Treceți la conținutul principal

Deo-spray Womanly Exotic Floral - review

  Hello! Inainte de Paste, eram la cumparaturi prin Auchan. Am vazut ceva imbulzealala raionul de cosmetice si mi-am dat seama ca interesul fusese starnit de deodorantele Womanly. Intr-un final, am luat si eu unul, desi am fost foarte reticenta cand am vazut pretul: 2,60 lei (ca era la reducere). Pretul intreg e de 2,90, dar acei 30 de bani sunt deosebiti de importanti - de ei va puteti lua un pachet de eugenii marca proprie, care sunt foarte foarte bune :))))). Mai ales acelea cu lamaie verde!

  Acum, lasand glumele deoparte, va mai spun ca spray-ul are 150 de ml, ambalajul e tare dragalas si pe el citim ca promite protectie timp de 24 de ore. Buuun! Am inceput testarea: in primul rand, miroase ok, floral, dar nu va asteptati sa miroasa a parfum scump. Aroma se evapora destul de repede, ceea ce m-a bucurat. In perioada asta orice imi poate potenta rinita alergica.

  Este un spray umed, adica daca insist cu aplicarea, ma trezesc cu deodorantul curs pe coaste. Puterea de pulverizare a recipientului este mare. Nu e fantastic ca protectie, e mai slab decat Cien spre exemplu, dar pentru un spray umed, isi face destul de bine treaba. Pentru o persoana cu probleme medii in ceea ce priveste transpiratia, cred ca e ideal.


  Si cum uneori ma baricadez in casa pentru a testa, am reusit sa ma simt destul de fresh cu acest produs de seara de pe la 8 pana a doua zi pe la 14-15, insa in aceasta perioada n-am facut nimic solicitant. Daca ma apucam de sport mai mult ca sigur cu rezistam pana la ora aia.


  Una peste alta, e un produs decent, i-as da un 7. Eu, de regula, prefer produsele praf, ofera o protectie mai buna si eu chiar am nevoie de ea. Cu toate acestea, mi-am mai luat un Womanly si o sa vi-l arat saptamana viitoare intr-o postare ce va cuprinde noutatile de pe noptiera mea ;).



Kissez!

Comentarii

  1. Nice review :)

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "curs pe coaste"... :)))))

    Eu nu prea raspund la astfel de oferte! Cand e vorba despre ceva cu pret suspect de mic, sunt impasibila! Si nu din snobism - just like that!

    Pupici, Alina!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))

      eu nu, ca cele mai eficiente deodorante sunt alea ieftine. mi se potrivesc si cum am probleme cu transpiratia asta am incercat o gramada.

      Ștergere
  3. La aceast pret eu zic ca este foarte bun. Totusi mi-a placut gluma de la inceput :))

    Te invit si pe blogul meu : http://unforeseeable-blog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ai gustat gluma mea :)).

      o sa vin in vizita ;).

      Ștergere
  4. Eu prefer stick-urile solide, n-am prea folosit altceva.
    AM incercat la un moment dat un stick gel si am ramas traumatizata. Eram la o nunta la tara in mijlocul lui august, dintr-aia cu umblat toata ziua pe drumuri, departe de casa. Toata ziua am avut impresia ca sunt umeda si ca miros. Groaznic a fost.
    Spray parca totusi as incerca.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu eram tot cu stickurile si aveam impresia ca spray-urile nu sunt bune, insa experienta m-a ivatat ca cele mai puternice sunt chiar spray-urile, insa trebuie sa fie din cele praf, gen dove.

      gel am golosit acum multa vreme, dar imi aduc aminte ca-l consumam fff repede si nici nu prea facea nimic.

      Ștergere
  5. eu am o traumă cu acest tip de deodorante și am ales să trec pe cele naturale.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Rezista cu succes si la efort, are dezavantajul pe care l-ai mentionat, dar, daca citesti cu atentie lista de ingrediente, vei constata lipsa sarurilor de aluminiu. Ca pret e ok, are 3 arome diferite, eu il recomand ca alternativa mai putin chimica si clar mai putin daunatoare pentru femei. Claudia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu recunosc ca nu ma uit prea des la ingrediente, dar mersi pentru idee :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla