Treceți la conținutul principal

The Procrastinating Beauty Blogger Tag

  Hello! N-am mai apucat sa fac un tag de o mie de ani, dar cand l-am vazut pe acesta la Claudia si imediat dupa la Ana am zis ca trebuie neaparat sa-l completez!

1. Name a beauty regime that you rarely do? - Numeste o etapa de infrumusetare pe care rar o faci?
Initial as fi zis ca ma tin de treaba si urmez cu sfintenie ritualul, dar vazand raspunsul Anei, mi-am dat seama ca si eu sar uneori peste crema de maini. N-o fac pentru ca uit, ci pentru ca am tendinta de a-mi aranja parul si de-al da din fata ochilor si nu vreau sa-l murdaresc mai repede. Asa ca folosesc crema de maini la doua zile.

2. Is washing your make-up brushes something that you do regularly? - Iti speli pensulele de machiaj cu regularitate?
Nu, pentru simplul motiv ca nu ma machiez cu regularitate :)). Fondul de ten il aplic cu degetele, asa ma simt eu cel mai bine si machiajul meu de zi cu zi e simplu. Oricum, dupa ce folosesc pensulele, le spal rapid, nu-mi place sa le stiu imbacsite.

3. How long will you last with chipped nail polish? Cat timp rezisti cu oja sarita de pe unghii?
Rezist pana o observ, deci cel mult doua minute! Dupa, devin obsedata si-mi privesc golul de pe unghie pana ma ia ameteala si mi se pare ca-i tot mai mare, si mai maaare, si maaaai maaareeeeeee! Are ceva mesmerizing! Nu suport oja sarita!


4. How long will you put off buying/replacing a beauty product, even if you need it? - Cat timp iti ia sa recumperi un produs de beauty, daca ai nevoie de el?
De obicei stiu exact cat ma tine un anumit produs si, dupa ce trec de jumatatea lui si inca sunt convinsa ca-l mai vreau, il vanez, adica ori incerc sa pun mana pe el, ori incerc sa pun mana pe el la cel mai bun pret, depinde de mai multi factori :)), asa ca de obicei am stocul facut! 


5. What is your worst beauty habit? - Care este cel mai rau obicei de beauty?
Intr-o vreme era faptul ca aplicam mastile mai des decat era recomandat, dar imi plac atat de mult incat nu ma puteam abtine :)).


6. Name something non-beauty related that you put off doing all the time? - Numeste un lucru nelegat de frumusete pe care il amani mereu?
 Imi tot propun sa cumpar de pe diferite site-uri straine si tot nu ma incumet! Poate dupa ce coletele nu vor mai veni la vamala, o sa iau masuri! :))


7. When going out somewhere, do you leave getting ready to the last minute? - Cand te pregatesti de iesit, lasi aranjarea pe ultima suta de metri?
Depinde. Uneori ma agit in ultimele 3 minute, alteori mai astept jumate de ora pana trebuie sa plec ori incep sa bombardez persoana cu care urmeaza sa ma vad cu "Eu am terminat. Nu esti gata sa plecam mai repede??"



8. Can you commit to spending bans? - Poti sa faci limitari de shopping? (project pan)
PLEASEEE! Projectul meu implineste 10 luni pe 17 octombrie, deci sunt capabila de prea mult auto-control dupa cate se poate observa!!!




9. How organized is your make-up and nail polish collections?
Toate sunt aranjate perfect pe un soi de noptiera mai mare. E adevarat ca sunt turnuri si turnulete (mai mici in ultima vreme datorita project pan-ului), dar eu stiu perfect ce-i acolo si cum trebuie sa caut. Iar pe birou, la super-indemana am produsele (4-5) pentru un machiaj foarte simplu, de zi cu zi.


Sper ca v-a placut si eu nu ma pot abtine sa nu-l dau mai departe. Am ales numai 10 nume din blogroll, dar as dori sa-l vad la toata lumea!! :)

Ciresica ;)
Ilda
Dee (de mult nu ti-am mai dat un tag, de la cel cu 50 de lucruri :)) )
Alexantza
Lucia bk
Carla
Lorena
Maria de la Blogul Pandorei
Enchanted Ana
Juliet



Kissez!


Comentarii

  1. dragut tag-ul :)
    nici eu nu ma prea dau cu crema de maine, nici mainile mele nu simt nevoia :)) mi-am pus o crema langa pat sa o vad, si ma mai dau seara :)
    Nici eu nu am comandat de pe sit-uri straine....am o retinere :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-e teama ca daca ne apucam de comenzi, nu ne mai oprim :)))

      Ștergere
  2. Avem multe in comun !
    Eu folosesc crema de maini la trei-patru zile :D
    Si eu imi propun sa cumpar de pe diferite site-uri straine (iHerb) .

    RăspundețiȘtergere
  3. E chiar simpatic acest tag. :))
    Da, d ela ala cu 50 de lucruri despre mine n-am mai facut niciun tag. Cred ca ar fi cazul sa ma mobilizez, nu-i asa? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc de tag..zilele urmatoare il fac :*

    RăspundețiȘtergere
  5. :) E grozav cum noi doua ne intelegem atat de bine desi avem personalitati ce difera mult de tot!

    Am citit cu uimire, de cele mai multe ori, raspunsurile tale!:))
    Iti multumesc mult pentru nominalizare! Citisem tag-ul si la Claudia, i-am spus si ei ca doresc sa-l completez; acum, ca sunt nominalizata, m-ai responsabilizat!:)

    Multi pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu ma gandesc uneori la asta, suntem foarte diferite si cu toate astea te simt foarte apropiata :).

      oare ce te-a uimit asa tare?? :))

      astept sa vad cu ce ma uimesti tu.

      Ștergere
  6. foarte dragut tagul. iti multumesc mult ca m-ai nominalizat. o sa il fac imediat ce am un pic de timp liber. :D
    eu astazi am fost la dm si mi-a placut enooooorm gelul de dus cu blueberry.. dar am reusit sa plec de acolo fara el.... la fel am facut si cu creme peeling tot de la Balea... si cu apa minerala naturala de la elmiplant.. sunt mandra de mine.. :)))
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  7. hehe, aceeasi problema o am si eu crema de maini. uit sa ma fac fiindca zic tot timpu "dupa ce imi usuc parul" "dupa ce ma machiez" si asa mai departe. Normal, uit tot timpu, dar... cand imi aduc fac exces si ma fac cu crema pe maini de 4-5 ori pe zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai fac si eu asa, ca ma dau des dupa o perioada de... seceta :)).

      Ștergere
  8. Foarte drăguţ. Mă regăsesc în mare parte din răspunsurile tale :-D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu cam uit de crema de maini. Tolerez oja sarita daca e o linie de abia perceptibila pe marginea unghiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia si eu o mai suport, ar tot ma uit des la ea :))). si ea la mine!

      Ștergere
  10. si eu mai sar uneori peste crema de maini, dar am grija sa nu fac din asta un obicei.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. ma gandeam ca sunt singura cu probleme legate de oja sarita! Se pare ca nu-s :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Merci de tag, Alina. E simpatic, o sa ii gasesc o portita sa-l fac inainte sa il faca toata lumea, am restante mari. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici eu nu prea folosesc crema de maini :)). In ultimul ceas cand vad ca sunt extrem de uscate folosesc unt de corp...dar asta doar cand imi aduc aminte;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atata timp cat n-ai probleme majore, nu cred ca-i chiar un capat de tara :).

      Ștergere
  14. Super tag-ul, chiar as vrea sa-l fac si eu, deci iti multumesc ca m-ai nominalizat :)
    Sa nu spui nimic despre faptul ca inca nu l-am facut pe cel cu 50 de lucruri despre mine, imi aduc aminte de el din cand in cand, dar mereu gandul fuge speriat la altceva :)) cred ca ar trebui sa incep sa scriu putin cate putin si astfel se vor aduna 50 de lucruri :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla