Treceți la conținutul principal

Perlute Giordani Gold Opulent Night - review

  Hey! Anul trecut prin noiembrie, daca bine-mi amintesc, am inceput sa folosesc aceste perlute de la Oriflame. Spre deosebire de celelalte comercializate la aceasta firma (si pe care le-am avut de trei ori), aceste perlute au proprietatea de a ilumina tenul. Fiecare cutiuta eleganta contine 25 de grame, iar perlutele au trei nuante, care se armonizeaza placut si care dau un glow special pielii. Pretul standard este de 65 de lei. Mi se pare ok, acest produs durand o vesnicie :).

  Dupa cum v-am mai spus, nu eram eu foarte impacata cu trend-ul iluminarii, insa incet-incet a inceput sa-mi placa tot mai mult si acum nici nu ma mai gandesc sa renunt la el.

  Revenind la produsul prezentat azi, prima data m-a cucerit mirosul subtil si fructat pe care-l are. Apoi l-am aplicat pe pometi si am constat ca se aseaza frumos, chiar daca tenul meu e uscat. Efectul este natural, nu foarte pronuntat, dar vizibil in acelasi timp. Contrar specificatiei Opulent Night, mie mi se pare discret si perfect pentru zi, asa ca am decis sa-l folosesc oricand :). Este rezistent si ramane la locul lui mult timp.

  Desi mi-a placut, l-am cam abandonat in favoarea paletei Ultraflesh Shinebox despre care v-a povestit aici. Totusi, planuiesc sa revin si la perlele Giordani :). Nota mea pentru ele este 9.




Kissez!

Comentarii

  1. am avut si eu dar parca Avon erau, am folosit pana au expirat si tot mei era produs :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cele trei cutii pe care le-am avut initial, doar pe una am dus-o pana aproape de final :). dar tot n-am reusit s-o termin.

      Ștergere
  2. In adolescenta am avut si eu perle Giordani, nu erau acestea, dar stiu ca au durat foarte mult si cred ca nici nu le-am terminat :)) Imi place cum arata, sunt dragalase si au culori frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la inceput cutiutile n-aveau oglinda, era doar un capacel bombat de plastic :).

      Ștergere
  3. Am avut si eu niste perlute de la avon si unele de la lady's dar nu m.au cucerit. Probabil nici nu prea stiam eu cu ce se mananca, pe vremea aia :)))

    puup

    RăspundețiȘtergere
  4. Mereu m-a batut gandul sa imi iau si eu perle de la Giordani, mai ales ca imi placea fondul lor de ten, dar am renuntat de fiecare data. Cred totusi ca o sa le dau o sansa pana la urma :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi par de calitate si daca le-am cumparat pe cele clasice de trei ori ma gandesc ca va conving ca e de bine :)).

      Ștergere
  5. am avut si eu perle Giordani si chiar mi-au placut

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante aceste perle. Eu tot mi-am propus sa le incerc dar am amanat momentul. :D
    Te-am nominalizat aici: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/05/liebster-award-2.html#disqus_thread

    RăspundețiȘtergere
  7. Le-am tot admirat in brosura, dar deocamdata consum ce am si parca nu se mai termina :) Chiar asa! Intreb si eu retoric, de ce le zice "opulent night" cand sunt atat de iluminatoare ? :*

    RăspundețiȘtergere
  8. La prima atingere mi-a placut, voi vedea pe parcurs. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu le-am folosit...desi arata tare bine :). Insa la fel ca si tine..de cand am Shinebox nu mai prea folosesc altceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Shineboxul ala a fost descoperirea anului pentru multe dintre noi :)).

      Ștergere
  10. si mie imi plac tare mult. sunt foarte finute. pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie imi plac si mi se par perfecte pentru machiajul de zi.
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce dragut arata :X Am avut si eu unele de la The Body Shop, tot cam atat costau si, la fel, au tinut o groaza de vreme :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si daca m-as da pe toata fata zilnic, timp de un an si tot nu cred ca s-ar termina :)).

      Ștergere
  13. Eu acum realizez ca nu am avut niciodata perlute bronzante/iluminatoare... ce surpriza! :P Cred ca pretul m-a tinut departe mereu, desi, merita, sunt sigura ca se consuma fff greu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce-mi mai placeau perlele bronzante de la Oriflame pe vremuri, erau produsul meu favorit. Sunt curioasa cum mi s-ar parea astea, oricum sunt dragute si ai dreptate, tin o vesnicie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am avut si eu perle si imi plac.
    Te-am mentionat aici :http://merysyl.blogspot.ro/2014/05/tag-liebster-award.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla