Treceți la conținutul principal

Just me by Paris Hilton (EDP) - review



  Hello! Cine n-o stie pe printesa rasfata, plina de mofturi, cu o multime de paparazzi pe urmele ei? Chiar daca deseori ne-a uimit cu superficialitatea ei, la baza cred ca e o tipa care stie ce vrea si totodata, careia nu-i este teama sa incerce ceva nou. De-a lungul vremii am vazut-o in diferite roluri: petrecareata convinsa, cantareata, model, femeie de afaceri, creatoare de moda, actrita si altele. Intr-un fel, a venit firesc sa apara si in industria de beauty. Stiam de existenta parfumurilor Paris Hilton, insa nu m-au atras prea tare, poate si din cauza ca nu sunt o fana acestui personaj destul de controversat. Ideile preconcepute mi-au fost spulberate deoarece in ultimul colet de la Aoro am gasit niste mostre a parfumului Just me si sunt de-a dreptul incantata de el. Il gasiti cu preturi incepand de la 49 de lei si eu spun ca merita si ultimul banut.

  In primul rand mi-a placut povestea din spatele lui: o aroma sofisticata, sexy si senzuala, dedicata fetei din inalta societate a secolului XXI. Un parfum care surpinde ambele fatete ale lui Paris: cea de trend-setter cu o viata plina de glamour, dar si imaginea tipei increzatoare care a devenit in timp.

You will be asked: What are you wearing?

With a smile you reply : It’s Just me!     by Paris Hilton

  Cred ca acest joc de cuvinte il descrie cel mai bine. Mie mi s-a parut o aroma care, la prima vedere, pare destul de simpla, dar, daca stai si o analizezi iti dai seama ca e complexa, atragatoare si delicioasa, care te invaluie atat de placut incat il percepi ca pe parfumul tau natural.

   E un parfum floral-fructat, cu accente lemnoase, care poate fi purtat zi de zi chiar si la tinute mai simple. Totusi, il vad alaturat si unor tinute usor sofisticate. Consider ca e adresat in special tinerelor de 20-35 de ani, destul de sigure pe ele, dar si usor romantice. M-a uimit prin persistenta lui pentru ca rezista fara probleme de dimineata pana seara. Pe esarfa/ bluza rezista zile in sir, chiar am facut un test si-am lasat o bluza parfumata vreo 5-6 zile in aer liber. Dupa aceasta perioada parfumul inca se mai simtea. In plus, mi s-a intamplat o faza draguta: chiar am fost intrebata ce parfum am folosit si bineinteles ca am spus Just me, am facut o pauza de efect, apoi am adaugat “de la Paris Hilton” :) Imi da o stare de bine cand il port, ma duce cu gandul la o naturalete seducatoare, usor jucausa. Seducator, placut si rezistent cred ca sunt primele 3 cuvinte care-mi vin in gand adulmecand aceasta potiune. Primeste nota 9 de la mine ;).
   Normal ca, dupa ce m-a cucerit, am inceput sa studiez si alte arome sub semnatura lui Paris si cred ca cel mai tare ma atrage Passport in Tokio deoarece promite a fi un parfum revigorant, dar si usor lemnos. Sunt foarte curioasa in privinta lui, mai ales ca sticluta de 30 de ml costa 29 de lei, iar cea de 100 doar 47 de lei.


   Ati testat Just me de la Paris Hilton? Va tenteaza? ;)


Kissez!

Comentarii

  1. Nu l-am incercat dar ma tenteaza pentru ca imi plac parfumurile florale si fructate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am testat dar poate ca mi-l voi cumpara si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pretul este chiar accesibil,tinand cont de numele ei asa cunoscut...m-ai facut curioasa sa il cumpar si eu !O zi faina iti doresc!M.

    RăspundețiȘtergere
  4. destul de ieftin. e apa de parfum sau de toaleta?dar daca e persistent...nici nu mai conteaza. si eu am ultra sexy de la avon care persista zile in sir e haine, si e tot apa de toaleta. luand in considerare si pretul bun, cred ca s-ar dovedi o afacere corecta :)
    http://paginidezisinoapte.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. la pretul asta merita incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am testat parfumul, dar ma tenteaza, :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place foarte mult, e chiar fain parfumul acesta, sau na, si pe gustul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am avut acest parfum, dar nici nu ma mai tenteaza sa incerc altele noi prea curand. serios vorbind, dar cred ca mi s-a cam luat.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hi Alina .-) Thanks for you lovely comment!
    I follow back with joy :-)

    xoxo Kira

    RăspundețiȘtergere
  10. cu siguranta am sa-l incerc.
    Imi aduce aminte cand mi-am cumparat parfumul de la Britney Spears, desi nu-mi place deloc de ea, parfumul e chiar fain :))

    RăspundețiȘtergere
  11. good!let’s follow each other on gfc&bloglovin?
    flw me and tell where u’ve followed me!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla