Treceți la conținutul principal

Gel de dus Forbidden Rose Avril Lavigne - review



    Salutare! Daca ma cititi de mult, stiti ca marea mea slabiciune sunt gelurile de dus. Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca din doua motive foarte importante: militez pentru curatenie si dusuri zilnice si, in al doilea rand, cum sa rezisti in fata atator arome, atator brand-uri, atator texturi, atator ingrediente care promit catifelarea pielii sau care te relaxeaza si te incanta dupa o zi grea? Sunt intotdeauna dornica sa testez cat mai multe si sunt deseori tentata sa cumpar, sa cumpar si iar sa cumpar si mai apoi ma trezesc cu cate 20 de recipiente! ;) Ma stiti voi, banuiesc. Totusi, in ultima vreme am fost chiar cumpatata si de abia am mai cumparat cateva, multumindu-ma cu cele primite de la prieteni si rubedenii. Nu prea fac mofturi si le consum pe toate pana la ultima picatura. Logic ca am un wishlist de vreun km, dar incerc sa fiu o fiinta rationala.



   Cu toate acestea, vointa de fier mi-a fost pusa la grea incercare cand am descoperit pe Aoro gelul Forbidden Rose sub semnatura lui Avril Lavigne. Dupa ce ca ma striga pe nume mai rau decat Fata Morgana, am vazut ca era la reducere! Nah, om sunt, am cedat… L-am pus in cos alaturi de alte cateva produse si am asteptat cu infrigurare sosirea coletului. Bineinteles ca, dupa ce-am deschis cutia, a fost primul pe care am pus mana.

   Mi-a placut ambalajul, simplu, dar elegant. Are 150 de ml, iar eu l-am cumparat cu doar 13 lei. Momentan nu mai e la oferta, insa fratiorul lui mai mare, de 200 de ml costa 24 de lei, ceea ce mi se pare o super-afacere.

   Nu pot spune ca aroma de trandafiri e preferata mea si, cu toate acestea, gelul imi place atat de mult incat ma gandesc la modul serios sa mai iau vreo 3 recipiente de rezerva. Miroase a boboci de trandafiri, adica parfumat si proaspat. Evoca tinerete si gingasie si deja vad in fata mea numai bobocei de trandafir! Baia se transforma intr-o explozie florala de parca ma aflu in mijlocul unei gradini parfumate.


  Se consuma destul de greu si asta ma bucura. Textura lui este cremoasa, foarte placuta pe piele si se clateste destul de usor. Si aroma aceea superba invaluie toata baia si persista mult si bine. De altfel si pe piele mirosul se simte si cateva ore, iar starea de relaxare pe care ti-o induce nu-I nici ea de lepadat. Nu usuca deloc pielea si mi se pare minunat, deoarece in ultima vreme n-a fost seara sa nu folosesc crema de corp, intr-atat de uscat imi simteam corpul.

  Da, am doar cuvinte de lauda la adresa lui, merita nota 10 cu felicitari. Bineinteles ca dupa aceasta noua dragoste care s-a infiripat, au urmat consecintele: acum imi doresc si alte geluri (si lotiuni) de la Avril Lavigne. Si cred ca imi doresc si apa de parfum Forbidden Rose. Sunt curioasa sa-l compar cu gelul de dus si sa vad cum miroase si cum persista pe pielea mea.




Kissez!

Comentarii

  1. pe acesta nu l-am incercat, si eu sunt cu gelurile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai e cineva care nu face dus zilnic? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da si uite ca se intampla sa ne placa si unele mirosuri, tind sa cred ca ne mai si schimbam gusturile sau ne-a surprins la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se schimba gusturile de mai multe ori intr-o viata, cel putin eu asa am observat ;).

      Ștergere
  4. Am inceput si eu sa am obiceiul asta si principalul motiv la mine este mirosul, ma atrage :) Si cum sa stau doar cu un singur gel de dus in baie, sa mai fie ceva pe langa, in functie de starea in care ma aflu atunci :))

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am vazut si eu la un moment dat pe aoro, cred, si am fost tentata sa-l cumpar dar cum nu stiam nimic despre el am renuntat rapid. Dar data viitoare cand cardul va fi plin din nou poate nu va mai scapa :))

    RăspundețiȘtergere
  6. iti ai seama ca acum am pus si eu apa de parfum in wishlist, nu? Nu ti-or fi placand tie trandafirii, dar sunt preferatii mei atunci cand vine vorba de arome.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. boboci de trandafiri... interesant daca e asa! m-ai facut curioasa in privinta lui.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac la nebunie gelurile de duș din gamele parfumurilor. Așa cum ai spus și tu. parfumează bine pielea, n-o usucă și se consumă greu. Cred că d-asta sunt atât de scumpe la preț standard. Mie-mi place mirosul de trandafiri, deci cred că m-aș înțelege bine de tot cu Forbidden Rose.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am pacatuit cu o comanda la aoro, dar mi-am cumparat numai parfumuri.
    Din pacate eu nu suport nimic cu miros de trandafir. :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista si alte tentatii, eu cel putin am ditamai wishlistul la geluri si lotiuni.

      Ștergere
  10. Si eu am pacatuit cu o comanda la aoro, dar mi-am cumparat numai parfumuri.
    Din pacate eu nu suport nimic cu miros de trandafir. :X

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai esti o fiinta rationala, cum adica "incerci" sa fii?! :P :))
    Toti trandafirii sunt acum de jur imprejurul meu. Pretul produsului, absolut rezonabil!
    Daca-mi prezentai un serbet de trandafiri si nu mi s-ar fi facut mai mare pofta! :))

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vede ca iti plac gelurile de dus. :) Nu l-am incercat, suna tempting. :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai încercat apa de parfum? Mostra e pe wishlist-ul meu, nu de alta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla