Treceți la conținutul principal

Mostre


  Hello! Anul trecut am facut vreo doua-trei postari despre mostre si am de gand sa mai fac. Ideea acestor postari este sa vedem impreuna daca esantioanele ma determina sa-mi doresc produsul full-size. In postarea aceasta sunt doar cateva mostre. Am vrut sa astept sa consum si altele, insa n-am avut chef, recunosc, si azi m-am gandit ca ar fi util sa scriu si despre cele putine consumate pentru ca altfel risc sa uit impresiile. Iar data viitoare spre ca adun mai multe. Am deja cateva de care sunt interesata.


 Cand am gasit setul de trei mostre Nivea Aqua Effect intr-o revista nu pot sa spun ca am fost foarte entuziasmata. Totusi, am fost curioasa in legatura cu laptele demachiant. Deoarece a fost vorba de o cantitate foarte mica, am decis sa-l folosesc dupa o zi in care nu ma machiasem, ca sa pot observa textura cat mai bine, iar apoi am intins putin fond de ten pe mana si am incercat sa-l indepartez cu putin demachiant. Pot sa zic ca mi-a trezit interesul. Textura e fina, nu mi-a iritat pielea, nu mi-a uscat-o si demachiaza bine. Mi-am simtit tenul curat. Aroma este subtila, placuta. Asa ca, da, mostra ma face sa vreau sa-i dau o sansa.

 Trecand la crema de zi si de noapte pot spune ca si ele mi s-au parut destul de hidratante, insa garantat nu sunt pentru mine. Textura e placuta, se intind repede pe ten, intra rapid in piele, insa pentru mine hidratarea e limitata. Lucrul bun in legatura cu Nivea e faptul ca produsele nu-mi mai par atat de comedogene ca acum cativa ani, asa ca probabil o sa mai testez si alte produse.

  Serul pentru ochi si gene de la Vichy imi parea foarte interesant. Din pacate, are o textura foarte fluida si-mi lasa impresia de pelicula pe piele. In plus, m-a deranjat putin la ochi. Nu l-as cumpara in niciun caz, am nevoie de produse mai hranitoare.

  Gelul de dus Adidas Shape mi-a placut. E floral-fructat, face spuma, chiar e ok. E interesant, pana la aceasta mostra nu ma atrageau aceste geluri de dus, dar dupa ce l-am testat mi-a parut rau ca mostra a fost doar atat de mica :). Concluzia este ca de acum sigur le iau in considerare :).


  Pe voi ce mostre v-au determinat sa va luati produsul full-size?



Kissez!



Comentarii

  1. Postarea ta mi-a amintit ca am si eu un teanc de moste si cred c-ar di timpul sa le consum! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am o problema cu mostrele si le strang mereu...am un cosulet in care le pun si cand se aduna mai multe ma apuc sa le testez ca sa le fac loc altora :D.

    Cel mai mult am fost incantata de mostrele Mario Badescu iar 2 dintre produse le-am cumparat dupa ce le-am incercat de vreo 2 ori cat mi-a ajuns mostra.
    Mostrele de la Nivea le-am avut si eu....insa nu m-au tentat foarte tare, nu mi-au facut nici rau....dar nu am cumparat produsele full size.

    Insa cert e ca mi-ar placea tare mult ca absolut fiecare produs de pe lumea asta sa fie gasit si sub forma de mostra de cel putin 20 ml..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. odata eu am strans in jur de 100 :)).

      si eu am avut o mostra mb, mi-a placut, dar parca n-as da banii pe full-size.

      da, sunt de acord :).

      Ștergere
  3. Gelul de dus Adidas Shape mi-a placut si imi place cel mai mult!
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. produsul full-size?
    Gelul de dus si mai am ceva!...dar nu il ai aici!
    Paste cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu cateva mostre de ser Vichy, dar nu am apucat sa le incerc. Din pacate putine produse Vichy imi plac cu adevarat dupa ce testez mostrele. Adidas nu am incercat nici eu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu am mai avut monstre de testat de ceva timp, dar as incerca gelul de dus Adidas Shape.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am o multime de mostre pe care nu le.am folosit, dar uite ca postarea ta ma face sa vreau sa le testez.
    poate descopar vreun produs minune :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am testat și eu cele 3 mostre de la Nivea și singura cu care nu m-am înțeles a fost crema de zi.
    Eu am un fond de ten de la Vichy mostră, încă nu l-am încercat. Cred că el mă va determina să-l cumpăr full-size și de aceea stau așa cuminte :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla