Treceți la conținutul principal

Sa mai si stam de vorba

  Hello! Cica a venit vara :)). Ce gluma buna tocmai azi, cand stau cu ditamai hanoracul pe mine si tot nu pot spune ca mi-e cald.

  Oricum, nu ne pierdem speranta! E 1 iunie!!! O zi foarte simpatica, in care copii au voie sa faca cam orice :)). Asta e valabil pentru copii de orice varsta, asa ca va puteti include in grup fara nicio remuscare.

  Eu clar nu ies din casa azi, e rece, umed, strada e aproape pustie si copilul din mine vrea caldura. Asa ca am in plan urmatoarele: prajitura, cirese (trebuie sa ne vitaminizam) si un film de desene animate. Poate recurg la Puss in Boots, e prea tare sa nu fie revazut.

  Apropo de Puss, pe asta il stiti? :))


  Va invit sa-mi spuneti si voi cum petreceti ziua de azi, chiar daca vremea ne da batai de cap.



  In alta ordine de idei, de doua zile testez gama Apidermin Lejer si pana acum totul e ok. Asta e un plus, de obicei am produse pentru ten care ma nenorocesc dupa prima utilizare. Merg mai departe cu testarea, dar va pot spune inca de pe-acum ca toate patru miros foarte-foarte bine si texturile sunt foarte placute.

  In domeniul cartilor, am ochit alta de-a lui Deaver. Oare se mira cineva?? :)) De abia astept s-o citesc.

  In ultimele doua zile am folosit gelul de dus marca proprie Auchan cu piersici si m-a cucerit. E foarte economic, miroase bine si nu-mi usuca deloc pielea. Sa vedem daca raman la aceeasi parere si dupa mai multe utilizari.

  Am mai deschis si-o oja L.A. colors si-am fost foarte trista: am avut nevoie de patru straturi si inca mai erau portiuni unde se vedea unghia :(. Nu ma asteptam. Totusi, am o idee si sper s-o fac sa functioneze.

  Si, asa pe final, va spun ca saptamana viitoare va astepta un review la balsamul de par Indola, unul la apa de toaleta Incanto Dream Golden Edition de la Salvatore Ferragamo, o postare din ciclul Am gustat si..., un song of the day probabil si ma mai gandeam la ceva, dar sa vedem daca peste cateva zile mi se mai pare o idee buna :)).


   Duminica faina sa aveti! ;)


Kissez!

Comentarii

  1. La multi ani pt copilul din tine!!!! La mine tocmai a iesit soarele si tare mult imi doresc sa ramana acolo unde este acum :D. O sa profit de aceasta experienta minunata :))) (caci in ultimele zile am avut doar nori) si voi iesi pe-afara, bucuroasa ca un copil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi la fel ;).

      la mine ploua in continuare, n-am nicio sansa...

      Ștergere
  2. Si eu am in plan sa stau in casa. Si la Cluj vremea e tare urata :(
    Ma bucur sa citesc ca pana acum ai o parere buna despre produsele Apidermin Lejer. Le astept si eu cu mare nerabdare.
    Si cred ca stiu la ce gel de dus te referi. L-am ochit si eu dar nu l-am luat ... inca :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey. Eu azi am petrecut iar si mai urmeaza inca o tura si dupa.amiaza. Doar e ziua mea, nu?

    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si azi? 3 zile si 3 nopti ca in basme :). distractie maxima!

      Ștergere
    2. pai normal ca si ieri. nu a fost ziua copilului? :))) trebuia sa sarbatoresc si eu :D

      Ștergere
  4. Toată lumea cu cosmetice!! Mai ieșiți afară din casă fraților, și scrieți despre frumusețile naturii :D

    Oricum, sunt curioasă de această gamă, nu de alta, dar tocmai am primit un set - mă rog, mama l-a primit de ziua ei. Dar nu îndrăznesc încă să îl folosesc, nici eu, nici ea. Să nu întrebi de ce :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. promit ca la urmatoarea ploaie ma gandesc serios sa pozez o balta :))))).

      Ștergere
  5. Am vrut sa scriu articolul pentru Apidermin, dar nu am mai apucat, oricum voi citi parerile voastre si daca mi se pare ca sunt potrivite poate le cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda,la mine nu ploua,dar toata ziua a fost innorat...eu am facut chec azi dupa o reteta noua,si mi-a iesit super! :)
    Abia astept sa incerc si eu Apidermin Lejer,am inteles ca pe la inceputul saptamanii o sa-mi vina... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mmmm, chec! :)

      mie imi par produse bune si deja le testez de cateva zile :).

      Ștergere
  7. Oh, niciun desen animat nu-mi scapă, iar cele din sera DreamWorks sunt bestiale. Da, am văzut Puss și cei trei diablos :)) e teribil de comic.
    Oribilă vreme și la Cluj, petrecem 1 iunie sub pătură..
    Mai aștept impresii despre noua gamă apidermin!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prea tari puii de pisica :)))).

      vine si vremea frumoasa la un moment dat..

      Ștergere
  8. Sa le folsoesti cu placere. :D
    Gel de dus cu aroma de piersici...yummmm. Dupa ce termin Project Pan-ul al meu va fi! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani;), chiar daca a trecut ziua de 1!
    Spor la testat, arata duper produsele!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi la fel :)).

      mersi, chiar cred ca o sa ma inteleg ok cu produsele astea :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla