mi fac un depozit. :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu il am varianta fullsize si imi place tare mult.Iar pretul este mai mult decat ok.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am incercat gelurile de dus Elmiplant si ceva imi spune ca nu o voi face prea curand, decat daca vor avea si recipiente mai mici, de 200-250 ml :)))) acum sunt la faza vreau sa incerc cat mai multe geluri de dus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca mi-a lasat impresia ca se consuma destul de repede, asa ca nu cred ca te va tine o vesnicie :).

      Ștergere
  8. Cu siguranta trebuie sa incerc si eu acest gel de dus avand in vedere ca mai am doar un singur gel...eu colectionez parfumuri (cred ca am vreo 30 :)) pare incredibil :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Faine toate pe care le-am incercat de la ei, sper sa lanseze si cu alte parfumuri. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca se va intampla, presimt ca voi face iar un stoc maricel de geluri si va trebui sa ma apuc iar de project pan :)).

      Ștergere
  10. Singurele produse Elmiplant pe care le-am folosit erau destinate ingrijirii tenului si personal n-am fost incantata.
    Cu toate acestea acest gel de dus mi-a atras atentia si pana acum nu am intampinat nici o problema cu vreun brand care comercializeaza gel de dus, ma indoiesc ca as avea cu acesta. Chiar e tentant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am folosit produse elmiplant pentru ten si la mine au fost dezastru :(.

      Ștergere
  11. Ma bucur ca ti-a placut! Eu inca visez la el, mama masii de PP :D
    Cand termin PP, sigur fac ravagii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt aproape de final, ma tin tare, dar astept un gel de la avon :)).

      Ștergere
  12. eu am incercat cu alta compozitie si mi-a "omorat" pielea , eu chiar nu am treaba cu pielea uscata . chiar il am acum in ultima postare "empties" .

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca n-am incercat niciun gel de dus Elmiplant!
    Sper sa nu uit ideea pana termin ceea ce am caci tocmai am facut aprovizionare la acest capitol. :))

    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  14. pare tentant, nu am folosit pana acum nici un gel de dus de la Elmiplant.

    RăspundețiȘtergere
  15. stiu ca vazusemsi eu gelurile de dus Elmiplant prin Kaufland daca nu ma insel. Insa deocamdata am foarte multe asa ca m-am abtinut.. :D Dar vand eu cand dau o fuga si dupa ele. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt aproape de finalizarea ppanului asa ca deja imi sclipesc ochii :)))))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla