Treceți la conținutul principal

Cadouri de Craciun ;)



   Salut! Mai e putin si se apropie Craciunul! A mai trecut un an si iar incepe tevatura cu gasirea cadourilor potrivite. Cum sa faci sa impaci pe toata lumea? Ai vrea sa oferi super-cadouri, care sa-i faca pe cei dragi sa ramana muti de uimire, cadouri de care sa-si aminteasca si peste ani, sa le aduca bucurie in suflete si tie multumire ca ai ales cea mai buna varianta. Ei, asta-i povestea ideala, trebuie sa recunoastem si, de cele mai multe ori, cadourile sfarsesc prin a fi un mix intre ceva util, ceva frumusel, dar nu extraordinar. Si uneori mai dai si rateu ca nah! nu poti sa tii minte perfect gusturile fiecaruia. Stiti despre ce vorbesc, nu-i asa? La persoanele mature mai e cum e, un zambet de complezenta, o glumita care sa destinda atmosfera ca ai luat papuci de casa numarul 36 in loc de 38 si ciocolata cu alune cuiva care e alergic ori un roman horror cuiva care se sperie de propria umbra… In schimb, cand faci un cadou nereusit unui copil, razgaiat ori nu, risti sa vezi lacrimi, sa-l necajesti rau de tot si sa te simti chiar ingrozitor exact la sarbatoarea care ar trebui sa-ti aduca pace in suflet. Acuma, fiecare dintre noi cunoastem cel putin un pusti simpatic pentru care vom fi Mos Craciun si gandindu-ne la cum cotrobaiam noi prin cutii, mai-mai sa dam bradul jos si ciocnind cu spor vreo doua globuri, ne aducem aminte de entuziasmul cu care descopeream darurile. Acum vrem sa retraim momentele acelea pline de emotie, urmarind reactiile piticutilor dragi si chiar ne dorim sa-i vedem topaind de fericire si incantati peste masura.

Sigur o sa ma intrebati ce va recomand eu. Pai, avand in vedere va voi cititi bloguri si va intereseaza noutatile din domeniul beauty, aproape sigur copiii din preajma voastra o sa va calce pe urme ;). Deja au cotrobait prin port-farduri, v-au furat din parfum si v-au intors toate potiunile si recipientele pe dos :)). Ba poate chiar ati fost nevoite sa renuntati la vreun ambalaj de parfum pentru ca mezinul a ajuns la concluzia ca are capacul misto si s-ar potrivi mai bine la el in camera.

  Si atunci de ce sa nu-I luam ceva potrivit pentru varsta sa? Aoro are o sectiune speciala: parfumuri pentru copii unde gasesti tot felul de cadouri simpatice.


  Pentru si mai mare reusita, fiti atente la personajele de desene preferate. Recunosc, am petrecut mult timp pe site, uitandu-ma la recipientele parfumate si ma atrag multe chiar si acum, la varsta mea :)). Adorabile mi se par seturile Kaloo, in special cel cu apa de toaleta si jucarie de plus, setul cu Smurfette sau apa de toaleta Tweety. Preturile sunt super accesibile si produsele cu adevarat simpatice. 







  Si daca tot vorbim despre acest site, va anunt ca puteti folosi si aplicatia Daruri de la aoro.ro, o aplicatie usor de folosit in doar cativa pasi simpli si care iti va arata cele mai bune idei de cadouri pentru toate persoanele importante din viata ta.




Kissez!

Comentarii

  1. sunt tare dragute toate.
    Si eu ma pregatesc din timp pentru cadourile de Craciun, nu-mi place ca chiar atunci inainte cand e toata nebunia sa alerg dupa cadouri. Incet , incet , m-am apucat deja sa cumpar lucrusoare pentru cadouri :)
    Astept sa vad ce mai descoperi sa ne arati :)
    Pupici si o duminica frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu aproape am terminat cu cadourile :). am ani in care reusesc sa adun totul inca de la jumatea lui noiembrie :)).

      mai urmeaza niste articole de acest gen ;).

      Ștergere
  2. Cat de dragute sunt toate :) si mie imi plac

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci mi-am făcut un intreg film în cap,la partea cu romanul și persoana care se sperie de umbra ei.. =))...Am râs așa de bine !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a vazut in postarea asta copilul din tine!:)
    Multzam pentru ponturi, stii ca ma incadrez la target! :D
    Pupici, Alina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am un copil cam mare in mine, dar ma ajuta sa ma bucur de lucrurile mici :).

      Ștergere
  5. nu stiam ca cei de la aoro au sectiune si pentru copii. chiar ma gandeam ce sa-i iau nepotului, ca deh, creste, si trebuie sa miroasa si el bine :p
    http://paginidezisinoapte.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohh, ce frumos! Chiar nu m-as fi gandit la un parfum pentru cocheta mea, are doar un an si sapte luni!!! Si habar nu aveam ca pe Aoro exista asa ceva! Cred ca o sa ma uit mai bine! Multumim, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eventual mai las-o sa creasca putin ca sa-s aleaga ea ce doreste :).

      Ștergere
  7. Cât sunt de frumoase! Îţi mulţumim pentru sugestii, Alina! O duminică frumoasă îţi doresc :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt foarte dragute seturile selectate de tine! cu o jucarie si ceva dulce langa, completeaza perfect cadoul pentru copii, fie ca e legat sau nu cu o fundita. la adulti e ceva mai complicat... poate vor ca darurile sa fie profund simbolice, fie strict utile, sa aiba efect, sa starneasca admiratie, daca nu chiar emotii estetice si atunci apare intrebarea: ce sa iei cand vrei sa dai? cu cat este mai clasic stilul cadoului, cu atat va fi mai apreciat. de fiecare data cand am oferit un cadou, stiu sigur ca nu am dat gres chiar daca nu am avut un cadou sofisticat. cand am mers la cumparaturi cu persoana respectiva am vazut cam ce i-ar placea si de aici totul a fost simplu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt atenta la ce prefera, dar tot poti sa dai rateuri :).

      Ștergere
  9. Imi plac multe seturile care ni le-ai recomandat :) Cel cu strumfita e preferatul meu si cred ca si fetitei mele i-ar placea( avem colectie de cd-uri cu strumfi), e mare cocheta de pe acum, ca toate fetitele de altfel, dar deocamdata nu vreau sa-i cumpar parfumuri, va avea tot timpul din lume pentru asta.. geluri de dus sau sampoane personalizate da, pentru parfum va avea timp mai incolo, iar copii miros atat de frumos si inocent, ca nu au nevoie de parfum, zic eu :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla