Treceți la conținutul principal

The Sunshine Award

  Hey! Dee si-a nominalizat tot blogrollul pentru acest premiu, asa ca l-am luat si eu, nu de alta, dar trebuie sa raspund la niste intrebari :))).

  Ce trebuie sa fac?

Adaugă banner-ul premiului pe blogul tău;
Pune un link catre persoana care te-a nominalizat;
Raspunde celor 10 intrebari;
Nominalizează alti bloggeri.




 Care este anotimpul tau preferat? 
Cand eram mica iubeam iarna, de abia asteptam sa ninga, mai apoi am crescut si-a inceput sa-mi placa toamna pentru calmul ei si pentru faptul ca sunt nascuta in octombrie. De vreo 5 ani incoace, am dezvoltat insa o mare iubire pentru vara, imi plac zilele caniculare de vacanta in care umblu mult pe jos :)). Numai dupa primavara nu ma omor...

Care este serialul preferat?
M.A.S.H. - v-am mai povestit eu de el... Imi mai place si Monk, iar din cele mai.. superficiale: How I met your mother, Modern Family, Two and a half man :).

Care este mancarea/desertul preferat?
Raspunsul pentru dulciuri poate sa difere de la zi la zi :)). In general, ciocolata (neaparat cu umplutura) si prajiturile de cofetarie ;).  La mancare lucrurile-s mai simple: cartofi prajiti :).


Folosind doar trei cuvinte, cum te-ai caracteriza?
Hmmm... Sincera, incapatanata si amuzanta. Cel putin asa cred :)).

Care este culoarea ta preferata?
Portocaliu :).

Cat timp iti ia machiajul zilnic/rutina zilnica de ingrijire a tenului?
Cam 15-20 de minute. Sunt rapida.

Cate oje ai in colectie?   
Vreo 14 mai am si chiar si asa mi se par cam... multe :)).

Care este cel mai indragit produs de makeup/beauty, un produs care nu trebuie sa iti lipseasca niciodata?  
In general, fondul de ten, dar nu pot sa zic ca am o marca favorita, poate Ivatherm, dar sunt deschisa si altor brand-uri.

Care este trendul tau preferat in materie de fashion toamna-iarna aceasta?
Pai cam in fiecare toamna apar aceleasi trenduri cu mici schimbari. Anul asta insa imi trebuie bocanci :)).

Care sunt accesoriile voastre preferate?
Cerceii cred, dar imi plac si bratarile.    

 Sa vedem pe cine nominalizez: Cherry Q, Ilda, Ana cu inimioara, Claudia, Mihaela P, Carla, Lucia si daca-l mai vrea cineva, il ofer cu drag ;).



Kissez! 


 

Comentarii

  1. Si mie imi place sa ma uit la Monk :-D Am vazut toate sezoanele de 2 ori deja :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. Haaa, yeeeeiii! iti multumesc mult pentru nominalizare!
    Cu placere imi voi face tema!:)

    Kisses!
    Sa ai duminica frumoasa, Alina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai 14 oje ? Eu am 10 si mai vreau :))

    Multumesc pentru nominalizare . Am raspuns la intrebari acum cateva zile .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numai :)).

      scuze, sunt foarte stresata si-n urma cu ce se intampla in blogosfera.

      Ștergere
  4. Cele 3 cuvinte cu care te-ai caracterizat mi se potrivesc si mie perfect! :)
    Multumesc pentru nominalizare :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pentru nominalizare. Acum l-am postat si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se vede ca portocaliul e culoarea ta preferata !
    Te admir ca 14 oje, si eu mi-am impus sa nu imi mai cumpar ( am vreo 85 :D ) , am atatea culori frumoase, trebuie sa le folosesc numai pe ele . Pana acum am putut sa ma abtin, sper sa o fac la fel de bine si de acum incolo :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se vede, asa-i? :))
      eu sunt adepta unghiilor simple si-mi si place sa folosesc ojele pana la final. daca as avea 85 as intra in panica :))).

      Ștergere
    2. si asta s-a intamplat sa adun asa de multe in ultimul an...nu stiu ce m-a apucat :D. Am incercat sa mai dau din ele, desi nu ma indur deloc.
      Asa ca i-am dat mamei mele vreo 2-3 , nunate pe care ea le poarta.

      Ștergere
    3. mai poti sa-i dai cateva :).

      Ștergere
  7. il fac si eu intr-un comentariu:
    1. mie imi plac toate anotimpurile, fiecare isi are farmecul sau. imi place iarna pentru ca e anotimpul in care m-am nascut, e luna cadourillor, a sarbatorilor si cred cu tarie ca nu exista persoana care sa nu agreeze sarbatorile, sau se nu se bucure de magia lor. eu una abia astept sa bucur un suflet drag mie cu cadouri si multe multe bunatati facand pe Mosul. apoi urmeaza frumoasa primavara in care trezeste la viata intreaga natura. peste tot in natura sunt flori, verdeata, pomi in floare, zumzet de albina, ciripit de pasarele. anotimpul acesta este frumos deoarece dupa iarna , el trezeste intreaga natura la viata si din nou cred cu tarie ca nu exista persoane care sa nu se bucure de venirea primaverii si... are si un viitor mult mai frumos in fata.
    2. Suleyman Magnificul.
    3. mai repede spun ce mancare nu imi place: ciorba de burta. in rest, nu am ce comenta. ca desert prefer prajiturile de la cofetarie, cele pregatite in casa, bomboanele cu ciocolata si multe multe altele.
    4. realista, sincera, visatoare.
    5. rosu.
    6. 15 minute.
    7. niciuna.
    8. apa termala.
    9. nu am un trend preferat.
    10. bratarile.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-ar placea si mie primavara daca n-as fi alergica...

      nici mie nu-mi place ciorba de burta :))

      ma bucur ca ai acut tagul ;).

      Ștergere
  8. Ce imi place acest tag, cred ca o sa il fac si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie să mă uit la Monk!
    Vreau și eu bocanci, am nevoie de o pereche neagră. Nu prea am fost super fashionistă toamna asta, nu prea am avut tragere de inimă să stau să combin nu știu ce haine. Așa că la întrebarea cu trendul favorit din această toamnă te simt foarte aproape :*.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca o sa-ti placa Monk :).

      ma bucur ca avem aceleasi idei toamna asta :)

      Ștergere
  10. multumesc mult pentru nominalizare... :)
    abia aastept sa il fac.. poate chiar maine.. :D
    ador Moooonk.. .:X:X:X
    l-am terminat dar as vrea sa il reiau.. mi se face dor de el cateodata.. e tare comic.. :))
    MASH nu am vazut dar in vacanta o sa il incep... :D
    si eu prefer ciocolata cu umplutura.. daca e simpla nu prea o pot manca.. :))
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e comic dar imi si aduce aminte de tipicurile mele exagerate. cel putin cand incepe sa se stearga pe maini sau cand nu suporta sa se atinga de cate ceva :))).

      eu o mannac si simpla, numai neagra sa nu fie ca aia nu-mi place.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla