Treceți la conținutul principal

Christmas gifts :)



  Neata! Daca inainte am vorbit despre cadourile pentru copii si pentru femei, astazi abordam alta categorie: baietii si barbatii din viata noastra. Chiar daca initial tendinta generala este de a-i considera mai putin mofturosi si mai practici, realitatea vine si da peste cap tot ce era “universal valabil”. Personal, am cunoscut baieti ingrozitor de suciti si pretentiosi, care nu se multumesc cu orice. Ba, mai mult, erau mai pretentiosi decat consoartele, ceea ce demonstreaza ca nu conteaza ce esti, conteaza gusturile si poate genele, pentru ca am observat ca si un miros fin tine de mostenirea genetica :).


  Din punctul meu de vedere, un tip poate fi oricat de frumos, destept, groazav, cu bani si masina super-tare, dar daca nu foloseste parfum, scade drastic in ochii mei. Pe de cealalta parte, un tip cu calitati modeste, dar placut mirositor, poate sa-mi para de sute de ori mai interesant decat primul. De ce? Pentru ca fiecare parfum spune o poveste si un tip fara parfum pentru mine devine un tip incomplet. Orice as face, nu scap de ideea ca-I lipseste ceva si mai ca-mi vine sa scot un esantion de parfum si, cu o privire chiar critica sa-i zic “Incearca!”

   Nu-i asa ca ti s-a intamplat si tie sa mergi in diferite locuri, sa simti un parfum masculin care sa-ti atraga atentia, instinctiv sa te intorci spre locul de unde vine adierea si sa descoperi poate un baiat cat se poate de…obisnuit.  Nu, nu te vei indragosti de el in mod fulgerator, nu iti va fugi pamantul de sub picioare si nici nu vei crede ca el e Alesul, pentru ca nu-ti povestesc aici un roman siropos cu happy-end desprins din basmele copilariei, insa trebuie sa recunosti ca-l admiri. E aranjat, pus la punct si foloseste un parfum care-l pune in valoare. Si pleci incantata mai departe, gandindu-te ca uite, domnule, exista si baieti atenti la detalii! Acum, fie vorba intre noi, un procent important dintre domnii parfumati poarta aromele alese de prietene, sotii sau alte rubedenii. Ii admiram si pe ei, ca au introdus gestul parfumarii in ocupatiile cotidiene, insa mai tare ne plac baietii care descopera parfumurile nesiliti de nimeni :)).


   Si pentru ca descoperirea parfumului perfect, care sa sublinieze cel mai bine personalitatea tipului care-l poarta, poate dura si ani in sir, va propun sa le dam baietilor o mana de ajutor. Uneori am impresia ca parfumurile pentru barbati miros mult mai bine decat cele pentru femei. Aproape toate-mi plac. Fie ca sunt mai scumpe sau mai ieftine, parca te imbie sa le adulmeci. Uneori inclin spre cele mai fresh, alteori spre cele puternic lemnoase. Oricum, important e sa studiezi felul de-a fi al omului pe care-l cadorisesti. Pentru cei tineri si/sau activi se potrivesc aromele revigorante, pentru cei mai molcomi, un parfum lemnos, dar neostentativ, pentru cei maturi – arome grele, bazate pe tabac.


  Uitandu-ma pe Aoro, am descoperit cele mai bune parfumuri pentru barbati si va arat ce mi-a atras mie atentia in mod deosebit.


















    Si daca tot nu ati decis ce sa cumparati, puteti sa va folositi de aplicatia Daruri de la Aoro, care va ajuta sa alegeti cadoul potrivit pentru fiecare.




Kissez!

Comentarii

  1. Dintre cele amintite de tine, am simtit pe prietenul meu doar Joop si miroase super-bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , da :) si mie mi s-a intamplat sa ma intorc cand simteam un parfum de barbat :))
    De vreo 2 ani incoace, inainte de Craciun ne vorbim sa vedem ce ne dorim sa ne aduca Mosu' .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) daca miros asa bine, imposibil sa nu ne intoarcem :))).

      Ștergere
  3. Îmi place foarte mult să dăruiesc parfumuri, deşi nu-i deloc uşor să aleg cele mai potrivite variante :-)
    O duminică frumoasă, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Parfumul meu preferat pentru barbati e Gucci Made to measure. Cred ca am mai zis chestia asta, nu stiu pe unde. Dar imi plac si cele mai accesibile, de exemplu lui tata i-am luat Hoggar de la Yves Rocher si miroase superb. Imi mai place si Green nu-stiu-cum, tot YR. Acela merge pentru cineva mai tinerel, in jur de 20 de ani. Bine, mie majoritatea parfumurilor barbatesti imi plac, mai putin cele foarte dulci. Gen Banderas - The Golden Secret, sau Paco Rabanne - Black XS L'Excess. Alea nu. Miros bine, dar sunt prea prea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar duminica a trecut pe langa mine un tip cu un parfum super-dulce... nu mirosea rau, dar parca nu i se potrivea...

      Ștergere
  5. Joop Homme a avut si iubitul meu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un Lacoste verde, proaspat, imi doresc pentru sotul meu. In afara de el mi-ar fi greu sa ofer cadou un parfum, chiar si unei femei, mai ales un alt parfum fata de ce stiu ca poarta. Chiar daca spun ca-mi plac parfumurile fresh, nu toate imi plac, iar daca am spus ca nu-mi plac cele dulci s-a intamplat sa gasesc unele de care sa ma indragostesc. Na belea :P :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla