Treceți la conținutul principal

Deo spray Balea cu cocos si nectarine

  Hello! De azi intram in normal :)). Acum ca s-a terminat concursul ma simt ca dupa o excursie superba sau dupa o intalnire cu tipul perfect :)). Adica multumita, dar calma. Totul incepe sa se linisteasca, dar parca imi lipseste agitatia aia puternica si emotiile!


  Ma uitam prin pozele acumulate prin pc si am dat de cea a deo-spray-ului Bakea cu cocos si nectarine. Eu l-am luat la pretul de 6,5 lei, apoi s-a gasit si la oferta. Am impresia ca a fost doar o editie limitata de vara, desi nu era specificat acest lucru pe ambalaj. Oricum, sunt convinsa ca se mai gaseste in anumite Dm-uri.


  L-am luat pentru ca-mi inchipuiam ca miroase delicios si speram sa protejeze cat mai bine. Ei bine, mirosul e ok, usor acrisor, dar si dulce. Ceea ce nu mi-a placut este faptul ca e un spray umed si, cum am nevoie de extra protectie, trebuie sa folosesc putin mai mult si cand o fac ma trezesc ca incepe sa-mi curga la vale pe coaste :(. Puterea de pulverizare este destul de slaba, trebuie sa insist si nici la capitolul rezistenta nu se poate compara cu sortimentele cu pitaya sau lime. Nu e foarte slab, dar nu e indeajuns pentru mine. Desi ca ambalaj mi-a placut, asa albastru imi dadea o stare de bine, nu l-as mai cumpara si ma bucur ca se consuma relativ repede.


  Oricum, zilele astea am descoperit deo-sprayul anului 2013 si de-abia astept sa va vorbesc despre el. Pentru Balea cu cocos si nectarine am nota 6.





Kissez!

Comentarii

  1. Mie mi-a placut foarte mult cum miroase! Si mai ales cum miroaseam eu dupa ce il foloseam, venea uneori cate un iz de nectarina..daaar, pielea mea nu l-a acceptat. La maxim un min dupa aplicare incepea sa ma usture, rau de tot. Chiar daca ma spalam, nu-mi trecea. I-am dat vreo 2-3 sanse, dar n-am reusit sa-l folosesc. I-am dat mamei sa incerce si ea nu are nicio problema cu el..
    Acum ca am citit review-ul tau nu ma mai oftic asa tare, daca zici ca oricum nu era prea bun :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( la noi e exact invers: eu cam suport orice, doar ca unele nu sunt eficiente pentru mine si mama e foarte sensibila. se poate da doar cu Rexona..

      Ștergere
    2. abia astept postarea ta cu deo sprayul anului!!!

      Ștergere
  2. Sa stii ca iti impartasesc feelingul in ceea ce priveste concursul!:)

    La mine se intrevede o descindere intr-un dm, curand! :D
    I can't wait!!!

    Mai, Alina, mi-l si imaginam cum o ia "la vale, pe coaste"!:)))))

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa orice perioada tumultoasa, dar satisfacatoare e aceeasi senzatie :).

      :))))

      Ștergere
  3. Mi-a placut mirosul la nebunie, dar nu este prea persistent :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curioasa care e deodorantul misterios :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac deo cu o putere mare de pulverizare. Nu imi place sa ma chinui sa aplic, eu oricum apas pe capac si nu-l las pana cand nu simt ca s-a acoperit fiecare milimetru de piele :D

    RăspundețiȘtergere
  6. miroase bine, dar tot mai mult imi place celalalt, cu flori de tiare si cocos.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu mai nou m-am reprofilat pe Cien dar sunt curioasa de noile arome ale sezonului de la Balea. ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. deo asta imi aminteste de deo-ul acela de papaya parca, tot de la Balea, Intr-un timp, ma tortura ingrozitor sora-mea cu el. Bine ca s-a terminat! Mie mi se pare ca cele de la Balea au totusi un miros puternic/intepator ce imi dau durere de cap. In ciuda acestui fapt, imi place la nebunie cel din gama Balea young. Miroase dulceag, a turta dulce. vanilie, mosc..nu stiu, dar e preferatul meu dintre toate lucrurile pe lumea asta :)). Daca ar exista si un parfum cu aroma aceasta........ Abia astept sa vad care e deo- sprayul anului cu care ne tii in suspans.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut si de la balea young dar parca doar unul. a fost ok :).

      Ștergere
  9. Nu am folosit pana acum produse Balea, parca la capitolul deodorante sunt blocata de ani buni pe produsele Dove. Si de cand ma stiu, ma inteleg perfect cu deodorantul spray Dove, nu am mai indraznit sa recurg la altceva. Dar produsele de la Balea parca ma tenteaza pe zi ce trece tot mai mult!! Desigur, daca ar fi sa imni cumpar, l-as evita pe acesta de care spui tu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu folosesc doar stick-ul Dove, dar dupa dusul de seara apelez la sprayuri.

      Ștergere
  10. Emoţii la primele rânduri ale postării, mari emoţii şi din nou aceeaşi bucurie pentru care vă mulţumesc din suflet fiecăreia dintre voi, fetele dragi de 10 plus :-)
    Cu privire la subiectul principal al postării, nu l-am încercat, cred că nu este deloc plăcută senzaţia de după aplicare... Mai nou, mi-am luat două spray-uri de genul de la Lady's, la doar 8.89 lei preţ de catalog, Nucos Emerald şi Nucos Diamond. Mă bucur să constat cât de bine îşi fac treaba. În paralel, mai folosesc şi Charlie White de la Revlon, dar primele două cu prioritate :-)
    Seară plăcută, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu scapam de emotii cu una cu doua :).

    n-am incercat niciun deo de la Ladys. oricum, s-ar putea sa fac o comanda mica-mica de la ei.

    seara faina si tie! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. La sfârşitul lui noiembrie împlinesc 3 anişori de colaborare cu Lady's. O colaborare pe care o apreciez cu fiecare comandă în parte. Şi ţin să-ţi spun ceva, în cazul în care te hotărăşti să faci o comandă pentru tine, cei din familie sau cunoscuţi. Dacă îţi faci cont la ei, acesta fiind şi primul pas pentru a-ţi lua produsele dorite, cei care se înscriu până la data de 31 decembrie 2013, la o primă comandă de 130 ron la preţurile cu discount, primesc în mod gratuit un parfumel tare drăguţ, full-size, pe care şi eu îl folosesc cu drag, în valoare de 30 ron, plus un set de 15 testere ale parfumurilor din catalog.
    Aici găseşti mai multe detalii, dacă te hotărăşti pentru o comandă până la finele anului: http://ladys.ro/a/BMuv0mMj,b
    Îţi mulţumesc din suflet, să ne reauzim cu bine! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am fost la ei pe vremea cand se numeau Metropolitan, asa ca am cont si cum si beneficiez de reduceri, insa nu mi-au prea placut produsele, cel putin parfumurile nu sunt genul meu, am avut o multime de mostre si nu mi-a placut niciuna.

      acum ma tenteaza mai mult anumite geluri de dus, niste sapunuri, dar tot nu-s super convinsa ca merita :)

      Ștergere
  13. suna delicios..nectarine, pacat ca nu e bun. Eu folosesc stick-uri si de cele mai multe ori Rexona si mai schimb cateodata cu Dove. Roll-on-ul nu face fata. Nici nu mai tin minte de cand nu mi-am mai luat un spray deodorant pentru axile.
    Astept cu nerabdare numele super deodorantului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine difera, dar de obicei ma feresc de roll pentru ca nu suport sa stau prea mult timp cu pielea umeda...

      Ștergere
  14. e bine ca sunt altele de la Balea care iti plac mai mult :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla