Treceți la conținutul principal

Gel de dus exfoliant Cien med - review + multe anunturi importante

   Hello! M-am grabit cu acest review pentru ca in unele magazine Lidl inca se mai gaseste acest exfoliant si cine stie? poate va fac curioase in legatura cu el. Are 150 de ml, costa doar 7 lei, promite sa exfolieze bland si sa revitalizeze pielea.


  Dupa cum va spuneam in postarea unde vi-l prezentam drept achizitie, initial l-am studiat si nu l-am pus in cos. Urmarea a fost ca m-am intors iute ca gandul dupa el si, din fericire, l-am gasit :).


   La prima vedere, mi-a placut si ambalajul, e usor de folosit si simpatic. Aroma se simte inca din recipientul inchis. E placut, cel putin mie mi se potriveste: seamana foarte bine cu sapunul Cien cu masline si il percep ca un miros destul de delicat la baza, specific unui produs bland. Cred ca aceasta aroma s-ar potrivi bine si unei creme de corp. In opinia mea, miroase mai frumos decat gama Planet Spa de la Avon. Textura este destul de cremoasa, particulele exfoliante destul de blande, iar pe mine asta ma bucura momentan, pentru ca mi se irita destul de rapid pielea si nu vreau s-o stresez inutil.


  Cu toate ca e bland, exfoliaza ireprosabil! Pur si simplu n-am avut ce defect sa-i gasesc. Lasa pielea super moale, catifelata si chiar hidratata. Eu oricum folosesc imediat dupa exfoliere o crema de corp, dar n-am simtit nicio clipa ca pielea sa-mi fi devenit uscata. Mi se pare destul de spornic comparativ cu alte exfoliante si face suficienta spuma. I lo-lo-love it! Pe bune. Nici nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. Din pacate, produsul a fost introdus doar in numar limitat, dar sper ca in viitor sa avem acces la el. Nota 10.



  Si acum, anunturile importante pe care le-am descoperit si de care va vorbeam in titlu: parca e un soi de Black Friday in avans!

- pe Elefant avem transportul gratuit indiferent de valoarea comenzii daca introducem codul ELT910

- Pe Kurtmann avem transport gratuit la orice comanda de minim 90 de lei. In plus, exista reduceri de 70% la mai multe modele.

- Miniprix are reducere de 20% la articolele de imbracaminte

- Meli Melo continua reducerile de pana la 88% de care v-am povestit ieri.


  E o duminica perfecta pentru shopping, nu? :)

  Si daca tot e o duminica atat de norocoasa, va invit si la concurs, mai ales ca avem un subiect despre care se poate discuta foarte foarte mult :). Detalii aici!




Kissez!

Comentarii

  1. gelul Cien pare perfect si chiar ma tenteaza sa il incerc, cat despre ofertele pe care le-ai postat toate sunt foarte interesante :) , o duminica frumoasa :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. 10, wow! nu l-am zarit nici pe asta pe rafturi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu am incercat produse de la Cien in afara de dizolvantul pentru unghii :) dar pare interesant acest produs :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar m-ai făcut curioasă! Exact la timp, pentru că mi se termină exfoliantul. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ieftin si bun? Trebuie sa il incerc! Sper numai sa il mai gasesc prin LIDL.

    RăspundețiȘtergere
  6. Brumariicooo, iar ii dam de lucru cuiva? Pai oricum ajunge maine in Lidl pentru a lua unui coleg de-al meu nush ce dispozitiv!:))) Mie de ce sa nu-mi ia un exfoliant? :P Nota 10 si 7 lei? Adjudecat!
    M-a ajutat mult informatia despre Elefant! Intentionam inca o comanda mica si transportul gratuit e tot ceea ce aveam nevoie! Thanks, thanks!

    Pupicei!
    Duminica faina sa ai!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e clar! Alex va avea alinofobie :)).

      Ștergere
    2. Nuuuu, e un dragut!!!
      Iar exfoliantul e bun, bun, bun! Multumesc pentru recomandare!:*:*

      Ștergere
    3. na! bine ca am nimerit-o :))))

      Ștergere
  7. Am folosit si eu exfoliant de la Cien,in alta varianta,si am ramas placut impresionata :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era anul trecut alta varianta si n-am apucat s-o iau. inca sper ca o s-o mai comercializeze candva.

      Ștergere
  8. mie nu mi-a placut mirosul, l-am mirosit in magazin. O sa incerc sa-l mai miros o data, poate poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai sa stii ca mi-a mai zis o fata ca mirosea naspa, dar mie imi place :). gusturile...

      Ștergere
  9. E foarte tentant, daca nu as avea deja produse in uz ii faceam o vizita si soacra'mii :)

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca acum dupa review-ul tau, sigur nu o mai gasesc in magazin :)

    RăspundețiȘtergere
  11. saptamana aceasta nu am timp sa ma duc in Lidl, dar cand ma voi duce nu cred ca am sa-l mai gasesc pe rafturi. sunt curioasa doar asa sa il miros, nu sa il cumpar pentru ca nu ma tenteaza. urmaresc alte exfoliante
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. nu, a fost o editie limitata, insa sper sa-l bage din nou in magazine peste o perioada de timp ;).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla