Treceți la conținutul principal

Bvlgari Omnia Amethyste - review



   Hello! O noua postare va asteapta! Cred ca am spus deja de nenumarate ori ca parfumurile Bvlgari sunt preferatele mele. Chiar daca le-am tradat pe parcursul anilor si-am ales si alte arome care mai de care, in sufletul meu tot simt nevoia sa ma intorc spre Bvlgari. Parca ma completeaza cel mai bine, desi la prima vedere par mai elegante decat am eu firea. Dar iata ca si o fata mai baietoasa poate fi cucerita de arome delicate, dar memorabile :).

  De departe, am un cult pentru Omnia. Le-am incercat pe toate, exceptie facand cel nou aparut Indian Garnet. E deocamdata foarte nou, chiar anul acesta a aparut asa ca inca n-am avut timp sa-l pun in colectia mea, mai ales ca am cam adunat parfumuri in ultima vreme. Cu toate acestea, e pe lista de dorinte si mai mult ca sigur ca o sa-l am la un moment dat. Oricum, sunt foarte curioasa si uneori sper sa-l am intr-un timp cat mai scurt. Mai termin vreo 3 parfumuri din cele pe care le detin si-atunci ma pot gandi la o recompensa.


  Atunci cand adulmeci Bvlgari e clar ca e Bvlgari. Nu lasa loc de interpretari: fine si totodata rezistente, sticlute deosebite, parca te poarta intr-o lume ideala. Ce ma intriga si ceea ce-mi place cel mai mult la linia Omnia e faptul ca seamana atat de tare si totodata se deosebesc foarte bine. Fiecare e unic, pastrand o baza comuna. E un soi de paradox, insa, pana la urma urmei, asa ar trebui sa se prezinte diferite variante adunate sub acelasi nume.

  Eleganta este similara la toate aromele, insa fiecare surprinde cu altceva. Le ador pe toate si rezonez intr-o oarecare masura cu toate, insa astazi o sa va vorbesc despre Omnia Amethyste. Varianta mov si mai seducatoare.

  Fara sa vreau, am avut o inclinatie mai puternica pentru Omnia Crystalline si Omnia Coral despre care v-am povestit la vremea lor. Amethyste a trecut putin in urma lor (dar foarte putin) pentru ca e o aroma usor mai grea, invaluita in mister. Desi este destinata unei femei foarte tinere, eu o vad mai potrivita in jurul varstei de 40 de ani. Atunci cand (cred, cel putin) maturitatea este bine inteleasa, dar tineretea este inca in forma. Asta pare sa spuna si alaturarea ametistului care e simbolul echilibrului, al gratiei si-al armoniei. Nota predominanta e irisul, asa ca acest Omnia este ceva mai greu. Apoi urmeaza note florale de trandafiri si apoi se aseaza linistit intr-o aroma usor lemnoasa si calda.

Persistenta este fantastica pentru o apa de toaleta. De altfel, acest lucru l-am sesizat la toate apele de toaleta Omnia. Pe pielea mea uscata rezista fara niciun fel de probleme de dimineata pana seara si tot timpul sunt invaluita de un norisor placut parfumat si plin de personalitate. Cu siguranta Omnia e genul de parfum care poate deveni o semnatura. Uneori imi pare rau ca nu sunt statornica. Intr-un fel admir femeile care poarta aceeasi aroma toata viata si le recunosti dupa parfum inainte sa intre in camera. Pe de alta parte, viata fara multiple arome mi se pare plictisitoare, vreau sa incerc cat mai multe si apoi sa ma reintorc la preferatele mele.


  Daca tot m-au apucat povestile, mi-am adus aminte ca eu intotdeauna fac asocierea intre Bvlgari si Republica Moldova. Stiu, suna cam ciudat :)). Dar ce sa-i fac? In magazinele duty-free (Doamne, cat le iubesc!) de la granitele cu vecinii nostri a descoperit eu Bvlgari in urma cu ceva ani si am fost cucerita urgent si iremediabil de ele. Oricum, asocierea asta este un motiv in plus sa-mi placa Omnia, imi evoca si excursii, granite, pasapoarte, masini si autocare – adica lucruri dinamice, care mi-au facut placere.


  In alta ordine de idei, insa tot legat de aceste arome, in 2009 a iesit pe piata si editia Omnia Green Jade. M-a tentat inca de la inceput, dar am tot optat pentru altele si a ramas pe-o lista infinita. De curand, pierdeam vremea pe internet. Mai mult ma uitam la ce parfumuri as vrea decat la ce parfumuri as cumpara (este o mare diferente – prima varianta fiind mult mai lunga) si mi-a sarit in atentia si Green Jade. Cum am zis clar ca incerc sa fiu mai cumpatata, mai ales ca am multe arome specifice de vara mi-am zis: stop! Usor de zis si greu de facut, capul meu doar verde visa. Mai ales ca ador culoarea asta si e atat de potrivita pentru vara.


  Na! Ca sa fiu impacata mi-am comandat o fiola de 5 ml, cantitate suficienta sa-mi amagesc simturile fara sa-mi incalc (prea tare) promisiunea. Cu ocazia asta imi dau seama ca am uitat complet sa va arat ultimul colet Aoro, dar revin eu cu poze si informatii cat de curand ;).


  Revenind la fiola aia miraculoasa, va pot spune ca am adorat-o! O ador mai bine zis, dar mai e foarte putin in ea si in curand se termina si vai! ce ma fac? Am deschis cutia Pandorei. Acum numai la Green Jade ma gandesc. Si cum sa n-o fac cand miroase atat de placut? E un parfum fresh, tineresc, perfect pentru zilele calde. Un parfum verde, optimist si cu toate acestea nu miroase deloc a ierburi, daca ma intelegeti ce vreau sa zic. E un parfum revigorant, dar isi pastreaza acea eleganta inconfundabila de care vorbeam mai sus. Chiar daca notele predominante sunt cele de citrice, combinatia este atat de reusita si de complexa incat iti ridica moralul in doar o secunda.

  Persistenta e buna, dar totusi mai slaba decat a celorlalte variante. Este un lucru logic – intotdeauna parfumurile cu arome de citrice rezista ceva mai putin. Oricum, nu ma intelegeti gresit: se mentine bine de-a lungul zilei, doar ca celelalte sunt mai puternice.

  De altfel, daca stau si ma gandesc, pe pielea mea cel mai bine persista Crystalline.



 Azi a fost o zi cu multe idei, dar ce conteaza e ca am bifat toate lucrurile pe care voiam sa le comunic. In final, notele :). 10, bineinteles :)). Raman favoritele mele.




  Voi le-ati incercat? Care e varianta preferata?





Kissez!

Comentarii

  1. Intr-o vreme am avut si eu un mic crush fata de tot ce inseamna Bvulgari.
    Sa-l porti cu placere, minunata descriere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-a tentat niciodata sa incerc macar Bvlgari, nu stiu de ce. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat de bine le-ai descris!!! Te cam pricepi asa! :)
    Omnia Geen Jade is my favourite!!! I love it!

    Pup, Alina!
    Multzam de review! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-am gasit chemarea;)))) bat campii despre parfumuri :)).

      Ștergere
  4. l-am incercat, dar nu stiu de ce nu mi-a intrat la corazon... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Omnia este gama mea preferată, iar Amethyste este chiar parfumul meu preferat.
    Dar voiam de mult să te întreb: Este de încredere Aoro? Întreb pentru că am citit despre experiențe neplăcute cu ei, parfumuri-replică și prețurile mi se par, într-adevăr, puțin cam mici(cele Bvlgari, din gama Omnia, mi se par foarte scăzute, de exemplu), chiar comparându-le cu cele din magazinele duty-free.
    Drăguț review,
    O cititoare:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu mi-am luat (inca) Bvlgari de pe aoro. In schimb, am adunat parca 3 parfumuri de la aoro. pe toate le-am verificat si sunt originale.

      s-ar putea sa-mi iau bvlgari luna viitoare, dar ma astept sa fie original si el ;).

      Ștergere
  6. Preferatul meu e Bvlgari Green Jade <3 Am avut si Amethyste dar Green Jade m-a facut sa il cumpar de 3 ori <3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla