Treceți la conținutul principal

Comanda Miniprix :)

  Hello! Miercurea trecuta,profitand de transportul gratuit la orice comanda, am pus o comanda mica-mica la Miniprix. Stiti deja ca acest magazin online imi este pe plac si deseori va spun despre ofertele lui.


  Ei bine, aveam nevoie de pulovere simple, dar nu foarte simple :)). Caut de nebuna pulovere nu foarte groase, pe langa gat si tot ce gasesc in magazine se poate imparti in doua categorii: pulovere super subtiri cu decolteul in V si pulovere groase, pe gat! M-am saturat de cat am purtat genurile asta, asa ca m-au apucat alte preferinte.


  Dupa cum va spuneam, n-am gasit pe nicaieri, dar pe Miniprix am dat de puloverul visurilor mele, cel putin prin model: ador dungile, plus ca e mai deosebit din cauza modelului de la umeri. Ca si combinatie cromatica nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, imi inchipuiam ca voi arata super palida in el, dar m-am inselat din fericire si arat ok :). E exact genul meu: pare destul de cuminte, dar are elemente usor trasnite. E marca Fil d'Ecume!




  Bineinteles, dupa ce l-am ochit, a disparut marimea cea mai mica, 38. A reaparut intr-un weekend, dar eu doream transport gratuit, asa ca am mai asteptat. Marti a disparut iar! Miercuri era transport gratuit si puloverul meu disparut :(. Seara, pe la 7, un gand divin ma impinge sa mai verific o data si l-am gasit!! Ultima bucata, bineinteles. Am plasat comanda cu viteza luminii si trebuia sa primesc pachetul vineri. Vineri, bineinteles ca mister curier n-a fost de gasit, codul de transport anuntandu-ma ca pachetul e in orasul meu, dar la depozit. Otto au program de livrare si sambata, asa ca am asteptat! Nici pomeneala! De abia luni seara, la ora 6 a venit si nenea curier si i-a mai si luat vantul chitanta de pe masa :)).


  Am zis, clar! e ceva putred aici. Prea multa opinteala pentru un pulover, eram sigura ca ori nu mi-e bun, ori ca materialul n-o sa-mi placa ori altele :)). N-a fost cazul, imi iubesc noul pulover si-l puteti cumpara si voi la pretul de 49 de lei de aici. Arata exact ca in poza de pe site, dar din cauza luminii proaste si a vremii superbe de afara, pozele nu-l complimenteaza. E destul de lungut si manecile imi ajung pana la jumatatea palmei. (Am 1,70 m)



  Mai departe am facut enorma investitie de 6 lei intr-un tricou Esprit! Luat de la raionul de copii de aici, dar stiam de la alte doua fete din blogosfera ca se potriveste pentru marimea S si ca are super calitate. Ma alatur lor cu aceeasi parere: e confectionat dintr-un bumbac moale, placut la atingere, dar ferm, care va rezista spalarilor repetate, are o nuanta superba si cusaturi de nota 10. Uneori se gaseste si cu 3 lei pe site, mi se pare ca l-am primit gratis! Am verificat si mai sunt peste 80 de bucati pe stoc, asa ca puneti mana pe mouse si comandati-l daca purtati marimea S.

 


  Astazi Miniprix are transport gratuit si pe mine deja ma mananca degetelele! :)) Plus ca avem reduceri de 51% in categoria Stock Shock unde puteti gasi adevarate chilipiruri!



  Daca tot vorbim de oferte foarte bune, sa trecem putin in revista si tentatiile lunii octombrie de la Yves Rocher!
1. -50 % pentru 1 produs la alegere. Cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata.
2. O oferta speciala : Setul exotic compus din 2 geluri de dus - 25 RON. Fructe Rosii sau Mango + Gelul sampon pentru par si corp Retropical Oferit
3. O surpriza din 3 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON :
-Set Mini Elixir 7.9
-Pledul calduros
-O surpriza in valoare de 65 RON
4. O surpriza pentru o comanda de minim 99 RON : Apa de parfum Moment de Bonheur
3. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON.


Eu am scris despre Moment de Bonheur aici, mi-a placut mult si mi se pare o oferta foarte foarte buna luna asta :). 


Kissez!

Comentarii

  1. Imi place tricoul!Culoarea in mod special si faptul ca materialul este de calitate.Sa le porti cu placere:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l porti cu drag! Si eu sunt la vanatoare pe Miniprix, ma tot bate mama la cap sa ii iau o bluzita pe care nu o mai gasesc pe stoc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Să le porţi cu drag, Alina! Astăzi voi pune şi eu o nouă comandă la Miniprix :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. E tare dragut puloverul dar si tricoul ! Si mie imi place Miniprix desi o mai gresesc cu numerele. Sa le porti cu drag, puloverul chiar poate fi purtat rapid, la cum este afara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, se mai intampla si sa dai de numere nepotrivite, dar eu personal am luat deja multe lucruri care-mi plac mult si sunt multumita.

      mersi, cred ca in curand vede lumina zilei si simte gerul :))

      Ștergere
  5. Imi place tricoul si la cat a costat chiar se merita cumparat. Sa le porti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa-l porti cu plăcere. Si eu probleme de acest gen...ori găsesc prea subțiri, ori din alea de Polul nord. ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le porti cu placere.
    Imi place nuanta puloverului. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Exact aceeasi problema o am si eu! Puloverele din magazine ori prea decoltate....ori pe gat (iar eu nu suport imbracamintea care imi vine ca o maleta...) asa ca de cele mai multe ori ajung sa port hanorace! Dar am cam inceput sa ma plictisesc de ele...asa ca nu stiu ce o sa ma fac de acum incolo! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gai ca ma regasesc: am purtat vreo 5 ani hanorace, dar mi s-a cam urat si de ele. adica-mi place sa le port primavara si toamna, dar iarna, sub alte tzoale parca ma simt mai bine cu un pulover.

      Ștergere
  9. sa porti puloverasul cu placere! e dragalas si sper sa fie calduros :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Hihi sa le porti cu placere. M-ai molipsit si pe mine cu miniprix :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le porti sanatoasa! Culoarea tricoului imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata bine puloverul!Eu insa tot nu prea am curaj sa comand de la ei..am auzit atatea variante si pro si contra si nu prea m-as risca :(
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi.

      eu am fost destul de nemultumita la o singura comanda, in rest le-am cam nimerit. incearca sa te ghidezi dupa ce cumpara alte fete, dupa masuratorile date pe site si mareste intotdeauna imaginile ca sa vezi materialul. de maulte ori sunt si comentarii la anumite piese. eu zic sa incerci o data cu 2-3 lucrusoare si sa testezi.

      probabil de black friday vor fi super oferte. anul trecut mi-am luat un hanorac pe care-l ador si l-am purtat in draci si pe care am dat o suma incredibil de mica.

      Ștergere
  13. O singura data am comandat produse de la Miniprix si n-am fost deloc incantata de calitatea lor. De atunci, parca mi-e teama sa mai dau o noua comanda, desi unele produse ma tenteaza tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am avut un moment usor neplacut, desi dupa aceae chiar m-am simtit bine in tricoul respectiv, dar eu zic sa le mai dai o sansa. poti gasi si mici comori pe site, dovada ca eu comand de 2 ani, e drept nu des si nu mult, dar nu ma pot abtine uneori :).

      Ștergere
  14. ce dragut e puloverul! tricoul nu imi place foarte mult, de obicei eu nu ,,bat,, cu aceasta culoare, dar daca tie iti place, asta e tot ceea ce conteaza! :)
    sa le porti cu placere! am auzit de reducerile Yves Rocher, de abia astept sa profit de eleee!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. In ultima perioada am citit experiente ale blogaritelor cu acest site, dar experiente negative, asa ca ma asteptam sa fi patit si tu ceva asemanator.Ma bucur ca iti place si ca te simti bine in el, sa il porti sanatoasa, imi place mult tricoul, culoarea lui.
    Multumim pentru oferta Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut si eu un articol negativ si nu neg ca se intampla si lucruri mai putin bune. insa eu am majoritatea articolelor pozitive, la Aurora Toma mai gasesti articole foarte faine si chiar si la alte fete :).

      Ștergere
  16. Ador Moment de Bonheur!:)

    Puloverul e tare cute! Are detalii foarte dragalase, buzunarasele acelea cu nasturi sunt delicioase!

    1,70 m...ce lungana!:P :))
    Sa le porti sanatoasa, draga mea!:*

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi s-a parut tare simpatic.

      nu-s prea lungana si intotdeauna am parut mai mica :)).

      mersi.

      Ștergere
  17. Sa-l porti cu placere!!
    Si eu am dat o comanda la Miniprix, prima mea comanda acum vreo 2 sapt. Am ramas "cu buza umflata" pentru ca puloverul inclus in comanda nu mai era pe stoc. Habar n-am de ce am mai putut sa-l comand, dar in fine. Era frumusel tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( am patit si eu iarna trecuta. am luat basca si n-a mai venit. se actualizeaza mai greu stocurile, mai ales cand se fac multe comenzi in acelasi timp.

      Ștergere
    2. Oricum, eu ii apreciez f mult, au o politica f bine pusa la punct in comparatie cu alte magazine cu pretentii si preturi mari. (vezi Tina R)

      Ștergere
    3. n-am comandat niciodata pe tina r , desi frunzaream site-ul in trecut.

      Ștergere
  18. imi plac amandoua, sunt foarte frumoase!
    sa le porti cu placere!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte dragute amandoua. Cred ca o sa fac si eu o vizita pe Miniprix :P Sa le porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu am prea multe pulovere ba pe gat, ba prea decoltate, "v", "u" si cele la baza gatului si pe culori dragute mi se par cele mai greu de gasit. E simpatic.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am cava haine din miniprix, dar le-am luat din magazin. Tot nu imi fac curaj sa comand online de teama ca nu imi vor veni iar mai apoi trebuie returnate. La cat de comoda sunt cred ca nici nu le-as mai returna...
    Imi place plovarul . O sa ma duc si eu sa imi caut unul asa , la baza gatului dar mai gros pt ca eu sunt friguroasa.

    Pupici,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca ai ocazia sa le iei din magazin, nu te mai complica :). eu n-am posibilitatea asta.

      si eu am avut cateva chestii, dar nu le-am returnat :))) mi-a fost lene :))

      Ștergere
  22. e o oferta destul de tentanta, paturica aceea, desi sintetica, ar sta f bine in camera mea, pe fotoliu, langa masuta de la laptop. Ma si vad infofolita in ea si cu o ceasca de ciocolata calda. Poate ca as fi profitat din plin de oferta asta, dar Moment de Bonheur il am si la 30 ml si la 50ml si imi placea mult la inceput, dar de cand m-a intrebat prietenul meu de ce miros a tamaie, l-am cam evitat...parfumul, desigur :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e fain pledul, si mie mi-a placut :).


      :)))) acuma trebuie sa tinem cont si de parerile... jumatatilor :).

      Ștergere
  23. Imi place puloverul. Sa-l porti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. E foarte frumos puloverul! Tricoul il am si eu, e tare dragut!

    RăspundețiȘtergere
  25. e tare dragut puloverul... :D si eu prefer ceva asemanator.. :)
    si tricoul e tare frumusel.. pacat ca eu nu port S :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla