Treceți la conținutul principal

Giordani Gold Lash Panorama Mascara - review

  Hey! Inca de cand am primit acest rimel am fost foarte curioasa sa vad cum e. Il puteti gasi in brosurile Oriflame la un pret standard de 40 de lei si are 8 ml. Ambalajul e simplu, elegant si tare dragut. Descrierea oficiala suna cam asa:  


  Oferă-le genelor tale curbare şi definire luxuriante, cu acest rimel ce creează un efect spectaculos de evantai. Formulă mătăsoasă şi perie cu design ingenios, ce asigură alungire, curbare şi definire perfecte. Îmbogăţit cu complexul FortiFull Lash, care contribuie la îngrijirea şi creşterea rezistenţei genelor, păstrându-le catifelate şi lucioase.



  In primul rand, m-a surprins oarecum forma periutei. Este pentru prima data ca am folosit una de acest fel si la inceput eram putin stangace. Dupa 4-5 utilizari, insa, a inceput sa-mi placa destul de tare. Cu ajutorul ei am reusit sa evidentiez si genele cele mai firave. In plus, imbraca genele din coltul exterior intr-o asemenea masura incat ochii par mult mai mari, mai expresivi si parca mai luminosi. E adevarat, exista un efect de evantai si cred ca le-ar multumi si pe fetele cu gene rare si subtirele. Eu il folosesc mereu intr-un singur strat.

  Ofera atat volum, cat si alungire, iar negrul este cu adevarat intens. Pana aici pare un rimel exceptional, insa textura mie nu-mi place. S-a uscat semnificativ dupa 2-3 saptamani de la deschidere si are tendinta de-a se aduna in mici bulgarasi pe gene :(. Spre exemplu, poza in care apare periuta este facuta dupa cateva utilizari. Am luat periuta, am sters-o atent de un servetel si am introdus-o din nou in tub pentru doua-trei secunte. Dupa, am scos-o am si pozat-o si cred ca se observa ca deja rimelul este destul de intarit.



Una peste alta, este un produs bun la primele utilizari. As fi preferat o textura usor mai lichida, care sa-mi permita sa-l folosesc un timp mai indelungat. Mi-e destul de greu sa pun o nota, pentru ca initial isi face treaba super ok. Cred ca o sa ma rezum la un... 7,5.





Pe Kurtmann au inceput lichidarile de stoc ;).
Miniprix au acum la sectiunea cosmetice produse Mario Badescu, Chi, Bruno Vassari si L'orea Professionnel.

Kissez!


Comentarii

  1. Nu l-am incercat, nu stiu cum e! Acum am unul de la Rimmel, de care sunt destul de multumita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum sunt in dilema ce sa-mi iau si nu ma pot hotari :(.

      Ștergere
  2. Eu ma inteleg bine cu marca Giordani si chiar si cu toate rimelurile de la Oriflame in general.Preferatul meu era unul de la visions cu ambalajul alb-sidefiu la doar 6 lei.Era si spornic si foarte bun la toate :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Alina,
    Si mie imi plac rimelurile cu textura mai fluida deoarece ofera genelor un aspect natural si nu incarca. Ai incercat si alte rimeluri de la Oriflame? Vreau si eu unul de la ei si probabil o sa ma risc sa-l iau pe TheOne. E o noutate in C5 si-mi place ca are peria din silicon.
    Pe curand! Byeee :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat cateva, mai am vreo doua review-uri pe blog.

      incearca-l, pare destul de interesant ;).

      Ștergere
  4. L-am avut si eu dar din pacate nu m-am inteles cu periuta care era prea mare pentru liliputanele mele....
    Continuam sa testam pana gasim ceva care sa ne multumeasca. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tenta acest rimel cand il vedeam in catalog, dar ma gandeam ca oricum mai am si alte rimeluri tot asteapta pe lista si am zis pas si daca se usuca asa de repede ii zic pas, dar daca stai sa te gandesti iti permite sa incerci mai multe rimeluri intr-un timp mai scurt :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Perfect pentru mine. Am genele scurte si drepte. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi eu îl am, primit în dar de la o persoană tare dragă, parcă m-a ghicit cu el, atât de mult îmi place ♥
    Îl folosesc din primele zile ale lui ianuarie şi tind să cred că mă voi bucura de el alte câteva luni bune. Textura e perfectă, rezistenţa e mulţumitoare, demachierea e tare uşoară, spre deosebire de altele pe care le am sau le-am mai încercat, iar modul în care dă viaţă şi farmec genelor îl face pur şi simplu perfect - 10 plus ♥.
    Weekend frumos, Alina. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Periuta e urata rau, dar daca isi face treaba, who cares cum arata? :)) Imi plac rimelurile lor, mai am putin dintr-unul Yves Rocher si apoi il deschid pe cel in tubulet mov, de la Oriflame. Imi scapa numele acum, dar am citit numai de bine despre el.
    E naspa ca al tau s-a uscat asa repede, eu am avut Wonder Lash de multe ori si primele dati au rezistat cate un an, saracele. Dar ma rog, o depinde de sortimente, nu au cum sa fie la fel toate. Giordani nu am avut pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar urata nu mi se pare, desi e putin... altfel :).

      celelalte rimeluri de la oriflame pe care le-am avut nu s-au uscat atat de repede...

      Ștergere
    2. E ciufuliiiici, la asta ma refeream. :))

      Ștergere
  9. nu am mai rasfoit de mult o brosura Oriflame...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu am mai avut rimeluri cu o astfel de periuta . Pacat ca se usuca asa de repede :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla