Treceți la conținutul principal

The Beauty Scenario Tag

  Hey! Am furat acest tag de la Diana pentru ca mi s-a parut foarte funny si cam de multicel n-am mai raspuns la astfel de intrebari :).

1. You have to get rid of all your foundations and you can only keep one high end and one drugstore, which do you keep?
 Trebuie sa dai/arunci toate fondurile tale de ten si poti pastra doar unul de tip drugstore si unul high end. Pe care le pastrezi?
 Niciodata n-am avut foarte multe fdt, pentru ca mi se pare ca se consuma greu si nu-mi place sa-mi fac prea multe stocuri. In plus, high-end n-am incercat decat mostre, dar intrevad si o achizitie prin toamna :)). 
  Oricum, daca ar fi sa raman intr-un fdt m-as multumi cu Joviale de la Ivatherm pe care intentionez sa-l cumpar inca o data. Review aici.


2. You go for an interview and the lady interviewing you has lipstick on her teeth. Do you approach the subject or ignore it completely?
Mergi la un interviu si tipa
care te intervieveaza are ruj pe dinti. Ii spui sau ignori complet problema?
 Hmmm, treaba grea! Teoretic nu as zice nimic, ca nu asta e treaba mea, dar cred ca mi-ar fugi privirea spre dintii ei la fiecare secunda :)). Si daca s-ar prinde de ce mai uit, ar fi si mai penibil...

3. You're not feeling yourself and need a pick me up. Which lipstick do you put on to make yourself feel beautiful?
Nu te simti "in firea ta" si ai nevoie de ceva sa te puna pe picioare. Ce ruj folosesti ca sa te faca sa te simti frumoasa?
 Nu conteaza asa mult firma, dar trebuie sa fie un ruj cu o culoare vibranta: fuchsia sau rosu ;). Instantaneu ma simt mai bine.


4. You go back in time for a day to your teenage years, how would you do your hair and makeup differently?
Te intorci in adolescenta pentru o zi. Cum ti-ai aranja parul si machiajul in mod diferit?
  :)) Asta e tare! In adolescenta nu foloseam decat gloss si mereu aveam parul prins in coada. Asa ca m-as intoarce sa ma scutur putin si sa-mi pun in mana niste produse cosmetice :)).


  5. You ask your hairdresser for a shoulder length Pixie Lott hair cut, but they hear wrong and give you a pixi cut. Do you a) Smile, say thank you, leave and call your mum hysterical b) Cry in the chair and things get awkward or c) Complain to the manager and demand a refund.
O rogi pe coafeza sa iti faca o tunsoare Pixie Lott pana la umeri dar ea aude gresit si iti face o tunsoare pixie cut. Ce faci: a)Zambesti, multumesti si pleci sunanad-o disperata pe mama ta b)te apuci sa plangi in scaun transformand situatia intr-una penibila sau c)te plangi managerului si ceri sa ti se dea banii inapoi?
  Teoretic am gura mare daca-mi faci chestii barbare, dar s-ar putea (de soc) sa nu am nicio reactie, sa ma dumiresc mai greu si sa plec de-acolo ca un mic robotel. Oricum, garantat nu zambesc si multumesc! Asa ceva nu pot sa fac :)). Ca sa rezum, 85% sanse sa plec ca o furie, dupa ce m-am racorit si 15% sanse sa ma sochez pentru urmatoarele ore/zile :)).


6. Your friend surprises you with a 4 day city break and you have 1 hour to pack. Which 'do it all' palette do you pack in your makeup bag?
Prietena ta te surprinde cu o mini vacanta de 4 zile si ai o ora sa impachetezi. Ce paleta "buna la toate" pui in trusa de machiaj?
  O ora??? am putin... Cred ca primul lucru pe care l-as face ar fi sa-mi caut postarile despre bagajele de vacanta din 2012 si 2013 si sa incerc sa ma ghidez dupa ele. Asa, sansele sa uit ceva se reduc. Cat despre paleta slabe sanse sa pun asa ceva in bagaj, sincer. Mai degraba as fi atenta sa nu uit fdt, mascara... A da! era sa uit, as pune si-o paleta: Ultraflesh Shinebox :).


7. Your house has been robbed, don't worry everyone is safe, but your beauty stash has been raided. What's the product you really hope is safe?
Casa ta a fost jefuita, nu te ingrijora, toata lumea e in siguranta dar beauty stash-ul tau a fost vandalizat (yeah right) Ce produs speri din suflet ca e in siguranta?
E clar ca m-a furat o blogerita sau o cititoare :)). Cred ca mai degraba mi-ar bate inima mai tare pentru gelurile mele de dus :)))))))))))))))))))))))))))))).
8. Your friend borrows your makeup and returns it in awful condition. Do you a) Just pretend you haven't noticed b) Ask them to repurchase it or c) Secretly do the same to something of theirs
Prietena ta imprumuta produse de machiaj de la tine si ti le returneaza intr-o stare jalnica. a)Te faci ca nu ai observat b)Le spui sa iti cumpere inlocuitor c)Faci in secret acelasi lucru cu ceva de-al lor? 

  Nu imprumut produse, doar mamei ce-i mai arat una-alta. Sa zicem totusi, ca s-a intamplat, de dragul tag-ului. Fac instinstiv o mutra acra pe care n-o poti ignora nici daca esti debil mintal si-mi promit solemn ca prietena asta a mea nu mai pune mana pe jucariile mele! Si imi repet: Te-a pus naiba, Alina, sa-ti dai lucrurile!


  Gata! Sper ca vi se pare si voua funny si-mi invit blogroll-ul la tag :).



Si acum cateva anunturi:
- Kurtmann a adus noi modele Zara
- Miniprix are reducere 30% la carti, 20 la decoratiuni interioare, si transportul gratuit pentru orice comanda
- Elefant are reduceri de pana al 75%





Kissez!

Comentarii

  1. Ma asteptam de la tine sa te ingrijorezi pentru gelurile de dus in caz de spargere la domiciliu! Dar ia partea buna...daca ti le fura, poti sa iti cumperi altele noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu imprumut produse de machiaj, poate doar un fond de ten, dar atat. Cele pentru ochi sau buze sunt excluse total. :)
    Ca paleta eu as alege-o pe Naked Basics, e micuta si cred ca o pot pune si in buzunarul de la geaca. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa gandesc si eu si deseori mi-am luat priviri urate :)).

      Ștergere
  3. :)) mare jale cu hotii care fura cosmeticalele! am ras la banuaiala ta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte simpatic tag-ul. o sa il fur si eu :D chiar ne potrivim la multe raspunsuri :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Haioase tare raspunsurile tale! :)
    Imi place tag-ul. As spune ca-l preiau daca...dar mai bine nu spun! :)))

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Era de așteptat să-ți faci griji pentru gelurile de duș. :))
    Foarte drăguțe răspunsurile, se pare că nicio bloggeriță nu-și dă „jucăriile” cu împrumut. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-mi place sa imprumut cosmetice si haine. S-a intamplat sa dau haine si sa nu-mi fie inapoiate. In plus, am o obsesie cand vine vorba de bacterii. :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am imprumutat o carte si n-am mai vazut-o si de atunci nu mai dau nimic. :))

      Ștergere
  8. Chiar dragut si amuzant tag :) nici eu nu imprumut cosmetice, dar imi fac timp si il preiau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Gelurile de dus? Pe bune??? :))) Cred ca e cel mai sincer si mai simpatic raspuns pe care l-am citit pana acum. :)))
    P.S. Sa stii ca eu nu o sa vin sa te jefuiesc, deci trebuie sa fie alta cititoare! Da, da, alta cititoare... :-" :))

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-a placut tag-ul asta !
    si eu as face la fel cu intoarcerea in adolescenta !!!! oare nu aveam oglinda !!! :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla