Treceți la conținutul principal

Privilegiul

  Hello! Dupa comanda pe Elefant, m-am trezit cu trei carti in fata, asa ca nu stiam de care sa ma apuc mai intai. Am ales intr-un mod foarte matur si am intins mana dupa cartea a carei coperta era cea mai colorata :)).


   Acum, serios vorbind, eram curioasa vizavi de aceasta carte, mai ales c-o vazusem si la alte fete in blogosfera si cum sa stau eu deoparte, nu? :)



  Privilegiul de Zoe Dean este o carte chick-lit in adevaratul sens al cuvantului: cu personaje ce par superficiale, moda, transformari radicale si descoperirea atat a frumusetii exterioare, cat si a celei interioare.

  Pornim alaturi de Megan, o proaspata si falita absolventa de Yale tocmai in Palm Beach, unde urmeaza sa mediteze doua surori gemene de 17 ani, rasfatate, rautacioase, foarte superficiale, fara niciun chef de invatatatura si care se tin doar de petreceri decadente. Intelegerea e simpla: daca Megan reuseste sa le determine pe cele doua fete sa se tina de carte si sa intre la facultate, va primi 75.000 de dolari, bani suficienti pentru platirea tuturor datoriilor pe care le are.

  Bineinteles, lui Megan ii este foarte dificil sa faca fata provocarii si vrea sa plece de mai multe ori, pana cand isi da seama ca perioada petrecuta in Palm Beach poate sa-i deschida usa spre o cariera jurnalistica importanta. Cum? Scriind un articol acid si foarte bine argumentat despre copiii bogati si rasfatati. Insa, pe parcurs incepe sa inteleaga viata superficiala si sa simta ca ar vrea sa faca parte din ea.


  Daca va scrie articolul sau nu si daca-si va duce la capat misiunea, va las sa descoperiti singure!  E o carte foarte usor de citit, are un stil amuzant, chiar am dat de niste glumite simpatice. Face parte din romanele chick-lit reusite si puteti s-o cumparati de aici la un pret foarte foarte mic ;). In plus, azi sunt reduceri de 40% la multe titluri.




Nu uitati de noul concurs de aici! Puteti castiga un premiu in valoare de 88 de dolari :).

Kissez!

Comentarii

  1. Si pe mine ma tenteaza iar elefant cu niste oferte... Oooooof, cardul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare frumoasa cartea Privilegiul, acum imi doresc si eu sa o citesc dupa descrierea pe care i-ai facut-o :) cartile chick lit si eu le aleg in acelasi mod matur :))) eu greu sa te decizi cu privire la ele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu as fi ales cartea a carei coperta era cea mai colorata :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi s-a parut o carte usoara, draguta, perfecta pentru cateva seri de toamna. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce repede ai citit-o.. :D :D
    Eu in perioada asta termin destul de greu cartile... :D abia astept vacantaaa.. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am citit doar seara din ea, noroc ca nu mi-a fost foarte somn.

      Ștergere
  6. ma faci curioasa cu elefantul tau. cred ca e a nu stiu cata oara cand se intampla asta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi mi-a venit comanda de pe miniprix, am mancat caracatita :D
    Seara faina ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut-o si eu in rafturile bibliotecii judetene. Eu inca nu am terminat cartile din colectia chic de la Polirom.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu le-am terminat, dar nici n-am de gand sa le iau pe toate.

      Ștergere
  9. Obisnuiam si eu sa citesc carti din acestea,apoi m-am cam lasat de ele pentru ca mi-am dat seama ca uitam complet despre ce era vorba dupa ce le terminam. Mi se par potrivite in cazul in care am mult de mers cu autobuzul, sau cu metroul.
    Apropo, a ajuns si comanda mea, cu bine :D

    Te pup,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am patit acelasi lucru. mi s-a intamplat sa termin una, sa ma apuc de urmatoarea si sa-mi storc creierii incercand sa-mi aduc aminte despre ce era vorba in prima :)). da, ne imbogatesc spiritual :)).

      ma bucur ca ti-ai primit comanda :).

      Ștergere
  10. interesanta cartea!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am ramas rau de tot in urma cu cititul. Inclusiv de bloguri. Dar weekend-ul acesta vreau sa ma redresez :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi spui? de mai bine de 3 saptamani incerc sa-mi intru in ritm si nu reusesc :(.

      Ștergere
  12. Eu am comandat-o saptamana trecuta de pe elefant si inca o astept...

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am citit cartea,dar am vazut serialul :).O comedie la care te destinzi :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla