Treceți la conținutul principal

Unt de corp I love... raspberry and blackberry - review

  Hello! Inca de la inceputul anului am zis ca-mi trebuie minim un produs I love... Unt de corp, gel de dus, lotiune, nu mai conta, am zis ca macar unul trebuie sa am. Din pacate Project Pan-ul mi-a taiat toate puntile si am fost nevoita sa aman si sa tot aman. Apropo, am aproape 10 luni de project pan!!! S-a transformat in mod de viata :)).


  Din fericire am castigat un unt de corp si asa proiectul a ramas neatins si eu multumita ca pot testa :)). De la prima vedere mi s-a parut ca seamana cu unturile The Body Shop. Diferenta notabila e ca se afla la jumatate de pret, adica 30 de lei si se poate gasi in magazinele Dm, dar si in Douglas. O cutie are 200 de ml.


  Pe acelasi principiu, al asemanarii cu TBS, ma asteptam in primul rand la un miros puternic, aromat, plin de viata si la calitati mai putin notabile in ceea ce priveste hidratarea. Ca o mica paranteza, mie unturile TBS nu-mi hidrateaza indeajuns pielea si ori imi simt pielea uscata dupa 2 ore, ori imi lasa o pelicula foarte enervanta, insa recunosc ca unele miros absolut demential.


  Untul I love... este exact invers. Asa ca m-am inselat teribil. In primul rand, sortimentul pe care l-am incercat eu, are un miros slab, de zmeura, care nu persista pe piele si care are un usor iz de plastic. Am fost cam dezamagita, insa apoi am observat textura mai cremoasa, nuanta atragatoare de roz. La inceput am folosit doar putin, dar am observat ca intra foarte repede in piele, o lasa catifelata pentru mult timp, chiar si in coate si genunchi. Nu e comedogena, nu mi-a provocat niciun fel de probleme si este economica. Initial ziceam ca se va termina repede, dar acum mi se pare spornic si dureaza mai mult decat alte produse similare.

  Banuiesc ca unele persoane nu-l vor considera chiar unt, ci doar o crema cu textura mai densa, dar ca efecte mi-a placut mult. Singura nemultumire, repet, ramane legata de miros, poate si din cauza ca am avut altfel de asteptari.

  Oricum, per total ramane un produs care mi-a placut, l-am folosit zilnic o buna perioada de timp fara sa vreau sa-l schimb. As incerca si alte sortimente si pretul mi se pare convenabil, chiar arata mai scump decat e. Imi place ca are banda de protectie pe exterior, asa ca nu te trezesti ca a umblat cineva la el inaintea ta. Eu zic ca merita si ii dau nota 9 ;). Urmatorul pe lista e cel cu blueberries and smoothie :).


Voi ati incercat produsele I love...?




Kissez!

Comentarii

  1. Am vazut in toata blogosfera produsele acestea, insa nu am incercat niciunul, chiar ma intrebam unde se pot gasi. Dupa ambalaj, sa stii ca si eu m-am dus cu gandul la The body shop! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu am incercat produsele lor. De la ei as vrea sa incerc o crema de maini pentru inceput :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi la 30 lei nu e prea ieftin...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e adevarat ca exista lucruri mai ieftine, dar e un pret convenabil pentru cat tine si pentru faptul ca e bun.

      Ștergere
  4. Am untul de corp cu lamaie, imi place.. dar mi se pare ca miroase foarte puternic.. Poate acesta cu zmeura nu e parfumat tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca mirosul nu este asa de peristent. Oricum suna destul de bine, poate il voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca are banda de protectie pe exterior este foarte bine :) Eu nu cumpar creme / unturi la cutiuta daca nu este sigilata .

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am incercat, am o cutie pe care luna asta o inaugurez :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu am încercat niciun produs din gama asta, am văzut şi eu câteva concursuri cu ele, dar m-am gândit că poate altcineva ar avea mai mare nevoie de ele decât eu.
    Nu obişnuiesc să folosesc creme de corp sau unturi despre care să nu am câteva date în prealabil, ştiu că nu mă împac cu orice miros şi de aceea mă feresc de o alegere greşită... Acum folosesc o cremă absolut minunată, ce-i drept, doar de 1-2 ori pe săptămână, pentru mai mult nu am răbdare, dar nici nu-mi cere pielea. Am primit-o într-un set cu produse de la Victoria's Secret, din gama Dream Angels Heavenly. Miros divin, consistenţă cremoasă, intră foarte uşor în piele, hidratează, nu lasă o peliculă grasă pe piele... PERFECTĂ pentru mine! :-)
    Ambalajul untului tău arată delicios, iar simpla asemănare cu zmeura mă face să-l apreciez cu atât mai mult :-)
    Duminică frumoasă, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma dau zilnic, asa ca consum destul de multe creme intr-un an.

      ooo! cred si eu! probabil mie mi-ar fi buna doar in perioadele in care pielea mea nu e incapatanata, dar tot as incerca-o ;).

      Ștergere
  9. Ai avut dispozitie indulgenta, simt eu!:)
    Am o colega ce tot viseaza la untul I love...

    Kisses, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. Mirosul e de vis :) Eu o am pe cea cu lamaie,si o folosesc pe post de crema de maini :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte tentant.
    Eu visez la cel cu aroma de vanilie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca l-as primi, l-as folosi, dar de cumparat mi-as lua altele :).

      Ștergere
  12. Momentan ma lupt cu un unt de corp cu miros de masline si avocado :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu l-am incercat, dar daca sta bine la capitolul hidratare, pot face rabat la miros.

    RăspundețiȘtergere
  14. nici eu nu mi-am cumparat nici un produs I love..., dar am castigat si eu unul :))
    De-abia astept sa ajunga in posesia mea sa vad cum e :) :X
    Sa-l folosesti cu mare drag , pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  15. da, eu am gelul de dus si untul de corp I love cu lamaie. dar nu ma opresc aici.. o sa il testez si pe cel cu cocos.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  16. N-am incercat nici un produs I love.. , nici prea curand nu cred sa am ocazia . Am un unt de corp de la gerocosen cu care ma impac destul de bine, dar la inceput pana sa ma obisnuiesc cu mirosul lui trebuia sa ma spal pe maini pentru ca mi se parea foarte dulce si nu stiam cum sa-mi tin mainile mai departe de nas :D.
    Insa mai mult decat acest unt imi place uleiul pentru bebelusi de la Bubchen, isi face foarte bine treaba, m-a scapat si de o mica iritatie si miroase super. Fetitei i l-am aplicat pe pielea uda si i-a facut o pilelicica ca un puf, desi are oricum pielea foarte fina :)
    Eu sunt destul de lenesa cand vine vorba de aplicat creme si lotiuni de corp, dar cand vine frigul e musai sa ma mobilizez ca sa nu ajung ca o soparla :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu pe lista un gerocossen, dar sunt atatea tentatii pe lumea asta...

      asa-mi place sa vad ce piele fina au bebelusii si copii mici :), e perfecta!

      Ștergere
  17. Eu il am pe cel cu lime si imi place la nebunie mirosul lui :D
    Imi place ca nu trebuie sa astept mult timp sa intre in piele si ca nu e unsuros:)
    Altele nu am mai incercat dar sunt multumita de el, il tin pe birou si tot imi bag nasul in el ca-mi place cum miroase:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma tenteaza si pe mine, probabil am sa-l iau la un moment dat :).

      Ștergere
  18. l-am vazut de multe ori prin dm ... dar am reusit sa ma abtin... deocamdata am foarte multe lotiuni.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu trebuie sa mai aman, caci de la un produs am ajuns la 5 dupa ultimele modificari :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla