Treceți la conținutul principal

De Mos Nicolae...

  Neata! Azi aveam un plan un review, nu de alta, dar astept o comanda Avon si initial am vrut sa postez toate noutatile la un loc. Totusi, chiar acum de dimineata m-am hotarat sa schimb putin planurile, pentru ca Mos Nicolae merita macar atata atentie cat pot eu sa-i ofer in cateva randuri :).


   La mine Mosul asta simpatic si darnic a venit intotdeauna in seara de 5 decembrie. Stiu ca unii asteapta pana dimineata, in 6, dar e clar! Mosul e ocupat, trebuie sa treaca pe rand pe la toti si vad ca de obicei incepe cu mine. Poate ca sunt cuminte sau poate stau mai aproape de el, nu stiu sigur motivul, cert este ca nu m-a uitat nici acum, cand am crescut :)). V-am zis ca odata, cand aveam vreo 6 ani i-am lasat paine pe fereastra si toata avutia mea (3 lei), ca sa-si cumpere si el ceva? :)) Problema a fost ca am pus painea pe pervaz de la pranz si seara devenise tare ca bolovanul. Cred ca nu i-a placut, ca nu s-a atins de ea si nici banii nu i-a luat... Am fost usor cam suparata, dar m-am hotarat ca in anul urmator sa-i pun o cana cu lapte! :))


  Acuma, serios vorbind, mie nu mi se pare ca Mos Nicolae se adreseaza doar copiilor, ci copilului din fiecare om, asa ca intotdeauna cumpar dulciuri celor dragi si le ofer cu mare bucurie.

  Anul acesta am primit si eu traditionalele dulciuri, dar am pozat doar o parte din ele. In plus, am fost surprinsa si cu alte cadouri foarte foarte dragute :).
  Am fost bolnavicios de curioasa vizavi de editia limitata Primola cu mar copt si vanilie, insa n-am fost prea entuziasmata de ea, poate si pentru ca gustul de vanilie este mult mai pregnant, iar cel de mar copt mi se pare cam vag...

 Am primit si un gel de dus, chiar o varianta ce mi-o doream de ceva vreme: I love... blueberry & smoothie. Miroase exact cum imi place mie: acrisor, fructat si de abia astept sa ma balacesc in el :)).

 Cum a venit sezonul rece, am inceput sa beau ceai din greu, asa ca am mai primit o cutie cu fructe de padure, o sa va povestesc eu despre el :).
:))) Nu-i asa ca sunt adorabili puiutii astia de bufnita? :) I-am adorat de la prima vedere, sunt de la Orsay si mie tare-mi plac accesoriile de acolo.

 Si, bineinteles, jordita, pentru ca eu nu concep an fara boata, chiar daca sunt ireprosabil de cuminte :). Am o colectie impresionanta, ar trebui sa scotocesc si sa va arat cate am adunat :)). Unii fac colectii de monede, eu fac de jordite.




   Voi ce-ati primit frumos? :)


In alta ordine de idei, vreau sa doresc LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si, pe final, va anunt si ultimele noutati:

- Meli Melo are oferta: cumperi trei produse, platesti doar doua :)

- Kurtmann are reduceri de pana la 70%

- Elefant are promotii de pana la 70% la carti, dar si reduceri importante la jucarii :).

- Miniprix vine cu o idee foarte buna: s-a initiat campania Dar din dar se face rai. Daca urmati linkul pus de mine, veti accesa o lista cu copii din diferite judete care au nevoie de ajutor. Clientii Miniprix au primit un voucher de 20% reducere, cu codul XMAS20137751617255820 valabil pana in 18 decembrie care sa indemne la gesturi frumoase. Puteti trimite acestor copii cadouri prin firma de curierat Otto in mod gratuit, cu conditia sa mentionati pe nota de transport "Pentru campania Dar din dar se face rai". Mi se pare o initiativa laudabila si mi-ar placea ca macar cateva dintre cititoarele mele sa faca un gest frumos acum, inainte de sarbatori.



Kissez!




Comentarii

  1. sa le folosesti pe toate cu placere.. :) sunt tare simpatici bufniteii.. :))
    te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am primit foarte multe dulciuri si o agenda draguta foc! Ai mare dreptate, sarbatorile acestea nu sunt doar pentru copii, ci pentru toata lumea! Toti ne bucuram si ne entuziasmam cand primim ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles :). majoritatea ramanem copii in adancul nostru :).

      Ștergere
  3. Ce tari sunt cerceii cu bufnite..am cam devenit obsedata de bufnite, sunt frumoase in bijuterii :D
    Campania celor de la Mini Prix e foarte tare, au mereu super idei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca am 4 perechi de cercei cu bufnite si inca mai vreau :)))).

      Ștergere
  4. Ohhh Alin. Ai primit cadoasuri nu gluma :-D inseamna ca ai fost o fetita tare cuminte ! :-D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de bunatati ! Ai fost tare cuminte!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am fost indrazneata si i-am cerut Mosului 2 ciocolate pe care eram nerabdatoare sa le testez, desi nu ma asteptam sa aiba gust diferit fata de cele clasice: Milka Bubbly si Milka Sweet Winter(cea cu forme de braduti).
    A fost darnic Mosu', cred ca nu le-a gasit usor si m-a cadorisit si cu o oja Flormar pe care a vazut ca pusesem ochii!
    Sa te bucuri de darurile tale! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia cu braduti mi-a atras si mie atentia, dar inca n-am luat-o :).

      mersi.

      Ștergere
  7. Awww, bufnitele sunt adorabile!:X Am si eu un gel de dus I love..varianta vanilla ice cream!:) Sa folosesti/consumi sanatoasa tot ce ai primit! Copil cuminte!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) mersi.

      am mirosit acum ceva vreme si gelul cu vanilie - miroase bine!!!

      Ștergere
  8. Uuuu, ce interesant sună descrierea scurtă a aromei acelui gel de duș. Eu sunt în criză de genluri de duș, mai am doar unul singur :D. Îmi plac cerceii, dar și nuielușa!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce draguta amintirea ta de cand ai fost copil!
    Si ce darnic a fost mosul :D Eu am primit dulciuri si nu am primit o bata/bota/joarda caci vad ca are diverse denumiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut :).

      da, au diverse denumiri :))). chiar si betze am vazut ca li se zice :).

      Ștergere
  10. Să te bucuri cu mult drag de toate, Alina! :-)
    Şi la noi în familie e tradiţie ca moşul cel bun să vină în seara de 5 noiembrie, culmea, atunci când fiecare dintre noi, pe rând, dispare puţin din peisaj cu diferite treburi gospodăreşti, fie atunci când intrăm la băiţă, iar el are tot timpul, dar şi drumul neted pentru a ne lăsa darurile lui speciale şi dragi. Acum, că e deja al 2-lea anişor de când avem şi o minune mică în familie, cu atât mai mult ne bucurăm de aceste momente, preţioase şi speciale, iar darurile, oricare ar fi ele, pălesc în faţa celui mai minunat dar al vieţii noastre: minunea noastră, Emanuel, nepoţelul meu.
    Dar mama, e mama, mă răsfaţă şi pe mine prea mult, îi tot spun asta, dar nu încetează nicicând să mă uimească cu surprizele ei :-)
    Te pup, Alina. Weekend minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ai impartasit cu noi obiceiurile din casa ta :).

      da, mama ramane mama... :)

      Ștergere
  11. La noi vine tot in ajun! :)
    Darnic Mosu', cuminte fata...asta e clar! Sa te bucuri de toate bunatatile si frumusetile!

    Mie mi-a adus o pereche de pija si o cioco Heidi!:D

    Sa stii ca ma necajesc ca pe mine nu ma mai iubesti! :P

    Dar tot te pupacesc si te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      Ilduta, daca stii de cate ori mi-am promis ca vin in vizita pe la toate blogurile dragi, dar tot se intampla cate ceva care imi strica planurile. ma mir ca inca scriu zilnic pe blogul meu :((.

      Ștergere
    2. Fruntea sus!
      Va fi timp si de vizite! :) Vorba ceea: n-au intrat zilele-n sac!
      Important este sa fii tu bine! Nu ma lua in seama, ma alintam si eu! :P :))

      Te pupacesc, Brumarico!:)
      Take care!

      Ilda

      Ștergere
  12. super cadouri! nu putea sa lipseasca gelul de dus!!! iar jordita...:)) tu stii mai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am primit nimic de Mos Nicolae :)) De altfel de sarbatori trebuie sa-mi fac singura cadouri :)) Ce-i drept am avut un fel de "cadou", si anume, nu am mai facut un curs la facultate asa cu ocazia sarbatorilor!
    Ador ciocolata primola cu mar copt si vanilie :X :*

    RăspundețiȘtergere
  14. frumoase cadouri! se vede ca ai fost cuminte
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  15. si la mine vine Mod Nicolae in fiecare an cu dulciuri. Desi am 33 de ani, in fiecare an il astept la fel de entuziasmata, ca atunci cand eram copil. Nu concep sa treaca nici un an fara Mos Nicolae, Craciun, brad de craciun, cadouri, decoratiuni....

    RăspundețiȘtergere
  16. sa le folosesti cu drag! Mie Mosul nu mi-a adus niciodata jordita, semn ca sunt foarte cuminte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla