Treceți la conținutul principal

Shopping

  Hello. Un shopping mic, se intelege, dar am descoperit produse care chiar imi plac. In primul rand, n-am rezistat in fata scrubului de corp Cien, cel nou aparut. Din pacate pentru mine, exact in saptamana cu promotia nu am ajuns la Lidl, dar speram sa mai gasesc cateva produse pe raft. Am avut noroc, desi din gama cu masline am gasit doar 3 produse si doar cateva exemplare din fiecare. L-am intors pe toate partile si... l-am pus inapoi pe raft. Am plecat acasa si atata m-am gandit la el, pana m-am intors si l-am cumparat.


  L-am folosit deja, bineinteles si o sa vin cu un review in cazul in care mai sunt intarziate ca mine :)). Pana atunci va spun ca nu regret deloc ca l-am luat. E bland, placut, exfoliaza bine si miroase si mai bine :). Si pretul e o nimica toata - 7 lei.
    Mai sus este un cadou intarziat de ziua mea si faptul ca l-am primit m-a bucurat mult pentru ca nu ma asteptam la acest gest :). Si iata ca iar imi creste colectia de geluri de dus :)).
  Am dat saptamana trecuta o tura prin Dm dupa niste cadouri si mi-am adus aminte ca am nevoie de o crema, iar cu finantele nu stateam stralucit. Desi n-am fost impacata cu gandul, am intins mana dupa Balea Med, in speranta ca va fi blanda daca tot e destinata tenului sensibil. A costat doar 12 lei si ma pregateam de o eruptie in stil mare pe ten. Nu s-a intamplat asta, ba chiar mi se pare bunicica.

  Am cautat din nou Cien roz, dar nu l-am mai gasit si a trebuit sa ma multumesc cu cel verde. I-am facut review de multa vreme aici.



 Am avut neaparat nevoie si de dizolvant si m-am indreptat spre Farmasi, pentru ca n-am avut niciodata varianta cu lamaie. E ok, o sa va vorbesc mai pe larg si despre ea.


  


   Ne citim maine, dar pana atunci, nu uitati de concursul nostru de aici



Kissez!



Comentarii

  1. sa le folosesti pe toate cu placere
    astept review-ul pentru crema de la Balea.. :D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. scrubul imi face cu ochiul....dar parca vad, ca merg si nu mai este :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu drag !
    Sunt curioasa cum este dizolvantul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti pe toate cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea sa incerc si eu un dizolvant care sa miroasa dragut :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-am luat si eu in sfarsit cien-ul, deo, dar... l-am uitat in masina la fratele meu. :(
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am dus in prima zi, imediat dupa munca si vreau sa spun ca mai era un singur scrub de corp din gama Cien. Ma dusesem cu gandul, sa-l cumpar pe cel pentru fata...Antiperspirantul si eu il folosesc pe cel verde, cel albastru nu imi place cum miroase. Iar roz, nu am vazut deloc pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel roz trebuie vanat, nu alta.

      ce ciudat, or fi adus putine bucati :(.

      Ștergere
  8. imi place si mie super mult scrubul de la cien

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca mie imi place-mi mult deo Cien verde decat cel roz...
    Vreau un dm eee, vreau un dm in viata mea!!!:))

    Sa folosesti cu drag noile cumparaturi!
    Pe maine!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi place si asta verde, dar mi se potriveste mai bine rozul :).


      meeersi :).

      Ștergere
  10. Sa le folosesti cu placere, pe toate (cu exceptia bomboanelor pe care vin eu sa ti le fur). :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi.

      sunt gata de mult, le-am primit acum 2 saptamani :)).

      Ștergere
  11. SI eu am cautat noile produse Cien, dar nu prea m-au atras, si am iesit doar cu deodorantaul cu verde la capacel, si cu cel alb, preferatul meu.
    Ah, si am mai luat si o crema de maini si ador parfumul ei si dulciurele...
    Pupici!Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. caut si eu deo-ul cu capac alb si nu-l gasesc :(. sunt foarte curioasa in privinta lui.


      mersi ;).

      Ștergere
  12. Stau langa Lidl degeaba, habar n-am avut de existenta scrub-ului. Ei bine, tot am sa-l caut. :)
    Sa le folosesti cu placere! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am mai fost de ceva timp in Lidl.Voiam spray-ul roz,pe care il tot lauzi tu si acum imi doresc si exfoliantul. :D Tentatii peste tentatii..bine ca nu-s scumpe..

    RăspundețiȘtergere
  14. "A little shopping never killed nobody", nu?
    N-am folosit nicio crema Balea pana acum, sunt curioasa cum e :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vrut si eu de la Cien exfoliantul de fata,insa mi s-au parut cam goale tuburile si nu mi-am cumparat :( Si evident ca am uitat sa imi iau deodorantul roz cand am fost ! Neaparat data viitoare trebuie sa il trec pe lista sa nu uit de el :) Ce imi placea dizolvantul de la Farmasi pana nu am trecut la cel de la Cien :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-s goale, doar ca se imprastie ciudat produsul in ambalaj.

      Ștergere
  16. e bine totusi ca gelul de dus a fost primit si nu l-ai cumparat tu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am vazut si eu scrubul, dar l-am lasat acolo, am rezistat eroic, din pricina finantelor, ca altfel plecam cu vreo 3 acasa. :))
    Sa le folosesti cu spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. sa le folosesti cu mare placere.
    Azi mi-am facut si eu un check printre toate produsele . Le-am pus pe toate ( ma refer la back-up-uri ) intr-o cutie mare si mi-am scris din fiecare categorie cate si ce anume am. Am zis ca nu mai cumpar nimic pana nu le termin :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla