Treceți la conținutul principal

Crema de zi Anew Platinum - review

  Hey! Ce cauta o crema pentru segmentul de varsta 55+ la mine pe blog? Ei bine, am vazut crema asta la maica-mea si am fost impresionata de modul cum ii facea tenul. Dupa ce-am intors-o pe ambii obraji (pe maica-mea :)) ) in lumina soarelui, am observat ca ridurile sunt mult estompate. Maica-mea, care nici ea nu intra in segmentul 55+, arata cam cu sapte ani mai tanara.

  La un moment dat, aveam tenul super uscat si deshidratat, deja nu mai suportam si ma plangeam ca ma tzine pielea, ca nu-mi place cum arat si ca m-am saturat de toate cremele pe care le-am incercat (asta era inainte sa descopar cremele La Roche Posay din gama Nutritic). Maica-mea mi-a zis sa incerc crema ei, macar o data, poate ma ajuta. Impinsa de tenul care arata foarte rau, am fugit in baie si am aplicat crema intr-un strat subtire. Oare v-am zis ca miroase a pepene verde? :) Si ca are SPF 25?

  Are o textura foarte densa, dar intra rapid in piele. Cand am vazut cat de repede a fost absorbita mi-am dat seama ca tenul meu chiar avea nevoie de ea. Am folosit-o o singura zi (dimineata si seara) si tenul meu isi revenise aproape complet. Toate ridurile de expresie erau diminuate: ce mai! parca stersesem toata oboseala si aproape toate imperfectiunile cu un burete! Am avut impresia ca am facut descoperirea secolului!


  Logic, mi-am luat-o si eu! Inainte sa-mi spuneti ca nu fac bine si ca e prea puternica, va anunt ca am folosit-o doar ocazional. Oricum, daca o folosesc a treia oara consecutiv simt ca e prea puternica pentru tenul meu si fata imi luceste de parca as avea cel mai gras ten din lume!

  Merg pe ideea ca, asa cum imi pun saptamanal o masca, asa pot sa folosesc si crema asta o data pe saptamana sau la 10 zile. Simt ca-mi face bine, vad ca-mi face bine si atata timp cat o folosesc ca un tratament ocazional, chiar nu vad ce rau mi-ar face.

  Culmea, nu ma ustura ochii de la ea si asta chiar e ciudat pentru ca:

1. pe maica-mea o ustura ochii de la ea
2. pe mine ma ustura ochii de la oricare crema Avon

  Cred ca aceasta crema a vrut sa ajunga pe blogul meu si sa primeasca un 10 :)). Daca decideti ca vi s-ar potrivi s-o folositi cum fac eu sau vreti sa faceti un cadou mamelor voastre, cred ca ar fi o varianta de luat in calcul. Borcanasul (mov, adorabil) are 50 de ml si un pret standard de 85 de lei. Eu am luat-o cu 40 parca, chiar nu mai stiu, dar e sigur ca a fost la o reducere mai consistenta.




Kissez!


 

Comentarii

  1. Eu as putea fi mama ta deci iau in calcul o viitoare achiztionare! ;)
    Multzam pentru review, imi place cum suna!

    Puuppp!
    Ilda
    LAvender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai, Ilda nici la satra nu ma faceai la 9 ani! :)) sora mai mare eventual ;)).

      Ștergere
  2. Vreau să vă spun că vă urmăresc cu drag postările, datorită dumneavoastră mi-am cumpărat produse din DM, LIDL, KAUFLAND...i-am cumpărat și eu mamei mele de ceva timp o cremă ANEW..și pe ea o pișcă ochii așa că a facut-o cadou unei prietene căreia nu i-a cauzat probleme...în schimbul acelei creme i-am cumpărat mamei mele,tot de la AVON, din gama SOLUTIONS crema 40+ ..îi reduce liiniile fine de sub ochi, are un ten catifelat și radiant...v-o recomand cu căldură...succes pe mai departe..o zi bună

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi pentru vorbele frumoase si ma bucur ca am reusit sa fiu atat de utila ;).

      numai, te rog, nu-mi spune cu "dumneavoastra, ca aici suntem doar intre prieteni :). si prietenii isi spun "tu".

      am avut si cateva creme solutions acum cativa ani, au fost bunicele :).

      te mai astept ;).

      Ștergere
  3. Si pe mine ma ustura ochii de la absolut orice produs pentru fata de la Avon , dar cu toate astea , imi plac , si incerc sa nu le aplic in zona ochilor . Cred ca contin ceva ingredient iritant , sora mea nu poate sa foloseasca nimic , toata ziua ar " plange " .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eram ingrozita de efectul pe care il au cremele avon asupra ochilor, insa cu anew platinum chiar n-am avut probleme :).

      Ștergere
  4. nu imi amintesc sa fi avut vreun produs Anew in ultimul an... sau in ultimii doi :)
    dar e bine ca tie iti plac :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cele pentru 25+ si 35+ nu mi-au placut, dar asta mi se pare grozava! :)

      Ștergere
  5. N-am fost tentată să folosesc tocmai pentru că sunt destinate unui ten matur. Dar aduci argumente foarte bune și am să-mi bag mustățile și eu un pic în cremele mamei să văd care e treaba :))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu de obicei folosesc doar creme pentru segmentul meu de varsta dar sa stii ca folosita ca un tratament ocazional, chiar ar fi ceva interesant. :)
    M-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai tu erai cu stocul de creme, ce te faci daca o iei si pe asta? :))

      Ștergere
  7. A primit-o mami de ziua ei, si ca un stalker ce sunt, mi-am amintit ca ai scris despre ea! Nici eu, nici mama nu ne incadram in segmentul de varsta, dar intr-o zi cand imi simteam tenul super pretentios, am aplicat-o si m-am indragostit! Si miroase si a pepene! Ma gandesc sa o cumpar si pentru mine, sau sa fur putina de la mama, ca sa-mi imblanzesc tenul cand ma supara :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic s-o iei, dar s-o folosesti tot asa rar, ca mine :).

      ma simt bine cand imi spune cineva ca-si aduce aminte de ceea ce scriu :)).

      Ștergere
    2. As dori sa stiu daca crema Platinum 55+ mege si la tenul gras.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla