Treceți la conținutul principal

F for Fascinating Night (Salvatore Ferragamo EDP) - review



  Sunt destul de multe lucruri care ma pasioneaza: excursiile, cartile, scrisul pe blog, plimbarile lungi, conceputul planurilor si multe, multe altele, dar in fruntea topului stau cu siguranta parfumurile. Am mai discutat si in postarile precedente ca prefer parfumurile high-end, care iti transmit adevarate povesti atunci cand le adulmeci, care te fac sa visezi si chiar sa te transformi intr-o alta persoana: mai puternica, mai sigura de ea, uneori mai seducatoare, alteori mai copilaroasa. In general, cu fiecare parfum poti fi altcineva, poti sa te reinventezi in fiecare clipa si poti chiar sa descoperi fatete ale propriei personalitati despre care nu stiai ca salasluiesc in tine.

  Si pentru ca dragostea mea fata de parfumuri nu mai e un secret, cred ca nimeni nu s-a mirat cand, inainte de Craciun, m-am premiat cu o noua potiune :)) Pana la urma, avem o singura viata si unele capricii trebuie indeplinite.

  Am optat pentru F for Fascinating Night de la Salvatore Ferragamo. Nu e prima data cand aleg o aroma doar dupa ce citesc descrierea si de obicei nimeresc la fix. Printre elementele care m-au facut sa-l aleg pot enumera: pretul foarte bun, de doar 89 de lei pentru 50 de ml de apa de parfum, sticla deosebita si care mi-a atras atentia rapid si promisiunea unui parfum floral woodie, care cel putin teroretic inseamna un parfum destul de persistent. In alta ordine de idei, devin intotdeauna curioasa vizavi de un parfum cand observ ca are in compozitie piper si iasomie. In plus, deseori am citit prin horoscop ca unei Balante i se potriveste manusa combinatia de negru-roz si cred ca si asta a contat la alegerea mea :).


  Am asteptat coletul cu mare nerabdare si trebuie sa recunosc ca a fost dragoste la prima adulmecare. Pe bune! In plus, chiar si mamei mele i-a placut la nebunie si-am ajuns sa-l folosim cu randul si sa ne bucuram la maxim de el. In primul rand e un parfum elegant, fara a fi excesiv de elegant. Mie imi inspira curatenie, prospetime, dar are in componenta note usor mai conservatoare. La inceput e o explozie floral-fructata, usor condimentata, dar se aseaza in note lemnoase dand impresia de seriozitate. Il ador pur si simplu, iar persistenta lui este indelungata. Chiar si pe pielea mea uscata rezista fara probleme de dimineata pana seara, ba chiar si la dus il simt destul de puternic. E genul de parfum care te cucereste rapid si iremediabil si trebuie sa recunosc ca deja m-am gandit ca as vrea sa-mi mai iau o sticluta in momentul in care prima se va termina. Se potriveste oricarui anotimp, cel putin in conceptia mea. Primeste 10 din partea mea.

  Stiu ca in mediul online exista o multime de dezbateri privind originalitatea parfumurilor comercializate pe Aoro. Eu va pot spune cu certitudine ca apa de parfum aleasa de mine este originala. Se vede prin detalii, de la ambalaj, pana la persistenta. L-am si verificat dupa codul unic tiparit si totul este in regula. V-as sugera sa cumparati fara teama. Preturile mici de pe acest site sunt justificate prin faptul ca Aoro cumpara cantitati mari si, implicit, au discounturi si, in alta ordine de idei, fiind un magazin online, nu platesc chirii exorbitante.


  Ati incercat F by Fascinating Night? Va atrage? :)



Kissez!

Comentarii

  1. Nu stiu ce aroma are, dar pare tentant, cel putin din descrierea ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ufff.. ma faci foarte curioasa asupra acestui parfum... :D deja l-am trecut in wishlist si astept momentul in care il voi adauga si in cos. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-l folosesti cu placere.
    Il cunosc, are o aroma excelenta. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut mai mult F for Fascinating :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aoro au stocuri?
    Eu am Incanto (vreo trei-patru) de la Ferragamo si le ador :) Presupun ca au ceva in comun, deci si asta mi-ar placea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma a-tra-ge!!! :)
    E un lucru cert...Numai ca - sincer vorbind - eu nu imi permit, din pacate, sa cumpar parfumuri high-end; daca as avea o mostra si m-ar face sa ma indragostesc in asa fel incat sa nu-l uit pentru o foarte lunga perioada de timp, probabil ca as face efortul de a-l achizitiona! Aaa, mai pot spera ca Mosu' sa-mi ghiceasca dorintele! Deci sansele nu sunt inexistente! :))

    Pupici, Alina!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi se pare ok un pret de aproximativ 90 de lei pentru 50 de ml. bine, nici eu nu-mi permit sa mi le iau pe toate pe care pun ochii :)).

      Ștergere
  7. The bottle is super cute!

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. imi plac parfumurile Ferragamo, am avut unul mai de mult! vad ca au pastrat sticla!

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu iubesc parfumuirle , dar uite ca dupa ce zice zodia nu m-am uitat, ar fi interesant. Desi am multe parfumuri, am vazut azi ca Lolita Lempika ( parfumul care mi-l doresc de muuuult timp ) pe Aoro este la promotie, si nu cred ca am sa rezist tentatiei :D
    SI daca tot comand imi doresc si mai multe mostre sa vad ce-mi mai place si sa comand pe viitor. Am sa ma uit si la parfumul tau daca are si mostra de vanzare.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a ramas intiparit in minte ca balantelor le palce si sunt subliniate de combinatia negru-roz :).
      da, e la promotie si eu am vazut. spor la shopping atunci! :))

      Ștergere
  10. Buna!Nu am incercat parfumul acesta ,dar m-ai convins cu postarea de azi !Fiind si eu balanta in zodii si avand iasomie cred ca imi va place sa il incerc :) Seara faina!M.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!Nu am incercat parfumul acesta ,dar m-ai convins cu postarea de azi !Fiind si eu balanta in zodii si avand iasomie cred ca imi va place sa il incerc :) Seara faina!M.

    RăspundețiȘtergere
  12. thank you for coming over my blog, xo

    http://fleuryina.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  13. I don't understand nothing, baby... I would like to read your blog, but this is very difficult... If it was english or spanish, but not. Although I follow you anyways.
    One kiss.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm sorry. I write a lot on my blog and it's very difficult for me to translate my posts in english :(. But you can use google translate...
      thank you.

      Ștergere
  14. I'd like to try it! Thanks for dropping by my blog, I'm following back dear xx
    Red Velvet

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant parfum, trebuie sa-l caut si in magazin sa-l testez :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Hi!
    Amazing blog!
    Would you like to follow each other? (GFC, bloglovin, facebook) If so, please let me know, I will follow you back immediately.
    xoxo

    http://narvaga.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  17. I love your blog! It's so fab ♥ would you mind checking out my blog and maybe following me? ill give you a cookie :D (p.s. I followed you)
    aziaanderson.blogspot.com
    http://www.bloglovin.com/en/blog/11457437

    RăspundețiȘtergere
  18. Lovely blog! Would love to follow eachother<3

    dontcoralwithme.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. l-am avut si eu si mi-a placut tare mult ! sa il folosesti cu cea mai mare placere,te pupic

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu stiu daca mi s-ar potrivi, insa am unul caruia si eu ii dau nota 10 cu fundita. :))

    RăspundețiȘtergere
  21. ce frumos ai vorbit despre acest parfum! observ ca se afla printre putinele produse care au obtinut nota 10 din partea ta.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar imi place si e una dintre achizitiile cele mai inspirate din 2013 :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla