Treceți la conținutul principal

Crema de corp Milk (Rudy Profumi) - review

  Hello! Astazi  o sa va povestesc despre lotiunea mea preferata din ultima vreme. Eu am primit-o de Craciun, insa am ochit-o cu mult, mult timp in urma. Avand multe stocuri acasa, am amanat achizitia si acum imi pare putin rau pentru ca imi place la nebunie.


  O puteti gasi in magazinele Dm. Are 400 de ml si un pret de 20 de lei. Din aceasta gama am mai vazut si spuma de baie si sapun lichid. In acelasi tip de recipient am mai vazut doua creme cu fructe, dintre care sigur una era cu capsuni.

  La prima vedere, pe recipient vedem doar body cream Milk si niciun altfel de nume. Undeva pe eticheta din spate am gasit adresa unui site: rudyprofumi pe care am gasit mult mai multe produse comparativ cu ce am vazut in Dm.


  Si acum sa trecem la review-ul propriu-zis. Ambalajul e simplu, usor de folosit si vacuta foarte simpatica, trebuie sa recunoastem :).

  In primul rand m-a tentat ideea unei creme cu aroma de lapte, pentru ca asa ceva nu se intalneste foarte des :). Ei bine, am deschis super-rapid recipientul si m-am indragostit! Miroase dulce, dar si floral si aromat. Nu miroase a lapte propriu-zis, dar e o aroma atat de placuta. Textura cremei este destul de fluida, eu as numi-o mai degraba lotiune. Intra rapid in piele si o hidrateaza perfect si pentru mult timp. Eu am probleme cu uscarea si deshidratarea pielii si voi stit asta, dar crema Milk pur si simplu imi calmeaza pielea si ma simt atat de bine dupa ce-o folosesc. Se consuma destul de greu si chiar isi merita banii. Mirosul persista mult. La primele utilizari, ma dadeam seara cu ea si a doua zi dimineata simteam aroma inca puternica. Acum, dupa zeci de folosiri, impactul s-a mai diminuat si din cauza ca m-am obisnuit, dar si din cauza ca deschisul repetat a estompat aroma, dar asta se intampla la orice produs. Acum mai am crema doar pe fundul recipientului si inca-mi place foarte mult. Intentionez s-o mai cumpar, dar ma tenteaza mult si varianta cu capsuni, mai ales ca primavara asteapta sa vina :). Oricum varianta Milk primeste 10 de la mine!



Si acum anunturile:
- Kurtmann continua mega-reducerile de 50%
- Elefant ofera un vocher de 30 de lei
- Miniprix are marfuri noi :)
- Dasha are promotii foarte bune la o multime de produse


Kissez!

Comentarii

  1. Oh yummy.....:)
    Ce ma tenteaza, ce ma tenteaza....si azi mai merg si in DM...
    Oare voi reusi sa ma abtin? Aceasta este intrebarea. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi faci pofta de aceasta crema de corp, datorita descrierii tale parca puteam simti mirosul ei :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de draguta e! Nu am vazut-o pana acum in DM insa la urmatoarea vizita, sigur o sa ma uit dupa ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-ai convins ca trebuie neeaparat sa o cumpar. Chiar caut o crema a carei miros sa persiste si aceasta cred ca este o candidata destul de buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept sa mi-o cumpar si eu. prima data aici la tine pe blog am aflat de ea. nu stiu de ce nu am vazut-o si in magazin, sper sa fie pe stoc.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a facut si mie cu ochiul scumpetea asta de vacuta cand am trecut pe langa ea:) Acum imi pare rau ca nu am mirosit-o, dar voi vizita DM-ul in weekend, macar sa o miros daca nu o cumpar (nu prea folosesc crema pentru corp).

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm! Nu am vazut-o prin peregrinarile mele in DM. As fi cumparat-o sigur pentru ambalaj, acum ca stiu ca buna pentru piele uscata o sa fiu cu ochii dupa ea. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare interesanta. As incerca-o si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tentanta, cu multiple calitati, noroc ca n-am DM ...ca altfel portofelul meu saracul., tare mult ar mai suferi

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu o tot vad in DM si ma tot uit la ea, dar nu stiu de ce nu am luat-o pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am remarcat-o in dm pana acum. Data viitoare am s-o caut :) daca e dulce.....am sa o cumpar si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce simpatică e văcuța. :D Sună bine, mă tentează. Singurul inconvenient pentru mine e recipientul. Evit cremele de corp la borcan, nu prea mă încântă să bag mâna în cremă, dar o iau totuși în considerare... măcar de dragul borcanului. :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar ieri am fost in Real si am dat o raita prin DM, mi-am luat un baton effervescent pentru baie, crema asta nu mi-a sarit in ochi, as fi vrut sa gasesc sare de baie si... pauza. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla