Treceți la conținutul principal

Shopping (usual stuff)

  Hey! In ultimele doua luni am cumparat numai strictul necesar pentru ca aveam prea multe lucruri adunate, dar m-am gandit sa le adun intr-o postare deoarece unele au review-uri la mine pe blog si-am vrut sa va reamintesc de ele ;).

  Acum doua zile mi-am luat o crema de dus Cien pe care v-am aratat-o deja pe pagina de Facebook. In cadrul saptamanii asiatice s-au lansat trei noi creme de dus Cien. Pe mine m-a convins Inspiration si am dat doar 4,5 lei pe el, in conditiile in care are 300 de ml. O sa revin cu un mini-review peste vreo doua zile, insa eu zic sa va grabiti daca va tenteaza pentru ca toate trei sunt in editie limitata.


  Inainte sa descopar noutatile Lidl, am fost si prin Real. Intr-un fel ma bucura transformarea lui in Auchan, dar in altul nu. In Real mi se pareau foarte utile pachetele de doua Dove-uri la pret special si le cumparam adesea. Pe rafturi mai erau doar vreo 10, asa ca am pus si eu unul in cos.

  Motivul principal pentru care ma bucura faptul ca am acces la Auchan este faptul ca-mi plac mult gelurile de dus. Le-am descoperit in urma cu cativa ani buni in Cluj si tin minte ca odata am venit cu vreo 6 acasa :)). Din pacate, chiar daca am mai trecut prin Cluj, n-am ajuns si prin Auchan si n-am mai apucat sa-mi cumpar.

   Tin minte ca era unul roz cu un miros delicios, momentan nu l-am regasit, dar daca il ochesc, dau de veste :). Din colectia actuala m-a tentat cel mai tare cel cu zmeura si va pot spune ca miroase superb. In rest nu ma pot pronunta, ca nu l-am incercat inca. Pretul? O nimica toata, era si la reducere: 4,10 lei.

  Inainte sa intru in Real, am trecut si prin Dm, dar am cumparat doar un sampon Enliven - e al treilea de acest tip si nu am de gand sa ma despart de el :) si o mini-crema pentru bebelusi cu un simpatic melc pe ea. O  folosesc dupa epilare sau pe monstruleti rebeli!  Samponul a fost doar 10,7 lei, crema 3,5.

  Pe la inceputul anului, daca bine-mi aduc aminte, am intrat intr-o farmacie Remedia in cautarea unui spray pentru picioare. Am ales Mebra si, rusine mie, am uitat cat a costat! Parca in jur de 13 lei, dar nu sunt sigura. Oricum are un pret accesibil.


  Deoarece am gasit sprayuri Cien rooooz, mi-am facut stocul :)).




  Dupa o folosinta indelungata, am luat si unul verde, ca prea era monotona situatia :)). Sunt foarte multumita de aceste produse, le-am cumparat de nenumarate ori deja.





  Hmmm, ia sa vedem... (bineinteles ca acum rascolesc dupa poze :))


  Pana de curand nu am cumparat vreun sapun lichid din Lidl, dar am inceput cu Finale - lapte si miere. A costat putin, vreo 4 lei, dar am vazut ca l-au retras de pe piata si-au introdus noi arome si recipiente :(. Pacat, acesta mi-a placut mult si doream sa-l mai cumpar.
  Daca mi-a placut, am trecut si la urmatorul: Cien cu ceai verde si portocale. Foarte multumitor si el :). Tot vreo 4-5 lei costa.
 Pe cat de des se gaseste cel de sus, pe atat de rar am vazut varianta cu lotus si trandafir. Aceasta mi-a placut cel mai tare, dar am gasit-o o singura data. Garantat o mai iau daca o prind, dar e tot asa de greu de gasit ca si spray-ul Cien roz :(. Se adevereste faptul ca fetele prefera rozul?? :))

  Cum folosesc tot timpul oje, am nevoie si de dizolvant :). Mi s-a facut dor de Farmasi cu mere (aproximativ 4 lei).
Iar apoi am incercat Today (din Penny), tot in jur de 4 lei.






  Cred ca am trecut tot in revista. Maine va arat ce premii am castigat de la inceputul anului, cred ca va fi o postare interesanta ;).



Kissez!


Comentarii

  1. Am ajuns si eu aseara in Lidl, asa cum iti scrisesem si pe FB, si mi-am cumparat gelul Inspiration. Mi-a placut cel mai mult! De fapt, mai era unul roz (nu mai tin minte cum se numea) care mi-a placut, dar mai erau doar cateva recipiente si toate erau manjite de gel de dus. Si nu l-am mai luat. :( Gelul de dus cu zmeura din Auchan il am si eu, e delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci avem aceleasi gusturi! :)

      la mine, chiar m-am mirat, aproape nimeni nu era interesat de geluri si erau puse toate ok...

      Ștergere
  2. Si eu prefer Lidl-ul mai ales ca am unul langa mine. Ma faci sa ma duc si eu sa-mi cumpar sapun lichid si gel de dus :))) Si nu e voie :D dar macar de un sapun tot am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooo gramada de cumparaturi.
    eu sunt cu Cien argintiu. Trebui sa il adulmec si pe cel cu capac roz. ;))
    Sa le folsoesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. oo, cate ti-ai luat! sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un pic fan Lidl :) Sa le folosesti cu placere, te pup !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de geluri de duși și săpunuri lichide :D Să le folosești cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  7. M-a tentat si pe mine gelul de dus in editie limitata de la Lidl, dar m-am abtinut pentru ca aveam unul nou de 500 ml acasa, pe care abia l-am inceput aseara.
    Deodorantul Cien roz e prea dulce pentru mine, il am pe cel albastru, dar nici nu ma protejeaza nici nu-mi place cum miroase.

    Mi-ar placea sa incerc gelul de dus de la Auchan si produselor Enliven le-as da o sansa, stiu ca tu ai fost mltumita de ele.

    Abia astept postarea de maine :) ( si eu am castigat un concurs pe blogul lui dee -gama Floral de la complex Apicol ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avand in vedere ca-i editie limitata, n-am mai stat sa ma gandesc la ce-am acasa :)). oricum, nu mai am stocurile de-odinioara. am doar doua geluri si mai putin de jumate in al treilea.

      cu toate ca eu am fost si sunt foarte mulumita de enliven, review-urile din blogosfera sunt cam negative :(. dar la mine asa se intampla mai mereu. am nevoi diferite, ce sa mai zic :)).

      sa le folosesti cu placere.

      Ștergere
  8. sapunul,cel din prima poza, l-am avut si folosit pana la ultima picatura:)
    ma atrag deodorqntele:)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Tre' sa-ncerc si eu deo-ul verde, mai cand da caldura, daca-l gasesc. Gelurile Asia miros, cred, cel mai frumos dintre toate cele de la Cien si nu numai, in special Inspiration si Harmony. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am aceeasi impresie.

      sunt tentata sa-mi iau unul de rezerva, dar imi dau peste maini :)). sper sa le aduca si la anu' ;).

      Ștergere
  10. Sunt curioasa cum sunt dizolvantele, la capitolul miros, dar si eficienta. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar astazi m-am uitat dupa spray-ul verde Cien in XXL, dar nu l-am luat... m-ai facut curioasa in privinta sapunului lichid cu ceai verde si portocale.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sapunul miroase foarte fresh, o sa-l mai iau si la vara :).

      Ștergere
  12. Ai ceva achizitii! :)
    Din cate ai prezentat aici,eu doar dizolvantul Today as putea sa-l cumpar,ca doar Penny am pe aproape...asa ca sa ne spui daca e bun sau nu! ;)
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Ahhh fir-ar sa fie!Iar imi provoci pofte! Nu am avut contact cu gelurile de dus din Auchan si ieri dupa ce am vazut postarea ta am facut greseala sa intru sa le miros. Am 4 pe lista deja!:)) Abia m-am abtinut sa nu cumpar macar unul! Sunt ieftine dar fir-ar sa fie am promis ca nu mai cumpar sa fac stocuri!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      la mine toate-s pe lista, dar incerc s-o iau incet :)).

      Ștergere
  14. sa le folosesti pe toate cu placere
    am ramas uimita sa vad cate deo ti-ai cumparat.. :)))
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :)
      cele roz sunt dindecembrie. intai am luat unul pe la inceputul lunii, dupa aceea s-au mai alaturat inca doua :)).

      Ștergere
  15. Eu am rezistat eroic sa nu cumpar nici un gel de dus din editia limitata asiatica de la LIDL :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu si nici n-aveam de gand :)). daca-s editie limitata, cumpar ca nu stiu cand mai am ocazia sa le incerc. :)

      Ștergere
    2. Mai am inca vreo 6 geluri de dus care-si asteapta randul dintre care 2 de 400 ml asa ca am zis de data asta sa sar oferta :D

      Ștergere
    3. Mai am inca vreo 6 geluri de dus care-si asteapta randul (dintre care 2 de 400 ml) asa ca m-am gandit ca pot sa ma abtin de data asta...desi le-as fi cumparat pe toate 3 :D

      Ștergere
  16. Sapunul lichid cu lotus si nufar miroase chiar bine si este bunicel la pretul pe care il are.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place tare mult :). mai am jumate de recipient si sper ca pana-l termin sa gasesc unul nou. daca nu, ma reorientez ;)).

      Ștergere
  17. am tot citit despre sapunurile de la lidl, dupa ce imi mai termin din stocuri o sa-mi cumpar si eu :), la fel si cu gelurile de dus cien.
    de fiecare data cand vad oferta de la dove cu al doilea produs 70% le cumpar :)
    te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla