Treceți la conținutul principal

O comanda? Doua comenzi? Sau ce carti mi-am luat de pe Elefant

  Hello! Da, titlul este ciudat, dar are la baza intamplari reale. Sa incepem povestea! In weekend, site-ul Elefant a avut livrarea gratuita indiferent de valoarea comenzii. Fiind o cititoare pasionata, deja mi s-au aprins beculetele. Obisnuiesc sa citesc foarte mult online, dar uneori prefer sa ma bag seara cu o carte usoara in pat, ca sa vina somnul intr-un mod mai placut. Pe de alta parte, aveam nevoie de cateva carti pentru niste cadouri, deci promotia venise intr-un moment perfect.



   Buuun! Dupa ce studiez oferta, fac cateva note mentale si pun cateva titluri in cos. Aici intervine partea mea de vina, pe care mi-o asum. Pentru ca am o perioada stresanta, am gresit cate ceva pe acolo. Mi-am dat seama prea tarziu, comanda era plasata. Am trimis repede-repejor un mail prin care ii rugam sa anuleze comanda. Am purces la comanda corecta, de data asta n-am mai facut boroboate si m-am pus pe asteptat. Asta a fost sambata. Luni dimineata, adica ieri, primesc raspuns la mail, ca mi s-a anulat comanda exact in momentul cand am primit sms de la curierul de pe Cargus ca imi va fi livrat coletul! Na, incurcatura.



  Apare si curierul pe dupa-masa si zice ca ar fi livrat mai repede coletul daca nu ar fi fost chestia cu celalalt anulat. Deci Elefant trimisese ambele colete initial. Pffff!


  Bun! Ajung acasa, desfac coletul cu infrigurare si prima carte care pica din pachet ma lasa nedumerita. De ce? Pentru ca facea parte din prima comanda, adica aia anulata...Le scot si pe celelalte. Vad ca lipseste una, vad ca mai lipseste si a doua. In loc de 7 carti, aveam 6, dintre care una nu era din comanda a doua :(. Totalul era corect totusi, iar cartile din pachet erau toate trecute pe factura. Practic, am primit o carte de 10 lei in locul a doua de 5 lei fiecare. Partea mai putin placuta este ca, una dintre cele doua carti era pentru altcineva :(.


  Initial am fost suparata, dar stiti cum se zice ca noaptea-i un sfetnic bun - am decis sa combin altfel cartile pentru cadouri. Faptul ca mi-a venit cartea Viata secreta a lui Evie Hamilton poate semnifica ca trebuia sa ajunga la mine. O s-o citesc si o sa va fac si voua un mic rezumat.



  Acum, conteaza ca am ce sa citesc. Am vrut carti super-usoare si iata ce mi-am luat!


- Privilegiul de Zoey Dean, pe care de altfel am inceput-o aseara si care pare tare haioasa - 5 lei. Acum e putin mai scumpa, dar tot e super-accesibila si chiar cred ca ar placea multora dintre voi. Puteti s-o cumparati de aici.
- Secretele unei dependente de pantofi de Beth Harbison, nu stiu de ce am simtit ca-mi trebuie neaparat aceasta carte :))  10 lei
- Viata secreta a lui Evie Hamilton de Catherine Alliott - cartea din prima comanda  10 lei



- Moartea lenta a Lucianei B. de Guillermo Martinez. A fost doar 5 lei. Sunt tentata s-o tin pentru mine, ma mai gandesc ce fac cu ea.

   Celelalte doua sunt in mod cert pentru cadouri, ca romance nu-i genul meu. Pentru cine prefera si acest tip de carti, am primit asigurari ca romanele din colectia Romance de la Polirom sunt mai bune decat altele. Pot sa va zic ca sunt grosute si par intr-adevar ceva mai... serioase.

- Trandafirul din Sevastopol de Katherine McMahon   10 lei
- Iubirea secreta a Annei Frank de Ellen Feldman  10 lei


   Concluzia: 6 carti pentru 50 de lei = pret foarte bun!


  Cam asta a fost patania/comanda mea. Daca mai fac vreo comanda pe Elefant? Sincer cred ca da, au niste promotii foarte bune. Deoarece am gresit si eu initial, ma gandesc ca nu-i cazul sa fac pe lupul moralist, dar sper ca in viitor nu ma trezesc cu alte carti in colet.


   Voi ati comandat pe Elefant?





Si daca tot vorbim de promotii, Yves Rocher a scos oferta pe luna noiembrie si astea sunt detaliile!

1. -50 % pentru 1 produs la alegere. Cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata.
2. O surpriza din 4 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON :
-Pledul calduros
-Crema BB Ten sublim- 2 nuante la alegere
-O surpriza in valoare de 145 RON
-Apa de toaleta Nature Homme
3. O surpriza pentru o comanda de minim 85 RON : Apa de parfum SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER la un pret exceptional : 15 RON
4. Pentru o comanda de 99 RON, Setul Fular si caciula tricotate pot fi achizitionate la pretul de 12,90 RON.
5. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON.
6. Veti regasi de asemenea pe site o gama variata de produse in editie limitata, oferte speciale de sarbatori.
Exemplu Gamele : Cacao & Zmeura, Cacao & Fisitc, Cacao & Portocala, Idei de cadouri de la 9,90 RON, Set 3 geluri de dus din gama Jardins du monde la 15,90 RON, Set Liliac sau Lacramioare 59 RON (Apa de toaleta + gel de dus)etc.




Kissez!

Comentarii

  1. Mie nu-mi place literatura usoara ... imi plac cartile care trezesc ceva in mine, care ma fac sa visez sau care, din contra, imi dau de gandit. Cand simt ca nu am dispozitia necesara sa citesc, pur si simplu nu citesc, nu ma amagesc cu alt gen de literatura. Oricum, asta e o chestie de preferinte, tine de fiecare in parte. Ma bucur sa vad, totusi, ca exista fete in blogosfera care mai citesc si le recomanda si altora s-o faca. Sa te bucuri de achizitii, chiar ai facut o afacere buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu citesc cam 100 de titluri pe an, logic ca nu pot sa aleg doar carti super serioase. si eu le prefer pe cele din urma, dar decat sa-mi iau o revista, prefer o carte usoara.

      mersi.

      Ștergere
    2. Ideea cu revista e foarte buna! Ai mare dreptate, decat sa dai banii pe o revista, mai bine iei o carte. Indiferent de genul ei, o carte tot e mai interesanta si mai utila decat o revista. Si eu citesc foarte, foarte mult si parca tot mi se pare ca nu am timp sa citesc tot ce as vrea. Si nici bani sa-mi cumpar toate cartile pe care le-as vrea.:)

      Ștergere
    3. asa patesc si eu.

      acum am descoperit clubuldelectura.ro si-am gasit si acolo cateva titluri interesante.

      daca as fi cumparat tot ce citeam pe net, as fi dat deja faliment :)).

      Ștergere
  2. Acusica vine si comanda mea, c-am primit sms :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat si eu o comanda mai demult si am fost multumita. Am inceput sa colectionez cartile din colectia Top 10 de la Polirom, include multe carti bune la preturi mai avantajoase decat variantele cartonate, etc.(habar n-am care-i justificarea pentru care acestea costa sub 20 lei, iar restul de la 40 in sus). Pe mine nu ma deranjeaza, le pun o coperta si le iau cu mine peste tot fara sa-mi fac griji ca le voi strica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu prefer sa iau cartile mai ieftin, chiar daca editiile nu sunt asa ingrijite. eu oricum am grija de carti :).

      Ștergere
  4. Si eu am pus o com zilele trecute pe elefant si a fost totul ok. Nu gasesc pe site setul cu cele 3 geluri de dus. un link?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am cautat si eu setul si nu l-am gasit. poate e o greseala in oferta :(.

      Ștergere
  5. Si eu citesc in ultima vreme carti usoare ca sa nu-mi obosesc creierul dar si ma distreaza si astfel nu pierd neaparat timpul :) frumoasa afacere ai facut :) pe mine tenta o carte culinara dar era stoc epuizat :( sper ca la black friday sa o prind :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, unele sunt mai distractive si le prefer in fata revistelor. bine, si revistele imi plac uneori :)). tot ce e de citit ma tenteaza.

      sper sa gasesti cartea pe care ti-o doresti.

      Ștergere
  6. relaxare placuta alaturi de cartile alese :)
    Si eu am facut comenzi de pe elefant ( cred ca vreo 3 pana acum ), desi nu sunt o cititoare pasionata :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      eu fac comenzi destul de rar ca nu mai am loc unde sa pun cartile...

      Ștergere
  7. Am facut si eu o comanda la ei in weekend :D Duminica seara, iar azi la ora 11 a venit curierul. Desi vroiam o multime de carti, m-am rezumat doar la doua: Dragostea Florii-de-Bujor (abia astept sa o citesc) si Amanda se marita (pretul de 5 lei m-a determinat mai mult sa o cumpar). Spor la citit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am primit si eu comanda, yeeey! Au fost prompti, nu au incurcat nimic, deci totul e bine.
    Eu mi-am luat "Caietul Mayei" de Isabel Allende. Recomand cu drag aceasta autoare, eu sunt fan. Am aproape toata colectia de carti scrise de Isabel :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine :).

      n-am citit nimic deocamdata de aceasta autoare, sper sa remediez situatia.

      Ștergere
  9. ai luat niste carti tare dragute.. :D
    Am si eu Privilegiul si i-am facut si o recenzie. Mi-a placut tare mult.. fapt pentru care am vizionat ulterior si tentativa de serial (am inteles ca l-ar fi oprit.. deci nu e termina), care mi-a placut si m-a amuzat tare mult.. :D
    Din ce ai comandat, m-am tenta tare mult Secretele unei dependente de pantofi.. :D
    Lectura placuta!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi aduc aminte, o sa vin sa recitesc recenzia.

      o sa scriu si despre dependenta de pantofi :)

      mersi.

      Ștergere
  10. Imi pare rau pentu tine, sa speram ca nu vei mai avea parte de surprize neplacute. Eu am comandat de cateva ori de pe elfant si mi-au lasat o impresie placuta, tot timpul au oferete foarte bune asa ca de multe ori cumpar cu placere de pe siteul lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie personal cei de la Elefant nu mi se par seriosi. Am facut o comanda bazandu-ma pe preturile publicate pe site si am fost sunata ulterior pentru a mi se spune ca, datorita unei probleme , preturile afisate nu erau cele reale si ca nu mi se poate onora comanda. Probleme de genul acesta mai apar, dar o firma serioasa isi respecta obligatiile contractuale. In fine, se pare ca nu e si cazul lor.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( e rau cand iti faci planuri si nu ies. eu am sa mai incerc si cu alta comanda in viitor si voi impartasi experienta.

      Ștergere
  12. totul e bine cand se termina cu bine! Lectura usoara!

    RăspundețiȘtergere
  13. In acest weekend am comandat, cum spuneam la Happy Momments! la mine a venit totul in regula, n-au fost probleme! Am avut 13 carti comandate...:))

    Lectura placuta, Alina!
    Pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu daca nu ma controlam as fi comandat 30. :)))

      mersi.

      Ștergere
    2. Eu am avut 13 pentru ca am 11 copii la clasa, doua pentru Dia mea...Deci am fost cuminte, zau asa! :D

      Ștergere
    3. da, mai rar asa cumintenie :)).

      Ștergere
  14. am crezut ca ne prezinti si comanda de la miniprix :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Elefant este site-ul online de suflet. Mereu am gasit 1,2..5 carti pe care le vreau la niste preturi minuscule, uneori si la 80% reducere. Eu ridic comanda de la sediu fiind din Bucuresti si sincer e o mare harababura in depozitul lor :)) deci e de inteles ca s-au incurcat in comenzi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu inca, dar ma teanteaza ofertele lor, mai ales ca in ultima vreme am tot citit. Eu prefer romanele politiste/ de investigatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din romanele politste mi-a placut Colectionarul de oase :).

      Ștergere
  17. In ultima vreme n-am mai comandat de pe elefant, dar am foarte multe carti de la ei de la libris care a renuntat la taxele de transport (sper ca nu e problema ca dau numele unui site concurent)
    Eu cu elefant n-am avut probleme cu comenzile, numai cu cei de la adevarul cand au lipsit carti din colet- treaba s-a repetat, dar am sesizat problema si ei au rezolvat-o repejor.
    Ce sa zic..ce poate fi mai comod decat sa stai sa alegi in linistea camerei tale cartile pe care le doresti, mai ales ca ai posibilitatea sa citesti si cateva pagini, poti cauta recenzii, te poti gandi cat vrei daca doresti sau nu o anumita carte, ca sa nu mai zic de pret, mereu sunt promotii, iar cand si transportul e gratuit, e minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-i nicio problema cu mentionarea unui site concurent :).

      n-am comandat pe libris niciodata, poate ca am s-o fac :).

      Ștergere
  18. eu prefer cartile foarte ciudate, dar uneori am momente mai superficiale. plus ca seara tarziu uneori nu mai am energie sa ma concentrez maxim.

    RăspundețiȘtergere
  19. Te rog ajuta-ma..daca postez o comanda pe yves rocher cum fac sa primesc toate cadorile? Sa zicem ca am comanda de un milion si.... unde pun codurile pt cadouri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cate stiu eu, nu trebuie sa introduci coduri.

      ai pus in cos produsele pe care ti le doresti? in mod normal, cand verifici cosul iti apare cadoul direct, iar apa de parfum So elixir e 15 lei in cazul in care comanzi de minim 85 de lei.

      oricum, simuleaza comanda, cred ca atunci vei vedea mai clar :).

      Ștergere
  20. Am fost tentata sa comand zilele trecute o carte pentru iubitul meu, dar mai bine astept BF. Asa va ajunge inainte de Mos Nicolae, sper...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu astept bf pe miniprix, dar o sa fiu atenta peste tot :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla