Treceți la conținutul principal

Shopping de pe Kurtmann

  Hello! Mai stiti postarea de aici? Iata ca a venit timpul sa bifez produsele care mi-au placut cel mai mult. Logic, sunt cele doua portocalii :)).

  Dupa ce-am vazut ochelarii si la Mihaela, am stiut ca n-o sa am liniste pana nu-i vad in mainile mele! Sunt atat de incantata de ei si sunt atat de tari incat imi vine sa-i port o luna fara oprire. Parca au fost facuti special pentru mine, atat de mult imi plac ;). Au fost si la reducere de 30% iar acum sunt la reducere de 40% si costa doar 15 lei. Sunt disponibili si pe alte culori (Stradivarius).
  Apoi am luat si puloverul portocaliu Terranova :). E super confortabil. Nuanta reala e mai putin puternica fata de cum a iesit in poza ;).


  Mai departe, mi-am luat o pereche de colanti de la Bershka. Sunt foarte faini si nuanta lor e identica cu cea din poza de pe site.
  Ultimul produs cumparat a fost un tricou, insa nu este pentru mine. L-am luat in marimea M si, ca model, este identic cu cel care l-am luat in aceasta postare.

  Toate produsele din aceasta postare sunt acum reduse cu 40%, asa ca, daca va place ceva, acesta este momentul potrivit sa cumparati ceva de pe Kurtmann.



Kissez!

Comentarii

  1. N-am comandat niciodata pe site-ul asta, dar e din ce in ce mai tentant:D. Sa le porti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le porti cu placere!

    http://valentinabucur.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le porti cu placere. :D
    Si eu am colantii de la Bershka si-mi plac tare mult. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      sunt super faini colantii. initial am mai avut o pereche in cos, cei visinii, dar am zis sa incerc pentru inceput doar o pereche.

      Ștergere
  4. Cât de frumoși sunt ochelarii. Superbi!
    Să le porți pe toate cu plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mult imi plac ochelarii! :)
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stii ca si pe mine m-au cucerit ochelarii Mihaelei! :)
    Imi place si puloverul portocaliu...

    Mi-am luat si eu o pereche de pantaloni roz si un pulover bleu; de pantaloni sunt de-a dreptul extaziata!!! De-abia astept sa vi le arat!

    Alina, sa le porti sanatoasa!
    Te pupacesc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ii aveam deja in vedere de ceva vreme, dar cand i-am vazut la Mihaela am zis ca nu mai incape nicio indoiala :)).

      sunt foaaarte curioasa!

      mersi.

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag!
    Ochelarii sunt suuuper! <3
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumosi ochelarii :) sa le folosesti cu placere pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le porti sanatoasa!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa le porti sanatoasa si iubita. Foarte faine toate :)
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  11. hmm.. am mai citit postare si nu inteleg de ce nu am lasat mesaj.. :)))

    imi plac tare mult ochelarii.. dar vreau sa vad cum iti vin.. :D:D:D

    puuup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt faini ochelarii,zile cu soare iti doresc sa-i poti purta mereu! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Inspirate alegerile tale, arata toate foarte bine! Sa le porti cu mare drag! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce am face de nu am avea limita! :)) Mi-au atras atentia si mie puloverul, colantii si tricoul, dar mi-am luat alte lucruri. Sa le porti cu placere, mersi de link. xo

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt foarte faine, sa le porti cu mare placere. Saptamana viitoare ma apuc sa studiez si eu ofertele lor :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla