Treceți la conținutul principal

Va invit la... concurs! :)

   Hello! Pun pariu ca nu va asteptati la asta, insa de astazi dam drumul unui nou concurs. De data aceasta v-am pregatit surpriza alaturi de Sofia. Cum, n-o stiti pe Sofia? Ea sta in spatele blogului Vintageinharmony, un blog cu vanzare de hainute, noi sau in stare ireprosabila si cu niste modele deosebite. Va invit sa mergeti la ea pe blog si sa studiati oferta, o sa descoperiti modele foarte frumoase, romantice si care o sa va scoata din anonimat.



   Legat de concursul nostru, Sofia va ofera drept premiu:

Cămașa kaki, cu motive metalice si broderie-BUFFALO -DAVID BITTON 

 





 Alte poze puteti vedea aici. Camasa este noua, cu eticheta si a costat 88 de dolari!



E foarte frumoasa, nu-i asa? Ce trebuie sa faci ca s-o castigi:


- ne urmaresti pe Sofia si pe mine prin gfc

- raspunzi la intrebarea: Ce nu-ti place la un baiat/barbat? Ai voie sa ne spui maxim 3 caracteristici. Te poti lega de orice.



 Concursul dureaza de astazi, 6 noiembrie, pana in 15 noiembrie la ora 23:59


Va castiga comentariul care ni se pare cel mai amuzant/ingenios.


Comentariile cu inscrierile la concurs vor fi publicate doar la sfarsitul concursului, asa cum v-am obisnuit pana acum. Toate inscrierile se fac pe blogul Alina lui Brumarel. Speram sa va placa tema, am incercat sa va dau un subiect neabordat pana acum la mine pe blog si care poate fi un foarte interesant de discutat :).

 

 

 

Kissez!

Comentarii

  1. Bonjour,

    Buna tema de gandire si ataaat de juicy.

    Am observat ca majoritatea barbatilor doar se prefac ca asculta atunci cand femeia de care sunt interesati discuta cu ei ceva, orice. De la discutii despre magazine pana la teme filosofico-existentiale, unii barbati pur si simplu se deconecteaza de la conversatie atunci cand o femeie vorbeste, iar capacitatea lor de simulare a atentiei scade proportional cu diminuarea interesului pentru partenera de dialog.

    Aproape toti barbatii adora sa faca misto de fetele plinute, indiferent de cat de "silfizi" sunt ei insisi. Grasimea la o femeie e grasime de foca, in timp ce la un barbat reprezinta muschi sub forma adipoasa. Logic, nu?

    Alta chestie interesanta e dragostea infinita pentru sfanta saorma, mai ales cand tu esti aranjata, coafata, eventual pe tocuri si arati ca cea mai distinsa doamna cand te sprijini de masuta saormeriei, chiar daca doar ii tii companie in timp ce ii curge maioneza pe barbie.

    As spune mai multe, dar ma tem ca nu m-as opri niciodata!

    GFC: Orjen

    Kiss, kiss.

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC: Sibel
    E o intrebare la care as da raspunsuri de nu-mi ajung degetele sa le numar...Cred ca in primul rand nu imi place aroganta si narcisismul; un barbat plin de el ma enerveaza la culme si ma dezgusta...In al doilea rand nu suport cand minte chiar si cu o chestie nesemnificativa si in ultimul rand,si acum vorbesc in postura de iubita,logodnica si viitoare sotie,ma enerveaza la culme cand imi face o promisiune mica(cum ar fi sa aleaga el biletele la bingo) iar apoi cand trebuie sa mergem la fata locului,ma ia cu texte ca sa ma duc eu singura si sa le aleg(vorbesc serios ca ma enerveaza la culme si nu suport sa zica ceva si apoi sa faca altceva) asa cum si atunci cand stam pe canapea la un film,ne relaxam si mai ales acum in sezonul rece mai fac cate o ciocolata calda si nu apuc bine sa ma asez si sa iau prima inghititura ca al meu iubit deja a consumat juma de cana ca un pelican si ii iau din mana cana si il pun sa bea odata cu mine(e patetic dar serios ca mie imi place sa savuram impreuna chiar si micile si nesemnificativele momente)...si ar mai fi si altele dar cu toate lucrurile astea care nu imi plac la el,ramane pentru mine sufletul meu pereche,alesul meu..pentru ca jumatatile se completeaza una pe cealalta si cu fiecare zi il iubesc tot mai mult si imi place de el asa cum este,el adevarat,el insisi.

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc:Nico
    Nu-mi plac:infatuatii,analfabetii,afemeiatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Alina! Chiar m-ai surprins cu acest concurs. nu ma asteptam sa mai organizezi unul asa curand dupa marele " 10 pentru blogosfera".
    gfc: nadia candrea
    Ce nu imi place la un barbat? Bun subiect de discutie :)
    Nu-mi place sa-i miroase picioarele :)) cred ca asta nu suporta nimeni!
    Nu-mi plac dulcegariile excesive, agasante si de prost gust.
    Nu-mi place sa ma minta, indiferent de subiect. De fapt nu accept sa ma minta nimeni!
    Multumim pentru concurs, premiul este foarte atragator!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place imprimeul din spatele camasii!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. gfc:claudia_mami
    1:scarpinatul la oua in public
    2:tupeul jegos
    3:lauda de sine ce nu aduce a bine

    RăspundețiȘtergere
  7. gfc bianca roxana
    Ce nu-mi place la un barbat? Ma voi referi strict la mine si la situatia mea, asadar nu interpretati ca as fi materialista;))
    Nu mi-ar placea ca sotul meu sa fie zgarcit! Cum as putea eu supravietui, daca mi-ar impune o limita de buget? Buget fara de care CLAR nu as putea supravietui??? Imi plac atat de mult reducerile si apar atat de multe oferte pe care nu le pot rata, incat e spre binele lui sa nu mi se puna in cale.
    Nu mi-ar placea ca sotul meu sa aiba aversiune fata de imbracamintea moderna si stilata. Multumesc lui Dumnezeu, nu ma aplauda atunci cand aude ca am cheltuit IAR nu stiu cati bani pe haine, insa macar ii place ce ii cumpar, are incredere in mine
    si il simt eu ca e mandru atunci cand e imbracat bine si daca se poate si fara a ruina bugetul.
    A treia caracteristica e intr-adevar o problema grava;)))! Nu accepta de bunavoie sa imi faca poze, sau chiar mai rau, sa stea la pozat atunci cand imi doresc sa ma pozez cu el intr-un loc public. Mereu sunt nevoita sa recurg la santaj si nici ca are bunavointa sa cedeze prea usor! Deci nu va luati barbat capos, ca e grav!!!;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nume GFC: IngerDigital (va urmaresc pe amandoua)

    Nu imi place la un barbat cand:
    - se da mare doar ca sa impresioneze si uita sa fie el. Vrea sa para important si uneori chiar ajunge sa jigneasca,.. cand vad asa ceva ma retrag. Nu imi plac persoanele care sunt prefacute sau incearca cu orice pret sa impresioneze si uita sa fie ei insisi.
    - se da cu prea mult parfum sau nu se da deloc :)). Fostul meu prieten parca turna o sticla intreaga de parfum cand pleca din casa.. imi taia respiratia (la propriu). Prea mult nu este niciodata bine. Nu vreau sa intelegeti acum ca imi plac barbatii traspirati sau ceva.. nu. Foloseste doar cativa stropi si sunt suficienti.
    - mint. Cui ii plac oamenii care mint?! Si un om mincinos categoric nu merita atentia mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-mi place discutia urmatoare:

    " El: Ce ai?
    Ea: Nimic.
    El: Bine."

    desi stie ca esti suparata, nu face absolut nimic in privinta asta.

    2. Ca li se pare o slabiciune exprimarea unor stari/sentimente etc.

    3.Ca unii au sprancenele mai bine pensate decat mine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu-mi place la un baiat sa aiba o atitudine de macho, sa joace toate fetele pe degete doar pentru ca toata lumea i-a laudat frumusetea si inteligenta.
    Nu-mi place la un baiat cand isi sustine parerea in orice mod, cu toate ca stie ca eu am dreptate, si cauta sa gaseasca orice argument posibil pe lumea asta pentru a ma convinge ca ce zice el e drept.
    Nu-mi plac baietii imbracati tot timpul sport, in trening gri, tragandu-si din 2 in 2 minute pantalonii care le cad.

    RăspundețiȘtergere
  11. Prezint doar 3 situații amuzante :

    1. El așteaptă 30 de minute, ea a pierdut noțiunea timpului, se aranjează încet și delicat, are grijă de fiecare detaliu, dar atunci când ea ajunge și își cere scuze el doar zâmbește timid în loc să spună: A meritat așteptarea! Arăți grozav!
    2. Ea îi pregătește cadoul de Crăciun încă de prin August în schimb ce el, în Ajunul Crăciunului, vine cu un buchet de flori și spune : Îmi pare rău, l-am luat pe ultima 100 de metri!
    3. Ea lipsește toată ziua iar când se întoarce de la coafor el îi spune : Ce-ai făcut? Mi-a fost dor de tine. ( nu observă culoarea sau noul look )

    Nu sunt întâmplări specifice tuturor, am încercat doar să ilustrez mica nepăsare, uneori lipsa de tandrețe și de romantism. Poate că-i bine că el nu a observat noul look al iubitei, poate s-a uitat în ochii ei și i-a citit sufletul :) .

    RăspundețiȘtergere
  12. Subiect interesant. Pai cum sa explic? La mine chestia asta e cuvant de lege. Nu-mi place omul prost si omul prost crescut. Si de aici se poate dezvolta subiectul. Mie imi place sa cred, cu modestie, ca sunt o persoana cu un IQ destul de ridicat. Asa ca tipul poate sa fie Adonis, dar daca are IQ-ul mai mic ca temperatura camerei, totul e vax. Prefer sa am langa mine o persoana cu care sa vorbesc subiecte vaste, nu doar cat de cald/frig e afara, cata coruptie e in tara sau ce meci fain e in seara asta. N-am pretentii de fizica cuantica, dar nici sa n-aiba deloc cultura generala si sa nu stie sa intretina o conversatie. Si partea cu prost crescut e proba eliminatorie. N-am pretentii exagerate, n-am nevoie sa vina sa-mi deschida usa la masina & co., dar imi plac barbatii care dau dovada de buna crestere, de cei 7 ani de acasa, care au maniere cizelate. Niciodata n-am inteles de ce e atat de dificil pentru unii barbati sa spuna te rog, multumesc, sau sa-si ceara scuze. Iar chestia suprema e scobitul in nas. I mean, really? In magazine, pe strada, la volan, pe mai toti ii vezi cu degetul in nas, scobind cu spor,de parca ar concura la o olimpiada :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ma inscriu la concurs, dar...vreau sa spun un aspect pe care-l urmaresc la un tip....modul cum mananca:D!

    RăspundețiȘtergere
  14. gfc : Madalina Cheles
    Ce nu-mi place : folosirea unor cuvinte de genul : partier ( in loc de parter ), sectembre ( in loc de septembrie ) , etc. . Oricat de frumos ar fi baiatul daca aud genul asta de vocabular...pur si simplu mi se taie :D.
    Nu-mi place sa fie nesimtit ( sa scuipe pe strada, sa se scarpine in anumite zone , chipurile ca nu-l vede nimeni....dar noi fetele vedem tot si ce nu ar trebui :) ) , si sa fie arogant.
    Cred ca ar fi mult mai multe , dar regula e regula :)

    RăspundețiȘtergere
  15. nu imi place cand nu este ingrijit dar nu imi place nici cand este exagerat de ingrijit - ma refer la epilat ( peste tot aproape), pensat, cu unghiile date cu lac ,parut cu gel...stiti voi la ce ma refer!Hello Sofia :* si fetita mea e tot Sofia ( 6 luni are) ...Intelepte voi :)<3

    RăspundețiȘtergere
  16. ufff...am uitat sa scriu ca va urmaresc prin GFC cu numele de Sanditza :) si pe facebook cu Anton Sandita

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce nu-mi place la un baiat? Nu imi place sa fie nepoliticos, de genul badaran, care face glume porcoase si vorbeste mereu urat. Nu imi place un baiat needucat, fara o baza de cultura generala si cu care nu pot vorbi nimic(decat despre seminte si manele).

    Nu stiu ce nu mai imi place.. Sunt norocoasa ,,posesoare" a unui iubit de doi ani si cateva luni pe care il iubesc enorm si cu care ma inteleg extrem de bine. Daca vorbim despre ce nu imi place la el.. Pai nu imi place cand se ,,cufunda" in jocuri video o zi intreaga sau nu ma ajuta in bucatarie :)) Nici nu e vorba de ajutat.. as vrea doar sa stea langa mine cand gatesc. Dar trebuie sa recunosc, spala vasele, ceea ce e mare lucru nu? ;;)

    In principiu cam asta urasc eu la baieti.. Dar asta nu inseamna ca nu intalnesc baieti care nu prezinta aceste defecte si totusi imi sunt antipatici. Cred ca totusi dupa ce ai o relatie serioasa si te obisnuiesti cu un singur barbat, nu pea te mai uiti la altii.. iar daca totusi le observi defectele, parca te fac sa-l apreciezi mai mult pe'al tau.


    In final, vroiam sa-ti spun ca-mi esti foarte draga, desi nu te stiu de mult timp..Am explorat si eu mediul blogului inainte sa ma apuc si eu de asa ceva. Te pup tare si iti multumesc pentru acest concurs minunat, iti voi da share si la mine ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. finalul e pentru mine? :) daca da, multumesc pentru aprecieri si te mai astept.

      Ștergere
    2. ma gandeam eu, dar nu eram sigura :)) mersi.

      Ștergere
  18. nu imi plac barbatii care fumeaza,dar ce sa ceri unui barbat sa nu fumeze cand femeile fumeaza ca niste turci ,deci as putea sa trec peste acest lucru,ce nu imi place la un barbat este atunci cand se dau mari cocosi in fata altor colegi sau prieteni si se lauda ca isi tin nevestele sub papuc cand de fapt ei acasa sunt doar niste mieluseii si executa tot ce ordona femeia si au alt lucru care nu imi place la un barbat este sa il vad smiorcaind dupa o relatie care s-a destramat si care nu avea sorti de izbanda,nu zic ca barbatii nu sunt si ei suflete cu trairi si sentimente insa in ultima vreme am intalnit cam multi smioracaiti care isi plang de mila ,deci fruntea sus barbate caci de aceea sunteti barbate!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla