Treceți la conținutul principal

Dansand cu moartea

  Hello! A trecut cam mult timp de cand v-am scris doua-trei chestii despre carti, asa ca azi schimb obiceiul ;). Aseara am terminat Dansand cu moartea de Jeffery Deaver. Mai e vreun dubiu ca sunt pasionata de cartile lui? Toate au fost bune si aceasta din urma ma face sa-mi mentin parerea: Deaver este unul dintre cei mai buni scriitori contemporani.

  Si acest roman face parte din seria Lincoln Rhyme - unul dintre cei mai buni criminalisti din NYPD, care e mobilizat la pat dupa un grav accident. De data aceasta Rhyme are de-a face cu un criminal pe care il urmareste timp indelungat si care are o inteligenta iesita din comun. De obicei actioneaza cu bombe puternice, care spulbera totul in cale. Tot ce se stie despre el este ca e un sociopat angajat de diferiti oameni sa-i elimine pe cei care-i incomodeaza si ca are un tatuaj cu o femeie dansand cu moartea in fata unui cosciug. Crimele sale sunt pregatite cu cea mai mare atentie, nu lasa nicio dovada in urma, iar acum este pe urmele a trei martori care trebuie sa dispara inainte de un proces.

  Desi ii anticipeaza multe dintre miscari, Rhyme are mult de furca cu el, batalia se da de la egal la egal si, chiar daca nu doreste sa recunoasca, criminalistul admira sincer inteligenta rivalului sau. Cu toate acestea, criminalul are un punct slab, care incepe sa-l faca sa nu mai actioneze perfect. Daca va profita Rhyme impreuna cu echipa lui ramane sa descoperiti singuri.


  Daca v-am starnit curiozitatea, va spun ca puteti gasi cartea in aceasta librarie online. E la reducere ;).

Recenzii interesante mai puteti citi si la:
Diana
Ana
Gabriela
Adelina




Kissez!

Comentarii

  1. ma faci din ce in ce mai curioasa. deja i-am adaugat in wishlist toate cartile. dar am atat de multe pe care mi le doresc... incat nu stiu pe care sa le iau prima data.. :D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar imi plac recenziile tale. Stii cate detalii sa dai si unde sa te opresti. Stii sa expui bine cartea si nu sa faci varza totul, stii cum sa-l atragi pe cititor. Am citit undeva o recenzie a unei carti pe care o citisem deja- ce sa zic - varza totala, cu greu m-am abtinut de la critica, chiar daca critica e constructiva, oricum eu n-am inteles nimic din amalgamul de fraze intortocheate, aruncate parca la intamplare.
    Tu ai un stil clar si frumos, si-s multi care ar trebui sa ia exemplu de la tine (cine are urechi de auzit sa auda)
    Ai profitat ieri de ofertele la carti? Eu am facut o comanda pe elefant si abia astept sa vina cartea, am vrut sa comand si pe libris, dar pana la 11 seara inca nu am reusit sa ma hotarasc si am renuntat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi pentru aprecieri, inseamna mult. eu consider ca daca as da prea multe detalii postarile astea ar fi putin cam plictisitoare si, asa, spunand doar subiectul si lasand putin mister, va fac putin mai curioase :).

      detaliile si discutiile in profunzimea unei carti trebuie lasate pentru cei care deja au citit cartea si doresc sa faca schimb de impresii.

      nu am profitat, dar la inceputul lunii viitoare o sa-mi aleg alte doua carti despre care sa scriu :).

      Ștergere
  3. nu am mai citit o carte de ceva vreme, este foarte importanta lectura :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iubesc genul acesta de lectura si cum pretul cartii este foarte bun, pot spune ca mi-ai starnit interesul. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. interesanta cartea! cred ca nu m-as plictisii daca as citi-o.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna bine cartea asta. Parca imi si imaginez scenele ca un film.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla