Treceți la conținutul principal

Carti gratuite! :)

  Hello! Acum cateva saptamani am promis o postare in care sa va spun care sunt cele mai bune site-uri si de unde citesc eu cel mai des. Azi m-am mobilizat :).

  Bineinteles, daca doresti sa citesti neaparat o carte, de obicei te ajuta sfantul Google, insa se mai intampla sa te simti indecis sau pur si simplu sa n-ai carti pe lista de must read, dar sa vrei sa citesti ceva. Plus ca, atunci cand vezi multe titluri, parca iti vine si mai tare cheful sa descoperi.

  Anul trecut am descoperit Clubul de lectura. Calitatea e ok, dar nu sunt foarte multe carti. Oricum, avem parte si de clasici, dar si de romane contemporane.

  Dintr-o intamplare, am aflat de pagina Bibliotecii virtuale a USAMVB Timisoara. Aici am gasit o sumedenie de carti, m-am simitit ca in rai si am citit deja cateva zeci de romane. Oferta este foarte variata, gasim multi autori cu operele complete, ceea ce e un mare plus. Din pacate, chiar daca sunt multe titluri, sunt cazuri in care o data ce incerci sa accesezi romanul vei da doar de o pagina blank. N-as putea sa dau un procent exact, dar am impresia ca asa se intampla cam cu o zecime de carti. Totusi, raman multe de ales si, momentan, e site-ul meu favorit.

  Cand am descoperit cititul online, unul dintre primele siteuri de care am dat a fost CartiAz . Oferta este destul de ok si a reprezentat un bun start :).


  Intr-o vreme citeam mult si de pe Scribd, dar am renuntat si prefer site-urile de mai sus.


  Voi cititi online? Ce site-uri frecventati?



In alta ordine de idei
- Miniprix are transport gratuit indiferent de valoarea comenzii,
- Elefant are reducere de 30% la orice carte daca folosim codul CARTE0334
- Kurtmann are o multime de produse faine, drept urmare tocmai am plasat o comanda :).



Kissez!

Comentarii

  1. Eu nu sunt o fana a cititului online. Datorita job-ului, stau deja foarte mult in fata calculatorului (12, 13 ore pe zi), chiar n-as mai putea sa stau sa citesc si carti. Cand imi obosesc ochii de la calculator, ma ia durerea de cap. Asa ca prefer cartile tiparite. Insa, trebuie sa recunosc, cititul online este o varianta foarte accesibila pentru pasionatii de lectura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu petrec mult timp la calculator, insa daca as cumpara tot ce citesc, as da faliment...

      Ștergere
  2. Si eu tot la Scribd apelam cand voiam sa citesc o carte.
    Buna postarea ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar voiam sa citesc online si nu stiam site-uri. Ma voi uita peste ele si paote voi gasi carti pe placul meu :) ma bucur ca ai facut aceasta lista :)

    RăspundețiȘtergere
  4. You made my day! Multumesc mult pentru link-ul bibliotecii virtuale! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu prefer cărțile „fizice”, pentru că oricum petrec multtimp în fața calculatorului și dacă așa mai citi online, ar fi mult prea obositor pentru ochii mei.
    Totuși, am citit multe cărți online, în special în timpul facultății, dar site-ul respectiv s-a închis datorită încălcării drepturilor de autor (erau cărți de istori, politică și relații internaționale)

    În prezent, îmi cumpăr cărți din anticartiat.

    Te astept si pe blogul meu: www.ebonyvintage.blogspot.com

    Daca vrei sa facem schimb de link-uri sau sa ne urmrim prin GFC/Bloglovin, nu ezita sa-mi scrii: nahoot6@yahoo.com :)

    Catalina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu le prefer la baza pe cele tiparite, dar cum citesc foarte mult, e adevarata binecuvantare sa dau de carti gratuite online.

      Ștergere
  6. Eu, de regula, prefer varianta clasica a cartilor! De altfel am si o biblioteca imensa :)) Dar daca nu gasesc ceva in librarii, le caut pe net si le citesc online, sau daca mi se pare ca nu isi merita banii :D
    P.S. Multumesc pentru link-ul cu bibliotecile virtuale :D

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cumpar doar ce nu gasesc online. acum vreo 4-5 ani de abia gaseai cateva carti pe site-uri, acum oferta e mult mai mare.

      Ștergere
  7. Thanks for your visit. I follow back on gfc #655. Keep in touch :) xx

    Maja
    http://modern-muffin.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu citesc foarte mult online. o sa iti mai dau si eu un site unde poti gasi multe carti
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Thanks for the follow dear !! i am following you back on GFC , Facebook and bloglovin :) would you like to follow me on those as well :) xx
    www.ambifashion.com

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiam de aceste site-uri, dar am sa ma uit si eu pe ele.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Thank you for following my blog, I am returning the love and following you back
    new post is up
    keep in touch
    great post

    love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu mai citeam pe scribd, de celelalte nu stiam pana acum ,multumim!!! :-*

    RăspundețiȘtergere
  13. http://romania-inedit.3xforum.ro/topic/83/Carti_in_limba_romana/
    Aici vei gasi deasemenea foarte multe carti pe care le poti descarca.
    Site-urile mentinate de tine le-am vizitat si eu in afara de biblioteca virtuala a USAMBV TM .
    Dar, ca toata lumea prefer cartile fizice dar in acelasi timp imi doresc in viitor un e-reader ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi de recomandare :).

      pe biblioteca virtala sunt cele mai multe.

      Ștergere
  14. N-am citit carti online pana acum, cel putin nu beletristica, dar e o idee f buna. Am sa salvez link-urile, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Alina, iti muktumesc de noile sugestii pentru locurile in care se gasesc carti online gratis; personal, foloseam Scribd sau un site de downloadat carti piratate.

    Pentru a afla ce carti am mai citit, uita-te pe blogul andaamidala.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla