Treceți la conținutul principal

Balsam pentru par deteriorat Elvive - review



  Hello! Acum ceva vreme am facut o postare kilometrica despre parul meu, in speranta ca am sa ajut fetele care se confrunta cu acealeasi probleme ca si mine. De-a lungul anilor am experimentat cu multe sampoane si balsamuri si deseori rezultatele erau foarte departe de a fi multumitoare. Totusi, am perseverat si am invatat multe pe propriul…scalp. Testarile mele si dorinta de-a gasi ceva potrivit m-au ajutat si niciodata n-am ascultat parerile altora, mai ales cand “sfaturile” au venit de la persoane cu un par total diferit de-al meu.

 Oricum, pentru persoanele care ma citesc mai de curand, eu am un par mediu, perfect drept, filat, nevopsit, saten. E lucios, e destul de sanatos sau cel putin asa mi se pare mie :)), firele se despica chiar rar, insa e mixt. Adica am tendinte puternice de ingrasare la radacina, iar varfurile imi sunt uscate. Ba chiar uneori foarte uscate – in special cand parul meu trece de-oanumita lungime. Ma spal o data la doua zile, nu uit niciodata de balsam, masca in schimb folosesc foarte rar – imi pleosteste prea tare parul.

 Chiar daca i-am gasit nod(uri) in papura acum cativa ani, de la o vreme am ajuns la concluzia ca-mi place parul meu. Bine, l-as prefera o idee mai putin gras la radacina, insa in acest moment altceva nu cred ca as schimba la el. De cand m-am impacat cu el (dovada de maturitate din partea mea, cred), parca si el se poarta mai frumos si e mai disciplinat.

  Daca la capitolul sampoane mi-am gasit doua favorite si rareori mai incerc altceva, doar de dragul blogului, la balsamuri altfel sta treaba. Imi place sa experimentez cu cat mai multe. Nu ma intereseaza atat textura, cat efectul. Am incercat si mai scumpe si mai ieftine si intotdeauna le aleg din categoriile destinate parului uscat, foarte uscat, fragil si deshidratat. De ani buni am renuntat la balsamurile pentru volum, pentru ca efectul este..disproportionat. Cum balsamul se aplica doar de la jumatatea firului in jos, mi se pare cam inutil sa-mi infoi varfurile. Am sentimentul ca as arata rupta din anii '90 :)).

 La prima comanda de pe Aoro din acest an, aveam nevoie de un balsam, dar nu voiam sa fie scump. Pusesem alte produse in cos mai scumpe si balsamul nu mai avea loc ;)). Am vazut Elvive-ul pentru par deteriorat – 250 de ml. Acuma, Elvive si Elseve-ul care se comercializeaza in Romania inseamna acelasi lucru, doar ambalajul si denumirea difera putin. 
  Era la un pret foarte bun, asa ca m-am decis in favoarea lui. Promite sa revitalizeze, sa redea luciul, sa faca parul matasos, sa-l faca mai puternic si sa-l repare. Ambalajul e dragut, destul de usor de folosit.

 Prima data m-a cucerit aroma: foarte placuta, florala, puternica si care se mentine multa vreme in par. Textura e lichida, insa intra repede in par si chiar simt ca-l hraneste. M-a tinut o gramada de timp, asa ca e foarte spornic. Parul meu statea frumos, varfurile erau hidratate, dar nu-mi simteam parul greoi, incarcat sau fara volum. Am fost multumita de el si l-as lua in considerare si pe viitor. Nota 9, a fost o supriza placuta.



Kissez!

Comentarii

  1. Si eu il folosesc din cand in cand, iar despre samponul din aceeasi gama ma declar fana absoluta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am o problema cu varfurile mai ales cand trec de o anumita lungime, solutia mea este ... sa imi tund varfurile mai des :p

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine ma apuca cate-un dor de plete hippy si atunci trebuie sa le domolesc :)).

      Ștergere
  3. De luat în considerare. Părul meu se comportă ca al tău. E o modă :))

    RăspundețiȘtergere
  4. si balsamul meu isi da ultima suflare, asa ca am si eu nevoie de shopping de genul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi zici, te rog, unde e fabricat? Eu observasem ca Elvive e doar in afara (Austria, Germania etc.) si banuiam ca "reteta" e putin mai buna decat cea pentru produsele pentru Romania. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am terminat balsamul chiar dupa Pasti si-am aruncat repede recipientul. De adus aminte, nu reusesc :(. imi pare rau...

      eu n-am avut elseve-ul, insa am citit pe multe bloguri ca e vorba de acelasi lucru. Pana la urma metoda asta au adoptat-o si alte firme. nu cred ca-i vorba de alta calitate.

      Ștergere
    2. Eu am folosit o vreme Elseve, dar am icnercat Elvive in afara si era diferit, in sens ca mai bun. La fel am patit si cu Garnier. Eram doar curioasa daca exista diferente. Merci :*.

      Ștergere
    3. really? interesant. stiu sigur ca de elvive si elseve citisem in foarte multe parti ca sunt identice ca si continut.

      Ștergere
  6. Eu am folosit de la L'Oreal samponul Elseve pt par vopsit si chiar am fost multumita,mi-a tinut destul de mult culoarea,mai ales ca am fost roscata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era preferatul mamei mele intr-o vreme, acum a trecut pe garnier :).

      Ștergere
  7. Suna bine. :D Dar tot nu cred ca il schimb pe nenea Fibralogy. Imi ofera volum fara sa imi infoaie varfurile si pot sa il aplic de la radacina pentru ca nu imi ingrasa parul. :D
    Pe-asta alb il vand foarte bine la munca, dovada ca e placut de fete. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca ai gasit ceva ce te multumeste, n-are rost sa schimbi :).

      da, si eu am vazut ca-i iubit de fete, plus ca avea pretul bun, asa ca l-am luat :)).

      Ștergere
  8. eu folosesc masca pentru par Kallos Placenta. o folosesc de mult timp pentru ca imi place ca parul nu se mai incurca si se piaptana mai usor.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu vreau sa-mi iau un balsam de la kallos, acum sa vedem cand termin ce-am prin casa :)).

      Ștergere
  9. Uite, de la ei, din aceeasi gama, nu mi-a placut masca sub nicio forma!!!
    In ceea ce priveste balsamul, greu sa ma multumesti si pe mine; poate am asteptari prea mari.

    Pup, draga mea!
    Multumesc pentru review!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca uneori ma gandeam ca daca as fi avut parul lung si, logic, mai uscat, nu stiu cat de mult mi-ar fi placut. asa, la un par inca mediu a fost ok. plus ca mirosea superb.

      ;)

      Ștergere
  10. mersi ca ma urmaresti. o sa vin sa vad :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu consum foarte greu un balsam de par, am nevoie de o cantitate mica si ma tine cateva luni :)) Elvive inca nu am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu pun ceva mai mult acum, ca mi-a mai crescut parul si n-am de gand sa-l tund in curand :).

      Ștergere
  12. Din fericire parul meu si.a revenit in ultima perioada si nu se mai ingrasa asa repede. Initial am crezut ca e de vina un anumit produs dar pt ca le.am tot schimbat, cred ca altul e motivul
    asa ca acum imi place sa testez tot felul de produse :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine :). eu raman sa testez doar balsamuri :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla