Treceți la conținutul principal

Colectia mea de parfumuri

   Hello! Stiu ca in urma cu aproape un an faceam o postare similara si imi aduc aminte ca a fost foarte bine primita, asa ca va invit din nou sa vedeti ce arome detin. Cu ocazia aceasta vom vedea impreuna care parfumuri au ramas in mini-colectie, care sunt noutatile si o sa va spun cate ceva despre fiecare, ca sa nu mai fie nevoie sa cautati review-urile in caz ca sunteti pe fuga.


  In primul rand, la mine nu cred ca veti vedea vreodata o colectie impresionanta. Aleg sa tin colectia in limita a 10 parfumuri. Inainte tineam limita la 7 si vad ca de la o vreme tot urca, dar shh! Sa nu mai spuneti la nimeni!

  Uneori mi-e greu, deoarece stiti cat de tentata devin in fata sticlutelor frumos mirositoare. Cand simt ca sunt “in pericol” sa depasesc numarul magic, incep sa ma gandesc ca sunt un om rational si ca n-am cand sa folosesc chiar atatea parfumuri. Cu asta reusesc aproape tot timpul sa ma calmez deoarece chiar n-as vrea sa-mi vad parfumurile iubite expirand.

  In plus, lista mea reala de dorinte in ceea ce priveste parfumurile e uriasa. Nu exagerez cand spun asta, cred ca am vreo 300, poate mai multe care mi-au atras atentia. Va dati seama in ce faliment as intra sa le iau pe toate??? Plus ca mi se pare exagerat sa ma parfumez cu alta aroma zilnic timp de aproape un an. Dar cu 300 de mostre sigur m-as descurca :)).

  Iar m-am pierdut in amanunte asa ca zic sa ne punem pe treaba! Iata inculpatele:



  Dupa cum vedeti, in poza am noua sticlute, care de care mai simpatice – doar ale mele sunt!


  Avon Femme – de curand i-am facut si un articol pe larg. E un parfum floral, mai greu, foarte feminin, potrivit zilelor in care esti increzatoare in fortele proprii si in care vrei sa-ti pui feminitatea in valoare. Notele predominante sunt de magnolie, violeta, iasomie. Primeste nota 9 de la mine, e unul dintre parfumurile reusite si persistente de la Avon.


  Pretty Swan de la Oriflame a rezistat in colectia mea timp de peste un an si jumatate. Imi place, nu asta e problema, insa primavara si vara am fost surprinsa sa constat ca sunt alergica la el si stranut intr-o veselie cand il port. Asa ca il evit o buna perioada din an, dar n-am ce sa fac. Totusi, am mai consumat din el si probabil la iarna ma voi concentra pe el. E un parfum destul de finut, floral-fructat, cu note ce-mi amintesc de iarba (de aici si alergia, probabil) si cu o persistenta buna. I-am dat 8, parca am simtit ca voi fi alergica la el. Cert e ca aroma imi place si regret ca nu-l pot purta si acum.


 Incanto Dream Golden Edition – pun pariu ca ca va aduceti aminte de review, nu l-am facut cu mult timp in urma. E un parfum fructat-floral de vara, perfect pentru zile relaxate. Aroma imi aduce aminte in primul rand de ananas, are ceva exotic in el. Intr-o zi l-a luat maica-mea sa-l foloseasca. Eu am iesit din camera mea dupa o perioada destul de lunga dupe ce plecase ea de-acasa si m-a izbit un miros de capsuni! Credeam ca face bunica-mea gem – ce frumos mai mirosea! Singura mea mirare era ca bunica-mea facuse gem de capsuni in urma cu vreo trei saptamani – de unde mirosul?? Ma duc in bucatarie – nimic! Ma plimb print oata casa, incercand sa identific de unde venea mirosul si intr-un final ma prind ca era Incanto, doar ca pe maica-mea miroase diferit. Asa ca: ananas versus gem de capsuni! Oricum o dam, miroase fructat :)). I-am dat noua la review, acum ma gandesc ca puteam sa-i dau 9,5. Imi place si mai mult fata de momentul in care l-am deschis.


  F for Facinating Night tot de la Ferragamo. Parfumul in urma caruia am devenit brusc si iremediabil interesata de tot ce inseamna universul aromat Salvatore Ferragamo. Mai am foarte putin in sticluta. Un parfum floral-woodie, cu note de piper, care-l fac irezistibil in opinia mea. L-as mai lua, sunt foarte tentata s-o fac. Apoi ma gandesc cate parfumuri mai am pe lista si incerc sa ma potolesc. Cu toate astea, nu sunt convinsa ca voi rezista si ma bate gandul sa-mi iau unul de rezerva ;). Nota 10.


  More by Demi – al doilea parfum care a rezistat mai bine de-un an si jumatate. Si asta-mi place, nu-i niciun dubiu, dar e un parfum mai matur, mai elegant pe care n-as putea sa-l port zilnic o lunga perioada de timp. E greu, are o combinatie de ylang-ylang, iasomie si santal. E genul de parfum cu care sigur te faci remarcata. A fost si printre favorite cand l-am primit, asa ca probabil la iarna isi va da ultima suflare. I-am dat 9, raman la aceeasi parere si acum.


  VIP Night – Doamne, cat mi-a placut parfumul asta! L-am folosit fara oprire, e efervescent, delicat, deosebit! E superb – cea mai faina creatie Oriflame de pana acum. Cum de mai am jumate in el? Pai dupa folosirea aceea intensiva, mi-am dat seama ca o sa-l termin urgent daca voi continua in acelasi ritm. Eram curioasa sa vad cum se modifica aroma asta pe timp de vara, asa ca am decis sa-l pun la pastrare. Cum vara inca nu m-a convins anul acesta, astept temperaturi caniculare. Daca voi considera ca iarna e anotimpul pentru VIP Night, cu siguranta in decembrie va fi gata. Mai mult nu rezista, garantat! Pana atunci, ii dau nota 10.


  Apparition Pink de la Ungaro! Un parfumel dragut, simpatic, cu note fructate – zmeura e predominanta, cu o persistenta buna si care m-a surprins foarte placut in momentul cand l-am deschis. E atat de placut pentru primavara si vara. Chiar merita, iar pretul e infim. Nota 9,5.



  Surprize de la Heidi Klum. Unul dintre parfumurile preferate in acest an. E un parfum al contrastelor, dupa cum va spuneam si in articolul dedicat. Note de trandafiri, dar si usor efervescent. E vintage si trendy in acelasi timp. A primit 9,5 de la mine. Daca era mai persistent sigur lua nota maxima.


  Omnia Coral de la Bvlgari. Cred ca asta e favoritul meu, sau cel putin a fost o buna perioada de timp. E fructat-floral, aduce chef de viata, e elegant, dar nu foarte, e perfect pentru anotimpul cald si persistenta este absolut remarcabila. Nota? 10, bineinteles. Chiar n-as putea sa-i dau alta.




  Mai tineti minte cum ziceam ca imi tin limita la 10 parfumuri? In poza de mai sus sunt doar 9, asa ca vi-l prezint si  pe no 10! Prea am dat din gura cu Green Jade, era deplasat sa nu-l iau. Desi am scris despre el, s-ar putea sa-i fac si un articol, ca merita sa fie bagat in seama.




  Da, teoretic am parfumuri sa-mi ajunga! Practic, am pus ochii pe Indian Garnet, dar si pe inca vreo 5! Si cand spun "am pus ochii", ma refer ca incep sa fiu obsedata de ele. Restul de 300 nici nu le mai punem la socoteala :)).



Kissez!

Comentarii

  1. Imi place colectia ta de parfumuri!
    Am si eu parfumul More, e fain. Omnia Green Jade e pe lista de mult, probabil ca o sa-l cumpar la un moment dat :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am decat 4- 5 parfumuri, de obicei sunt fidela si le cumpar 90% pe aceleasi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am 5 parfumuri :) Si mai vreau 3-4 :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pretty Swan si Incato le-am incercat si eu si mi-au placut. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Pretty Swan si Incanto le-am incarcat si mi-au placut. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere pana la ultimul strop. :)
    Si eu sunt fan Omnia.

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca ti-am mai zis eu ca ma tentează cele de la omnia,dar astept sa plec in concediu,sigur gasesc unu sa imi placa si la un pret de bun simt. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si in vacanta nu te simti vinovat ca-ti iei ceva, ca deh! e vacanta si orice e permis :))).

      Ștergere
  8. Hihi, ai destule parfumuri, ai cu ce sa te răsfeți multaaa vreme de acum înainte :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Zici că-i mică colecția? Mie mi se pare destul de mare. Și eu cred că am tot cam atâtea, dar scuza mea e că le-am primit, cumpărate am doar vreo 2-3. :))
    Mi-a rămas și mie recent gândul la vreo 2 parfumuri, dar mă mai gândesc dacă să le achiziționez sau nu... parcă aș vrea să mai consum din ce mai am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mica prin comparatie cu cate parfumuri as lua in mod haotic :)). bine, si la mine sunt unele primite pentru testare :).

      Ștergere
  10. ai o colectie tare frumoasa! sa te bucuri de ea!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) Învăluită în miresme. Limita mea e de 3 :)) Dacă ar fi după capul meu și buzunarul altuia, cred că aș ajunge și eu la 300, dar când e după buzunarul meu, îmi ajung 3 și multe mostre :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand eram la liceu, ba chiar si in faculta, de obicei aveam un parfumel, maxim doua :)). dupa am inceput sa am pretentii :)))).

      Ștergere
  12. Nu stiu de ce aveam impresia ca ai o multime de parfumuri. :) Poate fiindca am citit multe review-uri parfumate pe blogul tau. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a intamplat sa fac mai multe review-uri in ultima vreme, dar deocamdata sunt doar 10 :).

      Ștergere
  13. Imi place Surprize de la Heidi Klum, l-am testat in dm. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai,cate parfumuri ai!Eu acum am patru pe care le folosesc in paralel.L-am avut si eu pe cel de la Ferragamo si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  15. Oho, sa incep cu inceputul! Imi place si mie Surprise de la Heidi Klum, tin minte ca foloseam cam des testerul de la munca acum doi ani de Craciun, cand a venit la vanzare. :))
    Despre Oriflame am de zis numai de bine, mi-au placut enorm parfumurile pe care le-am avut. Momentan am Amber Elixir care e o minune de parfum! De exemplu, eu si mama ne-am cumparat maieute la fel. Ieri mama s-a dat cu Amber si eu azi i-am luat maieul pentru ca al meu s-a rupt. Ei, m-a izbit o aroma finuuuuta finuta de tot de pe maieut, de m-a topit! Si l-am luat si blind, pe baza unei pagini parfumate pe care am mirosit-o acum juma de an si pe baza parerilor de pe fragrantica.ro. Consider ca am facut o alegere minunata si mai consider si ca nu trebuie sa avem șpe mii de parfumuri de +200 de lei ca sa mirosim bine.
    Omnia Coral a fost catalogat de o clienta drept "cu tupeu" si exact asta cred si eu despre el, e cel mai vioi din toata "seria" Omnia. Acum astept sa miros si Indian Garnet, dar din ce am citit, cica ar cam fi o dezamagire.
    Bun, mi-am zis ofurile. Sa le folosesti cu drag pe toate si sa mirosi ca un fluturas mereu. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) furi din rezerve ??? :))))

      daca ai stii cat stau eu pe fragrantica - de mai multe ori am luat parfumuri fara sa le miros si de obicei am nimerit-o bine.

      nu, logic ca nu trebuie date sute de lei pentru un miros dragut, insa spre exemplu eu ma simt completa cu parfumuri mai scumpicele, recunosc. si rareori imi plac copiile spre exemplu. o sa dezvolt mai pe larg subiectul ;)).

      da, e ceva mai vioi, il tot folosesc zilele astea ;)

      cred ca eu il voi lua oricum si apoi vad eu... dar momentan m-a trasnit obsesia pentru Lolita Lempicka si mi s-a facut foarte dor de Omnia Crystalline. Sa vedem cu care incep...


      Multumesc :)).

      Ștergere
  16. Pe Indian Garnet am pus si eu ochii de ceva timp si urmeaza sa-l iau cat de curand, ca merit!

    RăspundețiȘtergere
  17. woooo, 300 de parfumuri pe lista de asteptare? nu ai glumit cand ai spus ca de banii astia iti poti lua o garsoniera :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu chiar n-am glumit :)). noroc ca pastrez niste ratiune in mine. de fapt, am o doza mare de ratiune daca am reusit sa ma limitez la 10 parfumuri in conditiile date :)).

      Ștergere
  18. Ce de parfumuri minunate <3
    More by Demi imi place mult, dar are intr-adevar un miros matur si nu merge purtat oriunde.

    Roxx~
    http://roxxanaifrim.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, daaa! Green Jade!!! Mi-a placut intr-o vreme cand eram asociata cu parfumul asta; o colega a spus pe ton vesel, in cancelarie: Aici miroase-a Feli si al ei Green Jade! :)

    Puuup, mi-a placut postarea inmiresmata! M-a ametit! :P
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi ca trebuia sa-ti iei F by fascinating night de la Ferragamo ;)). De la Feli :)).

      Ștergere
  20. Impresionanta colectie :) Eu am vreo 3-4 parfumuri ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. am si eu o gramada si parca simt ca nu am vreme sa le folosesc pe toate. :D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt acum destul de calma la capitolul asta, dar presimt ca luna viitoare mai iau un parfum si atunci voi incepe sa fiu stresata! :))

      Ștergere
  22. DEsi sunt fan Nina Ricci, ma tenteaza si pe mine Omnia... Chiar cred ca mi-ar placea
    Faina colectie!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla