Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

  Hey! De curand, mergand la cumparaturi in preferatul meu Lidl, am vazut ca au adus produse noi, iar pentru unele vechi au schimbat ambalajul :). Buuun! Alte tentatii... Prima data m-am comportat ireprosabil si-am plecat doar cu ce aveam pe lista. A doua oara, insa, am cedat si am ales doua ciocolate Fin Carre.

 Fiecare are pretul de 3 lei si fac parte dintr-o gama noua. Cea de sus este cu cornflakes, iar cea de jos cu migdale caramelizate. Ambele sunt bune, isi merita cu siguranta banii, ciocolata e de calitate ;). Alaturi de ele am mai gasit inca 3 sortimente: ciocolata cu lapte si fulgi de porumb, ciocolata neagra cu merisoare si inca un soi cu ciocolata neagra, dar am uitat cu desavarsire despre ce era vorba, deoarece ciocolata neagra nu-mi place si nu m-a prea interesat :)).


  Totodata, nu uitati ca e Saptamana Americana. Din oferta asta, imi plac in special iaurturile: cu toffee si cu popcorn caramelizat :). Doar 1,8 lei bucata.


  Voi ce-ati mai descoperit bun in domeniul dulciurilor? ;)





 Azi:
- pe Miniprix avem transportul gratuit indiferent de valoarea comenzii, 20% reducere la dulciuri si imbracaminte&incaltaminte copii si 50% la jucarii si carti pentru copii.
- Pe Elefant, la orice comanda de carte, primim un roman in valoare de 42 de lei ;).
- Kurtmann a adaugat in magazin sute de modele Terranova



Kissez!



Comentarii

  1. Tocmai m-am intors din Lidl si regret ca nu m-am uitat la ciocolata! :(( Mi-am luat si eu iaurturi de-astea, dupa ce le-am vazut ieri la tine! Am sa le incerc mai tarziu, sa vad cum sunt. Si eu ador Lidl-ul, mai ales pentru gama diversificata de dulciuri! :D As manca de toate de acolo! Acum mi-am cumparat cereale cu sirop de artar si nuci pecan (tot din gama cu America), nelipsitele placinte cu mere (imi iau 2 de fiecare data cand merg in Lidl) si budinca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca placinta cu mar mi-am luat o singura data, nu stiu sigur de ce :)).
      s-ar putea sa mai dau o tura saptamana asta pe acolo si vad ce-mi mai iau :)).

      Ștergere
  2. iaurt cu popcorn? e doar aroma sau gasesti popcorn in el? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca mi-ai amintit! Stiam de saptamana americana si chiar vreau niste iaurturi americanesti :) Mie imi plac in mod deosebit niste biscuiti de la Lidl, nu-mi vine in minte denumirea, dar sunt cu cereale si au un strat exterior de ciocolata pe o parte. Sunt buni rau! O sa revin cu date exacte :) O zi faina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu cereala si cioco nu stiu daca am mancat... trebuie sa-mi zici despre care e vorba. ;)

      Ștergere
    2. Buna Alina,
      Eram datoare cu o informatie si n-am uitat nicio clipa, dar abia ieri am fost la Lidl. Asadar, biscuitii se numesc Sorana/Tastino. Cu siguranta o sa-i observi usor :)

      Ștergere
    3. sa stii ca am fost chiar azi, dar m-am grabit si nu m-am putut uita cu atentie. la prima vedere nu i-am vazut, dar perseverez saptamana viitoare :).

      mersi.

      Ștergere
    4. I-am fotografiat si speram sa atasez aici o imagine ca sa-ti fie mai usor, dar observ ca nu se poate ... ce rauuuu imi pare :(

      Ștergere
    5. trimite-mi poza pe mail :).

      Ștergere
    6. ca bine zici tu, draga mea !

      Ștergere
  4. pe mine chiar ciocolata neagra ma intereseaza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciocolataaaaa! Maine merg si eu. :D
    Abia astept. ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. doar ce am terminat iaurtul cu bucatele de toffee :D cel mai bun! le-am luat pe toate 4, sa am ce face zilele astea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu m-am limitat doar la 2, dar timpul nu este pierdut :)).

      Ștergere
  7. feeling super hungry now, these look so good mmm

    kassie www.styledevoured.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi s-a facut pofta tare de iaurturi. Dar nu cred ca ajung eu la nici un LIDL cu vremea asta. :((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il am foarte aproape. dar, de fapt, pe aici de abia a nins putin.

      Ștergere
  9. Din pacate nu prea am mai trecut pe la lidl, insa imi place ca aduc tot felul de produse saptamanal :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-ai fact pofta de ciocolata alba... poate imi fac drum maine si ajung pe la Lidl, ca n-am mai fost din luna octombrie a anului trecut... daca nu, poate ma duc la Kaufland si imi cumpar ciocolata Katy cu cocos pentru ca mor dupa ea!..
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai, nu-mi zice de Katy ca o ador pe cea cu menta si pe cea cu zmeura :).

      Ștergere
  11. Din Lidl: inghetata cu nuga si borcanele alea minuscule cu diferite gemuri (in special trandafiri si capsune, mere si cafea). :)

    RăspundețiȘtergere
  12. This looks realy good :)
    Maybe we can follow each other on GFC , facebook and Bloglovin, if you want? Let me know :)

    Kisses,
    Maria
    http://retrostreetstation.blogspot.de/

    RăspundețiȘtergere
  13. Tot mai greu să rezistăm tentaţiilor! :-)

    RăspundețiȘtergere
  14. oooo looks so yummy! i love yogurt cause its rich in protein :) nice purchases
    just found your blog and I love it!
    would you like to follow each other? let me know
    www.ironyofashi.com

    RăspundețiȘtergere
  15. looks yummm! thanks for sharing.:)

    anw, i followed you bck.:)

    xx
    raynamarchyiane.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  16. de vreo cateva saptamani eu sunt obsedata de biscuiti cu fulgi de ciocolata ( care ii mananc cand beau ceai ). SI chiar saptamana asta sunt la Lidl 2,99 ron. Trebuie sa-mi i-au :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut ca-s la oferta chiar azi :), dar eu am plecat cu un mic mister choc, am fost cuminte :)).

      Ștergere
  17. Mmmmmm! Love it! Follow you!
    I invite you to visit me!

    http://www.blogsocute.com
    http://www.blogsocute.com

    Kisses!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla