Treceți la conținutul principal

Shopping ;)

  Hey! E doar un shopping micut, dar m-am gandit sa-l trec in revista. In primul rand, am fost prin Kaufland dupa ciocolata pentru Paste! :)) Deja? se vor intreba unii. Deja, pentru ca-mi place sa fac totul din timp si, in plus, daca mergi pe la inceput, nu risti sa iei ceva spart de oamenii binevoitori care au cotrobait inaintea ta. Am gasit ce ma interesa, asa ca mi-am permis sa pierd vremea si pe la standul cu cosmetice. Ori devin eu prea mofturoasa, ori mi se pare ca oferta nu prea e variata. Oricum, am pus cateva lucruri in cos.
- dischete demachiante Caterine. Imi si trebuiau dischete, erau si la oferta (parca 3 lei) si le si vazusem pe bloguri. Sunt foarte moi si placute, nu regret ca le-am luat.
- servetele demachiante. Le-am avut pe cele pentru ten normal si mixt in vechiul ambalaj. Acum vreau sa vad diferentele. Pe cele pentru ten uscat nu le-am mai avut pana acum. Stiu ca preturile au fost diferite, cele dintai fiind la oferta. Oricum, se invart prin jurul a 2 lei :).
- demachiant Farmec cu galbenele. Costa in jur de 8 lei si l-am luat pentru ca nu prea am avut ce alege. Restul ori le avusesem, ori nu voiam sa le cumpar, asa ca a mai ramas mititelul asta :). Sper sa nu ma dezamageasca.


 La Lidl am luat am facut cumparaturi modeste.
- iar dischete demachiante :)). Sunt preferatele mele si acum. Le-am luat inainte sa le deschid pe cele Caterine. Mi-era groaza ca n-o sa-mi placa si trebuia sa am pe ce pune mana :). 3 lei.
- sapun lichid Finale. E primul pe care il iau in noul ambalaj, costa cam 3,8 lei. L-am inceput deja si nu regret ca l-am luat. Acum o sa cumpar toate sapunurile lichide din Lidl :)).

 Apoi am fost la Real. Stiam ca sunt ceva lichidari de stocuri avand in vedere trecerea la Auchan, dar am uitat complet de ele. Ajunsa acolo am dat de o aglomeratie sora cu nebunia si o multime de oameni care parca erau in cautare de comori :)). Era ca la razboi si initial am vrut sa fug departe. Noroc cu standul de carti aflat chiar la intrare, caci mi-a captat atentia.

- Omul umbra de Dashiell Hammet. Redusa 70%, a costat doar 9 lei.
- Winesburg, Ohio de Sherwood Anderson. Tot cu reducere de 70%, a fost doar un leu.

 Din pacate, restul erau cam distruse sau le citisem deja. In rest, nebunia soldarilor de la Real s-a lasat cu mult zahar vanilat si praf de copt. Chiar imi lipseau din casa si mi-am facut plinul. Si cu o sticla de vin, dar shhh! sa nu mai spuneti la nimeni! :))





Kissez!


Comentarii

  1. Ai dreptate cu oferta de la kaufland, nu e prea variata.
    Am fost si eu ieri si de fiecare data cand merg caut CC Cream de la Elmiplant, dar nici urma de ea. Norocul meu ca am gasit-o intr-o farmacie la pret destul de bun 17.8.
    Dischetele Caterine si servetele pentru ten sensibil le am si eu si imi plac. Cele pentru ten mixt si normal nu mai sunt ce au fost.
    Noile sapunuri lichide de la Lidl vreau si eu sa le testez;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum cativa ani erau mai multe produse si parca mai interesante (.

      hmmm, si eu imi pusesem baza in cele pt ten mixt :(.

      Ștergere
  2. Dischetele demachiante din Lidl sunt si favoritele mele iar cele Caterine le urmeaza indeaproape!:) Vad ca esti consecventa si faci numai shopping "de subzistenta"!:)) Good for you...si eu la fel si ma mir de mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e si ordinea mea :).

      da, a fost una dintre rezolutiile noului an si pana acum ma tin de treaba :).

      Ștergere
  3. Si eu vreau sa imi cumpar demachiantul♥

    http://merysyl.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau sa imi cumpar demachiantul♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt curioasa de cum ti se pare demachianul de la farmec :)

    RăspundețiȘtergere
  6. sa le folosesti pe toate cu placere
    eu am ramas cu gandul doar la carti. dar cred ca te asteptai deja :D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu folosesc dischete de la Lidl si sunt bune. Sunt tare curioasa sa vad cum iti place demachiantul de la Farmec. Si la mine e pe lista de cumparaturi. Cand se termina demachiantul de la Balea, imi cumpar de la Farmec dar cred ca am sa aleg varianta cu argan. mai vad eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca in vreo 2 saptamani o sa incep demachiantul, momentan mai am din Mixa.

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere si ..spor la citit si degustat. ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Lectura placuta, cu un miititeel pahar cu vin! :D
    Sa le folosesti pe toate sanatoasa, Alina!

    Pupiici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. sa stii ca vinul l-am dosit :)), il tin pentru alte ocazii.

      Ștergere
  11. Și dischetele mele preferate tot cele din Lidl sunt. Cele mai ieftine și bune. :D
    Te-am nominalizat pe blog la o leapșa. :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Servetelele demachiante de la Kaufland sunt preferatele mele. Tot pe acelea le achizitionez :)

    RăspundețiȘtergere
  13. sa le folosesti cu drag! eu din Kaufland imi doresc doua parfumuri si cred ca am sa ma duc maine dupa ele. le-am amanat destul timp...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      ai mai terminat din stocuri de te-ai hotarat la noi achizitii? ;)

      Ștergere
  14. Cum stiu cat de nebuni pot fi oamenii nu m-am dus in Real.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu cred ca as fi mers daca imi aminteam de soldari si de faptul ca se calca in picioare :)).

      Ștergere
  15. Eu de cate ori mergeam la Kaufland, aveam unul foarte aproape de mine, eram dezamagita de oferta la produsele cosmetice, nu prea gaseam mai nimic din ceea ce aveam nevoie. Am auzit ca au cam transformat mai toate Real-urile in Auchan, au fost si ai mei si mi-au spus ca era o nebunie, mai ceva ca la casa de nebuni, dar ofertele doar "praf in ochi". Noroc ca ai gasit cartile! Sunt curioasa cum e demachiantul Farmec.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unele oferta au fost ok, dar e adevarat ca n-am stat sa studiez prea mult. o ora am rezistat :)).

      Ștergere
  16. Si eu folosesc dischetele demachiante din Lidl ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hey buna, it i zic eu de demachiant, e Divin!! EU sunt pretentioasa rau cu ochii cand e vorba de demachiant si dischete, ma ustura ingrozitor ochii orice as folosi dar demachiantul asta ma ajutat este bun, dar atentie ca are tendinta de a curge cam mult, iar de dischetele alea nu stiu ce sati zic ca eu folosesc doar de la Cleanic sunt singurele de la care nu ma ustura ochii (o problema mai ciudata..)iar servetelele le-am avut si eu, dar cum probabil banuiesti nu le-am putut folosit, ca ma ustura fata, le-am pasat maica-mii care a zis ca se intelege bine cu el. TE pup, sper sa iti fie de folos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa am si eu aceeasi parere ca si tine, insa incerc sa nu-mi fac prea multe sperante pentru ca de obicei produsele romanesti nu-mi fac bine :(.

      asa ca prefer sa stau cu rezerva si daca o fi potrivit pentru mine, o sa tzopai prin casa de fericire :)).

      si eu sunt sensibila la ochi, dar cele de la Lidl si Caterine mi se par foarte catifelate.

      da, servetelele pot fi cam dure...

      Ștergere
  18. Sa folosesti produsele cu placere :) Oferta la Kaufland nu e prea variata, dar uneori mai au niste produse interesante cum ar fi vase sau forme pentru prajituri :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      inainte mi se parea foarte variata oferta din kaufland... ori am patit eu ceva, ori intr-adevar lucrurile s-au schimbat.

      Ștergere
  19. mai am doar 8. zic eu, ca e un numar decent. o sa am in vedere sa nu mai depasesc cu mult numarul lor.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am vazut la tine servetelele demachiante si mi le-am cumparat si eu. Sunt multumita de ele, de la altele, mai scumpe chiar ma ustura fata. Le folosesc doar in caz de urgenta, nu zilnic. Le-am luat pe cele senzitive &dry skin. Multumesc pentru pont!

    RăspundețiȘtergere
  21. si eu tocmai am desfacut pachetul de dischete de la Lidl, nu le-am incercat pana acum . Am tot cumparat Bella din carrefour.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla