Treceți la conținutul principal

New stuff: ultimele doua colete primite

  Neata! M-am trezit bine-dispusa si m-am gandit sa va arat ce am primit in cele mai recente colete. In primul rand a fost tare fain ca le-am primit in aceeasi zi, asa ca nu stiam pe care sa-l deschid mai intai :).

  Dupa ce am oscilat cu foarfeca in mana, m-am apucat sa-l ciopartesc pe primul, care era de la Libris :). Deoarece mi-am propus sa descopar toate romanele lui Deaver, am ales acum Fereastra sparta. E la reducere si acum, costand 25,49 lei. Si, pentru ca in ultima perioada am citit carti care m-au obosit rau, am ales si un chick-lit, ca sa ma mai destinda. Am optat pentru Nevestele din Bath si sper sa-mi placa :). Pe site costa doar 9,99 lei.Urmeaza sa va povestesc despre ambele ;).


  Mai apoi am primit coletul de la Strawberry, sau pe romaneste Capsuna.net - suna asa simpatic :)). Mai mult ca sigur ati vazut paleta aceasta si la multe alte colege blogerite, dar trebuie sa ma laud si eu cu ea. M-am inscris foarte tarziu in programul lor deoarece nu stiam care va fi modalitatea de livrare. Cherry-girl m-a anuntat ca vine cu un curier, asa ca mi-a convenit si-am aplicat. Trusa contine:

- un iluminator pudra
- doua iluminatoare crema
- doua creionase adorabile care sunt perfecte pentru coltul intern al ochiului

 La prima vedere, chiar imi place si in cateva zile o sa scriu si un review :). Pretul ei intreg este de 130 de lei, dar momentan se afla la reducere si-o puteti cumpara cu 107.




   Voi ce colete ati primit in ultima vreme? :)




Nu uitati, Kurtmann a marit procentul de reducere astazi pana la 30%, iar Elefant ofera transportul gratuit la orice comanda daca folosim codul TG0386. Pe Miniprix cizmele, ghetele si puloverele au reduceri de 30% :).



Kissez!

Comentarii

  1. Alina, ce inseamna ca te-ai inscris in programul lor? (al StrawberryNet)

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, acum m-am prins ca ei au trimis niste e-mailuri in care ofereau produsul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am primit un mail unde am gasit un link spre o pagina si am completat datele mele.

      Ștergere
  3. m-ai facut curioasa cu acele carti.. :D cred ca le trec si eu in wishlist.. care si asa e fooooaaarte mare. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. spor la citit!! :)
    și pe mine mă tentează să citesc Deaver :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce faina e paletuta ! Sa o folosesti cu mare drag.
    eu mi-am comandat de pe Zumzi cateva organizatoare de pantofi si alte lucuri, imi place tare mult sa aranjez lucrurile , sa fie la indemana si sa arate si bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am fost placut surprinsa de trusa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lectură plăcută! >:D<
    Și eu am ales să citesc o carte din colecția Chic ca să mă destind puțin, „Am numărul tău” de Sohpie Kinsella.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curioasa cum sunt cărțile; )
    Eu ultimul colet l-am primit de la Mango ;) O pereche de botine super. :p
    Păcat ca afară e așa de urâtă vremea și nu le pot purta încă.

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am mai primit nici macar un colet. Dar nici nu fac nimic in acest sens. :( Nu ma intreba de ce, pur si simplu!

    Alina, iti doresc sa ai lectura placuta si sa folosesti cu drag paletuta!

    Te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. Great stuff! I like the style of your blog. Would you mind follow each other? Thanks
    http://wish4less.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. bine ca venit intr-un final :)
    mersi la fel.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am tot vazut paletuta pe bloguri. Arata bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu mor, dar mor de ciuda ca nu mi-am adus nici maca o carte cu mine. :(
    Mi-am luat in engleza, dar nu am acelasi chef si aceeasi pofta..am si uitat de ea.
    Trusa e atat de frumoasa! Daca o vad prin vreun magazin sigur cuget indelung. :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le folosesti cu placere, eu am primit un trench si o bluza interesanta zilele trecute.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nice shops dear!
    I recently shop some clothes online, is so confortable can buy anything from home without having to move.. I love to shop online :)
    Thanks for follow my blog, I'm glad to know yours. I'm your new follower!
    Keep in touch :)
    Big kisses,

    http://mariluzgarzo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  16. of course we can follow each other ;).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla