Treceți la conținutul principal

La sfarsit de Project Pan

  Neata! Imi vine greu a crede ca am ajuns la acest punct. Uitandu-ma in urma, la data de 17 decembrie 2012, mi se pare totul foarte indepartat, insa nu pot spune ca timpul a trecut greu.


  Dupa ce mi-am ridicat o comanda Avon am decis ca am adunat mult prea multe produse, nu mai aveam loc in camera de cate erau, plus ca eram foarte stresata ca n-o sa le termin inainte sa expire. In seara aia a fost momentul decisiv si-am zis ca trebuie sa schimb stilul, mai ales ca aveam vreo 25 de geluri de dus dintre care unele la 750 de ml si 13 lotiuni de corp.

  Initial ziceam ca ma multumesc sa ajung la 4 geluri si 3 lotiuni, insa, cu timpul m-am ambitionat si mai tare. Singura mica scapare (si chiar a fost mica) s-a inregistrat in vacanta, dar, pe bune? puteam eu oare sa merg in Italia si Austria fara sa cumpar NIMIC?

  Lucrul bun din tot proiectul asta a fost ca am primit ceva produse, ba cadou, ba pentru testare, asa ca noutatile n-au lipsit si asa mi-a fost mai usor sa perseverez.


  Dupa cum va spuneam, am tras tare si nu numai ca am ajuns la un numar decent de produse, dar am reusit sa elimin dublurile la geluri si produse pentru corp. Da, ati citit bine. Posed cate-o bucata in acest moment :)).




  Asta e tot ce mai am :)). Si, ca sa plusez, va spun ca poza e facuta acum cateva zile si intre timp cu untul Cien am ajuns aproape de jumatate, iar gelul l-am folosit de doua ori :). Apropo de gel, l-am luat din Praga in vara lui 2012 si de-abia acum i-a venit randul.



  Pun pariu ca unele dintre voi vor zice ca de maine ma arunc la cumparat :)). Sunt constienta ca voi cumpara cate ceva, insa imi doresc sa-mi pastrez echilibrul si camera mai degajata. O sa incerc sa ma temperez in continuare, insa daca voi vedea ceva ce-mi place mult, voi cumpara :).


  La ce m-a ajutat Project Pan-ul? Spatiu mai mult :)). Serios vorbind, mi-am dat seama ca pot fi foarte ambitioasa in acest domeniu si ca pot rezista cu stoicism in fata tentatiilor. Bag de seama ca am un caracter tare. Plus ca e fain sa vezi ca nu-ti bati joc de produse, nu le irosesti si le folosesti cu spor pana la final.


  Ca o concluzie va spun ca daca as face un astfel de experiment pe partea de make-up cred ca as ceda psihic :)). Macar gelurile si lotiunile se consuma rapid in cazul meu. Noroc ca nu fac mari provizii intr-ale machiajului ca e clar ca nu fac fata presiunii si o sa evit cat pot sa-mi cumpar prea multe si pe viitor.


  V-ati gandit vreodata la un astfel de proiect? Credeti ca-l puteti duce pana la capat? :)



Kissez!




Comentarii

  1. Eu cu gelurile de dus nu am probleme pentru ca si daca am mai multe exemplare pentru ca le-am primit nu imi cumpar altul pentru ca nu ma tenteaza produsele de pe piata asa mult. Pe mine ma tenteaza sa-mi cumpar mascara, eyelinere, fonduri de ten si blushuri dar poate doar pentru ca il caut pe cel extraordinar si daca sunt si la oferta e si mai bine, dar rezist incercand sa nu ma gandesc la ele :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ca reusesti, la mine la geluri e prapad, cum vad unul, scump, ieftin, in magazine online sau fizice il vreau! :))

      Ștergere
  2. Eu nu pot trai doar cu o lotiune de corp. Gelul de dus, treaca mearga, dar totul pana la lotiuni, creme si uleiuri de corp. In fiecare seara trebuie sa simt un miros diferit. In prezent, geluri de dus am 5, iar lotiuni de corp... sigur peste 20. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca-s exact invers. desi imi plac si lotiunile, prefer mai multe geluri ;).

      Ștergere
  3. Un Project Pan mi-ar trebui si mie,insa deocamdata nu am reusit sa ma apuc de el.Eu cred ca nu as reusi sa-l duc pana la capat,dar nu se stie niciodata.Nu-s foarte ambitioasa de fel si nici perseverenta,dar mai ales NU rezist tentatiilor cosmetice! :D
    Oricum,meriti toate laudele si felicitarile din lume!Ai demonstrat astfel ca intr-adevar...se poate! :p

    RăspundețiȘtergere
  4. esti o inspiratie pentru colegele de suferinta de ciu-ciu shopping!
    Si eu astept sa se mai goleasca de pe langa mine:D
    Felicitari si bafta in continuare sa nu te apuci iar de adunat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa-i? :))
      eu nu ma apuc, dar vad ca am inceput sa primesc :)).

      Ștergere
  5. Eu nu am nevoie de un astfel de proiect . Nu am provizii si nu cumpar multe produse :)

    Ambalajul gelului de dus este tare dragut .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ca poti sa stopezi cumparatul :).
      da, e foarte dragut, dar si bun.

      Ștergere
  6. SFINTE CERULEEE!!!! 25 de geluri de dus, si unele si 750 ml?????
    Wow, wow, wow, nu esti normala, zau! :))))
    Eu mi-am impus o limita de 10 geluri de dus, am incalcat-o putin...acum am 12 geluri de dus, dar 2-3 dintre ele sunt pe terminate.Oricum, fiecare gel de dus are intre 200-300 ml :D deci stau bine, nu? :)))
    Oje nu mai cumpar deloooc, deci...sunt cuminte :) in rest n-am probleme cu nimic, nu cumpar fara sa am nevoie, cred!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mi-am propus până acum, dar... Poate fi o idee minunată! În cazul meu, la parfumuri cred că ar trebui să pun un mare STOP, am impresia că, în curând, nu voi mai avea pe unde să le strecor :-D
    Dar pentru asta am găsit deja soluţia: dar din dar se face rai! :-)
    Bravo! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu trebuie sa recunosc, ma atasez de produse, rar ii dau mamei, dar in rest nuuuuu!

      Ștergere
  8. Felicitari pentru ambitie! Nu cred ca as rezista...eu nu-s sanatoasa daca nu imi cumpar ceva nou in fiecare campanie avon/oriflame sau la fiecare vizita in dm. Partea buna e ca incerc ca cumpar ce nu mai am si in ambalaje cat mai mici sa le termin repede... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cumparand asa la fiecare campanie si oferta am ajuns sa detin atatea :))).

      Ștergere
  9. Respect!!!
    Pe cuvant, altceva nu pot sa spun ... ca mi-e rusine. ;)))

    RăspundețiȘtergere
  10. 25 de geluri de dus si 13 lotiuni de corp? Wow! Foarte bine ca te-ai apucat de acest project pan caci intradevar erau cam multicele :D
    Si eu care incerc sa ma abtin de la a cumpara geluri de dus cand am doar 5-6.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si primit din ele, dar am avut o luna in care am cumparat haotic si dupa aia a trebuit sa remediez problema :)).

      Ștergere
  11. Felicitari, mare, mare realizare, eu sunt varza la capitolul acesta, o sa ma dea afara din casa produsele cosmetice :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine ma enerveaza la culme sa le stiu acolo nefolosite :)

      Ștergere
  12. Fiind inca dependenta de panii parintilor, economiile mele nu sunt suficiente, asa ca trebuie sa le cheltuiesc moderat; asta e scaparea mea, altfel as da banii pe tot felul de prostii :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari!!!!!!!!!!Cat as vrea sa ma pot abtine si eu :(.Incerc,macar la partea cu gelurile de dus si cremele de corp,sa nu mai fac abuzuri si sper sa reusesc sa ma abtin in a-mi mai lua altele :D.
    Felicitarile mele inca o data si multumesc pentru motivatie :).
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  14. Esti de poveste... 25 de geluri de dus si 13 lotiuni de corp???? Puteai sa deschizi magazin!:))

    E bine ca ai impus project pan si ca te-ai tinut de el! Te felicit!
    La mine project pan-ul se autoimpune datorita bugetului, altele sunt prioritatile; mai scap din lat din cand in cand dar sunt rezonabila si atunci, zic eu!:D

    Pupicei, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      asta cu banii e clar un motiv bun, dar gelurile sunt ieftine marea majoritate si daca nu mi-as fi impus iar as fi strecurat cate unul in casa :)).

      Ștergere
  15. Felicitari !
    Si eu ma gandeam sa fac asa ceva, zilele trecute mi le-am insirat pe toate si lea-m grupat pe categorii ( nu am dubluri :D ) . Si asa le-am vazut si eu pe toate, trebuie sa recunosc ca-mi ocupa si mie spatiu :) , am cam cate 4 creme de fata de zi, 4 de noapte, de ochi, lotiune de corp, creme de maine, de picoare, cele mai multe am masti de fata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum stau prost la capitolul creme de fata pentru ca nu stiu ce sa-mi mai cumpar :(.

      Ștergere
  16. Multe felicitari! chiar meriti pentru ca ai reusit sa ai doar cate un produs din fiecare.. :D
    Am inceput si eu un project pan si de atunci am redus drastic cumparaturile. Am mai avut eu mici scapari, dar fata de cumparaturile pe care le faceam in trecut, acum stau chiar foarte bine. In plus imi organizez mult mai bine produsele si astfel reusesc sa le mai si termin.. :)))
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  17. eu deja ma aflu in acest proiect ( daca ii pot spune asa). tentatii sunt la tot pasul, dar cum dorinta mea este arzatoare, sunt sigura ca voi reusii sa detin un numar mai mic de parfumuri. cred ca 4-5 suna mai decent.
    geluri de dus am peste 10, dar nu ma ingrijorez.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suna bine. eu am reusit sa termin so elixir si din shine mai am cateva picaturi.

      Ștergere
  18. Mi-am propus sa ma abtin sa mai cumpar alte produse pana cand termin o mare parte dintre produsele pe care le am. Sunt sigura ca pot sa fac asta!

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari pt reusita! Cate unul din fiecare suna idilic.
    M-am gandit la PP mai mult ca la un stil de viata. Nu ma restrang f tare(desi poate ar trebui), dar nici nu-mi permit sa arunc produse neterminate(cu exceptia rara a celor care-mi fac rau).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai ca-mi aduci aminte de mine. aveam acum cativa ani o lotiune anticelulita si mi se facea rau de la miros. ma dadeam si dupa aia mi-era rau. nu voiam s-o arunc si maica-mea s-a enervat si a luat-o si-a aruncat-o la gunoi si eu inca mai strigam ca mi-o trebuie :)))))))))))

      Ștergere
  20. Da, chiar acum ma zbat cu un proiect de genul asta. Dar la mine e putin altfel, nu neaparat sa consum cat mai mult, ci doar sa nu mai cumpar lucruri din care am deja destule, cum ar fi lotiuni de corp, deodorante, mascara si geluri de dus. Folosesc cu mare drag ce am si pe urma ma hotarasc ce mai iau. :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Project Pan poate in privinta hainelor, altfel nu cred ca as incepe un asemenea proiect. :)) Dar cum imi place sa fac smart shooping, nu ma indur sa incep nici pe aceasta categorie. :D

    RăspundețiȘtergere
  22. si eu m-am tinut tare pe pozitii , desi am avut mici scapari . dar am ajuns la un singur gel de dus , asta pana a fost ziua mea si am mai primit cateva :) sincer , credeam ca eu am multe , dar .. 25 de geluri de dus ??? OMG ! :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Din partea mea primesti ovatii la scena deschisa. Cand ma gandesc in cate pacate cu geluri de dus nu m-ai bagat tu inainte...nu pot decat sa iti multumesc ca anul asta ai fost miloasa!:)) Bravo bravo ca te-ai tinut de treaba. Stiu prea bine cum e. Acum ai voie sa iti iei gelul de dus cu nuca de macadamia de la Yves Rocher pentru ca daca nu o sa regreti amarnic!:P Cu placere!:)))Keep up the good work dar totuuusi sa ne arati si ce cumperi zilele astea de dupa post!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai ca acum iar am cateva in stoc :))) dar sunt primite asa ca am constiinta impacata :)).

      e pe lista si cel de la yr dar altele care ma ard mai tare.

      Ștergere
  24. Da, aș reuși un astfel de proiect pentru că sunt ambițioasă. Iar în plus sunt studentă și banii îmi sunt limitați, deci...am strictul necesar pe care încerc să mi-l mențin mereu chiar dacă uneori simt că am nevoie de un magazin întreg :))

    RăspundețiȘtergere
  25. pai inseamna ca nu ai nevoie de-un asemenea proiect :).

    RăspundețiȘtergere
  26. Serios? Ai reusit sa consumi asa multe in mai putin de 1 an?
    Ma bucur pt tine ca ai reusit ce ti-ai propus.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla